Home » Archief » Asscher is de Nucky Thompson van de Lage Landen


[05.03.2016]

Asscher is de Nucky Thompson van de Lage Landen

Peter Breedveld

yuji21
Illustratie: Yuji Moriguchi

In de fantastische serie Boardwalk Empire geeft de hoofdpersoon, gangster Nucky Thompson, die politieke aspiraties heeft, in een kerk een speech voor de zwarte gemeenschap van Atlantic City, naar aanleiding van de moord op vier jonge zwarten door de Ku Klux Klan. “Ik zal de naam van deze zogenaamde organisatie niet uitspreken in het huis van God”, zegt hij, “maar we zullen niet rusten voordat deze gemaskerde lafaards voor het gerecht zijn gebracht.”

Dan begint hij opeens te oreren over het gevaar voor vrouwen en kinderen dat wordt gevormd door de “brutale neger”. “Die bruintjes moet een lesje worden geleerd!” De camera filmt hem van achter en nu blijkt hij in een kerk vol witte mensen te staan. “En ik hoop dat ik het mag zeggen op deze heilige grond, maar wij gaan ze dat lesje leren, met harde hand.”

Nucky Thompson, u raadde het al, is Lodewijk Asscher, de hypocriete politicus die zijn boodschap aanpast aan het publiek waar hij voor staat. Ik heb het keer op keer gezegd: Asscher is een gevaar voor de harmonie in onze multiculturele samenleving, hij zet bevolkingsgroepen tegen elkaar op, de man is erger dan Wilders, hij hitst tegen allochtonen.

Geile hond

Hoe reageerde Asscher? Door zijn bloedhonden op mij af te sturen. Mij te kijk te zetten tussen een bende scheldende antisemieten, me met behulp van een anonieme troll op Twitter te belasteren. Een publieke omroep eiste mijn ontslag, de hoofdredacteur van GeenStijl sprong als een geile hond op deze worst om me – gotspe – weer eens van antisemitisme te beschuldigen en ik heb al wekenlang een hysterische blaasbalg genaamd Jan Dirk Snel in mijn nek, die boze mails stuurt naar mensen die mijn Facebook-berichten liken.

Asscher reageerde, kortom, als Nucky Thompson zou doen met een kritische journalist. Hij ging niet in op de inhoud, hield zijn eigen beleid niet kritisch tegen het licht, nee, hij probeerde mij uit te schakelen door middel van een laffe karaktermoordaanslag.

Antisemieten en IS-sympathisanten

Maar lo and behold, in de Tweede Kamer blijken ze er precies als ik over te denken. ‘Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma vindt zelfs dat Asscher juist bijdraagt aan de vervreemding van bevolkingsgroepen van de Nederlandse samenleving’, meldt Nu.nl in een verslag van een debat naar aanleiding van een rapport van het Sociaal Cultureel Planbureau. ‘Hij neemt het de minister kwalijk dat hij op basis van ondeugdelijk onderzoek van Motivaction Turks Nederlandse jongeren heeft weggezet als antisemieten en IS-sympathisanten.’

Dat rapport liegt er niet om: ‘Turkse jongeren zijn in het bijzonder teleurgesteld in de PvdA, en nog het meest in minister Asscher, die zijn krediet heeft verspeeld omdat hij geen afstand nam van de uitkomsten van de peiling van Motivaction/FORUM en het door hem uitgesproken wantrouwen jegens verschillende Turkse organisaties.’

En: ‘diverse jongeren uiten hun verontwaardiging over de eenzijdige berichtgeving in de media en in de politiek, in het bijzonder de uitspraken van minister Asscher.’

En: ‘De Turks-Nederlandse jongeren benoemen in deze context ook vaak het verlies van vertrouwen in minister Asscher en de PvdA.’

En: ‘De geïnterviewde jongeren doen dan ook vaak uitspraken die getuigen van teleurstelling en wantrouwen in relatie tot de reacties van Asscher’.

En: ‘Er is geen een partij. De PvdA is altijd wel een favoriet geweest onder de Turken, maar mede dankzij Asscher heeft die dat, zeg maar, goed verknald.’

Hysterisch geblèr

Damn! Dat rapport is vernietigend voor Asscher. Verantwoordelijk voor de integratie van allochtonen en autochtonen en je verspeelt met je hysterische geblèr alle good-will die de PvdA in de jaren zeventig, tachtig en negentig zorgvuldig heeft opgebouwd bij migranten? Dan heb je het verneukt, big time. Dan heb je gefaald, dan ben je mislukt.

In NRC Handelsblad, in the meantime, schrijft Bas Heijne over Diederik Samsom dat hij de ellende van de vluchtelingen exploiteert voor eigen politiek gewin. ‘Het is de ergste vorm van populisme’, aldus Heijne: ‘je bent geneigd erin te trappen omdat het anders dan bij Wilders niet om stugge haat gaat, maar om humanisme.’

Is dat – Godverdomme! – niet hetzelfde als wat ik over Asscher schreef? Maar omdat ik het ben wordt dat door Asscher cs afgedaan als het gescheld van een rabiate antisemiet. Maar Bas Heijne zegt het nu ook: de ‘stalen binnenring van PvdA’ (Samsom, Dijsselbloem, Asscher en Spekman) is erger dan de PVV. Erger. Dan de PVV.

Racistisch geraaskal

Intussen blijven politici, in navolging van onze vicepremier, dankbaar gebruik maken van de diensten van Ans Aarsema, de troll die ook door Asscher als informatiebron wordt gebruikt. Eén of andere idioot uit Flevoland, Wout Jansen van de 50plus-fractie van de Proviniciale Staten Flevoland, beweert, op gezag van Aarsema op Twitter en Facebook dat ik ‘mensen van Joodse komaf’ belaster. Behalve Asscher staat ook ‘Marnix Amsterdam’ bij die ‘mensen van Joodse komaf’. Ik maak me namelijk altijd publiekelijk vrolijk om de rijmelarij van Marnix, die zichzelf een woordkunstenaar (en ‘totaalmens‘) waant en poëtische kleinoden produceert als dit:

Soms
Als alle praatjes even zwijgen
En ik de dingen niet
In evenwicht kan krijgen
Blablablagargel

Nu ben je ook al antisemiet als je dit soort literair chemisch afval niet op waarde kunt schatten. Je moet het racistische geraaskal van Esther Voet fantastisch vinden, met Laurence Blik naar bed als zij dat beveelt en net doen alsof de Vonk geen racistischebangewittemannenbolwerk is, anders ben je een antisemiet.

O, en hoe haal je het in je hoofd om je kind, als je achternaam Sjoerdsma is, ‘Sjoerd’ te noemen?

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 05.03.2016 @ 16:12

[Home]
 

34 Reacties

op 05 03 2016 at 16:39 schreef Murat:

Asscher is een vreselijke man die absoluut niet het beste voor heeft met Nederlanders die een beetje extra pigment in hun huid hebben zitten of een islamitsch geloof aanhangen.

op 05 03 2016 at 17:13 schreef sum:

Dankzij beleid van Asscher loopt de PABO ook leeg voor allochtonen. Het was de bedoeling dat er meer diversiteit zou komen. Tegenovergestelde gebeurt echter. Dat is met meerdere zaken van Asscher….hij zegt A maar krijgt anti-A. En stiekem vindt hij de anti-A wel beter. De link geeft een beeld ervan.

https://www.bewegingdenk.nl/lerende-samenleving/2296

op 05 03 2016 at 19:59 schreef Egbert:

Nog eens teruggelezen de reaktie van Asscher (door repre Friso Fennema). Na die openingszin, wat een gezwatel en geframe. Terecht dat je dat een bloedhond noemt. Vals met voorbedachte rade.

Bijvoorbeeld, over ‘fatsoensnormen overschreden op sociale media’: Dat geldt inderdaad ook voor sommige publicaties van u over hem, vandaar zijn verwijzing naar uw naam. Maar een bewijs: ho maar.

op 06 03 2016 at 00:02 schreef Olav:

Murat:

Asscher is een vreselijke man die absoluut niet het beste voor heeft met Nederlanders die een beetje extra pigment in hun huid hebben zitten of een islamitsch geloof aanhangen.

Wat dat betreft kunnen die Nederlanders met een beetje extra pigment en/of islamitisch geloof de hand schudden van al die anderen met wie Asscher niet noodzakelijk het beste voor heeft.

Bijvoorbeeld de uitkeringstrekkers. Het beleidsterrein waarvoor hij eigenlijk in het kabinet zit: sociale zaken en werkgelegenheid. Wat we misschien wel eens zouden kunnen vergeten omdat hij nogal eens met andere onderwerpen in de aandacht komt. Maar wat een prestaties levert hij toch op dat departement…

Meneer Asscher zit er alleen maar voor zichzelf. Het ergste is nog wel dat hij dat zelf waarschijnlijk niet eens in de gaten heeft. Omdat hem door slijmballen is verteld dat hij briljant is, dus waarom nog twijfelen. Elke scheet die hem invalt is een gouden idee, en als dingen niet lukken dan ligt het niet aan hem.

Omnia vanitas.

op 06 03 2016 at 03:30 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Olav,

ja he, de gepigmenteerde medelanders, heb je er ooit een bloot gezien??

De vraag is of al die kleurtjes, zwarte kroeshaartjes en roti/ daal/ baat vretende viesbruine koelie aapjes nou echt een heerlijke verrijking zijn voor de Hollandse keukens, werkvloer, martelkamers, en peeshokjes??? Kan dit niet wetenschappelijk onderzocht worden door de slimmere dames en heren van de Nederlandse universiteiten??

HOe moet je een verrijkende allochtoon of allachtoon nou definieren om het te kunnen meten??

NIet verrijkende buitenlanders gelijk bij de grens weigeren is misschien erg biologisch verantwoord gedrag van de blanke Hollandse mensapentoop, en super gezond voor Nederland op de korte en lange termijn. Let wel de biotopen analyses zijn volgens Wieroe de meest superieure oplossingsmodelllen voor onze zieke MULTIKUKELUKU en ik vraag mij af wie hier mijn slimme hindoe nazi (homo) katten zoontje nou gelijk geeft, post je mening over Wieroe hier.

Wieroe is een echte denker hele dag peinzend en hersenkrakend in zijn warme, luie mandjes of onder een heerlijke fleece deken als het hier thuis binnen 14 graden is, want verwarming is voor ons te duur.

op 06 03 2016 at 03:53 schreef Murat:

Ik lees de laatste tijd voor mijn huidige onderzoeksproject veel over mensen met een Narcistische persoonlijkheidsstoornis. Asscher zou ik, zonder veel twijfel, onder hen durven scharen. Let wel, die stoornis is geen lachertje. Die mensen hebben de neiging iedereen om heen heen kapot te maken.

op 06 03 2016 at 04:38 schreef mango:

Marnix Amsterdam is een handige marketeer die zichzelf als product in de etalage heeft gezet.

http://www.woedend.nl/

Ik vraag me ook af hoe oprecht dat is. Dat hij een doorgesnoven reclamemaker is wil ik aannemen, maar hij heeft mij te gemakkelijke levens”wijsheden” die voor mij niet geloofwaardig zijn als hij werkelijk zou doorgemaakt hebben wat hij claimt doorgemaakt te hebben.

op 06 03 2016 at 04:39 schreef mango:

Het boek van Mike Boddé over depressie was oprecht. Bij Marnix Amsterdam is het berekenend en shallow.

op 06 03 2016 at 13:01 schreef wees:

Ik kan me nog goed herinneren waar ik voor het eerst bewust de naam Ascher hoorde. Het wat op TV tijdens een nagesprek over een docu over kinderen die naar Syrië waren geweest. Eèn van die kinderen vertelde zijn verhaal en Ascher gaf daar na de uitzending commentaar op.
Mijn zoon (20 jr) en ik keken met verbazing wat die meneer uitkraamde. Ascher verdraaide de woorden van de geïnterviewde knul stelselmatig. Mijn zoon vroeg; wie is die man, die Ascher en nadat ik hem antwoordde dat ik dat niet wist boodt Google antwoord. Het bleek onze vice-premier.
Vanaf dat moment heb ik besloten nooit, ooit, ever meer PvdA te stemmen.

op 06 03 2016 at 15:37 schreef sjonnie:

Peter is een antisemiet, asscher lost de werkloosheid op en wilders redt dit land.

Maar rutte blijft lachen.

De maan is van kaas en Dewanand blijft Wieroe ritueel slachten.

Echt waar!

op 06 03 2016 at 17:55 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Sjonnie,

Zonet ruzie gemaakt op straat met linkse blanke hollander, stom hoor die lui. Tegen de verkleuring zijn is taboe in het openbaar, ja je moet links correct denken, en geloven in de zaligheid van open grenzen voor domme VEGA koelie apen die hun katten ritueel slachten, zoals Sjonnie het zegt.

Is er een wetenschapper die de nadelen van verkleuring op wetenschappelijke wijze onomstotelijk en absoluut kan bewijzen, via de wetenschappelijke methodes???

Ja dit is de echte intellectuele uitdaging voor alle blanke extreem rechtse denkers wereldwijd.

Een ding kan je wel wetenschappelijk bewijzen nu:

jazeker het blanke, BBB Arische mensapen ras heeft zijn absolute superioriteit als ongepigmenteerd Arctisch ras ruimschoots bewezen heden ten dage. Hierover kan je niets tegenin meer brengen ahw vanuit zuiver wetenschappelijk oogpunt met inachtneming van alle intellectuele en seksuele prestaties van blanke mannen sedert geboorte van jezus.

Nu hebben blanke mannen een lange lul dankzij de groeihormonen in het vlees dus seksueel presteren zij nu ook significant bovengemiddeld, honderden miljoenen koelie, zwarte, asian meiden vingeren op blanke mannen.

op 06 03 2016 at 22:34 schreef Egbert:

PB: Bas Heijne zegt het nu ook: de ‘stalen binnenring van PvdA’ (Samsom, Dijsselbloem, Asscher en Spekman) is erger dan de PVV. Erger. Dan de PVV.

Dit is niet alleen voor hun wetjes van de week. Dit is voorsorteren op de verkiezingen van 2017. Wie ook de leider wordt: dit is de geplande PvdA hoofdlijn.

Is gewoon al strategisch afgesproken: lompe rechtse praat doen om PVV-stemmen van de VVD af te troggelen. De PvdA haalt gewoon 24+ zetels (DWDD en Pauw gaan helpen; de Turken hebben ze niet meer nodig).

Of tie leider wordt of niet: Asscher vist in de bruine vijver.

op 06 03 2016 at 22:48 schreef Egbert:

(2e post): en vergis je niet, dit viermanschap laat zich niet tegen elkaar uitspelen. Wie straks PvdA-leider wordt is minder belangrijk dan het zetelaantal. En dat hebben ze samen goed door & goed afgesproken. (Asscher doet geen coup, omdat hij daarna maar 9 zeteltes te leiden heeft).

Zie eens hoe ze met kritiek omgaan: zelfs Felix Rottenberg werd aan de kant gezet toen hij iets wilde forceren. Monasch (prutser-intrigant-generaal) ook zoiets. Interne PvdA discussie iemand?

op 06 03 2016 at 23:24 schreef Sasha Berkman:

Wees: ik ga maar voor de partij van de dieren.

op 07 03 2016 at 02:10 schreef Murat:

Ik dacht nog wel eens dat het sarcasme was van Dewanand maar ik begin nu echt te denken dat ie een enorm minderwaardigheidscomplex heeft.
Ik ben aardig flauw van die comments over “superieure ariërs” dit en “witte piemels” dat.
Probeer het eens zonder die sexuele obsessie gecombineerd met een tergend gevoel van minderwaardigheid tenopzichte van mensen met een lichtere huidskleur.
Met andere woorden, probeer eens comments te plaatsen die anderen ook zouden willen lezen en kunnen begrijpen.

op 07 03 2016 at 13:19 schreef sum:

Murat, ben je nieuw hier ofzo. Dewanand is zoals hij is.

op 07 03 2016 at 14:38 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Murat,

Ja, theoretisch gezien heb je gelijk maar vanuit praktisch oogpunt is het goed wat ik doe.

Klinkt gek Murat maar alle hindoeachtigen (van indiase bruine koelie apen ras) wereldwijd worstelen met hun fysieke en geestelijke inferioriteit tov de lange, sterke, superieure, groter geschapen Blanke mannen, die nu al ruim 2000 jaar de absolute heersers zijn op deze planeet. Nu zijn blanken echt absoluut superieur, en zo superieur dat zij kunnen zeggen:

‘wij zijn gelijk, bla bla …’

kijk dat is het hardere bewijs van de blanke superioriteit, sluwheid en misleiding zijn bewijzen van hoge IQ levels als hoger blank collectief.

Wat ik doe is normaal, elke koelie aap doet dit, google maar sandew hira, prof chan choennie, prof gowricharn, dr anita nanhoe,enz allemaal worstelen met hun inferioriteit als kortere, kleinere vieszwarte, koelierassen. Ja het is ons probleem, pijn, verdriet, trauma’s, en vervloekte karmische straf voor zonden uit vorige levens. Zelfmoord is toegestaan om hieraan te ontsnappen bij ons lagere koelies en vele kozen al hiervoor.

op 08 03 2016 at 01:15 schreef Murat:

Sum, ik ben hier niet nieuw.
Hij is wat ie is, maar dat is geen argument tegen het feit dat zijn comments al jaren vage onzekere onzin zijn. Kijk, hierboven doet ie het weer. Jij kunt het ok vinden, prima, maar ik niet.

Dat hele gelul dat blanken superieur zijn komt mij volledig de strot uit.

En Dewanand, blanken zijn niet al 2000 jaar superieur. Ik zou de geschiedenis van de Mongolen, Chinezen en Ottomanen er maar eens op naslaan, achterlijke ziel.

Niet iedereen deelt jouw onzekerheid en gevoel van inferieurheid. Je hebt een probleem kerel.

op 08 03 2016 at 15:45 schreef Gaz Typari:

Murat,

Dan nog is Asscher erger.

op 08 03 2016 at 19:06 schreef hiepokritica:

BLanke mannen superieur.
Heb ik iets gemist?

op 08 03 2016 at 21:14 schreef sjonnie:

Beste Murat, ik als blanke man met blauwe ogen en vroeger blond denk dat Dewanand mij een spiegel voorhoud met zijn reacties.

Zoals ” wij zijn gelijk, bla bla…”.

We zijn allemaal gelijk maar worden niet als gelijkwaardig gezien.

Correct me of i’m wrong.

op 09 03 2016 at 00:32 schreef dewanand:

Namastiaauw Sjonnie,
korte reactie:

Bijna alle negers die ik goed en intiem kende waren bezig met hun hele minderwaardigheid op deze harde, onrechtvaardige wereld en ik sprak altijd urenlang met hen hierover, mannen en vrouwen. Ja ook vieszwarte hindoeachtigen zijn hier verwoed mee bezig, denk aan mijn koelie fascistische vader dan weet je genoeg.

zie onder, alleen taboeloze wetenschap mbt rassen, volkeren, stammen, genen, biotopen enz kan het raadsel van ons mensaapachtig bestaan ontrafelen.

Tip: tien miljoen soorten bacterien bestaan er, dus veel meer dan meercelligen, die complexer zijn maar nu minder biodiversiteit vertonen dan de eencelligen. En bacterien zijn menselijker dan men ooit dacht, qua groepsgedrag, altruisme, zelfopoffering, collectiviteit.

zie dit:
———– uit archief online:

Science Research: The biological differences between the races (white supremacy vs inferiority of negroes) with comments of dewanand

Sacrificer unknown
Sacrifice code wfor0483
Sacrifice date 11 march 2014

Science Research: The biological differences between the races (white supremacy vs inferiority of negroes).

http://www.dewanand.com/wfor0483.htm

op 09 03 2016 at 08:05 schreef Murat:

Hey Dewanand,

“90 % rijkste mensen zijn blank op aarde”

-China is het land met de meeste rijken.

“80 procent rijkdom, geld, asset waarde op aarde is van blanken”

Jij had het over 2000 jaar en in die tijd was de “blanke” bij lange na niet de machtigste groep.
ALS je al van een groep mag spreken want zowel blanken als niet blanken zijn over historie allemaal met elkaar vermengt. Dus over rassen kunnen we niet eens spreken.

“99 % van alle missen universe, world zijn altijd blankachtige, (Arisch, europide), nooit een pure, KUTzwarte negerin als miss universe gezien.”

Gekozen door blanke Westerse mannen ja.

“Technologie, hi tech innovatie en uitvindingen zijn helemaal een blanke business.”

Tja, als je Japanners blank wilt noemen.

“Ijshockey is zwaarste IQ/kracht/tactiek/ teamwork sport op aarde: 99 procent blank.”

Boksers en basketballers zijn zwart, dus!?

OP seksgebied zijn blanke mannen het meest gewild door alle vrouwen op aarde.

Gelul.

En onderzoek heeft aangetoond dat de vrouw uit het midden-oosten (wetenschappelijk onderzoek) als meest aantrekkelijk gezien wordt door mannen over de hele wereld

“Welk ras ben jij Murat???”

De mens.

op 09 03 2016 at 10:02 schreef Gaz Typari:

Murat, Dewanand,

Laten we terug on topic: Wie noemt zijn kind nou Sjoerd als zijn achternaam Sjoerdsma is?!

op 09 03 2016 at 10:54 schreef Martin:

Of Taeke in geval van Taekema?

op 09 03 2016 at 11:41 schreef Murat:

Of “Beertje van Beers” …. Google maar

op 09 03 2016 at 12:25 schreef Gaz Typari:

Martin, die heb ik inmiddels gevonden:
https://www.instagram.com/p/BAiGLevNkk5/

De twee volwassenen zijn degenen die kun kind zo hebben genoemd.

Sjoerds ouders vooralsnog niet gevonden.

op 09 03 2016 at 14:24 schreef Egbert:

Jan Janssen. Kun je de Tour mee winnen hoor.

op 09 03 2016 at 14:29 schreef Egbert:

In de serie wordt vader van Nucky, mr Thompson, gespeeld door ene Tom. Dat bedoelde je toch, Peter?

op 09 03 2016 at 14:39 schreef Peter:

Eh, nee.

op 11 03 2016 at 10:55 schreef Egbert:

;-)

op 15 04 2016 at 18:06 schreef Ook Edith Schippers constateert het: Wir haben eine Marokkanerfrage! | Krapuul:

[…] Zijne Excellentie Nucky Asscher er als de kippen bij was en de natie via zijn Facebook-pagina kond deed van het feit dat wat hem […]

op 17 04 2016 at 13:00 schreef Radicale ideeën | Krapuul:

[…] Zijne Excellentie Nucky Asscher is – nauwelijks op adem gekomen van zijn gehijg over Marokkaanse voetballertjes – […]

op 17 04 2016 at 19:00 schreef Naschrift bij ‘Radicale ideeën’ | Krapuul:

[…] naar de bruine walm van fascisme en racisme riekt, gingen weer eens flink onderuit. Meer over hoe Nucky Asscher en Ahmed Marcouch weer eens op hun bek gingen, vindt u hier. Het zou nu toch zo langzamerhand voor […]

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS