Home » Archief » Nederlandse journalisten hartje Nazi’s


[17.08.2017]

Nederlandse journalisten hartje Nazi’s

Peter Breedveld

‘Wat extreem-rechts zo sterk maakt, is de combinatie van macht en slachtofferschap’, aldus NRC-correspondent Guus Valk op Twitter. ‘Het eerste geeft politieke dekking, het tweede zet aan tot actie.’

Nee. Wat extreemrechts zo sterk maakt, is dat het ons, die dit al jaren geleden zagen aankomen, expliciet werd verboden om het erover te hebben. Wat extreemrechts zo sterk maakt is dat het morele en politieke dekking krijgt van onze regeringen en van de media. Oók NRC heeft de afgelopen jaren de rode loper uitgelegd voor extreemrechts met liefdevolle hagiografieën van types als Jan Roos en Thierry Baudet, en kabinetten die zich het gedachtegoed van Wilders toeëigenden, zijn door de media bewierrookt. Tegelijk werden allochtonen en moslims op de nieuws- en opiniepagina’s doorlopend verdachtgemaakt en ontmenselijkt. Er zit zelfs een omroep in het publieke bestel die grossiert in haatpropaganda tegen vluchtelingen, moslims en allochtonen.

Maar wie erop wijst dat Anders Breivik is geïnspireerd door Wilders, wordt streng berispt. Wie daarna toch doorging, werd besmeurd in de media, zijn kinderen werden bedreigd, bij zijn baas werd zijn ontslag geëist.

En nog steeds weigeren de media de feiten onder ogen te zien. Dat het Nazi’s zijn, dat hun ideeën precies dezelfde zijn als die van Wilders en Baudet, die zich met dat tuig laten fotograferen en elkaars boeken aanprijzen en dat de meeste terreur in het Westen voor rekening komt van Nazi’s en Ku klux Klan-achtigen. Niet moslims, maar racisten vormen het grootste gevaar.

Misselijkmakend geweld

Op televisie en het Internet zien we de hakenkruizen, de Hitlergroeten, er is iemand vermoord, voortdurend zie ik filmpjes voorbij komen vol misselijkmakend geweld, we horen ze schreeuwen: “Jews will not replace us!” en “Blood and soil!” en nóg krijgt deze nieuwslezeres het woord ‘extreemrechts’ niet uit haar strot. Dat vindt ze te scherp, dat wil ze eruit hebben, daar heeft ze moeite mee.

De Volkskrant kost het ook al moeite het Beest bij de naam te noemen. Hoe heeft het zover kunnen komen in Charlottesville, vraagt de kwaliteitskrant zich af. Het antwoord: ‘De bevolking is in tweeën gespleten en de twee helften staan met de rug naar elkaar toe. Ze verstaan elkaars taal niet meer of willen die niet begrijpen.’

Ze verstaan elkaars taal niet meer? Lul, jij wilt het niet begrijpen. Als iemand “Blood and soil!” roept en dat de Joden ons niet zullen gaan vervangen, geloven alleen Ewald van Engelen en Nederlandse journalisten nog dat het gaat over werkloze witte mannen die in het verdomhoekje zitten. De rest verstaat de taal, de Nazi-taal, just fine.

Lieve poezenmeneer

En eerlijk gezegd denk ik dat ook op de Nederlandse redacties wel duidelijk is waar het werkelijk om draait. Ze staan gewoon aan de kant van de Nazi’s. Sinds Pim Fortuyn willen ze niet meer aan de verkeerde kant staan, de politiek incorrecte kant. Daarom zijn de redacties vooral bezig met het veroordelen van de antifascisten in Charlottesville. Daarom krijgt een Nazi als Ann Coulter een podium bij Nieuwsuur, om te declameren dat Trump helemaal geen afstand hoeft te doen van het racistische schorem dat zich achter hem schaart. Daarom wordt het debat hier beheerst door racistische schreeuwlelijkers als Annabel Nanninga, Marianne Zwagerman, Ebru Umar, Thierry Baudet en Wierd Duk. Daarom wordt Wilders door de media gepromoot als lieve poezenmeneer en worden mensen die hem tegenspreken vervolgd en geïntimideerd en wordt hun ontslag geëist.

Want Nederlandse journalisten hartje Nazi’s. Kut om te horen, maar het is gewoon zo. En dáárom, Guus Valk, is extreem-rechts zo sterk. Omdat onze media er zo’n sterk merk van maken en omdat er wordt gejaagd op degenen die daartegen protesteren.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 17.08.2017 @ 06:56

[Home]
 

36 Reacties

op 17 08 2017 at 09:41 schreef Paul Hoekveld:

Helemaal raak.

Wonderlijk hoe het instrument werkt dat fascisme klaarstoomt. Ik denk dat we nu het draaiboek 1926-1933 erbij moeten halen en dan kan de volgende stap al voorspeld worden.

op 17 08 2017 at 10:03 schreef marcodB:

Uitstekend stuk, Peter.

op 17 08 2017 at 10:28 schreef Murat:

Het gaat mis.

Wegwezen nu het nog kan.

De media stoppen niet.

op 17 08 2017 at 10:33 schreef MNb:

Inderdaad is de vraag of ook in Nld. de bruinhemden weer met hooggeheven vaandels en rustige vaste tred op straat zullen marcheren.

op 17 08 2017 at 11:09 schreef Mario:

@Mnb; doet en deed men al, zie bijv. Pegida.

Hoewel thans niet veel meer dan een familie-uitje voor hen (de varkenskoppies van Pegida), kwamen daar eerder nogal wat bekende nazi’s op af, zie daarover o.a. https://kafka.nl/

Nee, geen wapperende vaandels en gesloten rijen (meer) voor hen. Even afwachten wat de Baudet-jugend gaat doen, aangezien daar ook meerdere NVU leden onder zitten en zo bleek dat Baudet al jaren uitermate goed bevriend is met de extremisten van Identitair Verzet, o.a. via de huiskamerbijeenkomsten die men heeft.

Paul Dox: “Ik ken hem al sinds zijn eerste boek uitkwam. Hij sprak op huiskamerbijenkomsten van patriotten.”
https://www.nrc.nl/nieuws/2017/05/06/de-politiek-snapt-er-nog-steeds-niks-van-a1557530
( ^ minimaal vanaf 2010, dus)

op 17 08 2017 at 11:53 schreef Hans Naaktloper:

Michael Parenti heeft zeer goed aangetoond wat de functie van fascisme is voor het kapitalisme, dus voor onze maatschappij.
Je betoog klopt als een bus maar blijf niet hangen in de constatering alleen.

@Murat
Het gaat niet mis Murat als wij, de goeden, de verstandigen, nu eindelijk tot het inzicht komen dat domme agressievelingen en hun PR-machines niet luisteren naar rede maar alleen wijken voor een flink pak slaag. ‘Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten’, de goeden moeten onder ogen zien dat dit principe ons weerhoudt om met geweld in te grijpen. Daar zijn wij te fatsoenlijk voor niet waar.

op 17 08 2017 at 13:22 schreef Dehnus:

Dat heet rechts politiek correct, het is een ziekte die al jaren in Nederland rondwaard. Ook in de VS, dingen als “Pro Life” zijn gewoon politiek correcte manieren om te zeggen dat je tegen abortus bent.

Of “Witte Werkloze mannen die het niet meer zien zitten”, gewoonPC voor Racistische Terrorist… het lijstje gaat maar door.

We zijn juist politiek correcter geworden, je mag een NAZI geen NAZI meer noemen :(.

Aanpakken die zooi, zij willen oorlog, geef ze oorlog!

op 17 08 2017 at 13:56 schreef Chakir:

@Mnb: ongehinderd paraderen vd nazi’s gebeurt al. Het is linke boel als het ICM is met een enorme maatschappelijke afkeer/haat jegens de antifascisten/-racisten (of zoals onze vaderlijke krantjes ook wel zeggen “tegendemonstranten”).
Dat betekent nog net niet wat Murat zegt, maar een plan B is geen overbodige luxe.
WAAR: diverse malen gehoord dat de “demonstranten” (die Lee’s standbeeld wilden behouden) zijn aangevallen en er onder hen een dode is gevallen. Tsja, beter lezen kun je tegen mensen zeggen, en tegelijkertijd bewijst t voor mij ook het gelijk van PB.

op 17 08 2017 at 16:22 schreef Mario:

Jaren geleden was er een zekere ‘nationaal-socialist’ (=nazi, cunt) die zich op een nazi-gebruikelijke-wijze had verpist.

https://digg.com/2017/vice-charlottesville-documentary-christopher-cantwell-crying-neo-nazi

Ik vergat zijn naam, maar nimmer zijn bezopen en letterlijk bezeken (digitale) faam.

Wat was de naam nog maar van die Hollandia-halve-liter-zuiperT? Michel, ofzo?

op 17 08 2017 at 17:40 schreef MNb:

“WAAR”
Dat kan ik bevestigen. In eerste instantie was mij ook niet duidelijk of het slachtoffer nou een nazi was of een inwoner van Charlottesville. Zonder mijn zo langzamerhand ingebakken wantrouwen jegens de Nldse media had ik wellicht eerst de verkeerde conclusie getrokken.

op 17 08 2017 at 18:06 schreef Adriaen:

@Mnb
Geen kennis van zaken, maar toch het hoogste woord.
Hoe bekend komt dat voor.
In Nederland hebben nimmer bruinhemden door de straten gemarcheerd.
Ook niet `mit ruhig festem Schritt`.
De bruinhemden vormden een blok aan Hitler’s been en hij liet hun leider, Ernst Röhm, al in 1934 vermoorden.
Röhm wilde het kapitalisme vernietigen.
Röhm was homoseksueel.
En de ignoranten van heden durven de volgelingen van deze man, met deze ambities af te branden?
Be my guest.

op 17 08 2017 at 20:20 schreef MNb:

Zodra je me iets vertelt dat ik nog niet weet zal ik graag je gast zijn, Aadje.
“Ook” verwees naar de demonstratie in Charlottesville.
“Weer” verwees naar de periode 1926-1933 waar Paul Hoekveld het over had – dus ruim voordat Röhm uit de weg werd geruimd.
Mijn nederige excuses als dat niet duidelijk genoeg was voor jouw beperkte begripsvermogen. De anderen begrepen dat wel.

op 17 08 2017 at 22:06 schreef Sasha Berkman:

Mario: https://kafka.nl/michiel-smit/

op 17 08 2017 at 22:12 schreef ikzelf:

Ik wil me verder niet mengen in de discussie rond de bruinhemden/zwarthemden/whatever, maar ik ben toch razend nieuwsgierig naar de relevantie van de aanvulling “Röhm was homoseksueel”. Wil je dat toelichten, Adriaen?

op 17 08 2017 at 22:57 schreef dewanand:

============== [wfor1346:34]

N1. Cit Peter Breedveld:

‘Lieve poezenmeneer’

‘En eerlijk gezegd denk ik dat ook op de Nederlandse redacties wel duidelijk is waar het werkelijk om draait. Ze staan gewoon aan de kant van de Nazi’s. Sinds Pim Fortuyn willen ze niet meer aan de verkeerde kant staan, de politiek incorrecte kant.’

N2. Is toch kwestie van vraag en aanbod?? Publiek wil Pro White Dutch Race programma’s zien, en media leveren dat om geld te verdienen en hun gedrukte color WCpapier te verkopen.

N3. Blanke Hollanders sterven zo snel uit nu dat de duivel al klaagt, omdat de hel leeg zal blijven als ze allemaal uitgestorven zijn over pakweg 188,1888 jaartjes.

N4. De HOMOpathische uitroeiing van de blanke Hollanders is wel kunstzinnig zeg. Grappigste is dat nu HOMOfobie ook een argument is om politiek asiel te verkrijgen in Nederland, want ik sprak nog week geleden met een gevluchte afro homoman uit Jamaica, bij de African White Party van Rainbow Den Haag.

N5. Ok Peter, eerlijk gezegd is het Blanke nazisme iets dat biologisch gezond is, rara hoe kan je dit bewijzen?? Tip: google ‘Wolf Warrior’ nieuwste chinese nazi film. Vergeet niet dt china een fascistische natie is.

op 17 08 2017 at 23:38 schreef Murat:

Ikzelf,

Adriaen wil daarmee aangeven wat een leuk, openminded volkje die Nazis wel niet waren.

op 18 08 2017 at 00:07 schreef vander f:

@ikzelf,
interessante vraag,
persoonlijk vat ik de ‘homo’ aanvulling namenlijk op als zijnde dat Rohm niet alleen anti kapitalist was maar ook nog een keer homo, dus dubbel fout zou moeten zijn binnen Hitlers denkkader.
Of Adriaen dit ook zo heeft bedoeld ?
Hallo Adriaen! zou je dit willen kunnen toelichten?

op 18 08 2017 at 12:09 schreef Adriaen:

Hé, kom op lui.
Moet ik nu echt nog uitleggen dat één plus één in de meeste gevallen twee is?
Sorry, maar daar pas ik voor.
Even goeie vrienden hoor!

op 18 08 2017 at 13:34 schreef dewanand:

============== [wfor1346:34:2]

N6. Miaauw, miaauw, namastiaauw Peter, ea Fnaakters,

Wij, zwartjes, hindoe aapjes, enz. incl de hindoe honden en katten, zijn het blanke ras heel veel dank verschuldigd, omdat dit hogere ras 99 % van de hogere wiskunde en techniek heeft ontwikkeld, dus nu sterft dit halfgoddelijke ras ahw uit op aarde en er is een reddingsplan nodig, net als van de uitstervende panda beertjes.

N7. In principe moeten blankenhaters verplicht worden om zsm Nederland te verlaten, evt met zak geld en zakje Hollandse aardappelen en nooit meer terug komen. Dit moet je abstract bekijken en vanuit strikt technocratisch oogpunt redeneren met 100 % ratio en zuivere logica.

N8. Remigratie, ref bijbelse vers: ‘In het zweet zijns aanzien zult gij uw brood verdienen’, moet gelden voor alle immigranten in Nederland als HOOGbeschaafd blank christelijk landje. Profiteurs zijn principeloos en horen hier niet thuis. Raszuiver BLANK/ Arisch Extreem rechts heeft gelijk, maar ze moeten wel eea updaten van hun klassieke neurenberger statuut uit 1934.

N9. Ja, beter is gewoon open en eerlijk de rassen problematiek bespreken in media en op internet. Erg complexe materie is dit.

op 18 08 2017 at 14:06 schreef ex-cellentie:

Homo’s kwamen net als joden, zigeuners, communisten en anarchisten ook in de concentratiekampen terecht . Lijkt me dus wel een relevante vermelding .

op 18 08 2017 at 16:42 schreef ikzelf:

In 1934 (de moord op Rohm) is er nog geen sprake van vernietigingskampen. Rohm werd overigens ook niet vermoord vanwege zijn seksuele voorkeur. De relevantie is dus nog steeds niet benoemd.

En wat in deze de ene één en de andere één is die tezamen twee zouden maken, blijft voor mij raden. Is dat de wijze waarop we met elkaar communiceren?

op 18 08 2017 at 17:49 schreef MNb:

Het is de wijze waarop Aadje communiceert.

op 18 08 2017 at 19:44 schreef Hans:

Meneer Breedveld : de tijd zal komen dat u zich zal moeten verantwoorden voor al de stukken die u schrijft

op 18 08 2017 at 20:26 schreef Kees Romijn:

Kijk nu bijvoorbeeld eens naar de gevangenissen – van binnen wel te verstaan – of kijk eens naar de arrestantenbusjes van de politie. Ik heb daar de afgelopen tijd eens op gelet. Die worden namelijk gekenmerkt door een gigantische vrijheidsberoving van mensen die met voorarrest of met celstraf krijgen te maken. Langdurige detentie, ik moet er echt niet aan denken, als mij zoiets zou overkomen. Je gaat kapot, vanwege het isolement in de cel. Dat is in feite ook datgenen wat ze willen, onze machthebbers. Ik vind zo een arrestantenbusje er al enorm eng uitzien: ze zijn voorzien van geblindeerde ramen en je hebt als arrestant nauwelijks bewegingsruimte. Alleen daaraan ga je al kapot. Je wordt fobisch van de kleine ruimte, of je komt dichtbij het ontwikkelen van claustrofobie. Je vraagt je werkelijk af in welke fabriek deze arrestantenbusjes gefabriceerd worden, want ze hebben maar een enkel doel en het komt in wezen neer op een pure foltering van de arrestanten. Want wij leven inmiddels in een strafmaatschappij. Ik sprak een jongeman die maar liefst drie dagen in voorarrest had gezeten,vanwege het feit dat hij tijdens een woningontruiming als toeschouwer stond te kijken.

op 18 08 2017 at 21:03 schreef Peter:

I’ll be waiting for ya, motherfucker.

op 18 08 2017 at 21:16 schreef vander f:

@Kees,
pussy
ik werk heel veel met mensen die bajes in, bajes uit gaan, continue worden gearresteerd, nachtjes in de politiecel doorbrengen of worden afgevoerd in die busjes.
Ik heb nog nooit 1 horen mopperen over foltering of fobische toestanden.
Wel over kutwouten etc.
Sommigen gaan zelfs graag even een tijdje naar een PI, beetje rust en regelmaat, wat bijkomen.
Is ‘gewoon’ een bajes hoor, strafrecht e.d. niet het voorportaal van de Hel of zo.

op 19 08 2017 at 10:35 schreef dewanand:

============== [wfor1346:34:3]

N10. REF Cit:
op 18 08 2017 at 19:44 schreef Hans:

‘Meneer Breedveld : de tijd zal komen dat u zich zal moeten verantwoorden voor al de stukken die u schrijft’

N11. Miaauw Peter, en Hans ea Fnaakters,
feitelijk is de hele ideologie van Frontaal Naakt nu sedert 2006 al aardig gedocumenteerd en uitgekauwd. Wij hebben allemaal samen met Peter Breedveld als onze blote, kleurloze goeroe een nieuwe Hollandse ideologie uit de grond gestamt, mn

het SECULIERE HOLLANDSE FUNDAMENTALISME

N12. En hier hebben duizenden mensen aan meegewerkt, het gedachtegoed van Frontaal Naakt is in theorie een hypothetische oplossing van het hele stelsel van complexe differentiaal vergelijkingen van de zieke Multikukeluku in Nederland en rest EU. Zulke stelsels kunnen normaliter alleen via numerieke iteratie opgelost worden, zo werkt bv de bitcoin mining theorie, met zware rekenunits die de bitcoin getallencodes uitrekenen.

N13. Arisch Europees Extreem Rechts onderzoekt de FN oplossingen nu en zal elementen eruit gebruiken als die voordelig zijn voor het BBB Arische RAS op aarde. Zo bekijken Wieroe en ik het nu als niet blanke, te kleingeschapen Hindoeachtigen.

op 19 08 2017 at 11:01 schreef Chakir:

@Hansie Pansie hier een voorspelling: Zodra de publieke opinie gaat keren (en dat gaat gebeuren, that’s for sure) zullen alle nazi’s, racisten, volksmenners en alle andere meelopers van tegenwoordig waar PB over heeft geschreven een enorme draai gaan maken en trachten hun naam te zuiveren met lulverhalen als “intellectuele oefening” en dat soort crap. Dat gaat ze nog lukken ook mits zij geen strafrechtelijke daden hebben verricht. Sterker, de Weirdo’s en de Grollaars zullen zelfs de credits krijgen. En PB? Ik hoop natuurlijk dat je mede de credits krijgt, maar gezien de volksaard van dit kleivolk (niet mijn woorden) vrees ik een teleurstelling op dit punt. Ach, je moet het zo zien, de waarde van JC werd ook achteraf pas ingezien :)

op 19 08 2017 at 12:42 schreef Anoniem:

Adriaen:

“In Nederland hebben nimmer bruinhemden door de straten gemarcheerd.
Ook niet `mit ruhig festem Schritt`.”

Dat klopt voor zover het BRUINhemden betreft. Nederland had de ZWARThemden van de NSB, die het Italiaanse voorbeeld van Mussolini naäapten. Wijlen mijn vader vertelde eens dat tijdens de oorlog NSB-ers door de straten van zijn geboortestad paradeerden. Een vriend van mijn vader keerde hun zijn rug toe, en is door dat zwarte tuig in elkaar geslagen. Niemand durfde op te treden tegen de vriendjes van de Duitse bezetter.

Zolang Nederland een democratie en een rechtsstaat is kan en moet aan fascistisch straattuig (Pegida o.a.) het hoofd worden geboden. In een dictatuur is dat niet meer mogelijk. Verzet tegen het fascisme, in woord en geschrift en bij tegendemonstraties op straat, dient ook de democratie.

op 20 08 2017 at 11:55 schreef MNb:

Mooie woorden, Anoniem, maar luitjes als Aadje krijgen hem alleen omhoog van een mooi bruin of zwart uniform. Het is het enige dat hun loze leventjes nog wat inhoud geeft.

op 20 08 2017 at 13:22 schreef Blom Dondje:

@anoniem,
Je zou eens moeten weten wat kinderen van foute ouders meegemaakt hebben en soms nog meemaken. Zelfs als kleinkind van een gefusilleerd NSB-er ben ook ik verschillende keren “ter verantwoording geroepen”. Je zou eens moeten weten hoe vaak m’n moeder heeft moeten verhuizen om de keuze van haar vader, waar ze zelf nooit achter heeft gestaan. Extremisten van beide kanten zijn dom en slecht.

op 20 08 2017 at 18:48 schreef Thomas E:

Ja, beyond stupid zijn al die ‘flinke’ Hollanders, blom dondje.

op 20 08 2017 at 20:53 schreef Anoniem:

Blom Dondje:

“Je zou eens moeten weten wat kinderen van foute ouders meegemaakt hebben en soms nog meemaken.”

Aan jouw verhaal wil ik niets afdoen. Het is onrechtvaardig als kinderen worden afgerekend op de wandaden van hun (groot)ouders. Dat is wat kinderen elkaar aandoen, maar volwassenen moeten beter weten. Families van collaborateurs negeren is ook: met rust laten. Pesterijen zijn misschien te verklaren doordat men achteraf zijn gram wilde halen, omdat men in de oorlog machteloos was; maar pesterijen zijn onwaardig gedrag, niet goed te praten.

Voor de betrokkenheid van Zorreguieta bij de misdaden van de Argentijnse junta 1976-1982 is alleen Zorreguieta zelf ter verantwoording geroepen. Zijn dochter Máxima nam afstand van de militaire junta en van de rol van haar vader.

op 21 08 2017 at 17:26 schreef Chantilla Bloemenpracht:

Belachelijk standpunt Anoniem (laffe naam ook trouwens). Als jouw standpunt zou gelden zou dat ook betekenen dat de nazaten van slaven uit vorige eeuwen geen recht op herstelbetalingen zouden hebben van de bevoorrechte gepriviligeerde witman. Gelul dus!!!!!!

op 22 08 2017 at 19:33 schreef Gerard Matthijssen:

Chantilla Bloemenpracht:

“Belachelijk standpunt Anoniem (laffe naam ook trouwens). Als jouw standpunt zou gelden zou dat ook betekenen dat(…) Gelul dus!!!!!!”

Het enige wat ik wilde betogen, is dat (klein)kinderen niet verantwoordelijk mogen worden gehouden voor de daden van (groot)ouders, en daarvoor niet moeten worden gestraft. Alleen de schuldigen moeten zich verantwoorden voor de strafrechter.

Toch kunnen nazaten van de misdadigers zich betrokken en verantwoordelijk voelen. Ze nemen afstand van de daden van hun (voor)ouders, zoals prinses Máxima, en een kleinzoon van Seyss-Inquart, die zich had gemeld als vrijwilliger bij het Anne Frank Huis.

Ik vind het terecht en noodzakelijk, dat blanke/witte Nederlanders zich bezinnen op en zich uitspreken over het slavernijverleden, en het in onze (witte) cultuur aanwezige racisme. En ik ontzeg niemand het recht om met welke claim dan ook te komen, vanwege het onrecht hun voorouders aangedaan.

Het is niet mijn gewoonte om hier als Anoniem stukjes te plaatsen. Bij het verzenden van mijn eerste reactie haperde mijn PC en kwam mijn naam niet door. Geen verwijt aan de redacteur!

Met “laffe groet”, Gerard Matthijssen

op 22 08 2017 at 21:21 schreef dewanand:

============== [wfor1346:36]

N1. Miaauw, miaauw namastiaauw Herr Gerard Matthijssen,

strikt juridisch gezien kan de zoon van een seriemoordenaar nooit berecht worden voor de misdaden van zijn overleden vader, of grootvader, na diens dood. Maar niet iedereen denkt strikt juridisch volgens het hedendaagse Westers/ Europese recht en rechtsbeginselen.

N2. Elke cultuur, geloof en traditie heeft karakteristieke rechtsbeginselen ontwikkeld, vb Hindoeistische kaste rechten, waarbij lagere kaste chamars minder tot totaal geen recht hebben op medische voorzieningen, en hulp bij rampen omdat dit karmische straffen zijn en ze het moeten ondergaan, op straffe des doods. Karmaleer is Hindoeistische gerechtigheid en onverbiddelijk.

N3. Veel niet westerse culturen geloven of praktizeren het karmische concept rechtsstelsel en daarom geloven zij dat de huidige blanken medeplichtig zijn aan koloniale Holocaust v 600 miljoen niet ariers, en moeten boeten nu. Hier komt hun extreme blankenhaat vandaan, ook bij islamieten, afrikanen, latino’s, diverse aziaten en afro mixen.

N4. Het is complexe materie. Historische vetes zijn lastige dingen. En je willen wreken zit diepgeworteld, tijdbommen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS