Home » Archief » De vicepremier en de racistische imbeciel


[04.06.2016]

De vicepremier en de racistische imbeciel

Peter Breedveld

Foebele2
Scène uit Vivre Nu.

Vorige week kreeg Annabel Nanninga twee pagina’s in de Volkskrant om haar racisme eruit te kotsen, NRC maakte reclame voor Donny Moreno en zijn racistische Facebook-pagina’s, Trouw gaf een geestelijk gestoorde mevrouw die moslima’s belaagt een podium, vandaag mag de voorzitter van de Nederlandse afdeling van neonazibeweging Pegida los in de Volkskrant.

En terwijl Sylvana Simons in elk interview het beleid van Erdogan en de Armeense genocide moet veroordelen, hoeven deze bigotten zich niet eens te verantwoorden voor hun eigen weerzinwekkende daden en uitspraken. Racisme is een volstrekt fatsoenlijke bezigheid geworden, een respectabele opinie, die wij serieus dienen te nemen.

Vrouwen aanranden

Vandaar ook dat vicepremier Lodewijk Asscher er geen been in ziet Jan Roos met alle egards te ontvangen op zijn ministerie. Roos steekt zich in zijn vrije tijd graag in Nazi-uniform, haat homo’s, haat Marokkanen, haat zwarten, haat moslims, haat joden, dreigde enige tijd geleden een groep Marokkaans-Nederlandse kinderen, zwaaiend met een kapmes, hun ‘kankerkop’ af te hakken, bedreigt sowieso regelmatig mensen die kritiek op hem hebben en o ja, hij randt gewoon, op publieke televisie, vrouwen aan.

En deze hufter wordt gewoon door Asscher op zijn ministerie ontvangen, terwijl een verzoek om een gesprek met mij, die hij belasterde op Facebook, in het NRC Handelsblad en op televisie, door hem botweg wordt geweigerd! U begrijpt dat mijn beeld van Asscher er niet positiever op is geworden. Zit sjiek te doen over schelden op sociale media en gaat dan gezellig theedrinken met Ebru Umar en Jan Roos, die aan een soort racistische Tourette lijden (nu hangen straks de mensen met Tourette in mijn mail, of mensen met kinderen met Tourette of met een verre neef met Tourette of die eens een artikeltje over Tourette hebben gelezen).

Grotesk racisme

’s Avonds werd duidelijk wat Jan Roos was komen doen bij Asscher, namelijk hem interviewen voor GeenStijl. Het gesprek is hier te zien en het is verbijsterend. Een half uur lang loopt Roos leeg tegenover Asscher over “negers”, hoofddoeken, dat je meteen racist wordt genoemd als je White Pride-leuzen roept, dat Sylvana Simons ‘kritiek’ op haar “meteen” racistische bagger noemt, dat het logisch is dat een zwarte in een dure auto door de politie wordt lastiggevallen, want “één en één is twee”, dat er een vervelende “neger” bij hem op school zat, dat Marokkanen op het werk “negen van de tien keer” alleen maar overlast veroorzaken, enzovoort, enzovoort. ‘Gesprek op Niveau’ heet deze rubriek, het is een gesprek op het niveau van de aangeschoten racistische oom op een Nederlandse verjaardag.

Tegenover deze racistische imbeciel, een totale kutjournalist die helemaal niet is geïnteresseerd in Asschers standpunten en alleen maar over zichzelf praat (hij vergelijkt zich zelfs met de joden in Nazi-Duitsland omdat Jos Collignon hem in een cartoon afbeeldde als rat) steekt Asscher natuurlijk meteen gunstig af als redelijke anti-racist, maar niks is minder waar. Zo zegt hij een paar keer tegen Roos dat het “heel goed is dat je dat zegt”, “heel belangrijk dat je dat zegt” (heeft-ie van mediatraining), beaamt hij verschillende keren dat het antiracisme is “doorgeschoten” en roept hij Roos niet één keer tot de orde, wat opmerkelijk is voor iemand die regelmatig een moreel appèl op de kiezers doet. Wij worden geacht in te grijpen als iemand zich racistisch, antisemitisch of seksistisch misdraagt, Asscher doet helemaal niets terwijl Roos zich tegenover hem verliest in steeds grotesker racisme.

Allochtonen anders behandelen

Sterker nog, Asscher heeft het zelfs over mensen “die de pech hebben niet wit te zijn.” Daarmee trekt hij zijn eigen vriendelijke masker af en wat daar achter zit, is niet fijn om naar te kijken. Roos wijst hem er meteen op dat “Sylvaantje” dat niet fijn zal vinden, dat hij dat zegt.

Ook maakt hij handig gebruik van de gelegenheid om DENK, een serieuze bedreiging voor de PvdA, in diskrediet te brengen en andermaal beschuldigt hij DENK-oprichters Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk ervan allochtone Kamerleden te discrimineren. Asscher, die allochtonen een participatiecontract wil laten tekenen waarin ze beloven ‘onze’ waarden te respecteren, die vrijwel alle Nederlandse Turken van de PvdA heeft vervreemd met zijn bizarre aantijgingen aan hun adres en die constant kond doet van zijn ‘geschoktheid’ en ‘ongerustheid’ als er weer eens een allochtoon twee koekjes uit de trommel heeft gepakt in plaats van één, verwijt Kuzu en Öztürk allochtonen anders te behandelen.

Eén keer wordt Asscher kritisch over Roos. Hij vraagt hem of hij het woord ‘klaagneger’ grappig vindt. Roos antwoordt dat hij ‘klaagneger’ mag zeggen omdat hij voor GeenStijl werkt, dat het satire is en omdat Quinsy Gario en Sylvana Simons vervelend zijn met hun “geklaag”.

Individuele merites

Die Roos is zó ontstellend, fenomenaal dom. Als Asscher voorstelt om een Marokkaans-Nederlandse student via GeenStijl aan een stageplek te helpen, antwoordt hij dat GeenStijl niet met stagiaires werkt. Het is bijna meelijwekkend.

Ook probeert Asscher Roos aan het verstand te krijgen dat je mensen niet moet beoordelen als ‘moslim’, maar op hun individuele merites. Uiteraard is dat aan dovemansoren gericht.

Bovendien, het zou zoveel oprechter klinken als Asscher zélf eens begon mensen op hun individuele merites te boordelen. Uit de mond van iemand die het hokjesdenken de afgelopen jaren een totaal nieuwe dimensie heeft gegeven, klinkt het alleen maar potsierlijk.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.06.2016 @ 14:53

[Home]
 

51 Reacties

op 04 06 2016 at 15:24 schreef seije:

Ik snap dat het niet het punt van je stuk is, maar omdat je het in de eerste alinea noemt:
Ik had bij het lezen van het stuk over die Pegida engnek juist het idee dat hij ontzettend in z’n hemd wordt gezet.
Ten eerste al door de prachtige column van Peter Middendorp die ernaast is geplaatst.
Maar ook en vooral doordat de stukjes over zijn tante er zo in staan dat hij enkel overkomt als een huilend jochie dat een bevolkingsgroep kwalijk neemt dat z’n tante hem niet knuffelde.

op 04 06 2016 at 16:58 schreef Henrik:

Zou het kunnen dat Asscher in zijn rol als propagator van tweedehands slachtofferschap een verwrongen beeld van discriminatie heeft?
Anders gezegd: ik ken meer joden die overal spoken zien en daarom ongebrijpelijkerwijs aanpappen met het schuim der PVV.

op 04 06 2016 at 17:25 schreef Peter:

Zou het kunnen dat Asscher in zijn rol als propagator van tweedehands slachtofferschap een verwrongen beeld van discriminatie heeft?
Anders gezegd: ik ken meer joden die overal spoken zien en daarom ongebrijpelijkerwijs aanpappen met het schuim der PVV.

Ik weet niet of jij een troll bent die me erin probeert te luizen met een toch wel enigszins antisemitisch commentaar, Henrik, maar weet dit: zoals ik een hekel heb aan de bezwering ‘slachtofferschap’ die witte mensen in stelling brengen zodra een allochtoon eens iets terugzegt, zo heb ik er een hekel aan als joden worden beschuldigd van slachtofferschap. Ik heb bij Asscher nooit iets gemerkt van het ‘propageren’ van ’tweedehands slachtofferschap’, maar zelfs als hij dat, vanwege zijn joodse afkomst, wel had gedaan, dan was dat zijn goed recht. Joden, ook de tweede en derde generatie na de Holocaustslachtoffers, zijn slachtoffers. Ik kan me geen voorstelling maken van het trauma van zo’n groot grootschalige genocide, van de wetenschap dat mensen je nog steeds willen uitroeien omdat je jood bent. Ik kan wel begrijpen dat dit trauma doorwerkt en dat de Holocaust als een donker spook alles overschaduwt wat je doet, voelt, meemaakt.

Wat dat aanpappen met de PVV betreft, of wat ik zie als het plezieren van de PVV-achterban: ik heb nooit de neiging gevoeld om dat te verklaren vanuit Asschers joodse afkomst. Ik denk dat alles wat Asscher doet, te verklaren is met het feit dat hij politicus is.

Ik weet wel dat er joden zijn die, vanwege het antisemitisme in moslimkringen, sympathie hebben voor de PVV, maar ik denk dat de meeste joden heel goed in de gaten hebben dat een partij die het op moslims heeft gemunt, en die bijvoorbeeld op het onverdoofd slachten jaagt, spoedig ook aan hún deur zal staan.

De ambassadeur van Israël zei daarover eens tegen mij: “Moslims en joden hebben meer gemeen dan ze verschillen, ze zouden samen moeten optrekken in plaats van elkaar het leven zuur te maken.”

op 04 06 2016 at 18:25 schreef Martin:

“ik denk dat de meeste joden heel goed in de gaten hebben dat een partij die het op moslims heeft gemunt, en die bijvoorbeeld op het onverdoofd slachten jaagt, spoedig ook aan hún deur zal staan.”

Dat denk ik ook. De gelijkenis tussen de haatpropaganda van de PVV en de antisemitische propaganda van de jaren 30 zal de meeste Joden niet ontgaan zijn. Het is dan ook niet verbazend dat slechts een paar procent van de Joodse kiezers PVV stemt.

op 04 06 2016 at 19:04 schreef sum:

Jan Roos en geenstijl is in en in racistisch.

op 04 06 2016 at 19:34 schreef vander f:

Jan Roos is dermate irritant en het meervoud van dom dat ik never nooit iets van hem aanschou of beluister.
Overjarige puber die blijkbaar denkt dat ie leuk is of zo,
ergens is het jaren ’70 ‘VPRO’ schoppen tegen heilige huisjes bij hem ontaard in schoppen om het schoppen.
Deden ze vroegâh toch ook op tv?
Ik heb toch de vrijheid stompzinnigheid uit te kramen?
Ja dat heeft ie, het probleem is dan ook niet zozeer Jan Roos zelf, die is ook maar 1300 in een dozijn, maar de zogenaamde serieuze media en dus ook bv Asscher die hem een podium geven, de anuskotsende onderbuikburger.

op 04 06 2016 at 21:12 schreef machiel:

Wow. Dat een politicus, kan me niet schelen van welke partij, in gesprek gaat met zo’n ongelovelijk dom, ellendig, patjepeeerig, in en in triest stuk vuil… ongelofelijk…
Nederland is in toenemende vaart zo diep aan het zakken, dat zo langzamerhand zelfs de waanzin van de Spaanse politiek te verkiezen is.

op 04 06 2016 at 21:55 schreef sum:

Je mag zeggen wat je wil maar die Geenstijl heeft heel het parlement bij de ballen. Ze schijten duizend kleuren als ze de roze microfoon zien. Behalve DENK, die laat zich niet zomaar aanpakken door de neonazi’s. Ik open nooit dat neonazi blog geenstijl.nl. Gun hun de klik met de muis niet. Maar de tijden gaan veranderen. Er zal een grote groep goed opgeleide Marokkaanse, Surinaamse en Turkse Nederlanders opstaan, die nu in de kleuterklassen zitten, en geenstijl failliet zal maken.

op 04 06 2016 at 21:58 schreef MNb:

“Een half uur lang loopt Roos leeg …”
Bedoel je dat je dat half uur ook werkelijk hebt uitgezeten? Ik heb gekeken tot ik Asscher vriendelijk zag lachen naar Roos – met geluid uit. De inhoud kon ik zo ook wel raden.

op 04 06 2016 at 22:51 schreef dewanand:

citaat mooiste zin tekst Peter Breedveld:

‘Roos steekt zich in zijn vrije tijd graag in Nazi-uniform, haat homo’s, haat Marokkanen, haat zwarten, haat moslims, haat joden, dreigde enige tijd geleden een groep Marokkaans-Nederlandse kinderen, zwaaiend met een kapmes, hun ‘kankerkop’ af te hakken, bedreigt sowieso regelmatig mensen die kritiek op hem hebben en o ja, hij randt gewoon, op publieke televisie, vrouwen aan.’

—– antw:

N1: Ja, Peter tijd is rijp dat jij bovengronds gaat en ook je zeteltje bezet in peeshokje Tweede KUTkamer v KKK HOLLE-land.

N2: Mijn oude hindoe boezemvriendinnen willen nu toch dat ik ga werken aan project FB SS, v bevrijding suriname. Wij zijn het hier al zat en hebben genoeg superieur blank sperma geconsumeerd met al onze gaten. Wij als oude koelie wijven laten ons niet meer lekker naaien verder op onze oude dag.

N3: DENK zal advies brief krijgen v ons.

N4: Ja wij zitten al in een OCHLOCRATIE met debielen en duitse nassievreters in alle politieke hoerententen, tippel zones en afwerk plekjes.

N5: kopje en pootje van Wieroe voor Peter, die nu soort expert is vd zieke Multikukeluku als klassieke mensapentoop met ruim 200 soorten mensaapachtigen.

op 04 06 2016 at 23:03 schreef Robin:

Martin schreef:”Het is dan ook niet verbazend dat slechts een paar procent van de Joodse kiezers PVV stemt.”

Waar haal je die info vandaan?

MNb schreef:”De inhoud kon ik zo ook wel raden”

Dat heb ik nou met de meeste reageerders van dit blog.

op 04 06 2016 at 23:08 schreef MarcodB:

Dit was m.i. de genadeslag voor de PvdA.

op 04 06 2016 at 23:11 schreef Anonymous:

De oude romeinen hadden een methode om hun vijanden uit de collectieve herinering te verwijderen. Dit heet “damnatio memoriae”. Oftewel ‘vervloeking van de nagedachtenis’. De meest gangbare methode van “damnatio memoriae” was het verwijderen van de naam uit archieven, waarop de eretitels stonden die de persoon had bekleed (deze archieven werden memoria genoemd, vandaar de naam: damnatio (verdoemenis) memoriae (genitief: van de herinnering). Bij zeer bekende personen (zoals de Romeinse keizers Caligula en Nero) werden hun standbeelden vernietigd en hun namen van de openbare gebouwen verwijderd.
Wat minder bekend is, is dat ook hun familie, tot in de derde graad werd vermoord. Hun ouders en hun kinderen.

De NSB waren in de tweede wereld oorlog de handlangers van de fascisten. U, meneer Breedveld. U bent een collaborateur in dit nieuwe tijdperk van de ‘nieuwe macht’. Of eigenlijk wat hier van over is. U bent bekend. De plaats waar u werkt is bekend. Waar u woont is bekend. Wie uw kinderen zijn, is bekend. Uw ouders zijn bekend. Uw ex-vrouw is bekend. Uw nieuwe ‘vriendin/vrouw’ is bekend. En straks als uw kinderen groot genoeg zijn om zelf kinderen te hebben… dan zijn die ook beken

op 04 06 2016 at 23:43 schreef geenstijl:

Oh jee…. Breedveld wordt lastig gevallen door bruin tuig.

op 05 06 2016 at 00:20 schreef Egbert:

Godver de godver: Asscher zegt het (@02:42): “Als je de PECH hebt dat je toevallig niet wit bent …”.

op 05 06 2016 at 00:33 schreef Gerrit:

@Anonymous
Als dat bedoeld is als dreigement dan is het wel een heel domme. Je weet toch dat het uiteindelijk met die ‘oude Romeinen’ niet goed is afgelopen? En juist die Caligula en Nero zijn zo ongeveer de meest bekende Romeinen ooit geworden.

“De NSB waren in de tweede wereld oorlog de handlangers van de fascisten.”
Nu nog steeds, zo blijkt wel uit jouw reactie. Alleen heeft die partij nu een andere naam gekregen.

op 05 06 2016 at 00:49 schreef Murat:

De comment zoals Anonymous hierboven laat zien wat een kutland Nederland van vandaag is en dat we mensen als Peter en de lui van DENK dubbel zo hard nodig hebben.

op 05 06 2016 at 02:27 schreef Han van der Horst:

Wat lees ik daar een anonieme lul met vingers en een zeer rudimentaire kennis van het Latijn.

op 05 06 2016 at 06:19 schreef Sasha Berkman:

Robin, mischien kun je even googlen op “Joden PVV” het schijnt om slechts 2% te gaan. Joodse mensen zijn dus een heel stuk intelligenter gemiddeld dan de doorsnee Nederlander. Eigenlijk helemaal niet gek toch? Je zal wel gek zijn als je op je eigen toekomstige beul gaat stemmen. Of denk jij dat een fascist als Wilders stopt als alle moslims opgeruimd zijn?

op 05 06 2016 at 07:11 schreef Sasha Berkman:

Waat een walgelijke creep die anonymous.

op 05 06 2016 at 08:07 schreef Pyt van der Galiën:

Ik geloof niet dat Asscher nou zo vreselijk bang is voor GS. Het is natuurlijk ook een intelligente man die echt wel in de gaten heeft dat hij met een oliedomme racist zit te praten.

Asscher is een typische polderpoliticus die probeert een “outsider” te paaien. Roos mag zich afreageren bij Asscher die – uiteraard – vol begrip is. Roos voelt zich belangrijk – ontvangen door een minister! – en Asscher heeft laten zien dat hij Het Volk serieus neemt. Dat hij daarmee óók aangeeft de opvattingen van Roos serieus te nemen ontgaat hem of interesseert hem geen reet.

Asscher’s gedrag in deze wordt bepaald door zijn functie, niet door zijn “joods-zijn”. Een oude Nederlandse traditie: je biedt luidruchtige oppositie een plek aan de tafel aan. Eenmaal daar gezeten verzuipen ze (hopenlijk) in de polderstructuren en worden ze onschadelijk gemaakt. Probleem bij Roos is dat je hem en zijn opvattingen ook normaliseert (ze horen erbij), terwijl je fascisme natuurlijk nooit zou moeten normaliseren.

op 05 06 2016 at 08:26 schreef Murat:

Ik hoop vurig dat Peter de quote van Asscher “als je de PECH hebt niet wit te zijn” tot in den treuren in zijn stukken blijft herhalen, a la Annabel “dobberneger” Nanninga. Want met een dergelijke uitspraak bekent ie toch wel heel erg kleur (pun intended).

op 05 06 2016 at 08:37 schreef babs:

Asscher en zijn media-adviseur denken dus echt dat ze beter worden van dit interview. Dat is totaal onbegrijpelijk.

op 05 06 2016 at 08:43 schreef Thomas E:

Ik denk dat Pyt het goed ziet. Asscher is een gladde aal uit de poldersloot. En Wilders bepaalt lekker veilig vanuit de oppositie de mores. Het zijn de politici die ons land verdient. Je krijgt immers wat je verdient.

op 05 06 2016 at 09:44 schreef Peter:

Nou ja, ook weer niet zo glad dat-ie zich weet te onthouden van een racistische slip-of-the-tongue. Na alle stomme blunders die hij heeft gemaakt blijft iedereen hem toch geweldig intelligent en slim vinden. Dáár ligt ergens zijn talent. Hij kan mensen laten geloven dat zijn stront de kostelijkste caviaar is. Ik ben het die iedere keer moet waarschuwen: “Niet eten! Het is poep!”

op 05 06 2016 at 10:02 schreef Martin:

@Robin:
http://www.wereldjournalisten.nl/artikel/2010/06/03/joden_stemmen_amper_pvv/

op 05 06 2016 at 10:18 schreef MarcodB:

Ach je … Anonymuis kan heel goed dingen opzoeken op wikipedia, en dan copy-pasten: https://nl.wikipedia.org/wiki/Damnatio_memoriae
Wat een ongelooflijke sukkel!

op 05 06 2016 at 10:21 schreef Murat:

Niet iedereen hoor Peter.

Ik heb hem een dikke vette ordinaire racist genoemd vanaf dag 1.

op 05 06 2016 at 11:54 schreef MNb:

Als iedereen Asscher geweldig intelligent en slim blijft vinden heeft hij niet geblunderd. Ja, in onze ogen, omdat wij racisme volstrekt onaanvaardbaar vinden. Maar wij vormen niet Asscher’s doelgroep. Zoals PvdG al aangeeft (waarom maak jij mij commentaren zo vaak overbodig?) past Asscher appeasement toe tot in het extreme.

op 05 06 2016 at 12:32 schreef Peter:

Als Asscher zichzelf graag als antiracist verkoopt en hij gaat nat met een freubelrapport en zegt dat mensen pech hebben als ze niet wit zijn, heeft ie geblunderd. Het is geen verdienste van Asscher dat 98 procent van de mensheid aan het imbeciele grenst.

op 05 06 2016 at 13:18 schreef Robin:

@ Sasha Berkman en Martin.

Bedankt,al is het onderzoek 6 jaar oud, misschien is er tussentijds iets veranderd, had ik dit niet verwacht.

Nu ben ik wel benieuwd, hoeveel Marokkanen en Turken PVV stemmen, zou dat meer dan 2% zijn?

op 05 06 2016 at 15:20 schreef Nomen Nescio:

Luitjes, als het al met ‘anonymous’ begint, negeer het dan of lach er verder om. Veelal droeftoeters (lees: pubers en verdere zwakzinnige volwassenen – 50+ (let wel)) naarstig zoekende naar hun ‘identiteit’. Pubers en halve bejaarden, alike.
Rimpeleffect van die *chan memekids, veelal. (zelfde publiek welke GS wenst aan te spreken, wanneer ze het over de ‘internet hatemachine’ hebben. – terzijde)

op 05 06 2016 at 16:39 schreef Haes:

“Het is geen verdienste van Asscher dat 98 procent van de mensheid aan het imbeciele grenst.”

Nee, maar hij spint er wel garen bij, helaas.

op 05 06 2016 at 17:09 schreef vander f:

@Peter,
yep, nog niet glad genoeg.
Pech hebben omdat je niet wit bent,
hoe moet ik dat begrijpen.

1-op zich niet fout, met deze opmerking racisme en discriminatie in dit land ruiterlijk erkennen.
2-heel erg fout, hij laat hier merken dat hij dit diep van binnen zelf ook vindt, dat zwartjes nu eenmaal wat minder slim zijn e.d.

Ik ga maar even van 1- uit, maar 2- dringt zich weldegelijk aan mij op, oftewel een domme opmerking.
Als politicus is hij daarom nog niet scherp genoeg, het lukt hem nog niet volkomen nietszeggend te zijn.

op 05 06 2016 at 18:36 schreef MNb:

“Als Asscher zichzelf graag als …”
dan is hij oneerlijk en hypocriet, maar heeft niet geblunderd. Al minstens sinds Macchiavelli weten we dat oneerlijkheid in de politiek maar al te vaak loont, zolang je doelgroep het maar slikt. Het is inderdaad geen verdienste dat 98 procent van de mensheid aan het imbeciele grenst, het is ook geen blunder om die tevreden te houden met wat hem op een willekeurig ook maar uitkomt.

op 05 06 2016 at 19:13 schreef Peter:

O man. Zeggen dat je pech hebt als je niet wit bent was geen oneerlijkheid, maar een domme blunder van Asscher. Het is niet slim, niet gewiekst, niet macchiavellistisch om racistische opmerkingen op te boeren terwijl je jezelf voordoet als strijder tegen uitsluiting en racisme. Het is gewoon stom.

op 05 06 2016 at 20:24 schreef Sasha Berkman:

ik denk dat hij zat te zweten tijdens dat interview. Hij is ronduit pathetisch. Arme sociaal democraten als dat een leider is.

Wat het feitelijk zegt is dat de sociaal democratische bweging in dit land, net zoals in veel andere landen in de wereld, de sociaal democratie vermoord is.

Het moet radikaler ben ik bang.

op 05 06 2016 at 22:16 schreef Murat:

Let maar op, al heeft Aboutaleb destijds de enquete in NL gewonnen van beste politicus van het land, Asscher wordt de nieuwe leider van de PVDA. Waarom? Omdat die sociaal democratische racisten nooit de kloten zullen hebben een Marokkaan als leider neer te zetten, no way in hell. Nederland is daar totaal niet progressief genoeg voor.

op 06 06 2016 at 00:28 schreef dewanand:

REF Cit:
op 05 06 2016 at 13:18 schreef Robin:

@ Sasha Berkman en Martin.

‘Nu ben ik wel benieuwd, hoeveel Marokkanen en Turken PVV stemmen, zou dat meer dan 2% zijn?’

————— Antw:
Ja Robin mooie vraag:

N1: wist je dat ik vaak afgekafferd en gediscrimineerd wordt door werkende Hindoestanen die mijn grond intrappen en zelf vaak of VVD stemmen of PVV? Vandaag nog meegemaakt.

N2: Ja daarom weet ik dat ik letterlijk viesbruin, ziek, koelie afval ben en zelfs mijn eigen vader vertrapt alles van mij op meedogenloze wijze, en maakte mij geestelijk totaal kapot.

N3: google gedrag onderdrukte, machteloze minderheden, is identiek wereldwijd. Radicale PIKorde bij vieszwarte hindoe aapachtigen is suicidaal gewoon.

N4: gistermiddag nog meegemaakt Prof dr Chan Choenni show in Uithof, presentatie van zijn nieuwste copy paste boekje, over hindoestaanse immigratie suri 1863 – 1920, ruim 680 pag letterlijk gekopieerd uit archieven.

N5: maar hamvraag alle Fnaakters: hoe moet het verder met de zieke Multikukeluku, komen er nog blote FN parties met superieure viesbruine, koelie, maroc, turki, Afro, Indo… fulltime sletjes?? Uiteraard ism PVV he vh superieure Arische.nl zaad.

op 06 06 2016 at 06:04 schreef Ronald:

@op 04 06 2016 at 21:55 schreef sum:

“Behalve DENK, die laat zich niet zomaar aanpakken door de neonazi’s”

Inderdaad sum dat zijn ze nl zelf zie hier
https://www.youtube.com/embed/gJKHrLEvApU

Het was een mooie demonstratie

op 06 06 2016 at 13:59 schreef Robin:

dewanand schreef:”Ja Robin mooie vraag”

Vind ik ook, zou het onderzocht zijn?

dewanand schreef ook:”wist je dat ik vaak afgekafferd en gediscrimineerd wordt door werkende Hindoestanen die mijn grond intrappen en zelf vaak of VVD stemmen of PVV? Vandaag nog meegemaakt.”

In het ’tolerante’ Delft?

dewanand schreef ook nog het volgende:” Ja daarom weet ik dat ik letterlijk viesbruin, ziek, koelie afval ben en zelfs mijn eigen vader vertrapt alles van mij op meedogenloze wijze, en maakte mij geestelijk totaal kapot.”

Wat een rotzak die vent!

op 06 06 2016 at 15:17 schreef Sasha Berkman:

Ronald, hmm, dat zou in elk geval wel betekenen dat ze niet de lange arm van Erdogan zijn. Ik moet er meteen bijzeggen dat dit minstens zo erg is.

op 06 06 2016 at 16:27 schreef dewanand:

namastiaauw Robin,

N1: Ik denk dat de hogere Turkse en Marokkaanse middenstanders ook gewoon VVD of PVV stemmen, en anti islam zijn. Ik ontmoet deze groep af en toe, zijn beetje agnostisch, ja een nieuwe turkse vriendin van mij denkt echt zo.

N2: mijn vader heeft dokters titel, en ik kom uit harde, suicidale Hindoe Apen Titel Kaste dus ik was vroeger in 1990 als mislukte student tud, illegaal, psychiatrisch patient gewoon ahw verplicht om religieuze zelfmoord te plegen dmv zelfverbranding. Tot op heden verwijt mijn harde, gevoelloze meedogenloze Hindoe fascistische vader mij keer op keer dat ik vroeger die ingenieurs titel niet heb gehaald voor zijn hoge naam en status. En het maakt hem geen zak uit dat ik toen en tot nu toe elke dag aan zelfmoord denk en mijn euthanasie papieren vorige week heb ondertekend bij mijn Arisch Hollandse huisarts die er zo vrolijk van werd dat hij mee mag werken aan de legale Holocaust van kleingeschapen, korte, zwakke, mislukte, zieke Unterkoelie aapjes met viesbruine kleurtjes.

N3: google zelfmoord epidemie hindoestanen en je gaat schrikken. Hele hindoeisme is suicidaal geloof in praktijk, en daarom ben ik nu maar trotse half moslim.

op 06 06 2016 at 17:40 schreef babs:

Hi Ronald, ik vind dat filmpje wat onduidelijk. De man heeft gespeeched bij een demonstratie voor rechten van Etnische Turken in China, waarbij ook enkele fascisten waren. Wel, dan ben ik nazi, want ik kom wel eens bij een voetbalclub waar enkelen tot voor kort met nazisymbolen rondliepen. Kuzu kreeg ook nog eens geen applaus.

Belangrijker: wat is het nou, Lange arm van Erdogan (zoals filmpje ook stelt) of Grijze-Wolf-Fascist? De combinatie is niet goed mogelijk. Grijze Wolven zijn moslims, maar tegelijkertijd voor strenge scheiding tussen kerk en staat. Erdogan wil juist die strenge scheiding ongedaan maken.

Ik heb wat meer nodig dan guilt by association + vooroordeel via een wazig u-tube-filmpje.

op 06 06 2016 at 18:12 schreef Peter:

Gelukkig zag Babs het ook. Werd Kuzu nou uitgejouwd? Ik ben heel erg allergisch voor dit soort Carel Brendel-achtige verdachtmakingen.

op 06 06 2016 at 18:28 schreef Robin:

dewanand schreef:”Ik ontmoet deze groep af en toe, zijn beetje agnostisch, ja een nieuwe turkse vriendin van mij denkt echt zo.”

Moet(toch)gewoon kunnen, lijkt mij.

dewanand schreef verder: “Tot op heden verwijt mijn harde, gevoelloze meedogenloze Hindoe fascistische vader mij keer op keer dat ik vroeger die ingenieurs titel niet heb gehaald voor zijn hoge naam en status. En het maakt hem geen zak uit dat ik toen en tot nu toe elke dag aan zelfmoord denk”

Jeetje, hoe kun je,je het leven van je eigen kind en eigenlijk ook van je zelf zo verpesten!?

dewanand schreef ook:”google zelfmoord epidemie hindoestanen en je gaat schrikken.”

Daar wordt je inderdaad niet vrolijk van.

op 06 06 2016 at 19:16 schreef dewanand:

Ja he Robin, en dit is de harde waarheid over mijn vader:

N1: al zijn vijf kinderen uit tweede huwelijk met khattar arya samaj vrouw zitten nu met psychische problemen, drie hebben constitutioneel eczeem, en hebben net als mij die hoge Apen Titel kaste niet behaald, dus mijn vader heeft ook deze vijf kindjes lekker doodgetrapt, geestelijk kapot gepest en afgekafferd, en nu is het voor hen te laat.

N2: hele hindoewereld is vreselijk suicidaal joh, en hindoes zijn feitelijk lagere, normloze zwarte wilden. Klinkt raar maar het is waar.

N3: Hindoestanen in Nederland zijn nu totaal verhollandst, en uitelkaar gevallen, en er is bijna niets meer over van hun hele hindoeisme en hindoe gemeenschap, en dit is een perfecte, legale genocide, geruisloos, met gouden handdruk in de moderne, hi tech Hollandse bordelen en gaskamers. Hitler zou hier jaloers op worden, om te zien hoe mooi deze bruine indiase joden uitgeroeid zijn binnen twee generaties, zonder enig protest uit India of enige Hindoe aapje.

N4: ja hindoes zijn dolgelukkig in de hi tech gaskamers van Nederland, lekker daroe, doksa, dansie, en de duurste roti met rattengif en wat giftige kaviaar.

op 06 06 2016 at 19:37 schreef Robin:

dewanand schreef: ” dus mijn vader heeft ook deze vijf kindjes lekker doodgetrapt, geestelijk kapot gepest en afgekafferd, en nu is het voor hen te laat.”

Triest hoor!

op 06 06 2016 at 21:57 schreef Sasha Berkman:

Ik vind het filmpje ook te vaag inderdaad.

op 10 06 2016 at 11:31 schreef cRR Kampen:

Peter 17:25 – totaal mee eens.
Detail: uit polls blijkt dat Nederlandse Joden hooguit 1-2% stemmen op de PVV. Enkele ‘Israellobbylieden’ op NuJij er jaren geleden eens naar bevraagd, uitkomst: Joden hier snappen beter dan wie ook wat de PVV werkelijk is.

op 12 06 2016 at 15:28 schreef dewanand:

Ja Robin

N1: wat ik heb meegemaakt als zoon van een hoge Hindoe apen titel kaste vader is het standaard drama patroon in veel academische gezinnen van hindoe halfapen. De prestatiedruk is honderdmaal groter als je Hindoe vader met cum laude is geslaagd voor het artsenexamen en iedereen eiste en verwachtte van mij dat ik ook met cum laude moest slagen voor de hoge kaste ingenieurs bul van de Technische Universiteit Delft, Werktuigbouwkunde. Ja nu word ik 50 jaar en ik besef dat mijn leven ahw voorbij is, en heb maar alvast mijn euthanasie verklaring ondertekend en officieel ingediend bij mijn Hoog Arisch Hollandse huisarts

N2: ach die duitse nassie vreter asscher moet maar gewoon lekkertjes de neurenberger rassenwetten invoeren in zijn Hollandse bordelen zodat hij tenminste lekker Arische scheurtjes kan volpompen die niet vervuild zijn door de LUL van Untermenschen. Feitelijk is dit geen fictie, nee het is iets uit de mensapentoop theorie van Wieroe de Grote.

N3: ach nu geloof ik toch dat het genieten van het schrijverschap betekent dat ik mij absoluut onthecht van geld, prestatiedruk, mensapen, materiele wereld, literaire mormen en stijlen, enz. Lekker vrij pennehoeren

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS