Home » Archief » Moslims ontmenselijken


[14.05.2019]

Moslims ontmenselijken

Peter Breedveld


Illustratie: Helen Hyde

Het is Ramadan. Het programma VPRO Tegenlicht tweette daarom een fragment waarin Rotterdammers, moslims en niet-moslims, gezamenlijk het vasten verbraken.

 

 

Domrechts ging apestront.

Thierry Baudet, ik weet niet of dit nadat of net voordat hij een Hitler-vererende racist had geretweet, sprak schande van de taal in de tweet of het filmpje.

Wierd Duk tekende protest aan dat de bijeenkomst werd gemodereerd door een “neutrale” ambtenaar van de gemeente Rotterdam. De antisemitische “hoer”-roeper Bart Nijman was boos, het keffertje van het Joodse Suffertje, Bart Schut, kreeg het te kwaad.

Salafisten in het stadhuis

Het Rotterdamse raadslid Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam), geretweet door Baudet, begon als een bezetene uitzinnige beschuldigingen op de moderator van die bijeenkomst af te vuren. Hoogwerf baseert zich op een stuk van Wierd Duk in De Telegraaf die onder de titel ‘Salafisten in Stadhuis’ een aantal Rotterdamse ambtenaren beschuldigde van moslimextremisme, de één omdat ze een sluier droeg en op bedevaart naar Mekka was geweest, de ander omdat-ie op de kieslijst van de politieke partij Nida stond, een derde omdat hij de mogelijkheden voor een islamitische school had verkend.

Ook de gepensioneerde journalist Carel Brendel kwam weer stoken op de door hem gepatenteerde Brendeliaanse wijze. Nooit een hard bewijs, alleen de suggestie dat iemand “banden heeft met…” of “lid is van…” of “gewerkt heeft voor…” Als Brendel schrijft dat iemand lid is van een dwerggeitenvereniging of van een Pokemon-fanclub, is dat voor zijn vele fans (waaronder mensen als Jeroen Pauw) voldoende bewijs dat die persoon een kalifaat wil maken van Nederland en homo’s van torens wil gooien.

Vluchtelingen verdrinken

De aantijgingen van Duk werden vrij snel ontkracht, maar feiten doen er voor deze racisten niet toe. Duk en Hoogwerf geloven in de kracht van de herhaling. Als je maar vaak genoeg beweert dat onze veiligheid in handen is van moslimterroristen, gaat zelfs GroenLinks uiteindelijk maatregelen eisen tegen moslims in het ambtenarenapparaat. “Politieke aardverschuiving“.

Dat is hoe je moslims marginaliseert, demoniseert, ontmenselijkt om ze tenslotte te kunnen vervolgen, geheel conform de wet, alleen omdat ze moslim zijn. Het is eerder gedaan, waarom mensen menen dat het nu niet nog een keer zou kunnen, is mij een compleet mysterie. Op dit moment laten wij opzettelijk vluchtelingen verdrinken in de Middellandse Zee. Tienduizenden lijken liggen er op de bodem van die zee. Daar is draagvlak voor, omdat de kiezer reportages op televisie ziet waarin hij vluchtelingen tegen de achtergrond van een bloedrode lucht ziet aanmeren op een Europees strand. Onheilspellende muziek en een voice-over die dreigend meedeelt dat er zich terroristen onder deze vluchtelingen bevinden.

Ideologie van haat

Nazivergelijkingen zijn verboden door de goegemeente omdat de Nazi’s zes miljoen Joden systematisch hebben uitgeroeid en zolang er geen aanstalten gemaakt wordt met het uitroeien van moslims, is een vergelijking met de jaren dertig en Nazi-Duitsland dus niet aan de orde. Maar ik zag dit interview met een Holocaust-overlevende die erop wijst dat de Holocaust niet is begonnen met de gaskamers, maar met een ideologie van haat, en met woorden die de Joden marginaliseerden en ontmenselijkten.

En dat is precies wat er gebeurt als heel Domrechts begint te schuimbekken omdat de VPRO aandacht besteedt aan de Ramadan.

Een ‘neutrale ambtenaar’ is kennelijk een ambtenaar die elke dag een lijst samenstelt van de moslims die uit hun huizen moeten worden gesleept om te worden gedeporteerd. Ik geloof heus dat ze niet vergast gaan worden, deze keer. Het uitmoorden laten wij vandaag de dag over aan de dictators die we voorzien van geld en wapens en ingrediënten voor gifgas.

War on Pinksteren

Onder de tweet van VPRO Tegenlicht zit ene Elisabeth Hunyadi te zeiken dat de VPRO geen aandacht besteedt aan Pasen en Pinksteren en zo, het verongelijkte gejammer dat je vaak ziet bij mensen die werkelijk geen idee hebben waar Pinksteren over gaat, maar die het opeens een superbelangrijke feestdag vinden als moslims bij uitzondering eens positief in de media-aandacht staan.

Het zijn ook vaak dezelfde mensen die zichzelf heel intelligent vinden omdat ze niet geloven in een “sprookjesboek” en daar Twitter-pastoor Jan-Jaap van Peperstraten de hele dag ongevraagd mee komen lastigvallen, die wel elk jaar weer zeiken over de War on Christmas en dat de Ramadan meer aandacht krijgt dan Pinksteren.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 14.05.2019 @ 07:42

[Home]
 

1 Reactie

op 14 05 2019 at 07:42 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS