Home » Archief » De best geïntegreerde Marokkaan van Nederland + update


[22.07.2016]

De best geïntegreerde Marokkaan van Nederland + update

Peter Breedveld

nat9

Tweede Kamer-voorzitter Khadija Arib zegt in een interview met Vrij Nederland over DENK-oprichters Kuzu en Öztürk: ‘Maar dan moeten ze de Kamer en de voorzitter wel respecteren. Als ze aan de Kamer komen, komen ze aan mij. Kijk, je kan van alles zeggen van Geert Wilders, maar hij heeft wél respect voor de Kamer.’

Echt waar. En ook: ‘Wilders kent het Reglement van Orde volledig uit zijn hoofd, hij weet precies wanneer hij zich op welk artikel kan beroepen.’

Daarmee toont Arib zich de meest geïntegreerde Marokkaan van het land. Dat Wilders zich regelmatig als een brulaap gedraagt in de Tweede Kamer, het parlement een nep-parlement noemt en alles op alles gezet heeft om te voorkomen dat Arib voorzitter zou worden, omdat ze Marokkaan is, wat uiteraard van veel respect getuigt, dat maakt allemaal niet uit, want hij kent de regeltjes uit zijn hoofd.

Intimidatie en geweld

Dat Wilders nu al dreigt met een burgeroorlog, al eens heeft gezegd dat rassenrellen hem niet per se slecht zouden uitkomen, tientallen miljoenen onschuldige moslims uit Europa wil deporteren, opriep tot verzet tegen de komst van vluchtelingenopvang, wat resulteerde in een orgie van intimidatie en geweld tegen gemeentebestuurders, en de daders feliciteerde met het klinkende resultaat als die bestuurders daardoor inderdaad van de opvang van vluchtelingen afzagen, Khadija Arib ziet het door de vingers, want Wilders kent de regeltjes uit zijn hoofd.

Als je de regeltjes maar kent, dan kom je in Nederland overal mee weg. Minder, minder, minder Marokkanen, Kamerleden en ministers uitschelden, oproepen tot geweld, racisme, maakt niet uit. ‘Regels zijn regels’ is hier de ultieme mondsnoerder.

Achterkamertjes en gekonkel

Wie wél de toorn van Arib over zich hebben afgeroepen, zijn Kuzu en Öztürk. Welke artikelen in het Reglement van Orde die precies hebben overtreden, is me niet duidelijk. Ze vragen regelmatig om een hoofdelijke stemming om te kunnen laten zien wie zijn of haar achterban zit te bedotten. Transparantie, denk ik dan. Precies wat de democratie nodig heeft. Dat is wat de PVV beloofd had te doen: afrekenen met de achterkamertjes en het gekonkel.

Maar de PVV, met haar geweldsfetisjisme en haar racisme, behoort tot de gevestigde orde, krijgt een pluim van Moeder Overste Arib, want ze kent de regeltjes zo goed. Wie zich verzét tegen de PVV, die moet kapot.

De PVV hoeft de verkiezingen in maart helemaal niet meer te winnen. De PVV is al de baas.

Politie en neonazi’s

Dat blijkt ook weer uit het bizarre verhaal over de Soldiers of Odin, een groep neonazi’s die in Winschoten een asielzoeker in elkaar sloeg omdat hij vrouwen zou lastigvallen. Dat is niet volgens de regeltjes, maar Nederlanders worden altijd een stuk minder rigide als militairen een coup plegen tegen een staatshoofd dat ze niet moeten, of als neonazi’s op asielzoekers jagen.

De Winschotense politie is superblij met de hulp van de neonazi’s. “We juichen de observaties alleen maar toe”, zegt een woordvoerder. “We zijn blij met extra ogen en oren.

Dat de politie op de plek, waar de Soldiers of Odin zeiden na een ‘klopjacht’ een asielzoeker te hebben ‘aangehouden’, een in elkaar geslagen man vond, is voor haar geen reden aan te nemen dat de man in elkaar is geslagen door de Soldiers of Odin. De man is flux mee genomen naar het bureau, waar de politie hem te verstaan heeft gegeven dat er consequenties zijn als asielzoekers een ‘babbeltje’ willen maken met vrouwen.

De asielzoeker wil geen aangifte doen. Raar is dat, dat je geen aangifte doet als je in elkaar wordt geslagen door neonazi’s en de politie je duidelijk maakt dat dit in Nederland de consequenties zijn als je babbeltjes met vrouwen maakt.

De gewapende tak van de PVV

Ik las van de week dat iemand het te ver vindt gaan dat ik de politie eens spottend ‘de gewapende tak van de PVV‘ heb genoemd. Wat ík te ver vind gaan, is dat de politie gedoogt dat neonazi’s asielzoekers in elkaar slaan.

Maar hé, ze kennen vast de regeltjes uit hun hoofd.

Nou ja, niet de spellings- en grammaticaregels, zoveel is duidelijk:

 

 

UPDATE: Volgens het OM zijn het niet de Soldaten van Odin die de asielzoeker hebben mishandeld, maar was hij de nacht ervoor in een café mishandeld toen hij vrouwen lastigviel. Ik ben sceptisch, want een groep neonazi’s die een klopjacht maakt op een asielzoeker, hem vindt en hem dan niet mishandelt? Highly unlikely, zeker gezien de geweldsfantasiën die opper-Odin Ronald Kierewiet op het Internet uitkotst. Het is ook vreemd dat de neonazi’s de politie op de hoogte brengen, die dan naar de plek gaat waar ze zeggen een asielzoeker te hebben ‘aangehouden’ en inderdaad precies op die plek een gewonde asielzoeker aantreffen. En verder zou het de eerste keer niet zijn dat het OM liegt. Remember Mitch Henriquez? Mijn theorie: De politie was nogal dom om deze gewelddadige neonazi’s, met hun hakenkruistatoeages, te benoemen tot hun ogen en oren en dat probeert het OM nu glad te strijken.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 22.07.2016 @ 09:39

[Home]
 

20 Reacties

op 22 07 2016 at 10:12 schreef Martin:

Gelukkig hebben de Soldiers of Odin gezegd dat ze iederéén willen beschermen, ongeacht afkomst.
Dat moet toch een veilig gevoel zijn voor de niet-Ariërs daar in Winschoten.

op 22 07 2016 at 10:41 schreef Murat:

Goed zo Peter, dat je Arib hier even goed van langs geeft. Echt schandalig gewoon, die vrouw.

op 22 07 2016 at 16:10 schreef Martijn:

Wat mij uit het vn-stuk het meeste opviel was hoe goed Wilders is in de soft skills: in de kamer schreeuwt hij, maar daarbuiten is hij poeslief tegen oa Arib. En als je iemand mag dan pik je een hoop meer wangedrag van die persoon.

op 22 07 2016 at 18:47 schreef Robin:

Peter schreef: “De asielzoeker wil geen aangifte doen. Raar is dat, dat je geen aangifte doet als je in elkaar wordt geslagen door neonazi’s en de politie je duidelijk maakt dat dit in Nederland de consequenties zijn als je babbeltjes met vrouwen maakt.”

Hij is helemaal niet in elkaar geslagen door de zogenaamde neonazi’s!

http://www.rtvnoord.nl/nieuws/165809/Asielzoeker-is-niet-mishandeld-door-Soldiers-of-Odin

Murat schreef: “Echt schandalig gewoon, die vrouw.”

Vind je het ook zo jammer dat Martin Bosma niet is gekozen?

op 22 07 2016 at 19:20 schreef hiepokritica:

Zoals zo’n regeltjesfetisjist dan de beul loopt te behagen, lijkt me ’n typisch gevalletje Stockholm of gewoon teveel aan ambitie. Daar past geen moraal.

op 22 07 2016 at 21:04 schreef Ans Aarsema:

Als Wilders aan de macht komt dan weten we jou te vinden Petertje

op 22 07 2016 at 21:12 schreef Mario:

“zogenaamde neonazi’s”

Nog steeds in de ontkenningsfase, Robin? Valt vast ook niet mee voor je, al die knallende cognities en daar niet mee om weten te gaan.

op 22 07 2016 at 23:43 schreef hiepokritica:

Maar vooralsnog hou je ’t bij dreigen Ans A, omdat je tot die tijd een machteloos mannetje bent?

op 23 07 2016 at 08:06 schreef Frank assmann:

Zal je toch eerst langs mij moeten,Aarsema.

op 23 07 2016 at 09:12 schreef herman van der helm:

@Ans Aarsema

volgens mij weten jullie ‘petertje’ nu al te vinden.

op 23 07 2016 at 15:16 schreef Abdel:

Met mensen als arib, marcouch en aboutaleb heb je geen wilders en bosma nodig. Deze gluiperds zouden hun moeder nog voor een stuiver verkopen, en hebben geen enkele principes. Ze vinden het heerlijk zich in het pluche te wentelen en hun witte bazen laten horen wat ze graag willen horen. Niks anders.

op 23 07 2016 at 15:32 schreef MNb:

Dat beseffen we al vele jaren, Ans Aarsje. In 1933 wisten de bruinhemden types als ons ook meteen te vinden. Linksom, rechtsom, de boel verzieken doe je toch wel.

op 23 07 2016 at 16:33 schreef piethein:

De opsomming die je over Wilders geeft maakt duidelijk dat NL fiks verisraëliseert.
Niet zo vreemd natuurlijk, de strategie van de PVV komt grotendeels van de talking point memos van de Israëlische ambassade.

op 23 07 2016 at 21:47 schreef John de Beer:

Mooi Piethein, van het Middeleeuwse bloedsprookje en de verplichte gele hoed tot de geheime activiteiten van de Israëlische ambassade; de Joden staan al eeuwen garant voor de meest bijzondere complottheorieën!

op 23 07 2016 at 22:30 schreef marco meijer:

Goh.
Pakweg duizend aangiftes van beroving en aanranding in Keulen en Peter weet ons te vertellen dat er niks aan de hand is, allemaal valse aangiftes van die vrouwen.
En een mishandelde asielzoeker die geen aangifte wil doen, en Peter weet al wie de daders zijn: de soldiers of Odin. Dat politie, het OM en de gemeente Oldambt beweren dat deze asielzoeker niet is mishandeld door de soldiers of Odin, zal dus wel een vergissing zijn.
Peter moet haast wel helderziend zijn.

op 23 07 2016 at 23:06 schreef Peter:

Duizend aangiftes en drie veroordelingen, Lullemeijer. Maar blijf je vastklampen aan je koortsachtige fantasieën over geile Arabieren. En neem het op voor een stel neonazi’s, daar gaat je sympathie immers naar uit.

op 24 07 2016 at 02:59 schreef hiepokritica:

Haja, ofwel heul veul ‘schapegaaien’.
Goed gevonden Petertje ;)

op 24 07 2016 at 12:24 schreef Sum:

Arib werd moest keihard janken enkele jaren geledeb toen Wilders haar schoffeerde over haar dubbele nationaliteit. In tanen was ze. Nu likt arib de reet van wilders. Stockholmsyndroom zoals het hoort.

op 24 07 2016 at 19:17 schreef vander f:

@Sum,
‘nu likt Arib de reet van Wilders’
tuurlijk joh, lekker hė, ongenuanceerd zwart/wit denken..

op 26 07 2016 at 19:41 schreef Thon:

Gelukkig maar dat ans aarsema prima vindbaar is.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS