Home » Archief » De gewapende tak van de PVV


[11.04.2015]

De gewapende tak van de PVV

Peter Breedveld

set13
Setsuko Hara

Afgelopen week heeft minister Lodewijk Asscher de Martin Luther King Lezing gehouden. Ik vind dat grappig, dat de man van de etnische registratie en het participatiecontract voor ‘nieuwkomers’ en de voortdurende stemmingmakerij tegen allochtonen, die categorisch ontkent dat Nederland een racistisch land is, dat die een lezing houdt, over discriminatie, ter ere van de man die is vermoord vanwege zijn strijd voor gelijke burgerrechten (Ik mag nu van de Charlies van Jalta en The Post Online nu vast het woord ‘gotspe’ niet gebruiken). En nóg grappiger is dat Asscher zijn lezing de titel ‘Het ware gezicht‘ heeft gegeven.

Het ware gezicht van de man die waarschuwt tegen ‘stille discriminatie‘, want Asscher heeft zijn discriminatie graag luidruchtig en opzichtig. Liefst maakt hij er een diplomatieke rel van met Marokko of Turkije. Niet van dat stiekeme, zeg maar.

Kutmoslims

Het ware gezicht, dat is de Nederlandse politie die het tijdens het werkoverleg heeft over het in de hens steken van moskees als eindoplossing van de problemen met die kutmoslims. Maar Nederland is niet racistisch hoor! En racial profiling, discriminatie van allochtonen door de politie en buitensporig geweld tegen allochtonen door de politie staan hier natuurlijk helemaal los van. Het is ook vast geen verklaring voor het feit dat je over flink wat doorzettingsvermogen moet beschikken om de politie zover te krijgen een aangifte wegens discriminatie op te nemen.

Ik zei het al eerder: de politie is de gewapende tak van de PVV. Dat weten we allang, cultureel antropoloog Sinan Çankaya heeft er bijvoorbeeld uitgebreid onderzoek naar gedaan, ook naar discriminatie van allochtonen agenten door hun eigen collega’s. Ja, u leest het goed, zelfs politieagenten worden slachtoffer van het racisme van de politie.

Doorgedraaide diender

Vraag is wat Asscher en zijn collega’s eraan gaan doen. Helemaal niets, vrees ik. Vrome praatjes lullen, dat kunnen Nederlanders als de beste, maar als puntje bij paaltje komt krijgt de politie een een bloemetje voor het haar aangedane leed en moeten ouders blijven hopen dat hun kinderen onderweg naar school niet het pad van een doorgedraaide diender kruisen, die net zin had zich op een bruintje af te reageren.

Allochtonen moeten zich nou eenmaal ‘invechten’, zegt onze premier, en kennelijk betekent dat ook af en toe een robbertje met de politie.

NAGEDACHTE: Sinds jaar en dag wijzen wij op de online terreur van islamofoben die oproepen tot het uitroeien van moslims, het in de brand steken van moskeeën, enzovoort. Steeds weer hameren mensen erop dat die internettrollen niet representatief zijn, dat het ‘maar’ Twitter is of ‘maar’ Internet.

Andermaal wordt bewezen, door de racistische politieagenten die zich in precies dezelfde bewoordingen uitspreken als die niet-representatieve trollen op dat niet serieus te nemen Internet, dat de mensen niet weten waar ze het over hebben.

Dames en heren, haal je hoofd nou eens uit je reet. Haatzaaierij op het Internet dient serieus genomen te worden en te worden bestreden. De geïnstitutionaliseerde haat van de PVV, de andere politieke partijen, onze overheid en van de politie heeft zich altijd eerst aangekondigd op het wereldwijde web.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Lees hier waarom donaties nodig zijn. Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 11.04.2015 @ 14:22

[Home]
 

15 Reacties

op 11 04 2015 at 16:13 schreef Sasha Berkman:

Ik wilde je net wijzen op dat artikel op de NRC site.

op 11 04 2015 at 16:22 schreef MNb:

“Vrome praatjes lullen, dat kunnen Nederlanders als de beste.”
Als ze daar nog zin in hebben. Na nog geen twee jaar Nld is mijn zoon gedesillusioneerd dat zijn leeftijdgenoten zelfs die moeite vaak niet meer nemen. Hij heeft liever Duitsers.

op 11 04 2015 at 17:18 schreef WARZAZAT:

Ik heb liever Asscher dan Aboutaleb, Marcouch Cohen,Melkert,Kok en Bos samen.Een jonge politicus met ballen en charisma. De enige die misschien het tij bij de PVDA kan keren hoewel ik denk dat het daar te laat voor is. De PVDA zal verorberd worden tussen D66, PVV en de SP.

Misschien komt het doordat ik als een tweederangs aboriginal in Marokko ben opgegroeid dat ik racisme in NL vind meevallen.Zelfs hier in NL heb ik veel meer last van Arabische fascisme dan Arische racisme.

De Wever had de spijkers op hun koppen geslagen toen hij opmerkte dat hij nooit een aziaat heeft horen klagen over discriminatie en gebrek aan kansen en dat de Berberse zaak heel gevoelig en essentieel in het begrijpen en oplossen van de Noord-afrikaanse problematiek.

En wat betreft relletjes met Marokko en Turkije daar moeten we veel meer van hebben.Want het kan niet zo zijn dat Europa iedere keer buigt en haar standaarden verlaagt om achterlijke kaboutertjes die niets voorstellen pleziertjes te doen.

op 11 04 2015 at 18:34 schreef Mo:

warzazat,je klinkt als een nepperd en dat doe je bijna helemaal goed.

Keep trying Mr Troll

op 11 04 2015 at 22:39 schreef Sasha Berkman:

Voor Peter: https://www.youtube.com/watch?v=BFkYoT5Gezo

op 12 04 2015 at 04:13 schreef Murat:

Ik ben het eens met Mo.

Die WARZAZAT verziekt de boel hier al enige tijd.
Zelf slecht behandeld in Marokko en nu zelf een Arabieren hater en racist.

Een Troll pur sang indeed.

op 12 04 2015 at 14:35 schreef dewanand:

mauw, mauw, namastiaauw Warzazat, en Murat,

Wij als buitenlanders onderling moeten niet vergeten dat onze eigen gekleurde, islamtische en niet blanke gemeenschap ook ontzettend racistisch, haatdragend en feodaal tekeer gaat tegen de eigen soortgenoten. Marokkanen onderling kunnen niet eens een fatsoenlijk gesprek voeren over een intellectueel thema, en idem dito geldt dit voor hindoestanen, koelies, veel afro volkeren, en mixen. Ja, als wij als buitenlanders van niet blanke afkomst in de Nederlandse kenniseconomie mee willen tellen dan moeten wij eerst leren om onderling positiever te communiceren.

En dat is ook het hele doel van Peter met Frontaal Naakt, hij wil ons als niet blanke wilden uit slums, woestijnen, jungles, riolen gewoon helpen om intelligenter te communiceren met elkaar. Het is zo mooi dat ik en wieroe hier op FN met Marokkanen, Turken, surinamers enz kunnen communiceren in cyberspace, in intellectuele zin, en dit zie je niet zo vaak op discussie blogs.

Communicatie is het sleutelbegrip van succesvol worden, rijk, en geliefd en dat moeten Wieroe en ik nog leren.

Ook communicatie met PVVers is een vak apart, en ik vind het wel leuk, want zo krijg ik velddata.

op 12 04 2015 at 15:54 schreef Ralph van der Geest:

Raak! Weinig toe te voegen aan dit puike stuk. Politieagenten die het hebben over in brand steken en in denigrerende termen over groepen mensen spreken, een politiedocent die hoopt op een ‘langzame en pijnlijke dood’ voor moslims en die bij mijn weten nog steeds niet is ontslagen…Sinke en van Hulzen op BZK met hun racisme en een schedelmetende minister die de naam van Martin Luther King misbruikt (alsof Julius Streicher uit de Thora voorleest, wat een gotspe inderdaad): Nederland heeft geen nazi-bezettingsleger nodig om het fascisme in dit land te institutionaliseren. Al die doden destijds…voor niks.

op 12 04 2015 at 20:13 schreef WARZAZAT:

Ik verziek de boel hier!!!

Als men de PVV en Wilders wil bekritiseren wegens zijn etnische en racistische egocentriciteit en extremisme dan moet ie eerst bij zichzelf te raad gaan.Er is niets absurds dan aan IS/Saddam/Hassan slaaf of grijze wolf die Wilders op de hak neemt.

We kunnen niet ontkennen dat er een probleem is met Arabische/Turkse fascisten in NL en wereldwijd waarvan de gewone Arabieren/Turken zelf de grootste slachtoffer zijn.

Dat men een hekel heeft aan Nazi’s en fascisten wil niet zeggen dat hij ook een hekel heeft aan alle Duitsers en Italianen.

op 13 04 2015 at 10:36 schreef Asmodee:

Je bent al een heel eind op weg, beste Dewanand. Helder betoog!

op 13 04 2015 at 15:17 schreef dewanand:

ja Asmodee, even kort kijken naar deze oude tekst uit 2005 in het eerste pittige analyse werk v het bruintjes en zwartenprobleem in nederland.

Wieroe miaauwt deze visie:

‘mauw, mauw dewa, het zwarten probleem los je niet op door alle zwarten wit te wassen met dikke bleek en bloot tot op de piemels en 6 genotslipjes over te schilderen met de goedkoopste witte verf van Gamma. Waarom? Omdat gewitte zwarten een nog groter probleem zijn dan de originelen uit de woestijnen, jungles, slums, pampas, serengeti, en indiase vuilnisbelten.’

RE miauwallah Axioma van Wieroe:

‘Grootschalige import van zwart afval leidt logischerwijs (shit wat is Wieroe slim) tot een zwart afval verwerkings probleem in Nederland’.

‘En de politie is geen zwart afval verwerkings bedrijf, zoals BFI of Avalex dus daarom gaat alles gewoon mis als de Hollandse politie zwart afval tegenkomt op straat’.

—-
WEBpublication EBOOK wart0201 / EPAGE 29 of 87
Uitstervende Nederlanders
Mein Kampf, deel 2
SECTIE: 2.0. Heilige zwartlanders
2.7.0. Serie zwarten

2.7.1. (1) Zwarten slecht voor economie

2.7.2. (2) Op z’n zwartjes samenwerken

2.7.4. (4) Zwart pitbullgedrag

http://www.dewanand.com/kampf29.htm

op 14 04 2015 at 10:30 schreef Egbert:

Onze nationale halfdenker Holman in het Parool:
[politiechef Bouman] schrijft op zijn blog dat hij was aangesproken door een agente van Marokkaanse afkomst en die vertelde hem dat zij ‘elke dag’ door andere agenten gediscrimineerd werd. […] Waarom geloof ik dit niet? Als dit waar zou zijn, had Bouman onmiddellijk zware sancties moeten nemen.

Dus de Holman logica is: omdát Bouman niks deed, is het niet gebeurd.

op 15 04 2015 at 12:59 schreef Sasha Berkman:

De ontruiming van het Maagdenhuis afgelopen zaterdag was mede “noodzakelijk” omdat er zich 2 marokkaans uitziende jongeren tussen de studenten bevonden!

http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2015/04/13/studenten-en-docenten-eisen-nieuw-bestuur-na-flater-universiteit-van-amsterdam

op 15 04 2015 at 20:45 schreef Sasha Berkman:

Gortdroog geschreven maar alarmerende inhoud:

http://www.burojansen.nl/artikelen_item.php?id=543

op 15 04 2015 at 22:07 schreef dewanand:

leuk hoor sasha,

zou burojansen al een dossier hebben van Wieroe, de slimme Hindoe Nazi kat uit delft kennisstad??? Ja een kat met nazistische ideeen kan toch gevaarlijker zijn dan brevik? Tijdig het beestje het zwijgen opleggen via een kortgeding voor verplichte euthanasie in de vorm van een inslaap spuitje kan meer nazistische ellende toch voorkomen?

nee nazistische schootkatjes en harige stoeipoesjes die nassie piemels lusten moeten wij niet.

wat moet je dan als hete koelieslet doen als je zwarte, harige koeliepoes dan een nassie piemel lust? zoiets he:

Koelieslet wil Arische superlul

Offeraar Dewanand
Offercode s205
Offerdatum woensdag 1 augustus 2012

http://www.dewanand.com/s205.htm

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS