Home » Archief » De hipsterracisten van Vrij Nederland flikken het weer


[19.06.2015]

De hipsterracisten van Vrij Nederland flikken het weer

Peter Breedveld

tumblr_m7kubiWSUt1qbxmpdo2_250

Je zou denken dat er geen ontkennen aan is, het verschil waarop in de media over een zwart slachtoffer van politiegeweld wordt bericht en de behandeling die een blanke massamoordenaar krijgt. Van het zwarte slachtoffer wordt altijd de doopceel gelicht en zie, hij was al eens gearresteerd voor winkeldiefstal, en zij was heus geen lieverdje.

Dit is niet alleen in de Amerikaanse media zo. Ook in Nederlandse kranten en op Nederlandse nieuwssites weet ik dat een dader blank is als er wordt gesproken van een ‘verwarde man‘. Als het een Marokkaan of een moslim was geweest, had dat in zoveel woorden in het bericht gestaan. Dan was het ook een ’terreurdaad’ geweest of een zoveelste voorbeeld van het ‘Marokkanenprobleem’. Als een vader zijn gezin uitmoordt en de media spreken van een ‘familiedrama’, dan wéét je dat het om een roomblank gezinnetje gaat. Anders is het ‘eerwraak’ en is het ’t zoveelste voorbeeld van de misstanden in de islam, ‘die andere wereldgodsdienst’, waar niemand het ooit over heeft.

Racistische terreurdaad

Ik kan niet gelóven dat er mensen zijn die betwijfelen dat Dylann Storm Roof, die gisteren in de VS negen zwarten doodschoot, niet meer zou leven als hij zwart zou zijn geweest en zijn slachtoffers blank. Dan zou ook de islam er weer bij zijn gehaald, al had Roof bij de Pinkstergemeente gezeten. Maar Roof is blank en dus werd hij bij zijn arrestatie met alle égards behandeld. Hij kreeg zelfs een kogelvrij vest om, ik neem aan om hem te beschermen tegen moorddadige zwarten.

Iedere zwartharige weet dit. Twitter ontploft zowat, steeds als een nieuwsmedium weer probeert van de massamoord door Roof iets anders te maken dan het is: een racistische terreurdaad door een geestverwant van Martin Bosma. Fox News probeerde zijn kijkers bijvoorbeeld wijs te maken dat dit een aanslag op het christelijke geloof was. Nog voordat zelfs maar de identiteit van de dader bekend was, alleen dat hij blank was, was al besloten dat het om een ‘verwarde man‘ ging. NRC schreef over een ‘schietpartij in een Afro-Amerikaanse kerk‘. Tja, die zwarten hè. Zelfs in de kerk vechten ze hun bendeoorlogen uit. NRC is waarschijnlijk al heel tevreden over zichzelf vanwege het politiekcorrecte ‘Afro-Amerikaans’.

Blanke moslims

Zwarte twitteraars pikken dit niet langer en laten zich luid en duidelijk horen. Vrij Nederland merkt het pas op als een blanke iets dergelijks tweet, te weten Joris Luyendijk. Die schreef: ‘Moslim loopt kerk in en gaat moorden: Terreuraanslag. Blanke loopt kerk in en gaat moorden: Schietpartij.’ Vrij Nederland oordeelt: ‘Het lijkt ons erg kort door de bocht: bestaan er dan geen blanke moslims? (Zie weer Boston)’

Hoe haal je het in je botte kop, Vrij Nederland, om bij een zoveelste racistische aanslag door de zoveelste racistische blanke pedant te gaan zitten doen over de huidskleur van de daders van Boston. Iedereen wéét dat het waar is, wat Luyendijk zegt. Iedereen weet dat bij een blanke moordenaar altijd naar verzachtende omstandigheden wordt gezocht, altijd de racistische motieven worden weggepoetst, al heeft de moordenaar ze in een dik manifest allemaal opgesomd, met een speciaal eerbetoon aan Geert Wilders erbij. Ja maar, roepen de hoofdredacteuren van Nederland dan, dat is een gepasseerd station. Laten we het maar snel weer over de moslims hebben en Quinsy Gario uitroepen tot Klootzak van het Jaar.

Cynische hypocrisie

Arjen van Veelen deed het ook al in NRC Handelsblad, toen een blanke terrorist drie moslims doodschoot en de media er een ruzie om een parkeerplaats van probeerde te maken. Heel zwart Twitter (helaas zijn het vooral zwarten die dit aan de kaak stellen, en nauwelijks blanken. Zelfs de progressieve blanken praten liever over het grondwettelijk vastgelegde recht op vuurwapenbezit in de VS) viel over de naargeestige, cynische hypocrisie van de berichtgeving en Van Veelen noemde dit de Ziekte van Zie-je-wel. Want het is pathologisch gezeur, van die zwarten. Als ze niet wat constructiever worden, komen we geen stap verder.

Vrij Nederland is zo trots op zijn nieuwe website (kennelijk zonder zoekfunctie, die heb ik na een intensieve speurtocht in elk geval niet kunnen vinden), de hoofdredacteur schreef een zelfrelativerend stukje over de kloof tussen zijn generatie journalisten en de briljante jonge honden van het digitale tijdperk.

Seksleven van moslima’s

Maar meneer Van Exter, al brengen jullie je berichten door middel van een hologram rechtstreeks in onze slaapkamers, je mist toch de boot, en je blíjft de boot missen, met je zelfvoldane hipsterredacteuren met hun hoge haar en hun moeilijke bril en hun praatjes en hun superioriteitscomplex. Want je luistert niet naar het grootste deel van de wereldbevolking, een steeds mondiger wordende, zwarte generatie die je racistische stukjes gewoon niet meer slikt. Dáár gaapt een kloof. Met je Elma Drayer en je Stephan Sanders en je obsessie met het seksleven van moslima’s en je witte suprematistische zelfvoldane pedanterie.

Gewoon blijven ontkennen, je zelf blijven opsluiten in je witte bubbel van zalige ontkenning.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 19.06.2015 @ 08:15

[Home]
 

31 Reacties

op 19 06 2015 at 08:38 schreef Haes:

楽しい会話

op 19 06 2015 at 09:09 schreef Nrosa:

FOX News maakte het ook weer bont, het ging om een aanslag op het christelijke gelóóf, ze kapen het waar je bijstaat…

op 19 06 2015 at 09:14 schreef Thomas E:

Raak, raak en nog eens ráák.

op 19 06 2015 at 10:03 schreef MNb:

“Zelfs de progressieve blanken praten liever over het grondwettelijk vastgelegde recht op vuurwapenbezit in de VS.”
Dit klopt niet, PB.

http://freethoughtblogs.com/butterfliesandwheels/
http://freethoughtblogs.com/pharyngula/2015/06/18/i-have-to-do-it-youre-raping-our-women-and-taking-over-the-country-you-have-to-go/
http://www.patheos.com/blogs/danthropology/2015/06/bernie-sanders-calls-the-charleston-shooting-an-act-of-terror/

En ze zijn er consequent erg snel bij – ze schrijven er eerder over dan de Nldse media.

op 19 06 2015 at 10:18 schreef Martin:

Ja, bullseye, ik kan niet anders zeggen.

op 19 06 2015 at 11:19 schreef Hans van der Neut:

Hoe walgelijk het ook is, ik denk dat racisme en andere vormen van discriminatie voor een intellectueel- cultureel armoedig, dus groot deel van de bevolking, ideale wijzen van onderdrukking en machtsuitoefening zijn. Mensen geven hun machtsposities nooit vrijwillig op, de meesten van ons hebben al moeite met het toegeven van kleine vergissingen. Ik vraag me daarom steeds vaker af of artikelen zoals deze niet slechts gehoor vinden bij de eigen parochie.

lees: Die Hoffenden – Bertold Brecht

Ik vraag me steeds af waar het actieplan blijft, en of het ook een militanter karakter kan gaan aannemen, of dat misschien zo’n beweging iets te fysiek wordt en daardoor te dichbij komt voor de schrijvende elite alhier. Racisme verbergt onvervalste klassenstrijd en vraagt om meer dan alleen de verontwaardiging.

op 19 06 2015 at 11:42 schreef Gaz Typari:

Ach, kwam Nico Bodemeijer destijds niet ook uit een gebroken gezin en had hij geen moeilijke jeugd gehad? Wat was toen ook alweer het standpunt van Vrij Nederland?

op 19 06 2015 at 11:46 schreef L.Brusselman:

Dat er in de westerse wereld/media vanuit een racistisch frame geoordeeld/veroordeeld wordt is onmiskenbaar.

op 19 06 2015 at 12:44 schreef Thomas E:

Hans van der Neut, deze racismemonitor – want zo mag je Frontaal Naakt gerust noemen – heeft een hele hoop dagelijkse unieke bezoekers. Dus hierdoor nemen heel veel mensen kennis van de omvang, aard en impact van racisme. Ook de media en politiek worden bereikt. Ik denk dat je met een blog site niet veel meer kan doen. De opvoedende waarde die ervan uitgaat is heel belangrijk. Ik weet dat ook buiten mijn eigen kring over de topics van FN gepraat wordt.

op 19 06 2015 at 13:27 schreef Hans van der Neut:

@ Thomas E:
Vrijheid van meningsuiting is niets als de daden waar het op aankomt achterwege blijven. Meningen op zich worden pedant als ze geen praktische uivoering krijgen. Ik beschuldig hier niemand van laksheid, maar ik worstel zélf met de idee hoe je hands- on de hier beschreven fenomenen te lijf kan gaan. Ik heb geprobeerd om in contact te komen met Quinsy Gario, om deel te nemen aan de strijd tegen racisme, zonder succes. Misschien ligt het aan mijn ‘naam’. Googlen levert op dat ik wasmachines verkoop, hoge politiefunctionaris ben, en wat al niet meer. Ik zal me vanaf heden Hans Hands- on noemen oké?
Ik las een paar maanden geleden ‘Vertoog over de ongelijkheid’ van J.J. Rousseau, veel te laat welliswaar, maar dit geschrift uit 1755 wijst ons al de weg naar een praktische aanpak van racisme in ’t speciaal en uitbuiting in het algemeen.

op 19 06 2015 at 14:28 schreef Thomas E:

Hands-on van der Neut, probeer Staatssecretaris van Antiracisme te worden :)

op 19 06 2015 at 14:53 schreef Mario:

@Hans
“Ik heb geprobeerd om in contact te komen met Quinsy Gario, om deel te nemen aan de strijd tegen racisme, zonder succes.”

Try again. Ik kan me zo voorstellen dat QG nogal wat mails ontvangt. De ene vriendelijk, de ander extreem hatelijk.

“Googlen levert op dat ik wasmachines verkoop, hoge politiefunctionaris ben, en wat al niet meer.”

Ja, zie je wel, het stereotype PVVD’er!!1! ;-p

op 19 06 2015 at 16:33 schreef jacob jan:

http://www.cbc.ca/m/news/trending/jon-stewart-on-charleston-shooting-this-is-a-terrorist-attack-1.3119783

Iemand die het wel snapt

op 19 06 2015 at 17:21 schreef Egbert:

Dit snap ik nog steeeds niet: hoe kan het dat de kleinere geesten het in zo’n organisatie als VN, Volkskrant en NRC het voor het zeggen krijgen. Hoe kan dat grut blijven omhoogvallen? Keer op keer deze zelfde misse benadering, en nog steeds niemand in de hoofdredactie, de redactie, columnistenoverleg, in afdeling Cultuurbewaking (of het café) die zegt: En nou stoppen we hiermee. Één keer kon je nog leuk noemen, nou is het stompzinnig. Zo-zijn-wij-niet.

Dozijnen journalisten bij elkaar, en niemand zegt er wat van.

op 19 06 2015 at 17:24 schreef su:

Wanneer kotsen we de Nederlandse neonazi’s van de politiek en media uit?

op 19 06 2015 at 18:38 schreef L.Brusselman:

@jacob jan:
Thnx voor de link,bijzonder raak geformuleerd.

op 20 06 2015 at 09:22 schreef Nrosa:

Nou Egbert, simpel, omdat ze dus wél zo zijn.

op 20 06 2015 at 12:44 schreef dewanand:

ref cit:
op 19 06 2015 at 12:44 schreef Thomas E:

‘Hans van der Neut, deze racismemonitor – want zo mag je Frontaal Naakt gerust noemen – …. Ik weet dat ook buiten mijn eigen kring over de topics van FN gepraat wordt.’

***
mauw mauw namastiaauw Thomas E,

Wat blanken vaak vergeten is dat er ook zwart racisme en fascisme bestaan en dit aspect is niet goed gedocumenteerd in de media en literatuur.

Mijn viewpoint is dat van een lage kaste, viesbruine koelie kwatta aapje uit suriname en dit is min of meer herkenbaar in al mijn teksten. Ook hindoe halfapen zijn rassenhaters en koelie fascisten, ok eerlijk is eerlijk.

Let op deze eindstelling, nw tekst v Wieroe en mij:

H11. Nawoord

Ter besluit, stof tot nadenken
Absolutistische Dewanistische evolutionaire eindstelling:

Als de BBB-blanken over pakweg 188 jaar totaal uitgestorven zijn, dan is de aarde letterlijk een verwilderde, onbeschaafde en verloren ‘Planet of the Apes’.

bron: FB-SSers proclamatie, essay bevrijding suriname, 28 pag, officieel goedgekeurd en bekrachtigd dmv poot-/ handtekening van Wieroe:

http://www.dewanand.com/wfor1308.htm

op 20 06 2015 at 14:57 schreef Mario:

@Dewanand

“Wat blanken vaak vergeten is dat er ook zwart racisme en fascisme bestaan en dit aspect is niet goed gedocumenteerd in de media en literatuur.”

Dat ‘de journalisten’ nogal achterlopen met hun feitelijke kennis over racisme en fascisme ben ik volledig met je eens. Maahaaaar, je doet een ieder tekort die verder dan, bijvoorbeeld, Robert Paxton is gekomen.

Kortom: je kan mijn harige blanke aars kussen. Geef je er een paar overheerlijke nazibrokjes voor Wieroe voor terug. kthnxbye

Je vergelijking met ‘Planet of the Apes’ is overigens niet alleen zeer grappig, maar vooral ook filmisch. Jurrasic Park schijnt daarnaast tegenwoordig nogal een zoveelste ‘hot hype’ te zijn. ;-]

op 21 06 2015 at 13:19 schreef Van der Vlist:

Ironisch genoeg berichtte zelfs de Telegraaf niet over een ’terroristische aanslag’ in Graz toen een man met Bosnische achtergrond (dus waarschijnlijk moslim) op het publiek inreed.

Dit is slechts één van de vele voorbeelden waarin dit (overigens al ontelbare keren door ontelbare zielen geschreven en ge-oreerde betoog) mank gaat.

De hypocrisie zit hem volgens mij dan ook in het eeuwige gejank over racistische media.

op 21 06 2015 at 13:32 schreef Peter:

Sjonge, dat zelfs de Telegraaf een keer verstek liet gaan bewijst dat mijn hele betoog, inclusief links naar de BEWIJZEN dat wat ik zeg, gewoon waar is, mank gaat.

Jij, Van der Vlist, trekt bij de moslimachtergrond van die gek in Graz al meteen je conclusies: WAARSCHIJNLIJK moslim (want Bosniër) = terrorist.

Maar ga jij me maar vertellen dat ‘gejank’ over racisme hypocriet is. Je bent er overduidelijk totaal door geïndoctrineerd, sukkel.

op 21 06 2015 at 13:53 schreef L.Brusselman:

Het is nog een geluk dat racisten altijd zo dom zijn,want wat dit stuk ongeluk ook heeft willen bewerkstelligen het resultaat is tegengesteld.

op 21 06 2015 at 16:30 schreef su:

Zeggen dat een vergelijking “mank gaat” komt vaker van mensen die reageren op rechtse blogs, valt me op dat. Elsevier tuig zegt dat vaak.

op 21 06 2015 at 16:56 schreef Van der Vlist:

“Jij, Van der Vlist, trekt bij de moslimachtergrond van die gek in Graz al meteen je conclusies: WAARSCHIJNLIJK moslim (want Bosniër) = terrorist.”

Die conclusies trek ik helemaal niet, en zulks zie je me ook niet zeggen. Het is wel veelzeggend dat je het nodig acht om mensen woorden in de mond te leggen om je betoog kracht bij te zetten, iets wat ik je overigens veel vaker zie doen. Als je écht gelijk had, zou dat niet nodig zijn.

op 21 06 2015 at 17:23 schreef Peter:

Ik leg je geen woorden in de mond, ik maak gewoon duidelijk wat je echt zegt, huichelaar. Je leest een bericht in de krant over een man die mensen vermoordt, je leest dat hij Bosniër is, je trekt daaruit de conclusie dat ie moslim is en je toetert triomfantelijk dat De Telegraaf hem nog niet heeft aangemerkt als terrorist, daaruit gevolgtrekkend dat ik dus ongelijk heb, terwijl je er juist mijn punt mee illustreert.

op 21 06 2015 at 17:25 schreef Ralph van der Geest:

Raak! Trouwens, heeft VVD’er Gertjan Neerhof al begrip voor Roof getoond?
http://www.krapuul.nl/overig/blog/199442/elke-vorm-van-beschaving-voorbij/

op 21 06 2015 at 19:27 schreef Van der Vlist:

Nee, ik noemde het slechts als tegenwerping van dit deel van je betoog:

“Ook in Nederlandse kranten en op Nederlandse nieuwssites weet ik dat een dader blank is als er wordt gesproken van een ‘verwarde man‘. Als het een Marokkaan of een moslim was geweest, had dat in zoveel woorden in het bericht gestaan. Dan was het ook een ‘terreurdaad’ geweest…” enz. enz.

Volgens jouw perspectief had de Telegraaf eigenlijk per definitie wel moeten berichten over een terroristische daad, maar dat is niet gebeurd. Ook op de radio hoorde ik vandaag trouwens nog spreken over een ‘verwarde man’, refererend naar de gek van Graz.

op 21 06 2015 at 20:02 schreef Peter:

Nee, Dude, jij gaat er blind vanuit dat iemand met een Bosnische achtergrond wel een moslim zal zijn, en ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat je er óók blind vanuit gaat dat dát een rol speelt bij die moordpartij in Oostenrijk.

Er staan in mijn stuk links naar de bewijzen voor mijn stellingen, en iedereen die de media volgt wéét dat het waar is wat ik zeg, namelijk dat een verwarde man in de regel betekent dat het om een blanke gaat, en dat bij een getinte man altijd wordt uitgegaan van een terroristisch motief.

Een paar uitzonderingen bevéstigen die regel hooguit. Dat De Telegraaf zich voor één keer heeft ingehouden, bewijst niks. Sterker nog: ik denk dat het de nasleep van de Roof-moorden is, die de media de komende tijd (maar niet lang) een beetje terughoudender doet zijn, maar binnen twee weken is alles weer bij het oude.

En voor types als jij zal er nimmer nooit iets veranderen. Jullie gaan altijd onmiddelijk op zoek naar ‘bewijs’ dat de islam een rol speelt in een tragedie.

op 21 06 2015 at 22:51 schreef dewanand:

ref cit:
op 21 06 2015 at 20:02 schreef Peter:

‘Er staan in mijn stuk links naar de bewijzen voor mijn stellingen, en iedereen die de media volgt wéét dat het waar is wat ik zeg, namelijk dat een verwarde man in de regel betekent dat het om een blanke gaat, en dat bij een getinte man altijd wordt uitgegaan van een terroristisch motief.’

reactie
ja peter interessant dat je dit zo mooi vertelt:
verwarde man = blanke
maar
getinte man = terroristisch motief

lang geleden al was ik bij een lezing van een mediadeskundige die vertelde dat de media totaal gecensureerd is en bevooroordeeld, soort blanke/ nazi zelfcensuur in hele nederlandse media.

Maar volgens Wieroe’s analyse hiervan is dit in strikt biologische zin gewoon natuurlijk en gezond, want in een totalitaire Hindoe Nazi Katten staat zouden de media katjes dit ook automatisch doen.

Gisteravond bezocht ik een Afro vaderdag party bij sranti delft, en daar zag ik duidelijk de biologische wetmatigheid in actie, eigen (afro) soort eerst. Leuk om mee te maken.

tip peter: bezoek koelie dans parties of van negers in ned. Of ga je naar marokkaanse parties, nooit iets hierover op FN gezien.

op 22 06 2015 at 08:01 schreef Nrosa:

Het vreemde is dat er meteen werd gemeld dat het een Bosniër (Dús buitenlander) betrof, daarna bleef het stil over de nationaliteit van deze ‘verwarde’ man. Ik denk dat het dus zeker geen moslim betrof want dan was nu de hysterie al op volle toeren geweest.

op 23 06 2015 at 21:22 schreef p.wielaard:

Het verschil tussen een (zwart/getint) slachtoffer van politie geweld en de slachtoffers in die kerk is dat er bij die politie slachtoffers een “andere kant” aan die medaille zou kunnen zitten. Je wordt tenslotte gewoonlijk niet zonder enige aanleiding door een politie agent als gekleurde medemens in je rug geschoten. Die mensen in die kerk hadden niet onschuldiger kunnen zijn.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS