Home » Archief » Nederlandse journalisten krijgen een keiharde lul van Thierry Baudet


[02.12.2017]

Nederlandse journalisten krijgen een keiharde lul van Thierry Baudet

Peter Breedveld


Illustratie: Haddon Sundblom

Andere mensen dan ik beginnen het eindelijk ook te zien: Nederlandse journalisten zitten hun stukjes over Baudet te tikken met een keihard kloppende lul in hun broekjes. ‘Je kan het orgasme van Thijs Broer bijna zelf voelen als je zijn liefdesverklaring aan Thierry leest’, tweette politicoloog Cas Mudde een paar dagen geleden.

In het door Mudde gehekelde stuk wordt Baudet inderdaad weer opgevoerd als verfrissende jonge vernieuwer. Vol onverholen bewondering beschrijft Broer zijn ‘stormachtige opkomst’. Broer moppert over de ‘volkse behaagzucht’ van de VVD waar ‘karakteristieke liberalen’ tegenwoordig ‘met een lampje zijn te zoeken’. ‘Geen wonder dat de kiezers een goed heenkomen zoeken bij de Conservatieve Revolutie van Thierry Baudet’, aldus Broer.

Ook de andere kwaliteitsmedia tonen zich toegewijde Baudet-aanbidders. Wilders, die van de week een circusnummer maakte van zijn aangifte tegen Mark Rutte, wordt overal terzijde geschoven als een wat sneue aandachtstrekker, terwijl Baudet op het schild wordt gehesen. Volle zalen, al die beroemde componisten en filosofen die hij kent, de journalisten vallen in katzwijm. Zie ook de aflevering van Pauw van 30 november. Zijn weerzinwekkende racisme, zijn seksisme, de vergoelijking van seksueel geweld: ach, het zijn gebbetjes, het is ‘studentikoos’, ‘hyperbolisch’, of getuigt van een ‘fascinatie met feminiene en masculiene rolpatronen‘. Mwoehaha!

Twee zeteltjes heeft zijn Forum voor Democratie, maar er is bijna alleen aandacht voor hem. De Partij voor de Dieren, om eens een andere kleine partij te noemen, heeft vijf zetels maar daar lees je nauwelijks over in de media.

Koortsachtige campagne

Over de toestromende pers wanneer Baudet zijn piano naar het Binnenhof laat verhuizen, en de mythe dat hij ‘uit het niets’ de Kamer zou zijn binnengekomen terwijl de media maandenlang koortsachtig campagne voor hem hebben gevoerd, heb ik het al uitgebreid gehad.

Interessant is op dit moment dat het racisme en het fascisme van Baudet, waar nauwelijks aan te ontkomen valt, door werkelijk alle media nadrukkelijk worden verzwegen of terloops gebagatelliseerd. NRC bijvoorbeeld, begint een interview met Baudet met de vaststelling dat er niks mis is met Baudets uitspraken, maar wel met het feit dat die tot allerlei misverstanden leiden. Doorgevraagd wordt er niet over over de homeopathische verdunning, de ondergang van het Romeinse rijk vanwege de etnische vermenging en dat de blanken de baas moeten blijven.

Echte fascist

Op dezelfde dag heeft ook Trouw een groot interview met Baudet. Geen wóórd over zijn racisme, of zijn seksisme. Het gaat alleen maar over zijn werkwijze in de Kamer. De volgende dag, in de Volkskrant: ‘Wie nog twijfelt aan de potentie van Forum voor Democratie, was niet op het partijcongres’. Hosanna! De verlosser is gekomen!

Vandaag voert De Volkskrant een hetze tegen de docent die zijn leerlingen een schrijfopdracht gaf met als aanzet een pittig stukje van hemzelf, waarin Baudets visie accuraat staat samengevat. Zoals Hassnae hier al stelt: het is Baudet die over de schreef gaat door de man als een echte fascist te intimideren, maar de Volkskrant laat allerlei experts zeggen dat de docent zijn mening voor zich moet houden in de klas.

Verschraling in de zorg

Bert Wagendorp constateert in dezelfde Volkskrant dat Baudet al die haatdragende uitspraken niet echt meent en vraagt zich af: ‘Wat wil die man eigenlijk echt? Weet iemand dat?’ Ik denk dat hij zich zorgen maakt om de verschraling in de zorg en de stijgende huren, Bert!

Godverdomme, wat denk je dat een man wil die oproept universiteiten te zuiveren, docenten te ontslaan, die constant jeremieert over het verdwijnen van het blanke ras en de dreiging van de islam en die met een type als Annabel “dobbernegers” Nanninga in zee gaat? Wanneer ga je het leren? Waneer ga je leren dat als iemand zegt dat hij uit is op blanke heerschappij en het terugdringen van de islam, dat dát is wat hij beoogt? Nooit ga je het leren.

Verrijking voor de politiek

Ook in de Volkskrant: Thierry en Annabel zijn een verrijking voor de politiek. Niemand houdt het meer droog als het om Baudet gaat.

Nou ja, een paar mensen hebben nog wel in de gaten wat er gebeurt: ‘Baudet is fascisme in de dop’, schrijft deze student in Trouw. Niks ‘in de dop’. Baudet is een fascist, een onversneden, onvervalste fascist.

Allochtone vrouwen

Merk op hoe NRC het Forum voor Democratie (“Partij voor de Liefde”, noemt Baudet zijn partij nu, ‘Ministerie van de Liefde’, anyone? Orwell, inderdaad, 1984) helpt zijn imago op te poetsen in dit artikel. We hebben allemaal de foto’s van de bijeenkomsten gezien waar bijna uitsluitende blanke jongemannen op te zien zijn. Ook op de eerste foto van het NRC-artikel zien we een zaal vol blanke mannen en een enkele vrouw.

NRC interviewt een selectie van mensen uit deze zaal, en wat zien we? Vier van de zeven geïnterviewden zijn vrouw! Eentje is zelfs getint en de eerste mannelijke geïnterviewde poseert op de foto met zijn getinte vrouw. ‘Dat mijn vriendin ook een niet-westerse allochtoon is, wringt niet’, zet NRC er vet boven. De vrouw is trouwens Braziliaans, geen Marokkaanse moslim of zo.

Ik zie je, NRC. Je probeert de lezer ervan te overtuigen dat FvD geen witte boze mannenpartij is en natuurlijk totáál niet racistisch. Kijk maar, twee bruine vrouwen.

Flikker toch op.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.12.2017 @ 16:17

[Home]
 

38 Reacties

op 02 12 2017 at 19:02 schreef Chakir:

Bidet volgt het stappenplan dat hij jaren geleden heeft opgeschreven. Ik denk dat hij zelf (nog steeds) niet kan geloven hoe makkelijk het allemaal gaat, zelfs als hij op een haast kinderachtige wijze alle kenmerken/propaganda van de enge fascisten tentoongespreidt/volgt.

op 02 12 2017 at 23:53 schreef Egbert:

Bravo.

Peter Breedveld, de beste columnist van Nederland. Ook in oorlogstijd.

op 03 12 2017 at 12:03 schreef Willem:

Vroeger werden partijen ingedeeld in links, midden en rechts. Die indeling is inmiddels totaal betekenisloos geworden.

Een indeling die wel werkt is of partijen pro meer geld naar ‘defensie’, ‘inlichtingen’, ‘justitie’, zijn en waarbij het binnengehaalde geld gekort moeten worden op… iets anders (bv gezondheidszorg en onderwijs), en partijen die minder geld naar ‘defensie’, ‘inlichtingen’, ‘justitie’ willen om het bespaarde geld te willen geven aan bv gezondheidszorg en onderwijs.

Een restgroep zijn de partijen die meer geld voor iedereen wil

Pro defensie/inlichtingen/justitie zijn ALLE gevestigde partijen inclusief Baudet’s partij
Anti defensie/inlichtingen is zover ik weet alleen de PvdD

Utopische partijen die iedereen tevreden willen stellen zijn er waarschijnlijk ook, maar die heb ik niet op de radar staan.

Ik baseer deze uitspraken obv het verkiezingsprogramma van de PvdD uit 2017, en de geplande bestedingen van de gevestigde partijen (minus PVV die niet meedeed) zoals die zijn doorgerekend door het CPB in de verkiezingstijd. En aangezien de PvdD wordt doodgezwegen in de media, is volgens de media de keuze simpel:

‘The choice is clear, there is no choice!’

op 03 12 2017 at 13:26 schreef Kees Bruin:

Baudet “is uit op het terugdringen van de islam” klaagt Breedveld hierboven. Wat is daar mis mee? Als wij de islam niet terug dringen, dan dringt de islam óns terug. Dat is de simpele, eeuwenoude waarheid over de islam. Die in álle landen waarin de islam de meerderheid vormt geïllustreerd wordt. Dus zo gek is dat plan van Baudet niet. Tenzij je natuurlijk graag een derderangs burger in je eigen land wilt worden. Net als de Noord-Amerikaanse indianen of de Aboriginals. En die hebben het in zoverre nog getroffen, dat ze niet onder een islamitisch regime hoeven te leven.

op 03 12 2017 at 13:56 schreef Peter:

op 03 12 2017 at 15:09 schreef Martijn:

Alle landen waar de meeederheid islamitisch is worden/werden gerund door dictators die meer inspiratie (en steun) uit het westen kregen en krijgen dan uit een geloof, Kees. Wit is al eeuwen de minderheid in de wereld maar runt de show met geweld en vuile spelletjes. Doen alsof wij nu slachtoffers zouden worden zoals de aboriginals en de native Americans is een potsierlijke omkering.

op 03 12 2017 at 16:09 schreef Sum:

Baudet zal ook een lege man blijken te zijn. Zolang de multiculturele samenleving ontkend wordt door de witte mensen. Kansloos elitair gelul uit Leiden is het en meer niet. Mensen als kees zijn de Dodo’s van de huidige tijd.

op 03 12 2017 at 16:12 schreef Egbert:

Ik pieker me suf over het “business model” dat hier achter zit bij de media. Het zijn geen geisoleerde journalistenbedroggers natuurlijk. Ik bedoel eigenlijk “machtsmodel”, omdat de media niet zozeer geld willen maar gewoon rechtuit macht natuurlijk (het sturen van een verkiezingsuitslag, het ophangen van een wetsovertreder, ontslag van een leraar, burgemeester worden). Wat is dat toch?

Voor de NPO is het duidelijk: een jaar geleden zei de NPO voorzitter herself, Shula Rijxman, na Trump en Brexit dat de omroepen moesten “luisteren naar” de boze witte mannen. Want die waren in Amerika zo onderbelicht gebleven dat ze daarom Trump gestemd hebben of zo. Rijxman zette zo de omroepen aan tot het voeren van de Rutte campagne (Rutte had al vóór Trumps verkiezing, als zomergast bijvoorbeeld, ingezet op “Kies mij, voor PVV beleid”).

Verder nog NRC, Vk, Trouw, VN, HPdeTijd, AD.

Onder het mom van “luisteren” gewoon racistisch en fascistisch de samenleving versjteeren. Zoiets?

op 03 12 2017 at 16:27 schreef ikzelf:

“Als wij de islam niet terug dringen, dan dringt de islam óns terug. Dat is de simpele, eeuwenoude waarheid over de islam.”

Altijd geweldig om zoiets te lezen uit de pen van iemand die niet eens beseft hoezeer hij zelf en zeer vele generaties voorouders slachtoffer zijn van het teruggedrongen worden door de christelijke kerken. Hoor je ‘m dan ook niet over. Dat is de simpele, eeuwenoude waarheid over de ignorante, hypocriete westerse man.

op 03 12 2017 at 17:41 schreef Chakir:

Wat Martijn zegt + In Noord Afrika en SA heb je door het Westen gesteunde en in stand gehouden autoritaire staten waar de bevolking geen tering te vertellen heeft. Neemt de bevolking wel het heft in handen, dan doet het Westen er alles aan om dat kapot te maken. Een doctrine dat overigens niet alleen wordt toegepast op “islamitische” staten, zie Zuid-Amerika en Azië in de vorige eeuw. Tekenend vond ik het toen Rumsfeld vlak voor de 2e Irak oorlog het had over “Old Germany”, toen de Duitsers fel tegen de invasie van Irak waren. NL was natuurlijk als altijd het volgzame schandknaapje.

op 03 12 2017 at 19:50 schreef Kees Bruin:

@martijn 15:09 Al vér voor de tijd dat het westen zich met het Midden-Oosten en Centraal-Azië bemoeide werden die streken geregeerd door totalitaire islamitische leiders. Dat is in overeenstemming met de islam, want de islam ként geen democratie, alleen autoritair gezag, zowel op geestelijk als wereldlijk terrein. Kijk ook eens naar Iran. Daar hadden ze korte tijd democratie, onder Mossadegh, die er via een coup van de CIA uitgewerkt werd, en vervangen door de Sjah. Toen die er uit gegooid werd, veranderde dat land van een wereldlijke in een theocratische dictatuur, maar een dictatuur bleef het.

op 03 12 2017 at 19:56 schreef Peter:

Daar hadden ze korte tijd democratie, onder Mossadegh, die er via een coup van de CIA uitgewerkt werd, en vervangen door de Sjah.

En de CIA vertegenwoordigt welke stroming binnen de islam ook alweer?

op 03 12 2017 at 20:10 schreef Kees Bruin:

@Peter 19:56 Je hebt mij niets over de islamitische roots van de CIA horen zeggen. Maar wel dat er ná die door de VS in het zadel geholpen Pahlavi-club niet weer een democratische regering kwam, maar een islamitische theocratie. Dus geheel in lijn met wat ik eerder beweerde, namelijk dat er in landen met een moslimmeerderheid geen democratie mogelijk is. Wat ook weer geheel in lijn is met de Koran.

op 03 12 2017 at 20:28 schreef ikzelf:

Ach Kees, al ver vóór islam überhaupt bestond, zaten westerlingen al met hun tengels aan de rest van de (hen bekende) wereld. De westerling heeft nooit iets anders gedaan, of het nou Macedoniërs, Romeinen, Noormannen of wie dan ook waren, iedereen meende dat zijn willetje aan alle anderen moest worden opgelegd. En dat is tot op de dag van vandaag niet anders.

Waarom doe je toch zoveel moeite om je onwetendheid ten toon te spreiden?

op 03 12 2017 at 20:29 schreef Martijn:

lol @ Peter

Onder de sjah was het ook geen paradijs, wellicht voor de popsterren als Googoosh en Dariush waar regelmatig hippe foto’s van circuleren als bewijs van hoe leuk het was in pre-revolutionair Iran, buiten die elite crepeerden mensen en werd er vanuit de elite in de seculiere steden enorm neergekeken op het religieuze platteland.

Mohammad Reza sjah had er echt een potje van gemaakt, het was al niet zo’n goed leider maar dat hij (terecht) Engelands van het een op het andere moment deel van de olie-opbrengsten drastisch terugbracht heeft had ook een prijs.

Kees, de verschillende leiders in islamitische rijken varieerden sterk, net als overal. Van liberale meer oecumenische en liberale types tot regelrechte tirannen. Zoals overal en dat heeft geen bal met een een of andere intrinsieke betekenis van de kor’an/hadith te maken, meer met de menselijk conditie.

Die eeuwige strijd van de moslims waar jullie soort altijd mee schermt betekent dat er vaak strijd was aan de grenzen. Grenzen van een veel groter – om niet te zeggen – enorm gebied waarbinnen het doorgaans aanzienlijk saaier was.

op 03 12 2017 at 21:08 schreef Peter:

Dus geheel in lijn met wat ik eerder beweerde

Wat je eerder beweerde was dat een democratisch gekozen regering door de CIA was omver geworpen dus hou verder gewoon je bek over de islam en de koran, LUL. Dat was het weer voor jou wat reageren betreft. Optiefen.

op 04 12 2017 at 10:26 schreef Martijn:

De enige reden dat ik af en toe met types als Kees “engage” is om mijn eigen gedachten op een rijtje te krijgen, mijn eigen “liquid swords” aan te scherpen, want meestal is er tegen die types geen kruid gewassen. Ze geloven heilig dat ze islam beter snappen dan de moslims zelf.

op 04 12 2017 at 10:32 schreef Moi:

Ik denk dat veel mensen (op links) hopen dat het FvD de PVV gaat wegvagen … Ik moet zeggen dat ik die hoop ook had. Liever een wat meer beschaafde en gematigde partij dat het “rechts conservatieve gat” op het politieke spectrum opvult dan de extreme PVV.

Of ze echt racistisch zijn weet ik niet. Ze hadden het wel over “integratie tussen de lakens” terwijl racisten en fascisten toch over het algemeen geen voorstander zijn van gemengde relaties. En die opmerking over dat ze het graag alleen voor het zeggen zouden hebben heb ik in de context bekeken en daar leek me toch duidelijk een grap (in reactie op een vraag uit het publiek). Maar ze doen ook vreemde uitspraken, dus ik weet niet zo wat ik er van moet vinden … Naast dat ik sowieso niet veel heb met dat conservatieve gedoe en al helemaal niets met seksisme en complottheorieën.

Donderdag op Dwdd een item over dat enge mens van Britain First, die stelde op een gegeven moment dat ze contact hadden met een partij in Nederland … En het was niet de PVV … De NVU? Of toch het FvD?

op 04 12 2017 at 12:59 schreef MNb:

Jullie begrijpen Bruine Kees niet. Als de westerse CIA een coup pleegt, het westen decennia lang een monarchistische dictatuur steunt en de bevolking daar genoeg van krijgt is het de schuld van de islam. Tachtig jaar geleden (en soms nu ook nog wel) zou het de schuld van de joodse oorlogshitsers zijn geweest. Zeg Bruine Kees, hoe hoog kan je hond ook al weer springen? Heil aan de Overwinning op de islam!
(einde sarcasma)

op 04 12 2017 at 16:06 schreef Mario:

Al die ‘stukskes’ over een of andere lavendel-snuivende Baudet (Pardon, le French). Allemaal leuk en aardig en beargumenteerd terecht.

Zolang de Baudet-jugend (Ja, ook jij, sukkeltje) geen kennis heeft van
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Third_Wave_%28experiment%29 , blijven types als Clituer (c.s.) jullie (!) timeline beinvloeden. En komt daar louter…enfin.

Have fun @ your social mwedia pwesence.

@MNb, types als Kees doen niet terzake. Het min of meer lastige is dat zulkse droeftoeters dat zelf helaas niet beseffen.

Kees, fuck off naar je twatter/ faecesboek. Shithead.

op 04 12 2017 at 16:41 schreef Moi:

@Mario
Zelfgeplukte lavendel nog wel

op 04 12 2017 at 20:35 schreef Chakir:

@Moi: het is de wijze waarop Baudet wordt geplugd in de media, waarbij zijn ideeën en uitspraken worden getwist naar een voor de kijker en luisteraar acceptabele vorm. Hijzelf denkt en werkt heel bewust aan de vorm, alles met een glimlach.. Ga maar na: of het nu om vrouwenhaat, etnische zuivering of alleenheerschappij gaat: nee, maar het was een geintje of kijk hij bedoelt dit en hij zegt juist ook dit. Jij doet dat in wezen ook. Daarom denk ik dat hij het zelf nauwelijks kan geloven, het gemak waarmee hij zijn gore fascistische ideeën zo kan etaleren in de media. Neem je zijn verhaal serieus, dan piep je wel anders. Voor mij is Bidet iig 100x gevaarlijker dan die randdebiel van een Wilders.
Doet mij overigens heel erg denken aan La vita è bella.

op 04 12 2017 at 21:29 schreef Sasha Berkman:

Vrienden, het wordt waarschijnlijk een harde en smerige strijd.
Laat je niet gek maken. Overleef en sla ze waar je maar kunt.
Steek je nek uit, organiseer je.

https://www.youtube.com/watch?v=Kj9SeMZE_Yw

op 04 12 2017 at 22:09 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:68:3]

N5. Miaauw, miaauw namastiaauw Chakir,

Besef dat er biologische krachten werkzaam zijn in de hele blanke Hollandse stamcultuur en leer om ook respect te tonen voor de genetisch recessieve, ijskoud gebleekte mede aapgenoten. Blanken zijn kleurloze mensapen, en voor ons als gekleurden, Afro’s en Hindoe apen zijn blanken een afwijkende aapsoort, met abnormaal hoge intelligentie, en witte dingen in hun broekjes en slipjes.

N6. Maar Chakir, ben jij nou een kleurling?? Kan jij vertellen waarom de kleurloze Europese mensapen bestaan en waarom zij nu de absolute macht hebben veroverd op aarde na ruim 1400 jaar beesten, moorden en plunderen? Geschiedenis is het verhaal van onze beestachtige apensoorten, bloedig, gewetenloos, zielig, barbaars, schrijnend, en duivels.

N7. Wij zijn zonen en dochters van Satan, genesis klopt voor geen meter. Satan maakte ons naar zijn evenbeeld, de here Gods, JWHW, Brahman, Altecrea, Allah, enze lijken meer op HOOG Satthvische bomen, want die bestonden als eerste in het Pre Cambrium, meer dan 450 miljoen jaar geleden, geloof ik.

N8. Ach joh, Herr/ shri Thierry Baudet is een demagoog, megalomaan, narcist en sluwer dan hitler.

op 05 12 2017 at 00:31 schreef Egbert:

En straks krijg je ook nog die “politicus van het jaar” verkiezing door … diezelfde incompetente journalisten.

(Let op, het gaat er niet om of ze Baudet kiezen. Het gaat er om dát ze er een kiezen. Eentje die hen het best heeft gebruikt. En dan gaan ze er naast staan grijnzen).

op 05 12 2017 at 08:15 schreef Bart Jaap:

@moi er is geen verschil tussen Baudet en Wilders inhoudelijk De boodschap wordt wat minder duidelijk naargeestig gebracht, dat is het. Maar Baudet retweet constant wat bekend staat als alt-right en bijvoorbeeld Joost niemoller. Het is een hele rare mafkees gespeend van empathie wat mij betreft. Ik ken mensen die hem verdedigen, en PVV niet. Hij kan basis van die flank vergroten.

op 05 12 2017 at 09:53 schreef FT:

Bedankt voor dit sterke overzicht van het medialandschap rond FvD. Het zet aan tot nadenken over hoe dit vliegwiel te stoppen. Peter, wat zijn volgens jou strategische stappen om te nemen voor mensen die nog wel links denken?

op 05 12 2017 at 13:35 schreef Egbert:

re FT, hoe ermee om te gaan? Laatst een tweet gezien (kan ‘m niet terugvinden), die zei ongeveer:

“dear BBC

In your coverage, treat fascism like you treat cancer. Discuss it, invite an expert. But you do not talk with the tumor.

op 05 12 2017 at 14:34 schreef Moi:

@Chakir
Maar dan moet je in feite tussen de regels gaan lezen om een dubbele agenda te ontwaren en ga je voornamelijk op je gevoel af …
Over die opmerking over alleenheerschappij, zie het filmpje bij deze link. Hij brengt het als grap en zijn publiek vat het ook zo op

https://opiniez.com/2017/11/6/nee-baudet-is-geen-dictator-en-geen-ubermensch/

Maar goed als het echt fascisten zijn zullen ze snel genoeg door de mand vallen en zal een deel van hun aanhang waarschijnlijk vertrekken. Als dat sowieso al niet gebeurt, want echt een politiek talent lijkt Baudet me tot nu toe niet echt. Ok hij is charismatischer dan Wilders maar wat hij zegt is vooral veel gebakken lucht …

Verder moeten journalisten natuurlijk wel hun werk goed doen en ook Baudet kritisch volgen.

op 05 12 2017 at 17:05 schreef Chakir:

Je bent gewoon naïef @moi. En lui. Oh nee geintje. Of nee, toch niet. Ja toch wel. Kijk maar wat je tussen de regels leest. Check deze link: https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/stemmingsuitslagen

op 05 12 2017 at 18:22 schreef Moi:

@Chakir Ik ben inderdaad te lui om alle moties van de tweede kamer te gaan volgen. Ik ben geen politicus. Naïef, dat weet ik niet. Ik vertrouw Baudet c.s. niet. Maar ik probeer er wel enigszins neutraal naar te kijken. Want politieke tegenstanders gaan vaak wel erg snel aan de haal met (vermeende) uitspraken van hun opponenten. Hoe dat bij Sylvana Simons ging is een goed voorbeeld

op 06 12 2017 at 02:59 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:68:4]

N9. Miaauw, miaauw namastiaauw Shri Peter, Chakir, MOi,Egbert, ea Fnaakters,

in hoeverre bepaald de marktwerking van vraag en aanbod het aantal stemmen dat een politicus krijgt, vb Thierry Baudet?? Ja, er is vraag naar zo iemand dus daarom krijgt hij zijn blote poppetjes show op de tv. De roep om een sterke man is sterker dan ooit, want nu is er chaos, anarchie, allochcratie, verdeeldheid, wanhoop, dus ziehier de sterke blanke Hollandse heteroman, die mbv beschaafde Hollandse SM de vrouwen duidelijk maakt dat het aanrecht hun enigste en natuurlijkste recht is. Jankende meiden, maar goed, meiden wikken, en de blanke god beschikt.

N10. Nee, zeker niet, een Hollandse man doet hetzelfde in bed als een moslimman, verschil zit in de voorhuid en dat kan de tegenspeelster echt voelen in het donker. Baudet is het oermannelijk stemmetje nu van de arme, ontmande Hollandse mannen, die verslaafd raakten aan het drukken op rode knopjes, ipv de mannelijke geslachtsdaad in real life uit te voeren.

N11. Jazeker, Wieroe en ik gaan toch FVD stemmen, geef narcisten een eerlijke kans he, dit deed men ook in 1934 in Nazi Duitsland, en ok we are doomed… karma …

op 06 12 2017 at 12:08 schreef Moi:

@Chakir Ik heb me iets meer ingelezen en je hebt wel een punt. Baudets reactionaire ideeën zitten op zijn minst wel heel dicht tegen het fascisme aan. Plus die nadruk op ras/etniciteit (etnische Romeinen etc), complot theorieën etc.

op 10 12 2017 at 00:11 schreef boris:

Thierry Baudet is intelligent en bovendien een lekker ding. Stel daar de kwee Rutte of de onttestikelde Pechtold eens tegenover. Of die doorgepilde bitches van links, gatver. Krijg je toch een slappen van! Baudet heeft de grootste paal van Nederland en we gaan hem allemaal lekker pijpen.

op 13 12 2017 at 16:37 schreef Even:

Niks gelezen nog sorry. Ga het wel doen. Fijn dat het hier gezegd wordt. Erger me rot aan alle aandacht die die man krijgt. We willen kennelijk weer het type Wilders en Trump lanceren.

op 16 12 2017 at 01:21 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:68:6]

N12. Ja Bons, miaauw kletsnat naar Thierry Baudet in je peese en stomhokje aub. Ja zeg, hele theorie vd HOllandtoop moet totaal uitgeschreven worden, met puntjes o de i. Wieroe denkt er nu even nog over na in zijn luie, warme mandjes, onder de grote bordeaux fleece deken hier.

N13. Theorie moet in harde praktijk worden toegepast, anders is het geouwehoer en slap gelul. Dus nu lid worden vn FVD ok, en hele vreemdelingen en migratie beleid op hoger niveau tillen en professionaliseren, met hi tech en slimmigheidjes om efficientie Multikukeluku dus te verhogen. Ja, dit is de klassieke TUD ingenieurs aanpak, zo hoort het, zo kan ik bewijzen dat ik nu 69 % ingenieur ben, Werktuigbouwkunde ok.

N14. Een goedkope, humane, professionele, technocratische ETNISCHE ZUIVERING VAN NEDERLAND, ja daar wachten de Hindoe Nazi (homo) katten nu al 72 jaar op ok, nu zijn alle katten oogjes gericht op Katten Fuhrer geert wilders en wilde, harige, vieszwarte koeliepoesjes SM-temmer thierry baudet. Please tem ons, laat ons voelen, knijp ons in het PIKKEdonker, miaauwen alle harige, zwarte, tweepotige, natte koeliepoesje nu in KKK/Nassie vretend Nederland.

op 23 12 2017 at 18:51 schreef Arend:

Ik lees hier wat reacties en, tjonge… De openlijke agressie, haat en gewelddadige energie die zowel uit de column als (nog meer) uit de reacties spreekt doet me huiveren. Veel meer dan iemand die zich liggend op een piano laat fotograferen en vaak openlijk blijk geeft van zijn twijfels, zijn nuffigheid etaleert op een manier geen rechtgeaarde rascist of fascist uit kan staan. Daarbij: Waarom zoveel aandacht voor een aantal mislukte oneliners, en niet voor het partijprogramma. Of geldt daarvoor niet: wat iemand schrijft is meestal ook wat hij bedoelt?

op 23 12 2017 at 19:06 schreef Peter:

Partijprogramma’s zijn om de kiezer te bedotten. Wat politici er links en rechts uitflappen, is veel interessanter.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS