Home » Archief » De voedingsbodem van racisme is racisme


[23.03.2024]

De voedingsbodem van racisme is racisme

Peter Breedveld

 

Onderzoek toont keihard aan: PVV-stemmers stemmen geen PVV vanwege de hoge huren en de verschralende zorg, maar uit racisme.

Maar dat is tegen het zere been van NRC-bobo Sjoerd de Jong, die het “triomfalisme” noemt dat we daar de druiloren mee om de oren slaan die meteen na de Monsterzege van Wilders het aloude riedeltje afdraaiden dat het de schuld van Links was.

Want Piketty zegt ook dat het door de globalisering, liberalisering en de ontheemding komt, en dat de extreemrechtse kiezer zich niet gehoord voelt.

Stront in je ogen

Piketty. Kan me niet schelen dat die man een Rutger Bregman-achtige heiligenstatus heeft bij linkse intellectuelen, als je serieus beweert dat de extreemrechtse kiezer niet gehoord wordt, heb je stront in je ogen en je oren. Er wordt al jaren niemand anders dan de Boze Burger meer gehoord, daarom wordt in Europa nu in sneltempo Frans Timmermans’ Green Deal gesloopt, verdrinken vluchtelingen met tienduizenden tegelijk in de Middellandse Zee en zijn duizenden gezinnen kapotgemaakt door de belastingdienst, want de Boze Burger wil dat de uitkeringstrekkers worden aangepakt.

PVV-stemmers zeggen het ook zelf, dat ze PVV stemmen vanwege de immigranten, en dat ze Zwarte Piet terugwillen. Maar volgens De Jong is Links inconsequent door daar op te wijzen, omdat het dat volgens hem ook niet doet als het om jihadisten gaat. En hij verwijst naar Kustaw Bessems, die beweert dat jihadisten roepen ‘dood aan de ongelovigen’ en dat Links dan zegt dat je niet naar die jihadisten moet luisteren maar naar de voedingsbodem moet kijken.

Pardon?

Gewoon de islam

Het zijn types als Kustaw Bessems die altijd hebben geroepen dat het om het doden van ongelovigen gaat en verder niks, die constant andere mensen opvoeren die zeggen dat het de islam is en dat wie wat anders zegt, een wegkijker is. Wie echt naar de jihadisten luisterde en luistert, weet dat het ze er niet om gaat om aanslagen te plegen op “onze manier van leven”, zoals constant beweerd wordt, maar om geopolitiek. Osama Bin Laden verklaarde het zelf, dat het hem ging om het gerotzooi van het Westen in het Midden-Oosten en zijn land van herkomst, Saoedi-Arabië. Voor ISIS geldt hetzelfde. Alle islamistische terreurbewegingen zijn ontstaan als reactie op de Westerse agressie in Afrika en het Midden-Oosten.

En dat zeggen ze gewoon. De aanslag van gisteren in Moskou schijnt te zijn opgeëist door ISIS, al moet je een slag om de arm blijven houden omdat er altijd meteen een mistgordijn van desinformatie wordt opgetrokken na een aanslag, en de reden zou zijn de Russische inmenging in landen als Tsjetsjenië.

Naar jihadisten luisteren

Dat de terreur in reactie daarop van islamistische groepen komt, bewijst niet dat “de islam” de verklaring is, maar dat het vaak islamitische landen zijn die door het Westen ontwricht worden. Ja, en moslims noemen ons ongelovigen. Maar ze liggen er niet wakker van dat wij hier in Nederland alcohol drinken en varkensvlees eten. Dat hebben moslims nooit gedaan. Ze worden pissig als alcoholdrinkende varkensvleeseters hun kinderen vermoorden.

Dat is de voedingsbodem en dát is wat jihadisten zeggen. Iedereen die nu dus zegt dat je naar die PVV’ers zelf moet luisteren en dat die zeggen dat ze Zwarte Piet terug willen en de bruintjes eruit, is consequent als die ook heeft gezegd dat je naar de voedingsbodem voor jihadisme moet kijken. Want daarvoor moet je naar jihadisten luisteren in plaats van naar Amerikaanse presidenten, Geert Wilders en Kustaw Bessems.

Kustaw Bessems heeft nooit naar Jihadisten geluisterd, maar alleen naar de stemmen in zijn delirische hoofd. Bessems heeft altijd stemming gemaakt tegen moslims met verhalen over terreur en antisemitisme, en hij claimde ook het auteursrecht op de demonisering van Nederlandse Marokkanen.

Afscheid van Zwarte Piet

God ja, er is een voedingsbodem. Die voedingsbodem is racisme. Die voedingsbodem is de stemmingmakerij in de media tegen moslims, de islam, immigranten en vluchtelingen. Je kunt je ook afvragen hoe legitiem de “ontheemding” als gevolg van de globalisering is. Nederlanders kunnen als gevolg van die globalisering gaan en staan waar ze willen en dat doen ze ook massaal, overal alles vernielend en versjterend, mensen op hun hoofd schijtend of doodschoppend, om terug in eigen land te jammerklagen over buitenlanders die zich niet aanpassen.

O, ze moeten afscheid nemen van Zwarte Piet omdat daar vanuit de rest van de wereld op neergekeken wordt. Boehoe! “Ontheemding!”

Onvrede over de liberalisering is legitiem, maar als dat de voedingsbodem is om PVV te stemmen, bewijst dat mijn gelijk dat ik het Domrechts noem. Een gelobotomiseerde aap weet dat je, als je van die liberalisering af wilt, Links moet stemmen. Zo massaal, dat Links niet wordt gedwongen met de VVD samen te werken en alsnog moet gaan liberaliseren om “verantwoordelijkheid” te nemen.

Investeren in kennis

Stemmen op een partij die denkt dat je alles oplost door op moslims te jagen, de vrije pers op te heffen en nog verder te liberaliseren is niet de weg. Dan ben je gewoon een domme racist.

En dan kun je het dak op met je voedingsbodem. Racisten moet je marginaliseren, veroordelen, bestrijden met alles wat je hebt. Daarnaast moet je de woningmarkt weer gezond maken, de gezondheidszorg beter maken, investeren in kennis en veiligheid. Maar je moet het niet voor die racisten doen, maar om de wereld beter te maken.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 23.03.2024 @ 13:31

[Home]
 

1 Reactie

op 23 03 2024 at 13:31 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS