Home » Archief » Smachten en soppen met Thierry Baudet


[24.12.2017]

Smachten en soppen met Thierry Baudet

Peter Breedveld

Zei ik het niet? Dat Thierry Baudet met antisemitische racisten dineert, doet er totaal niet toe. Leuk voor een nieuwsbericht in de kwalititetsmedia en anderhalve dag gekakel en rondvliegende veren op Twitter en daarna gaan we gewoon weer dóór met de koortsachtige aanbidding van onze nieuwe Brave Apollo (‘Someone to claim us, someone to follow, someone to shame us, some brave Apollo, someone to fool us, someone like you’).

Het interview met de jonge god in de Volkskrant van gisteren slaat werkelijk alles. Steffie Kouters heet het wicht dat kennelijk met een lijstje geprefabriceerde vragen naar haar idool toog om hem eens goed aan de tand te voelen over zijn gedistingeerde smaak, zijn uitzonderlijke talenten, zijn ‘Marlon Brando-blik’, zijn verliefdheid en hoe vreselijk het moet zijn om in de Nazi-hoek geduwd te worden. God VERHOEDE dat je hem vraagt hoe het is om met Nazi’s te dineren, twee dagen nadat bekend werd dat hij met een Nazi dineerde. Je zou de Grote Baudet eens ontrieven, straks vindt-ie je niet aardig meer, dat zou verschrikkelijk zijn!

Trouwe honden-blik

Wat een waardeloze BAGGER-journalist ben je dan, wat een prul, wat een lakei van Domrechts, een schande voor je vak, een lege echoput, wat een weekdier, wat een laffe meeloper, een kritiekloze windvaan, een papieren zakdoek, met snot erin, wat een spuugbakje ben je als je Baudet interviewt, je hem hoort zeggen dat ons land vanwege onder meer de “immigratieproblemen” “op de rand van de totale ineenstorting” staat en hem dan te vragen of hij een vriendin heeft, en zijn Marlon Brando-blik te bewonderen, en zijn trouwe honden-blik.

Dat is toch om gek van te worden? Je hebt de man tegenover je die meent Nederland te moeten redden van de homeopathische verdunning van het blanke ras, die docenten intimideert en zuiveringen aankondigt op redacties en universiteiten, die met Nazi’s dineert en koketteert met zijn liefde voor Nazi-collaborateurs en dan ga je het hebben over Netflix, bistrogerechten die in 1979 populair waren en dat-ie veel vriendinnen heeft gehad.

Journalistieke integriteit

En dan met die foto’s van Baudet erbij die zo uit een reclamefolder voor een mannenmodezaak komen. Wat een sneue kutkrant. Dat je zelfs niet de minste pretentie van journalistieke integriteit probeert overeind te houden, dat je van je stoel afglijdt omdat je zijn Marlon Brando-blik niet kunt weerstaan, en zijn mooie pak, en dat hij even laat ontglippen dat hij weet dat Meursault uit de Bourgogne komt en dat zijn ouders moeite hadden met zijn uitzonderlijke talenten. Wat een verwaande, pompeuze kwast.

En dat je dan vraagt hoe het is om in de Nazi-hoek geduwd te worden. Hij sprak godverdomme op een IJzerwake van Vlaamse SS-vereerders, Steffie! Is dat niet Nazi-hoek genoeg voor je? Is-ie daar niet uit vrije wil naartoe gegaan?

Eén keer lijkt Steffie een kritische vraag te stellen: “Je verdedigde de verleidingsgoeroe Julien Blanc in een blog. ‘Vrouwen willen overrompeld, overmeesterd, overmand worden.'” Laat ze zich meteen het bos insturen met de kutsmoes dat “de zin in de literaire context van het artikel gelezen moet worden”, gevolgd door een betoog dat “nee” bij vrouwen vaak “ja” betekent. Je #Metoo-zusters zullen je vast dankbaar zijn, Steffie!

Vrouwen aanranden

Het artikel over Julien Blanc vormt evenwel geen literaire context voor die kasteelromannetjeszin over overrompelde vrouwen. Het is een prozaïsche en ondubbelzinnige steunbetuiging aan Blanc, een troglodiet die op filmpjes laat zien hoe je Japanse vrouwen aanrandt, hoe makkelijk dat is omdat ze te beleefd en te gegêneerd zijn om zich krachtig te verzetten. Blanc geeft workshops vrouwen overmeesteren door ze bij hun nek te pakken en hun hoofd naar je kruis te duwen, trut. Hij is geen ‘verleidingsgoeroe’ maar een ordinaire aanrander die zijn geld verdient met seksueel geweld. Informeer je eens voordat je iemand interviewt.

Maar je zegt een keer ‘Meursault’, je zegt een keer ‘Chateaubriand’, je zet je Marlon Brando-blik op en mompelt iets over ‘literaire context’ en Steffie Kouters en ELKE ANDERE Nederlandse journalist zijn alweer tevreden. Liefde maakt blind. Godverdomme wat een vertoning, wat een blamage, hoe gênant is dit.

Mooie maatpakken

De Volkskrant verklaart nu dat bij het afnemen van het interview nog niet bekend was dat Baudet met Jared Taylor had gedineerd. Dat is a) niet relevant want dat diner met Taylor is niet de enige hint dat zijn sympathieën bij extreem-extreemrechts liggen en b) je wist het wél toen je het artikel ging publiceren. Dat getuigt van ontzettende wansmaak, om zo’n Viva-artikel te plaatsen na de ophef over zijn onderonsje met een fucking Nazi.

En het is niet alleen de Volkskrant, een dag daarvoor bestond NRC Handelsblad het om een totaal kritiekloos, hagiografisch interview te plaatsen met Baudets side-kick Theo Hiddema. De zoveelste verhandeling over zijn schalksheid en zijn belezenheid en zijn mentholsigaretje. Gadverdamme, het is om kotsmisselijk en wanhopig van te worden. De fascisten nemen het over en het enige waar de vaderlandse kwaliteitspers oog voor heeft, zijn de mooie maatpakken en de gedistingeerde smaak van de heren.

Kut-Kerst

Het zal wel heel onfatsoenlijk zijn, zo vlak voor Kerst, maar ik wil hier even een welgemeend FUCK YOU laten horen uit het diepst van mijn hart. Mijn weerzin kan niet groter zijn, mijn minachting niet dieper.

En zie dan de voorpagina van die Volkskrant. Baudet, nog een keer Baudet en daarnaast de mededeling dat de Volkskrant-lezers in het nieuwe jaar niks meer wensen te horen over genderneutraliteit, Twitter en Zwarte Piet.

Alleen nog maar Baudet en Sylvia Witteman willen de Volkskrant-lezers. En niet zo ongezellig vragen naar zijn racistische, seksistische en fascistische opvattingen. Fuck you, Volkskrant-lezers, driewerf fuck you. Ik hoop dat je een ontzettende kut-Kerst hebt, dat je kalkoen in de fik vliegt en je soufflé in elkaar dondert en je wijn naar kurk smaakt en Netflix de hele week storing heeft.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 24.12.2017 @ 11:21

[Home]
 

46 Reacties

op 24 12 2017 at 11:39 schreef Sasha Berkman:

Je kunt alleen maar hopen dat mensen hun abonnement op die rechtse kutkrant opzeggen.

op 24 12 2017 at 11:55 schreef Nöhlert:

Ik heb het niet gelezen en de krant meteen in de bak van het aanmaakhout voor de kachel geflikkerd.
Ik ben wel klaar met die “kwaliteits”kranten. Gadver!

op 24 12 2017 at 12:14 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik hoop niet dat netflix storing heeft anders kom ik de kerst niet door. Maar verder alle lof voor dit stuk.

op 24 12 2017 at 12:45 schreef Pim Smit:

Ja leuk. Om het via een andermans tweet voorgeschoteld te krijgen.

op 24 12 2017 at 12:53 schreef Lennart:

Op Twitter zag ik al diverse mensen die hun VK abo hebben opgezegd. Ik vraag me alleen af waarom ze dat niet eerder hebben gedaan, want de Volkskrant is al jaren bezig met hun nieuwe, regressief rechtse koers.

Ah, gelukkig is er altijd nog Jaap Fischer:
https://www.youtube.com/watch?v=Tlbamho-2ks

op 24 12 2017 at 13:15 schreef nayako sadashi:

Domme mensen valley voor dit ” intellectualisme” . Het is een nieuw soort media held. Iets dan Ali B of lange Frans, nee deze meneer zegt super diepe dingen. Zoals die sukkel van pownews zei, ja meestal begrijp ik niet eens wat Terrie zegt. Alsof hij Hegel aan het uitleggen is ofzo. Maar ok, de charlatan heeft dus een intimiderende werking. Een goed uiterlijk , een flinke plaat voor de kop en dan af en toe een interresant woordje eruit flappen. Wauw, wat een intellectueel.

Dat de man vervolgens met de KKK in zee gaat, nou dat moet toch kunnen, dat is toch vrije mening . Daarnaast, wat doet dat ertoe.

Ik kende een alcoholische PvdA stammende sukkel, die nu ineens verliefd of Baudet is. Dat is nu blijkbaar in, dat moet je nu ineens zeggen

Nul respect heb ik voor al die idioten

op 24 12 2017 at 13:23 schreef Hamar:

Zo iedereen weer lekker zijn onderbuik geleegd zo vlak voor Kerst???
Ik neem aan dat Chakir ook zo nog wel komt.
Peter ik lees zo weinig intervieuws van jou, hoe komt dat??
Volgens mij ben jij de enige goede journalist in Nederland toch.

op 24 12 2017 at 14:13 schreef Peter:

Het is “interviews”, Hamar, zonder u. Heb je dat niet geleerd op de lagere school? En ik weet niet waarom je ze niet leest. Niet omdat ze niet bestaan, in elk geval, of niet overal op het Internet staan.

op 24 12 2017 at 15:57 schreef Nayako Sadashi:

Hamar , je mag mij wel interviewen , ik ben altijd een beetje aandachtsgeil

op 24 12 2017 at 17:20 schreef Egbert:

Volgend jaar in de Volkskrant, de serie “Mokkels in de Tweede Kamer”. (Met naschrift: “Bij het maken van deze foto waren haar recent bekend geworden strafrechtelijke veroordelingen niet bekend”).

op 24 12 2017 at 17:23 schreef MNb:

Leuk, die voorkant van de VK. Zie linksonder: “Nlders bezorgd over ‘nepnieuws'”. Dus in plaats daarvan brengt de VK non-nieuws, zoals hagiografieën.

op 24 12 2017 at 18:33 schreef Mario:

“Ik neem aan dat Chakir ook zo nog wel komt.”

Als iedereen nu eens zou stoppen met drogredeneringen en verdere aannames, zou dat al een Gigantisch stuk schelen.

Ik ben niet ‘Chakir’ maar jij zou er zeer goed aan doen om gewoon je waffel te houden. Jij zit achter je pc/ telefoon/ w-e ‘letterlijk te wachten’ tot ‘iemand verschijnt’. Mijn verder onbekende broeder/ zuster, zelfs.

“Chakir” kwam (vooralsnog) niet.

Je persoonlijke verwachtigingen binnen je verder miserabele leventje, wel. Wie is de volgende die je ‘verwacht’? ~Sardonisch

Fijne feestdagen, allen.

op 24 12 2017 at 18:50 schreef Chakir:

Niet dat het er toe doet hoor, Steffie, maar als Baudet hetero is, dan ben ik de Hulk.

op 24 12 2017 at 18:56 schreef Thomas:

Aandachtsgeile mensen, hmmmm, die zien we hier niet veel. Een mooie aanvulling. Welkom Nayako!

op 24 12 2017 at 23:11 schreef Sum:

Strategisch ook handig van de Volkskrant en NRC om facisten rondom Kerst een mooi podium te geven. Iedereen in vredig en vrolijk Kerststemming. Je slikt de facisten wat makkelijker zo. Zo wordt je bewerkt door de media. Brainwashing op zijn best. Steffie Kouters is toch journalist af met dit. Dit is toch hetzelfde als een dokter die patiënten moedwillig doodt. Journalistiek van de imbedded journalist is dit.

op 25 12 2017 at 01:30 schreef Dilan kwakmans:

Waarom ga je zelf niet de politiek in?

op 25 12 2017 at 05:50 schreef Ines:

Die Baudet komt me de strot uit ondertussen … Ad nauseam

op 25 12 2017 at 10:48 schreef Myke:

Tussen de godverdommes door vlijmscherp geschreven. Gelukkig nog iemand die niet bewust blind is.

op 25 12 2017 at 14:04 schreef Egbert:

Het was natuurlijk de taak van Steffie Kouters om te ontdekken dat Baudet met die nazi had vergaderd.

op 25 12 2017 at 16:09 schreef Nayako Sadashi:

Het is tijd voor een nieuwe populist , de baudet neme is verouderd

Anyway , de populisten beweren dat ze tegen een muur aan botsen, zij zeggen dat wat niet gezegd zou mogen worden , in theorie

Laten wij dan hen die muur niet geven.

Ja, zeg wat je wil, je bent vrij om domme dingen te zeggen

Zo een sunny bergman , die gaat huilen om een grapje tegen gorden, door een of andere voetbal kerel. Kom op zeg, hoe oud ben je nou ? Gordon is de laatste op deze wereld die Zielig is.de man is keihard en steenrijk ,hij kan wel tegen een grapje over homo ‘s.

Dat is de muur van verkrampte correctheid,waar populisten tegaan beuken

op 25 12 2017 at 17:59 schreef Lotje:

Volgens mij was het interview afgenomen voordat het uberhaupt bekend was dat TB met een racist had rondgehangen. Maarja,- verder is het inderdaad een vrij slap kritiekloos interview.

op 25 12 2017 at 21:15 schreef Peter:

Je hebt mijn stuk dus niet eens gelezen.

op 25 12 2017 at 21:23 schreef veenstra2:

Alleen idioten lezen jouw stukken Peter !!

op 25 12 2017 at 22:28 schreef Sum:

Ja Lotje, het begint bij mij ook sinds 2 seconden te dagen over Baudet.

op 26 12 2017 at 08:54 schreef MNb:

“voordat het uberhaupt bekend was”
Op de bodem van welke vijver heb jij de laatste twee jaar gezeten, Lotje?

op 26 12 2017 at 09:55 schreef Nrosa:

Dús, Nayaklo, je hebt kennelijk meer moeite met het gedrag van Bergman, dan met dat homofobe, oude witte mannenclubje. Je vind homofobie kennelijk geen probleem, ik wel. Dán maar ‘politiek-correct..

op 26 12 2017 at 12:42 schreef Martijn:

Geloof ook niet dat Bergman het specifiek opnam voor Gordon of dat die “grap” ten koste van Gordon persoonlijk ging.

op 26 12 2017 at 13:33 schreef Le Roi Danse:

Excusez moi, Nrosa, maar ook ik – die een hekel heeft aan darts en zelf al járen openlijk homoseksueel is – kijk liever naar een potje darts dan naar een uitzending van het huwelijk van Gordon. Dán maar ‘homofoob’ …

op 26 12 2017 at 14:43 schreef JOHN EDWARDS:

Helemaal top: fraai verwoorde terechte verontwaardiging en een mooie Bowie-verwijzing op de koop toe. Kerst kan niet meer stuk!

op 26 12 2017 at 15:51 schreef Ines:

@veenstra2 Jij komt zeker alleen voor de plaatjes

op 26 12 2017 at 16:18 schreef Mario:

@Le Roi Danse/ 13:33, wie ben jij werkelijk, laffe lijkenpikker?

http://www.krapuul.nl/overig/mededeling/2645272/im-de-koning-danst-niet-meer-willem-de-jonge-aka-lrd-3131955-1442017/

Welk zoveelste laf trolletje ben je, bitch?

En dan Nrosa adresseren, eerder participant op die krapuul.nl (/lurker).

Lafbekken zoals jij mogen mijn maatje 42 verwachten. Al dan niet digitaal.

Wat heb jij -ooit- meer bereikt dan Willem, nota bene een arts?

op 26 12 2017 at 16:48 schreef Nayako Sadashi:

Nee norsa, je snapt niet wat ik bedoel ,het ligt genuanceerder

Dat programma , dat voetbal programma, ik vind er niets aan . En natuurlijk zijn het nare mannen. Maar wat verwacht je, een safespace ?

Sunny Bergman is verwend en nep links en ze woont waarschijnlijk in Amsterdam zuid , om vanuit daar lompe programmas aan te pakken. Alsof jij en ik niet begrijpen dat het een naar programma js.

Het punt is , honderdenduizende mensen kijken dat programma, horen zo over Bergman haar klacht, denken dat zij links is en zo vervreemd ze mensen van links. En om wat ? Een grap van een nare man, over een andere nare man ?

Wie is hier nu zwaar gepriviligeerd ?

op 26 12 2017 at 22:03 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Ik zag dat staan Le Roi Danse en ik heb het nog gegoogeld daarna. Het is een film. Ik dacht nog zal ik er wat van zeggen maar ik heb, denk ik ook in de geest van de Le Roi Danse waar Mario het over heeft, tikkeltje naief misschien, gedacht deze nieuwe Le Roi Danse dan maar het voordeel van de twijfel te geven. De Le Roi Danse van krapuul die helaas dit jaar overleden is was een integere, bescheiden, intelligente, humoristische, zeer empathische, warme maar strijdbare, en zeer idealistische man. Ik heb jaren met hem samengewerkt. Ik bewonderde hem enorm. Het kan toch niet zo zijn, ik zeg niet dat het zo is, maar zeg me dat het niet waar is, dat iemand het alias van uitgerekend deze man misbruikt om te lopen trollen? Het kan toch toeval zijn of niet?

op 26 12 2017 at 22:29 schreef marco meijer:

Dat probleem van die homeopathische verdunning heb ik nooit begrepen. De essentie van homeopathie is toch dat je een werkzame stof eindeloos kunt verdunnen zonder dat de werkzaamheid verloren gaat ? Wat is er dan op tegen om “het blanke ras” homeopatisch te verdunnen ?

op 26 12 2017 at 23:57 schreef Nayako Sadashi:

Wow Mario

Dit bedoel ik dus. Kijk je agressie dan, met je maat 42 etc.

Dit is tegenwoordig normaal geworden, dat soort taal en semi dreigementen

op 27 12 2017 at 11:15 schreef Nrosa:

Ik weet uiteraard dat Le Roy dance is overleden, we konden het goed vinden. Ik hou deze discussie wel voor gezien.

op 27 12 2017 at 12:50 schreef mario:

Een nieuw lid voor je kumbayakoortje zal ik niet worden, Nayako. Sowieso, ik ben allergisch voor zijde en kan dus geen handschoentjes dragen.

op 27 12 2017 at 15:26 schreef Nayako Sadashi:

Ok

op 27 12 2017 at 15:47 schreef Peter:

Zeg Nayako, vergeet je niet af en toe wat anders te gaan doen? Frisse neus halen, even bij de bibliotheek binnenwippen, ik weet niet.

op 27 12 2017 at 17:01 schreef kameraad Nayoko Sadashi, de gouden parel:

nah

Soms reageer ik op dingen, soms niet

Frisse neuzen zijn reactionair

– Mao Zetung

op 27 12 2017 at 17:19 schreef Mario:

Nah..

Meer Parels! I beg theehehehe!

– Mario Wijsneus

(lol)

op 27 12 2017 at 23:55 schreef Egbert:

Back on topic. Vandaag in de Volkskrant:

1. Krol gaat knetter re Iran. Vk maakt er een anti-Iran verhaal van.

2. Patrick IJzendoorn, correspondent te Londen, komt klaar op Boris Johnson. Boris herkent hem! Boris zegt en doet van die gekke dingen! Boris wilde Brexit goed doen! Boris en May hebben misverstanden!

op 28 12 2017 at 17:16 schreef Mario:

Vraag om ‘Parels’ en ontvang ze. Dank Peter! Met je permissie!?

Dank Egbert, maar wat heeft ‘back on topic’ (smachtende en op Baudet cumzuis soppende clickbaithoernalisten en verdere idioten) uit te staaan met de twee punten welke jij persoonlijk -om een of andere mij verder onbekende reden- naar voren wil brengen? Henk Krol en Vk (wtf dat dan ook maar weer eens moge zijn -GB/ Albion?)? Ene P. Ijzendoorn die klaarkomt? Check your priorities and projections, thank you ‘oh so kindly’.

Lees je trouwens ook de Story of Prive, gezien je gewip over bepaalde personen hierboven door jou ge-/ omschreven? Wedje leggen dat daar verder niets in komt te staan over…oh wacht.

Idioten die niet eens beseffen wat ‘het topic’ was, los van verdere reacties. At ‘yer servies.

op 29 12 2017 at 12:51 schreef dunya:

Wel on-topic, kijk deze ex-FvD’er ns met een “both sides”-opmerking komen. Of ie een idioot is mag je zelf beoordelen.

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/12/27/thierry-extreem-rechts-heeft-intellectueel-niets-te-bieden-a1586296

op 31 12 2017 at 18:01 schreef Mario:

Lieve Dunya, NRC plaatste eerder al ‘profielen’ van (ex-)PVV’ers. Enkele mensjes en hun meninkjes. Niets meer dan dat.

Sjael ai? Oy!

Dereck Black:
2016:
https://www.nytimes.com/2016/11/26/opinion/sunday/why-i-left-white-nationalism.html

2017 (pod/cast):
https://play.radiopublic.com/the-daily-GMB3yp/ep/s1!33cd664c542e4ba0597fa180725c3e2b943a5235

Hier een meer recente, incl. ‘verborgen homofobie, want gay AF’.
http://hopenothate.org.uk/2017/10/17/longest-secret-comes-end/

Van menig is ‘ut meninkje’ niet relevant (tot op zekere hoogte, dat is).

Vertel mij eens wat de toegevoegde waarde is van hen die, inmiddels, tot ‘Henk en Ingrid’ zijn ‘omgedoopt’. En de ex-sekteleden daaromtrent? ;-]

op 01 01 2018 at 03:22 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:75:1]

N1. MIaauw Herr Peter,

ONze nationale pantoffelheld begint het jaar 2018 goed, door lekker te lunchen met een doorgewinterde Hindoe Nazi (homo) kat uit Delft, zekere Wieroe de Grote. En hij eet er echte authentieke Duitse Nassie Katten brokjes bij uit 1940, hahaha 2018 zal een energiek jaar worden voor onze Herr/ Fuhrer in spe Thierry Baudet (14,1888).

N2. en de PM van India overweegt nu om India te zuiveren, dus ruim 50 miljoen lagere kaste, HONDoe meiden moeten oprotten binnen vijf jaar en gaan in internationale verkoop en veilingen vanaf 1 januari 2018. Thierry Baudet had Wieroe net geaappt dat hij zeker 41 wil kopen van deze lekkere, onderdanige, PIKzwarte lagere kaste HONDoe, fulltime keuken SM hoertjes, om zo hoger te komen dan de profeet van Islam die er 40 van had.

N3. Die Thierry Baudet wil deze wilde, lekker vieszwarte, strakke HONDoe meiden temmen en managen mbv Elektro SM tools, en evt geimplanteerde koelie apen SM hulptools om hen goed af te richten. En elke FVDer krijgt een HONDoe meid cadeau he als hij tien nieuwe leden aanmeld binnen 12 maanden, om het aantal leden te vertienvoudigen tot 300000 (DOM^88)HOllandse mensaapjes

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS