Home » Archief » Wie beschermt ons tegen de politie? (4)


[29.06.2015]

Wie beschermt ons tegen de politie? (4)

Peter Breedveld

vil5
Illustratie: Bernard Villemot

Rustig afwachten tot het onderzoek is afgerond, dat hoor je een journalist nou nooit eens zeggen als een christelijk dagblad, zeg, een Shariadriehoek uit z’n duim zuigt. Feiten, daar malen de media blijkbaar niet om als het gaat om pak ‘m beet de tsunami aan vluchtelingen, die ons land zou overspoelen.

Als het gaat om broodje-aapverhalen over moslims, bijvoorbeeld een verkrachter die zou zijn vrijgesproken omdat-ie moslim was, of een geestelijke die zou hebben gezegd dat je seks mag hebben met het lijk van je overleden vrouw, dan zie je journalisten zelden de terughoudendheid aan de dag leggen die ze betrachten als de politie weer eens los is gegaan op een getinte medelander, of een zwarte heeft doodgeschoten.

Loyale slippendragers

Als het erom gaat onze overheid te vrijwaren van de geringste kritiek, dan zijn er geen loyaler slippendragers dan Nederlandse journalisten. Zo dankbaar zijn ze voor de persvrijheid die onze overheid ze in al haar gulhartigheid heeft gegund, dat ze allemaal tijdens een geheim ritueel, ’s nachts bij volle maan in het Haagse Bos, plechtig zweren er nimmer van gebruik te zullen maken en alleen te publiceren wat perswoordvoerders van ministeries en rijksdiensten ze dicteren.

Maar ik ga niet wachten tot het onderzoek naar de dood van de Arubaanse Mitch Henriquez is afgerond. De politie en het Openbaar Ministerie zijn al meteen begonnen met een aperte leugen, namelijk dat Henriquez in de arrestantenbus die onderweg was naar het politiebureau, onwel zou zijn geworden. Alleen journalisten geloofden dat, de rest van Nederland had op de filmopnamen, die via sociale media worden verspreid, al gezien dat er al niet meer veel leven in Henriquez zat vóórdat hij als een kadaver in dat busje werd gegooid om naar het bureau te worden vervoerd.

Bloemetje voor de politie

Henriquez zou hebben gezegd dat-ie een wapen had, hij zou de politie hebben bedreigd. Niks van waar, zeggen verschillende ooggetuigen. Henriquez werd door zes agenten besprongen en zo hard met een knuppel op zijn hoofd geslagen dat hij eruit ziet alsof hij door een zwerm bijen is gestoken. De ene leugen na de andere wordt ontmaskerd op Twitter en Facebook, maar in de reguliere media tikken journalisten braaf over dat Henriquez pas op weg naar het bureau ‘onwel’ werd. O, daar begint bij iemand van de Volkskrant iets te dagen! ‘Er lijkt tijdens de arrestatie al iets aan de hand te zijn’. Ja, zou je denken, lampie?

Onderzoek? We wéten hoe dat zal gaan. Net als met de 22-jarige Ihsan Gürz, die ook ‘onwel’ werd, blijkbaar politiaans voor ‘hartstikke morsdood’. Gürz zou aan een hartaanval zijn overleden, veroorzaakt door cocaïnegebruik maar ja, niet te controleren, want de politie raakte zijn hart en zijn hersenen kwijt. Kan gebeuren, zullen we maar zeggen. Stuur ze een bloemetje, de schatten, ze hebben het er vast moeilijk mee.

Hondsdolle Bokito

Ongeveer tegelijkertijd werd elders in Den Haag een man gearresteerd die dronken en zonder rijbewijs achter het stuur zat (en dus écht gevaarlijk was) en die wél een vuurwapen bij zich had, maar wat denkt u? Ongedeerd. Mag u raden welke huidskleur die man heeft.

Dat de politie racistisch is, is wetenschappelijk bewezen. Dat de Haagse politie de rest wat dat betreft naar de kroon steekt, blijkt uit het vele politiegeweld in de Hofstad, waarvan vrijwel altijd donkere mensen het slachtoffer worden. De Haagse politie schoot de 17-jarige Rishi Chandrikasing dood die ongewapend was en van de politie wegliep. Na onderzoek werd de politie vrijgesproken omdat ze zich door Rishi bedreigd had gevoeld. Vorig jaar ging in de Schilderswijk een agent als een hondsdolle Bokito los op een veertienjarige jongen van Marokaanse afkomst, gewoon omdat-ie ergens stond. Wéér niks aan de hand, volgens de autoriteiten, maar de agent die hem zo te grazen nam, werd wel overgeplaatst.

Hooligans in uniform

En is het raar dat de Haagse politie zo met allochtonen omgaat, met een politiechef die gelooft dat de ‘barbaarsheid’ van Marokkanen genetisch bepaald is en gewoon nog steeds politiechef is! In Amerika zou hij zijn uitgekotst, maar in Nederland schopt zo’n schedelmeter het tot politiechef. Van een korps dat berucht is om zijn voorliefde voor buitensporig racistische geweld, ook nog.

De afgelopen tijd zie ik regelmatig filmpjes voorbijkomen van politieagenten die als dollemannen op burgers losgaan. Hier en hier en hier en hier. Ze rammen er vaak ook nog even lekker op los als een arrestant al als een rollade is ingepakt. Kijk, die wurggreep, daar zijn ze dol op. Als ze een zwarte zien, hoppa, meteen met minstens drie man erop en die elleboog op de keel.

Als een Amerikaanse politieagent zoiets flikt, staan er berichten en analyses en reportages in alle media, maar bij een Nederlandse agent tikken we braaf het persbericht van het Openbaar Ministerie over.

UPDATE: Nieuwe filmopname van de gewelddadige arrestatie van Mitch Henriquez, nu van dichtbij.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.06.2015 @ 19:19

[Home]
 

46 Reacties

op 29 06 2015 at 19:57 schreef John de Beer:

Gekleurde Nederlanders staan bij de Nederlandse politie automatisch op achterstand. Dit is er, ook bij de nieuwe generatie agenten, op de een of andere manier niet uit te krijgen. De politie zal het hartgrondig ontkennen, maar sinds de donkere dagen van 40-45 waarin menige Hollandse diender Joodse medeburgers van huis haalde en overdroeg aan het nationaal-socialistische gezag, is er weinig veranderd.

op 29 06 2015 at 20:04 schreef jopie:

onschuldig tot het tegendeel bewezen is!

op 29 06 2015 at 20:19 schreef J S:

Misselijk om op het filmpje horen ‘nou er zit niet veel leven meer in’ op nonchalante toon. Als het geen moord is dan minimaal nalatigheid. Ik kan me geen enkele reden bedenken om met 6 man op een verdachte te springen en dat na eerst flink te meppen met een wapenstok. Als je je als agent met zon overmacht nog bedreigd voelt, om zoveel geweld terechtvaardigen dan ben je gewoon totaal ongeschikt voor je werk.

op 29 06 2015 at 20:22 schreef dewanand:

ja peter,

echt zielig he, op facebook zitten alle niet westerse allochtonen nou samen hierover na te huilen. Zielig he, maar let op: dit is toch die voorfase (jaren dertig) van de grote Nassie Hollandse zevenklapper??

Die hele massa immigratie lijkt nu op een varkenscyclus.

veel hindoestanen zijn het ook zat hier in nederland. En daarom ook ontwikkelden Wieroe en ik dus dit essay, een serieuze poging om alle etnische groepen uit suriname in nederland bloot met elkaar om de tafel te laten zitten. En in principe kunnen alle 4 miljoen niet westerse allochtonen uit nederland gewoon zelfgedeporteerd worden naar het Bevrijde Suriname en dit is positief denken van mij en Wieroe als fulltime psycho’s:

ons beruchte essay:

Proclamatie: Federatie Bevrijding Suriname (FB-SSers) (Fuck Bouta Saka Saka)

Offeraar Dewanand en Wieroe
Offercode wfor1308
Offerdatum 5 mei 2015

http://www.dewanand.com/wfor1308.htm

op 29 06 2015 at 21:39 schreef babs:

Ja Jopie, het tegendeel bewijzen… begin er maar eens aan. Zelfs als de politie van meer dan 1.5x de toegestane afstand een ongewapend wegrennend kind van achter in de nek schiet zijn politie, de externe onafhankelijke rijksrecherche, het OM en de rechter het helemaal met elkaar eens dat er niks aan de hand is.

op 29 06 2015 at 22:11 schreef su:

Er klopt iets niet in die geweldinstructies. Waarom wurggreep. Waarom met zijn tienen op een man. Opgefokt ziek land.

op 29 06 2015 at 22:36 schreef AntiSoof:

Ik las ergens dat Nederland eigenlijk gewoon een bedrijf is. Als dat klopt dan kan ik veel begrijpen van wat zich allemaal afspeelt. Zo zou de ‘Politie’ ook gewoon een firma zijn. Weet iemand hier het fijne van?

Dat laat trouwens onverlet dat ik de situatie hier in dit land met de dag zie afglijden. Waar gaat dat heen?

Maar ja. De wereld is al duizenden jaren in handen van speciale types.

Wat is de oplossing? Ja, de toplui met verlof sturen! Dus zoek uit wie de toplui zijn en geef ze vakantie!

Dát zou pas schelen. Een probleem dient men bij de wortel aan te pakken.

Want, ook die politiemensen worden gestuurd hè?

op 30 06 2015 at 08:40 schreef Pyt vaan der Galiën:

Ferguson is lekker ver weg, dan is het makkelijk solidair te zijn. Solidariteit betonen heeft voor een Nederlander in dat geval geen consequenties. Den Haag ligt anders. Een fatsoenlijk mens wéét dat hij/zij daar consequenties aan moet verbinden, abstracte solidariteit is niet voldoende. Dan zie je voor de rest fatsoenlijke mensen als Chris Klomp zich plotseling in allerlei bochten wringen om toch maar vooral ‘neutraal’ te zijn.

op 30 06 2015 at 09:16 schreef Rob:

Wanneer gaat de politie zelf demonstreren? Kunnen we daar een tegendemo verwachten? “Eerst kappen met die shit, dan praten we over jullie problemen”?

op 30 06 2015 at 09:18 schreef babs:

Dit is een reactie op zowel dit als het vorige artikel:

Dankzij het filmpje werd meteen duidelijk dat de politie loog. Vanaf morgen gaat in Spanje een wet in die bepaalt dat degene die een dergelijk filmpje online zet tot 30000 euro boete kan krijgen. Op talloze andere dingen, zoals demonstreren in de buurt van een overheidsgebouw staat dezelfde boete.

Ik ben nog altijd vóór Europa, omdat deze wetgeving in Europe gegarandeerd afgeschoten gaat worden. In Spanje zelf weet je maar nooit, met ruim 25% die de partij steunt die deze wet invoert en zo’n 25% die een partij steunt die door Venezuela wordt gefinancieerd.

op 30 06 2015 at 10:03 schreef Ralph van der Geest:

Wie is onschuldig tot het tegendeel bewezen is Jopie? De gewapende tak van de PVV lijkt steeds meer op eigen houtje uit te maken wie schuldig is of niet. Wie in mijn optiek schuldig zijn aan het klimaat van politiegeweld zijn lieden als Marcouch, Wijbenga,Teeven, haatblogs als GeenStijl,Powned etc. Hartstochtelijk eens met bovenstaand artikel.

op 30 06 2015 at 10:06 schreef Thomas E:

De hele politieopleiding zou op de schop moeten. Betere selectie, betere sociale en medische scholing, betere stressbestendigheidstraining, en vaker toetsen en bijscholen. Daar is (ook) geld voor nodig, dus moet er meer geld naar de politie zodat ze ook een fatsoenlijk salaris kunnen krijgen. Je kunt dan aan kwaliteit werken en hoeft je niet meer te behelpen met veredelde deurmannen, bonnenschrijvers, dominantiegeilers (= zwakke ego’s) en meer van dat spul. (De goeden niet te na gesproken).

Ik werd misselijk bij het zien van het filmpje.

op 30 06 2015 at 10:22 schreef Rob Bloemkolk:

Voor wie nog mocht denken dat we hier met een ‘incident’ te maken hebben. De reportage is uit oktober 2013. https://youtu.be/I0aEAzSwdpo

op 30 06 2015 at 10:39 schreef MNb:

PvdG schrijft weer eens wat ik wilde schrijven. Nld. heeft zijn Ferguson:

http://www.omroepwest.nl/sites/default/files/imagecache/cp_main/erasmus/31/2883841.jpg

http://denhaagfm.nl/wp-content/uploads/2015/06/Mitch-demo-John-van-der-Tol.jpg

Moet je zien wat NRC en Trouw er van maken: een foto zonder blanke demonstranten.

op 30 06 2015 at 10:49 schreef sjap:

Eerst en vooral, gewoon meewerken en luisteren naar de politie.

Dan alles wat jij zegt.

op 30 06 2015 at 10:50 schreef Pyt van der Galiën:

De invoering van de wet waarnaar babs verwijst, interesseert niemand in de EU wat. De EU heeft ook niets gedaan toen Orban in Hongarije de democratie begon af te bouwen.

Bans heeft natuurlijk gelijk dat politiegeweld en repressieve wetgeving in elkaars verlengde liggen. Wat Podemos daarmee te maken heeft, is mij dan weer niet helemaal duidelijk. Podemos is tégen die wet.

op 30 06 2015 at 11:58 schreef Ralph van der Geest:

Thomas E ‘De hele politieopleiding zou op de schop moeten. ‘
Ik heb nog niet gehoord of Nico Groenewold ontslagen is: http://www.krapuul.nl/overig/blog/568825/de-diep-gekoesterde-wens-tot-massamoord/

Misschien is het maar beter de politie helemaal op te heffen. Die club richt meer kwaad aan dan goeds.

op 30 06 2015 at 12:38 schreef Thomas E:

@Ralph
Shitterdeshit! Ik kende deze tweet en trouwens ook de hele man niet. Docent aan de Politieacademie, écht, nog steeds?! Waar blijven de Kamervragen? Nou, waar??

op 30 06 2015 at 13:34 schreef Mario:

Hey sjap, emigreer anders naar een totalitaire staat.

Mogen meer mensen doen, trouwens. Vooral zei die om meer blauw op straat schreeuwen omdat ze zo angstig zijn.

Overig ook niets om je voor te schamen, sommige mensen hebben nou eenmaal enig sturing nodig.

Bij deze, dus. Als je hulp nodig hebt met het uitzoeken van een geschikt land, laat het gerust weten. Geen twijfel aan dat er hier meerdere zijn die je wel willen helpen. Stuur je wel af en toe een kaartje, als het mag?

op 30 06 2015 at 14:01 schreef babs:

Pyt,
Zelfs in Spanje is er nauwelijks interesse. Er zijn zoveel wetten waar niemand zich aan houdt en waar geen politieman iets mee doet.

Probleem is dat ik vermoed dat deze wet wel gebruikt gaat worden, namelijk tegen extreem links. Nou heb ik zelf niks met extreem links, maar ik vind belangrijk dat ook mensen als jij democratische rechten houden.

op 30 06 2015 at 16:22 schreef Asmodee:

Dit emotionele betoog roept veel vragen op, beste Peter. Al is de boodschap duidelijk…

Racisme? Wat een fraaie uitvlucht om politiegeweld ‘goed’ te praten. Het disfunctioneren van de politie treft iedere burger, of deze nu politiek-correct is of niet.

Racisme is slechts een van de vele symptomen, niet de oorzaak van de kwaal. Angst, onkunde, onderbetaald, gebrek aan scholing en sturing, bureaucratie, bezuinigingen.
Past mooi in het rijtje…

op 30 06 2015 at 19:07 schreef Pyt van der Galiën:

@Asmodee

Je mist het punt. Etnisch ‘profilen’ maakt deel uit van het instrumentarium van de politie. Mitch Henriquez is dood omdat hij binnen een bepaald profiel paste, het profiel van de zwarte man. Mij zouden ze waarschijnlijk anders benaderd hebben. Niet iedereen heeft dezelfde kans om door de politie doodgeslagen te worden. Ik als wat oudere blanke man heb daar veel minder kans op dan een jonge zwarte man. Dat wil niet zeggen dat wij gevrijwaaard zijn van politiegeweld. Het betekent dat we minder kans maken ermee geconfronteerd te worden.

op 30 06 2015 at 21:47 schreef Egbert:

Peter, ik zag op twitter dat je een oproep tot agressie hebt geweigerd (OK ’tuurlijk).

Het zorgwekkende is dat die afzender ook een agent (‘collega’) kan zijn. Net zoals “jopie” en “sjap”, die ik nooit eerder zag hier.

Smipelste vraag: waarom heeft de politie Heemstraat niet de stenengooiers gearresteerd, maandagavond? Antwoord: het zijn ‘collegas’ provocateurs.

op 30 06 2015 at 23:48 schreef Karel de Willem:

Nederland heeft besloten dat Mitch Henriquez het verdiende. De popo is slachtoffer en moslims hebben het gedaan. Dit is wat Nederland wilt. Al het tuig moet gestraft worden voor hun misdaden. Nederland is repressie. Nederland moordt maar boven alles is Nederland vooral laf! Het durft zichzelf niet in de ogen te kijken. Niet toe te geven wat het al weet.
Dat het net zo verschrikkelijk is als de rest.

op 01 07 2015 at 09:55 schreef Sjap:

Egbert, kijk wat minder films en series en lees wat minder op het internet. Paranoide fluitketel met je complottheorie. Ik kwam hier al toen Peter nog aanspreekbaar en vriendelijk was.

op 01 07 2015 at 11:05 schreef Egbert:

sjap/Sjap (wat is het nou?): ze sprongen van achteren op zijn nek. Met je ‘meewerken en luisteren’. Ik hoop trouwens, Sjap, dat jouw collegas alsnog gaan staken bij de Tourstart. Geeft een gevoel van veilihgheid.

op 01 07 2015 at 12:43 schreef Benedictus:

Onderzoek geeft aan dat Mitch overleden is door toedoen van de politie.

op 01 07 2015 at 13:14 schreef dewanand:

nou Peter, kijk hier eens, eerste rapport na sectie:

———-

Dood Arubaan in Den Haag waarschijnlijk door optreden politie
Foto: ANP
Gepubliceerd: 01 juli 2015 12:29 Laatste update: 01 juli 2015 13:01

Het overlijden van de Arubaan Mitch Henriquez in Den Haag komt zeer waarschijnlijk door zuurstoftekort. Het is aannemelijk dat dit het gevolg is van het optreden van de politie bij zijn arrestatie afgelopen zaterdag.

Dat blijkt woensdag uit de eerste resultaten van het sectierapport.

http://www.nu.nl/binnenland/4079430/dood-arubaan-in-haag-waarschijnlijk-optreden-politie.html#slide-6

———–
Tsja, met een blauwogig nazi kutje op de troon is het logisch dat de prijs van nassie voer verlaagd zal worden zodat het nazisme toeneemt, althans zo denkt Wieroe hierover met mijn slimme HONDoe Nassi gayminded kopje.

de niet arische arubanen in nederland kunnen liever nu in hun roeibootjes stappen om richting aruba te roeien, want in nederland worden zij gewoon koelbloedig afgemaakt. Wel genoeg Hollandse appels meenemen he arubaantjes voor het geval je gebakken rijst opraakt.

Target politie SS-top:
Binnen vijf jaar Nederland Arubanen-vrij? OF is dit een trekfoutje?

op 01 07 2015 at 13:23 schreef Thomas E:

Gadver!!!! Stelletje afgestompte kutsadisten. Op zulke momenten omarm ik de sharia: oog om oog, tand om tand. Elke dag even de knie op hun keel, 2 man op hun borst, en pas loslaten als ze paars aanlopen en hun ogen gaan uitpuilen.

Zo, dat was even primitief stoom afblazen.

op 01 07 2015 at 13:30 schreef Egbert:

September 2014: Oubayda Jab Allah (14), niet verzettend, door twee agenten tegen de grond gewerkt en besprongen. Zwetsende verklaring van Musscher (o.a.: ‘later een opstootje, dus eerder geweld terecht’). Aangifte ligt nog steeds bij OM. https://www.youtube.com/watch?v=mfSMl71naxs

Oktober 2011: Mustafa Sealiti (Moes) door een agent in buro Heemstraat in elkaar geslagen. Ombudsman nog steeds geen uitspraak gedaan.

op 01 07 2015 at 15:13 schreef MNb:

Dankjewel, Dewanand.

“De agenten zijn zeer aangeslagen”
Hier ga ik nou van over mijn nek. Laten ze anoniem een bloemstuk sturen en voor de rest zorgvuldig hun kop dicht houden.

“reageert Van Aartsen afwijzend: “Racisme bestaat niet binnen het Haagse korps en ook niet binnen de Nederlandse politie.”
En daarmee ga ik een tweede keer over mijn nek. Tuurlijk, Jozua, als MH een kaaskop was geweest was hem precies hetzelfde overkomen.
Of niet.

op 01 07 2015 at 15:22 schreef babs:

Het totaal onafhankelijke onderzoek van de rijksrecherche heeft in de zaak Rishi ook altijd aangenomen dat de kogel de nek in verband stond met het overlijden, de agent was toen ook offiëel verdacht. Het betekent allemaal niks, het officiële totaal onafhankelijke onderzoek gaat máánden duren, tegen die tijd blijkt dat een in het park aanwezig familielid wel eens verdacht is geweest van een winkeldiefstal. Politieagenten verklaren hoe ontzettend bedreigend de situatie was en OM besluit niet te vervolgen. Mocht de familie zo dom zijn via art 12 toch vervolging te eisen, dan krijgen ze in een opzettelijk slecht onderbouw vnnis (toch geen beroep mogelijk) van de rechter nog een trap na.

op 01 07 2015 at 15:32 schreef babs:

Uit het blote hoofd twee fouten die de rechter maakte in de zaak Rishi:

-De rechter concludeert op zorgvuldige wijze dat de agenten toen ze het perron op kwamen aan mochten nemen daar een gewapend iemand aan te treffen. Maar daar stopt het natuurlijk niet, de rechter moet zich ook afvragen of ze nog steeds aan mogen nemen dat iemand bewapend is als ze geen wapen zien en ze de verdachte zien weg rennen. Rechter maakt deze afweging niet, ik vermoed met opzet.
-In de schietinstructie staat dat men mag schieten tot 10 meter afstand. Tussen de 10 en 15m mag niet, maar een agent hoeft er niet op afgerekend te worden, want hij wordt net geacht de afstand eerst na te meten. De 10 tot 15 is dus een foutmarge. Rishi werd afgeknald van meer dan 15 meter afstand. De rechter wil het de verdachte niet aanrekenen van net buiten de toegestane 15 meter te schieten, maar die foutmarge begint niet bij 15, maar bij 10. Meer nog dan boven vermoed ik hier opzet. Beide fouten zijn vereist om tot de gewenste uitspraak te komen.

op 01 07 2015 at 15:37 schreef Thomas E:

Inderdaad MNb, die ijdele zelfvoldane kop van Van Aartsen waarmee hij die beweringen poneert. Buhhh… wát een kakkineuze flapdrol! De spitting image van een Swiebertje burgemeester.

op 01 07 2015 at 20:50 schreef Egbert:

Wat Van Aartsen ook deed (waarom is die persco niet beschikbaar bij OmroepWest noch NOS? We moeten op social media alles zelf doen).

Wat Van Aartsen ook deed was deze framing: de demo maandag was “emoties uiten” en “gevoelens” over “Henriquez” (dit uit me hoof dus). Nee, Jozias, het was een demonstratie tegen politiegeweld. Als jij dat niet weet, waarom ben jij dan burgemeester?

op 01 07 2015 at 21:39 schreef Egbert:

Musscher, politie Den Haag: Uiteraard verlenen we alle medewerking aan het verdere onderzoek van de Rijksrecherche, zodat de direct betrokkenen snel weten waar ze aan toe zijn.

1. Die “betrokkenen”, dat zijn dus jouw eigen agenten (wie nog meer eigenlijk, voor jou?). De zielige verdachten. Bedankt voor je huichelende “medeleven aan de nabestaanden” dan.

2. Jouw eigen mensen hebben gelogen. En jij dekt dat nu.

3. Waarom kon & mocht politie Den Haag drie dagen lang al hun verhalen synchroniseren? Julie zijn er al uit hè. Nou nog een rechter vinden die het effe bevestigd. Zal niet moeilijk zijn.

op 02 07 2015 at 01:13 schreef dewanand:

Kijk hier eens peter, dit is toch een serieus rassenoorlogje geworden. Ik moet morgen daar gaan om foto’s te maken voor facebook.

een spion van mij woont daar en die vertelde dat die gasten een hindoestaanse juweliers zaak wilden openbreken maar de stalen rolluik bleek te sterk, bij markt hobbemaplein vlakbij hoek. Wreed zeg, zielige vertoning is dit. Niemand schiet hier wat mee op in ons oversekste Arisch Hollands apenstaatje.

Tsja: alle relschoppers met pb maar verplicht zelfdeporteren naar hun zwarte herkomstland via slim sociaal werkplan met riant vooruitzicht, want ze zijn toch allemaal werkloos en doen dit uit verveling, doelloos dom rondkatten en rellen.
Ja Wieroe slim bedacht, hier je nazi duits katten brokjes uit 1940, NAZImaauw ze.

——————-

Sfeer bij bureau Schilderswijk in Den Haag grimmig
Foto: ANP
Gepubliceerd: 01 juli 2015 21:19 Laatste update: 02 juli 2015 01:07

De sfeer in de Haagse Schilderswijk is sinds woensdagnacht grimmiger.

Demonstranten gooiden vuurwerk, flessen en stenen naar agenten.

http://www.nu.nl/binnenland/4079906/sfeer-bij-bureau-schilderswijk-in-haag-grimmig.html

op 02 07 2015 at 07:48 schreef anti:

Ik zou graag die persconferentie terugkijken maar kan deze nergens terugvinden..

Wat mij opgevallen is is dat er eerst is gezegd dat de betrokken agenten voorlopig “iets anders” mochten gaan doen en pas daarna geschorst zijn geworden toen pleek dat het incident niet onder de pet gehouden kon worden.

Verder lees ik nergens over wat nu precies de aanleiding is geweest, maar iemand heeft verklaard het zelf waargenomen te hebben dat hij stond te dollen bij die agenten, en daarbij in zijn eigen kruis greep en iets had gezegd van ‘hier heb ik ook een gun’, duidelijk een grap en geen bedreiging, maar het lijkt erop dat de agenten zich beledigd hebben gevoeld hierdoor. Machos onder elkaar, op een muziekfestival.

Dat is in de nieuwsberichten vervolgens geworden dat hij een wapen bij zich zou hebben.

Ook waar het zogenaamde verzet tegen zijn arrestatie op gebaseerd is begrijp ik niet.

Verder de vraag of hij nu wel of niet nog ademhaalde in het ziekenhuis.

Ook opvallend: De telegraaf bericht als nieuws dat het ‘geen racisme’ is geweest volgens de familie, terwijl het nieuws toch echt is dat de agenten hebben gelogen over het moment waarop hij onwel is geworden, de aanleiding, het vermee

op 02 07 2015 at 09:01 schreef Een politie-moord komt niet zomaar uit de lucht vallen | Krapuul:

[…] zolang daar aan voorbij gegaan wordt, zal er niks ten goede veranderen en zal Mitch Henriquez die niet de eerste is die vermoord is door de politie ook niet de laatste zijn geweest die dat is overkomen. De […]

op 02 07 2015 at 11:59 schreef dewanand:

mauw mauw namastiaauw Peter en Fnaakters,

deze moord (op een afro arubaan notabene) doet mij denken nu aan de vreemdelingenhaat grafiek, ontwikkeld samen met een hoog ontwikkelde oudere homoman, ergens in jaar 1997/1998 in Made. En nu is de theorievorming toch verder gegaan, en er is al lokaal sprake van etnische verzadiging.

de zone F-G-H van deze grafiek is de burgeroorlog zone, maar let op: het is niet ras gebonden, want het is ahw een soort biologische wetmatigheid van onze mensaap collectieven. Een automatisme dat in ons ingebakken zit. Ik praat veel met hindoemeiden over hun visies op negers en het leert mij veel over de biologische wetmatigheid, zowel seksueel als intellectueel.

Ja, negers die ik goed ken vinden het toch mooi nu dat ik zo diep duik in het negerzijn, het Afro zijn, en ikzelf was gewoon ook psychologisch gezien een suri afro-koelieboy vroeger.

—-
WEBpublication BOOK WART0141 / EPAGE 31 of 92
Een Dynamisch Vreemdelingenbeleid
Hindu nazism (Hindoe nazisme)
2.0. Breinfase 2:
Oplossen van de oplossingen
2.5. De vreemdelingenhaat grafiek

Offeraar Dewanand
Offercode WART0141
Offerdatum 16 juni 2006

http://www.dewanand.com/dynamisch31.htm

op 02 07 2015 at 13:22 schreef excellentie zwembad:

http://www.omroepwest.nl/nieuws/02-07-2015/haagse-burgemeester-van-aartsen-blijft-achter-politie-staan

Darth Vader blijft achter Stromtroopers staan

op 02 07 2015 at 19:04 schreef Ben:

Volgens onderzoek zijn autoritaire mensen gemiddeld boven gemiddeld sadistisch.Bij werving bij politie moet daar op worden gelet.

op 02 07 2015 at 22:13 schreef Egbert:

Nog iets. Het OM mag best eens een toontje lager zingen. Sowieso: Het OM heeft gelogen met dat “onwel worden”. En dan heeft hoofdofficier van justitie Nooy nog steeds praatjes? Wanneer snelrecht voor politieagenten? Nog steeds open: wanneer doet het OM van Nooy iets met die mishandeling van die 14-jarige (toen 14, nu wel 15 dan) jongen? Die kreupelslagerij van Moes (Youp tip!)?

Oh, en ik zie dat mw C.A. Nooy alleen plaatsvervangend hoofd is. Korvinus op vacantie? Of bad associations in PR?

op 02 07 2015 at 22:21 schreef Egbert:

Rutte, Van Aartsen en Musscher: er is een simpeler Maatregel om deze rellen te voorkomen. Hoeft niet eens via de televisie. Als nou, bijvoorbeeld, Van Aartsen Musscher belt en zegt: stop dat dom geweld in jouw korps.

op 03 07 2015 at 04:11 schreef excellentie zwembad:

mag dus niet

@peter frustrerend ook al die beperking van letters en ook posten alleen als een ander gepost heeft

wat is dat toch ?

ik ken een tijd dat er nergens moderatie was en dat noemden wij toen vrijheid . Uiteraard waren er halve zolen die dan tekeer gingen . Dat was dan nu eenmaal zo. Op den duur besloten mensen dat er paal en perk gesteld moest worden aan dat hele fucking internet – en dat blijkt nog steeds door te klinken overal . uiteindelijk is het verlies van kwaliteit , puur en alleen om een paar irritante mensen te pesten moet iedereen zich maar aanpassen. Dat is zoals de VVD en de PVV Nederland graag zien . Alleen zij hebben zich nooit bemoeid met moderatie van dit soort blogjes dat doe je geheel zelf!

op 13 11 2016 at 08:00 schreef Jezus houdt van u:

mensen wat we zien in de wereld is dat we een steeds gewelddadigere en hatelijke omgang zien tussen mensen. De strijd is niet tussen mensen maar tegen spirituele wezens. De vijand van de mens is de duivel, hij wil ons allemaal dood hebben. We moeten bidden dat de politie juist handelt zodat we in vrede mensen kunnen bekend maken met Jezus Christus en de komst van Zijn heerschappij. We moeten niet respectloos spreken over autoriteiten. Ook al regeert de kwade nu, God bepaalt wie wanneer regeert. En de duivel zal over niet lang worden verwijderd als machthebber. Bekeert u daarom want Jezus Christus komt oordelen over onze daden. Het is goed om onrecht te bestrijden. Maar vergeet u niet te bekeren en uw eigen daden te veranderen!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS