Home » Archief » De wereld draait om mij


[23.02.2016]

De wereld draait om mij

Peter Breedveld

b2

Op Twitter gaan ze cold turkey sinds ik daar weg ben, begrijp ik.1 Wat moeten ze anders, Ans Aarsema en Arnold Kuijk en Laurence Blik en al die anderen die 24 uur per dag met mij bezig zijn en met mij alleen? Op Facebook kunnen ze niet bij me. Ze kunnen er mijn gesprekken niet verstoren en niet iedereen lastigvallen met wie ik iets uitwissel.

Als wanhopige junkies maken ze uit arren moede maar screenshots van mijn Facebook-posts en plaatsen die op Twitter. Het is te surrealistisch voor woorden. Ik post iets over Bowie: HIJ HEEFT WEER IETS OVER BOWIE GEPOST! Ik deel een plaatje over tirannie en onrechtvaardigheid: HIJ GEEFT ANTISEMITISCHE PROPAGANDA DOOR!! Ik maak een grap over Halbe Zijlstra, die in Trouw hyperventileert over onze manier van leven, die wordt bedreigd en Aarsema probeert er een salafistische aanslag van te maken.

Gouden tondeuse

Constant zijn ze met me bezig. Bernadette de Wit spreekt mijn werkgever streng aan en vindt dat ik ontslagen moet worden. Dat is dus Bernadette de Wit, bedenkster van de smaakvolle Gouden Tondeuse, uit te reiken aan de ‘moffenhoer’ van onze tijd (zelfs Theo van Gogh vond dat te ver gaan). Bernadette de Wit, die de reactieruimte op Frontaal Naakt eens misbruikte om Anja Meulenbelt uit te schelden voor ‘moslimhoer’. Eigen vrije mening eerst, is het adagio van deze lui. Te bedenken dat ik ze in het begin van Frontaal Naakt ruimhartig een podium geboden heb voor hun steeds racistischer tinnef, in de veronderstelling verkerend dat ik het aan mijn stand verplicht was, als prediker van de absolute vrije meningsuiting, om duizend bloemen ongehinderd te laten bloeien, óók het onkruid.

Een adder heb ik aan mijn borst gekoesterd.

Er zijn meer nepaccounts op Twitter in mijn naam dan in die van Obama. Dit zijn geen parodie-accounts, maar anonieme accounts die zich erop toeleggen de hele dag over me te lasteren. Dit uit de hoek van de boosmensen die drie jaar geleden mijn hoofd op een schaal eisten nadat Carel Brendel me ervan beschuldigde het nichtje van haatoma Simone Laurey te belagen door middel van een nepaccount.

Antisemitisch wezeltje

Daarnaast is er nog een hele rits mannen en vrouwen op Twitter constant met me bezig. In één van mijn vorige stukken passeerde het antisemitische wezeltje Jan de Weijer, woordvoerder van NOS-correspondent Jeroen Wollaars, al de revu. Vorig jaar probeerden ze een wig te drijven tussen mij en de Amerikaanse, in Japan werkende journalist Jake Adelstein.

En met al die anonieme etterbakken is historicus Jan Dirk Snel, die zichzelf reuze fatsoenlijk vindt, gezellig wetenswaardigheden over mij aan het uitwisselen.

En het zijn niet alleen deze losers die me kapot willen hebben. de NOS (van uw belastingcenten!), Powned (van uw belastingcenten!), de Vara (van uw belastingcenten!), NRC Handelsblad, Trouw, Elsevier, zeg maar gewoon alle belangrijke media van Nederland en de fucking vicepremier maken jacht op me. Ik voel me public enemy number one. Anonieme boosmensen proberen reacties op FN geplaatst te krijgen waarin ze me toebijten: “Je bent een gestoorde narcist!” “Je bent een complotdenker!” “Je moet niet denken dat de wereld om jou draait!”

Bewapenen tegen zandnegers

Maar de wereld draait wél om mij, schatjes. Lodewijk Asscher heeft een ontzettend drukke baan, allemaal belangrijke dingen te doen, die hij trouwens allemaal verklo… of laat ik het op zijn Parools zeggen: waarbij hij nogal eens steken laat vallen. Want waar maakt de vicepremier écht werk van? Van mij. De NOS heeft ook wat steken laten vallen in de berichtgeving over Keulen en over Pegida. Daar is wat werk te doen. Maar waar steekt de NOS energie in? In mij. De ombudsman van NRC Handelsblad zou moeten omkomen in het werk. In plaats daarvan tikt hij hele epistels over mij op Facebook. ‘Anatomie van een aansteller’. Nou ja, ik ben niet de hele dag aan het blèren dat we ons moeten bewapenen tegen de zandnegers, Sjoerd!

Ik ben pretty fucking belangrijk. Voor sommige mensen ben ik het belangrijkst van alles wat er is. Ik begrijp nog steeds niet helemaal waarom, maar het is duidelijk zo.

Leuk weetje: sinds ik mijn Twitteraccount ophief, is het aantal bezoekers aan Frontaal Naakt explosief gestegen. Zegt ook wat, denk ik.

iglobowie

IGLOANTISEMITISCH

bernadettedewit

aarshitsen

ob4 ob5

ob6 ob7

ob8

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [Een anonieme reageerder klaagde dat ik ‘gewoon botweg de aanval had gekozen door mijn Twitteraccount op te heffen’. Dat vond ik intrigerend. Ik zag vorige week die beschuldigingen van Jeroen Wollaarsema langskomen, direct nadat ik iedereen in mijn omgeving weer eens moest uitleggen dat ik niet had geschreven wat Asscher beweerde dat ik had geschreven en besloot dat ik er gewoon geen zin meer in had. Dat Twitter teveel van mijn tijd en energie opslokte, en dat ik er niet gelukkig van werd. Ik trok me terug, maar dat werd dus gezien als een daad van agressie, als een aanval. Het deed me denken aan het gesprek dat ik had met de adjunct-hoofdredacteur van Trouw, Esther Lammers, na de laffe karaktermoordaanslag van Elma Drayer. Ik had aangekondigd te stoppen met Frontaal Naakt, en Lammers zei: “waarom doe je ons zoiets aan?” Iedereen spant zich in om mij en Frontaal Naakt kapot te maken, maar zodra ze lijken te hebben gewonnen, zijn ze intens teleurgesteld en krijg ik zelfs van hun overwinning de schuld.]

Peter Breedveld, 23.02.2016 @ 08:40

[Home]
 

35 Reacties

op 23 02 2016 at 08:51 schreef sum:

Stel je voor…racistisch en rechts neoconservatief Nederland is een woestijn. Die ene oase met water en dadelbomen midden in dat woestijn….dát is frontaalnaakt.nl

op 23 02 2016 at 09:06 schreef Koos Swart:

Op wikipedia staat dat Asscher is afgestudeerd op een scriptie over vrijheid van meningsuiting. In de praktijk gebruikt hij screenshots van facebookreacties om een blogger, die er niets mee te maken heeft, te framen wegens terechte kritiek. Prutser. Ik stel voor dat hij opstapt.

op 23 02 2016 at 09:46 schreef Bertje Knor:

Peter

Yep ze hebben niemand meer om te treiteren.
Als jij ze nu ook eens kompleet ignoreert dan worden ze giftig, gaan ze springen en tieren en op hun eigen hand bijten.
Niks is zo erg voor de pestkop om niet gezien te worden.
Succes verzekerd.

op 23 02 2016 at 09:52 schreef Peter:

Daar heb je natuurlijk gelijk in, Bertje, alleen interesseert het welzijn van deze lieden an sich me niet erg. Waar het me om gaat, is dat het publiek ziet wat er gaande is, waaróm ik regelmatig in negatieve zin in de media opduik. Het zet de affaire met Asscher in de juiste context, zogezegd.

op 23 02 2016 at 09:52 schreef Jacques:

Gut Peter, ik zou nu toch maar eens als de wiedeweerga m’n psychiater raadplegen. Of ziet hij er ook geen heil meer in?

op 23 02 2016 at 10:04 schreef Peter:

Dit gaat ook de godganse dag door.

op 23 02 2016 at 10:13 schreef babs:

Dat die anonieme trollen zo boos zijn, komt natuurlijk door je ‘verraad’. Daarnaast is er inhoudelijk nooit iets aan te merken op je betogen, wat ontzettend frustrerend is voor mensen die weten dat ze gelijk hebben, maar dat niet goed onder woorden kunnen brengen.

Simpele zielen zien hun intellectuele roerganger verraad plegen aan de goede zaak en vervolgens alleen nog maar zijn scherpe pen in dienst stellen van het Kwaad (Islam, zwarten, immigranten en ander tuig dat van onze zuurverdiende belastinggelden onze manier van leven kapot komt maken).

Dat je in werkelijkheid nauwelijks bent opgeschoven in je mening gaat er bij die mensen absoluut niet in.

Dat echte journalisten en mediamensen je niet moeten is omdat je de stukken schrijft die zij zouden moeten schrijven en meer nog omdat je niemand ontziet; je gaat net zo hard tegen ‘medestanders’ tekeer als die het er naar maken, een intellectuele integriteit, waarvan ze weten dat ze die zelf zouden moeten hebben in hun vak, maar die ze dus niet hebben (ikzelf overigens ook niet, ik zou dan ook een slechte journalist zijn).

My 2 cts.

op 23 02 2016 at 10:27 schreef babs:

Het was veel te lang geleden dat ik wat betaalde om af en toe te mogen dubbelposten. Ik heb 250€ overgemaakt. (mailtje van Bennink naar de belastingdienst in 3…2…1).

Vroeger hield ik het liever tussen ons als ik iets overmaakte, maar het lijkt me belangrijk te melden, zodat wellicht anderen het goede voorbeeld volgen.

FrontaalNaakt mag niet kapot gaan, want anders moet ik zelf fatsoenlijk gaan leren schrijven en argumenteren en een blog beginnen en met eigen naam uit de kast komen dat kost me meer dan me lief is.

Lieve lezers,
Koop ook uw schuldgevoel af en maak wat over naar FrontaalNaakt die doet wat u zelf absoluut niet durft of kan. Ooit tientjeslid geweest om Koot en Bie te kunnen blijven kijken, wordt tientjeslid van FN en maak elk jaar 10€ over. Geeft u geld aan de straatmuzikant die echt mooie muziek maakt? Geef ook FN dan een euro per maand! Multimiljonair en een hekel aan de powers that be? Geef FN een paarhonderdduizend!

op 23 02 2016 at 10:32 schreef Peter:

Wauw, bedankt, Babs! Gisteren zat ik toch weer te denken aan een betaalmuur. Als ik lezers nou twee euro per maand liet betalen, dan zou ik daar toch van moeten kunnen leven.

op 23 02 2016 at 10:57 schreef Bertje Knor:

Peter

Betaalmuren zijn tricky.
Je stukken worden nu ook gelezen door de Trollen en pestkoppen en alles wat het gedeeltelijk met je eens is.
Door een betaal-muur vallen de Trollen en pestkoppen weg, die gaan je echt niet spekken. Dit zorgt ervoor dat de stukken die op FN staan alleen nog maar gelezen worden door de “incrowd”.

Babs

Yep ik heb mezelf nu ook tot Tientjes lid gemaakt.
Dat is me FN echt wel waard.

O voor de Trollen en Pestkoppen die meelezen:

Ik ben het vaak oneens met Peter.
Vind hem vaak een Arrogante zak, die mensen die de pen niet zo goed beheersen weg zet als dom. (ook mijn persoontje heeft al regelmatig menig sneer gekregen)
En toch ga ik voor dat Tientje.
Waarom: mooie stukken, goed onderbouwd, fijn taal gebruik, tegen de mainstream in en bovenal eerlijk en oprecht.
(zo dat zijn wel weer genoeg veren)

op 23 02 2016 at 11:02 schreef MNb:

“Te bedenken dat ik ze in het begin van Frontaal Naakt ruimhartig een podium geboden heb.”
Inderdaad. De allereerste keer dat ik FN bezocht schrok ik dan ook af, omdat ik veronderstelde dat het alleen maar meer islamofobie was.
De heer Snel schijnt de weg aardig kwijt te zijn.

op 23 02 2016 at 11:42 schreef Murat:

Babs,

Goeie zaak je hebt me getriggered.

Peter, ik heb 50 E naar je overgemaakt.

Jij moet doorgaan. Jij bent een redding en voor vele van ons dat stukje houvast in het zwarte gat dat Nederland’s publieke opinie heet.

op 23 02 2016 at 11:44 schreef babs:

De correspondent doet het slim, die laten betalen voor wie onbeperkt toegang tot alles wil hebben, maar houden tegelijkertijd alles redelijk toegankelijk door betalende klanten te laten delen. Daarmee blijven hun stukken bereikbaar en dat is precies de reclame die nodig is om nieuwe klanten te werven. Ik weet niet of het technisch heel lastig is om te bouwen, iedereen die inlogt krijgt zijn eigen url, zodat als die gedeeld wordt, precies te zien is wie wat deelt. Dat lijkt me niet ontzettend moeilijk, maar gratis zal het ook weer niet zijn.

Puur achter een betaalmuur lijkt me niet een goed model, omdat je dan een grote drempel opwerpt voor nieuwe klanten.

Er van leven lijkt me ook lastig, ik denk dat 20% van je lezers bereid is te betalen. (gebaseerd op wat ik zag bij premiumaccounts bij Hyves en een oud internetspelletje) Daarvan 3/4 2 per maand en 1/4 vrijwillig meer. Rekening houdend met 2 IP addressen per persoon, moet je dan ongeveer 10.000 IP adressen hebben die meerdere keren per week langs komen om tot 1000 betalende klanten te komen die samen 2500 euro per maand binnenbrengen. Extra kosten voor een duurdere site gaan er dan nog af.

op 23 02 2016 at 13:31 schreef Martin:

“Wat moeten ze anders, Ans Aarsema en Arnold Kuijk en Laurence Blik en al die anderen die 24 uur per dag met mij bezig zijn en met mij alleen?”

Psychiatrische hulp zoeken, een hobby nemen of eindelijk eens van bil gaan.

op 23 02 2016 at 13:34 schreef jacobus:

Als de ene hand wat geeft laat het de andere dan niet weten.

op 23 02 2016 at 13:51 schreef Haes:

Met de aantrekkende economie (voor hoe lang?), kan ik het me ook weer permitteren abonnementen te nemen. Heb dan van het weekend ook een periodieke maandelijkse overschrijving ingesteld. Het is iets meer dan de betaalmuur die je in gedachten hebt.

op 23 02 2016 at 14:43 schreef Robert Keizer:

@babs: Prima plan, tientjeslid! Proud to be a Frontaal Naakt tientjeslid!

op 23 02 2016 at 15:13 schreef Sasha Berkman:

Ik maak ieder jaar met kerst 25 euries over

op 23 02 2016 at 15:31 schreef Mario:

“Als wanhopige junkies maken ze uit arren moede maar screenshots van mijn Facebook-posts en plaatsen die op Twitter.”

Nou, daar ben ik die trieste lafbekjes wel een klein beetje dankbaar voor, hoor. Ik heb namelijk geen accounts bij feesboek of twatter, en kan op deze wijze toch nog lachen om hun telkenmale getoonde achterlijkheid.

Ja wat? Lees bijvoorbeeld de “bio” van deze.

http://www.frontaalnaakt.nl/wp-content/uploads/2016/02/ob4.jpg

“Vingerwijzer”

Toen ik dat las, dacht ik eigenlijk alleen maar het volgende: “Gast, wat ben je daar nou als een zwakzinnige aan het projecteren?”

Blijft onverlet staan dat deze stalkers en verdere zieke geesten + zotte aanhangers zich best wel even voor een rechtbank mogen gaan verantwoorden. Stuk voor stuk.

En de ’toonpolitie’ mag hun hoorn steken op een plek waar de zon niet schijnt. Zonder glijmiddel rectaal ingebracht.

@Peter, doe geen betaalmuur. Kost werkelijk geen enkele moeite om deze te omzeilen (cookies hetzelfde; kleine moeite). Een -vrijwillige- bijdrage per artikel wil nog wel eens werken. Ik betaal sowieso niet, dus 0 dient tevens een optie te zijn. ;-p

op 23 02 2016 at 17:06 schreef Maurice:

Tsja, wanneer ben je belangrijk? Je kan natuurlijk die betaalmuur heffen en dan kijken of het inderdaad zoveel geld oplevert (en vooral veel bereik), of dat er dan significant veel mensen afhaken. Dat lijkt me een realistischer ijkpunt dan diep in de blogosfeer verkerend, het af te leiden aan de mate van laagdrempelige trolaandacht. Op dat brainfart-invested Twitter nota bene. Het lijkt me dat ze vooral willen voorkomen dat je terugkeert naar Twitter. Juíst doen dan, zou ik zeggen.
Eén claim to fame heeft Asscher (en Geenstijl/Powned) je met het noemen in ieder geval gegeven. Verder zie ik hem er juist níet veel werk van maken, of is er meer dan een afpoeierbriefje van zijn woordfuhrer?

Heb je trouwens ook familie bij de NOS lopen? Ene Michiel Breedveld die kritiekloos Geert Wilders interviewt:
http://www.volkskrant.nl/opinie/angst-bij-nos-leidde-tot-beschamende-journalistiek~a4249808/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_content=free&utm_campaign=shared+content&hash=4a33b62c1ebb8681172603c6006bfa1ce84c9cda
Best wel ironisch eigenlijk.

op 23 02 2016 at 17:16 schreef Peter:

Nee, Michiel Breedveld is geen familie.

Wat ik zo typisch Maurice vindt is dat ik iedereen opsom die op me jaagt; dus behalve de trollen ook alle media en de vicepremier. En jij zegt dan: “Nou als je je belangrijkheid moet afmeten aan een paar trollen.”

Het is een bijna dwangmatig gebrek aan integriteit dat jou kenmerkt. Je wéét dat behalve die trollen (en ik daag je uit iemand in Nederland te vinden die op dezelfde manier wordt belaagd door net zoveel trollen die dat jaren en jaren volhouden) ook alle media het steeds op me hebben voorzien, EN DE VICEPREMIER.

Waarom doe je dit niet gewoon eerlijk, Maurice? Waarom moeten mijn woorden altijd verdraaid worden, mijn citaten altijd verminkt, waarom kun je niet gewoon reageren op wat ik schrijf in plaats van op de stropop die jij ervan maakt?

op 23 02 2016 at 18:22 schreef JPK:

Over die Michiel Breedveld, ik vrees dat zijn vader Willem zich in zich graf omgedraaid heeft.

op 23 02 2016 at 21:12 schreef Buitespel:

Je bent gewoon te geniaal en integer voor deze inktzwarte xenofobische wereld Peter. Hun zitten fout en jij hebt het bijna als enige in Nederland door. Gewoon oogkleppen op, volharden en doorgaan met die vlijmscherpe briljante epistels.They hate you, because they ain’t you. Heel De media houd je in de gaten blijkbaar, dus je doet iets goed. Als het loon binnen is maak ik een tientje over.

op 23 02 2016 at 21:21 schreef Sasha Berkman:

Maurice is een typisch rechtse narcist. Hij vind zichzelf geweldig en is niet in jouw woorden geïnteresseerd. Als hij zijn domme (rechtse, fascistoide) natte scheten maar kan laten.

Dit is mijn analyze van types als oa
Maurice. Ik vermoed dat zijn ouders het redelijk goed hadden en hem als klein kind teveel het gevoel gegeven dat hij belangrijk is, of mischien waren ze lui of te dom om hem fatsoenlijk op te voeden.
Het stikt van die lui.
Nadeel van de historisch sociaal democratische beweging die dat soort lieden goed onderwijs, gezondheidszorg, perspectieven op de arbeidsmarkt heeft gegeven. Dat soort mensen denken dat ze al hun welvaart aan zichzelf te danken hebben. Ze zijn eigenlijk maar van 1 ding overtuigt en dat is dat ze geweldig zijn.

Ze kiezen vaak de foute kant, de kant van het fascisme, omdat ze anders niet kunnen functioneren. Menselijkheid is voor hun een vreemde emotie.

/rant

op 23 02 2016 at 23:16 schreef Haes:

Peter, ik wilde deze even met je (en alle FN’ers hier) delen, aangezien je niet meer op twitter zit.
Even voor de compleetheid, het ging dus om dit bericht:
http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/02/22/laten-we-waakzaam-blijven-voor-de-gewenning-aan-het-abnormale

op 24 02 2016 at 08:54 schreef VT:

Beste Peter

Voor betalingen is het systeem Patreon misschien handig. Je kan je via hen per post laten betalen door supporters. Hoe zij omgaan met de onvermijdelijke trollen weet ik niet.

op 24 02 2016 at 11:31 schreef Mart:

Peter,

Ik sluit me bij VT aan, Patreon is een optie.

VT heeft echter 1 ding mis: Patreon betaalt periodiek (maandelijks), niet per post.

op 24 02 2016 at 14:58 schreef ereckless:

Karl Kraus (Jičin, Bohemen, Oostenrijk-Hongarije (thans Tsjechië), 28 april 1874 – Wenen, 12 juni 1936) was een Oostenrijkse dichter, schrijver (pamflettist) en journalist. Tussen 1892 en 1936 gaf hij ongeveer 700 solo-optredens. Hij wordt beschouwd als een van de belangrijkste Duitstalige satirici van de 20e eeuw, in het bijzonder door zijn gevatte kritiek op de pers, Duitse cultuur en de Duitse en Oostenrijkse politiek. Hij schreef kritische artikelen over het nationaal-socialisme en – zelf van joodse afkomst – het zionisme.

op 24 02 2016 at 15:01 schreef Mart uit Limburg:

ga ook weer eens 10 overmaken, kleine portemonnee maar is het waard en te lang geleden. Dank je Babs

op 24 02 2016 at 15:57 schreef Peter:

Tegenwoordig pleeg ik regelmatig winkeldiefstal bij de Dirk en de AH (volgens mij is het helemaal niet zo verstandig om geld te spenderen aan het (groot)kapitaal en bovendien geeft stelen me een kick). Bijkomend voordeel is dat ik meer geld overheb voor verzetswerk zoals op deze website aangetroffen wordt.

Wil je mijn geld wel hebben Peter?

op 24 02 2016 at 16:09 schreef Peter:

Ik hoop dat je onder proxy post en een vals mailadres hebt opgegeven want als de politie erom vraagt geef draag ik al je gegevens over, Peter!

op 24 02 2016 at 17:42 schreef Peter:

Opnieuw worden je integriteit en authenticiteit bevestigd! Is het in Nederland überhaupt ooit eerder voorgekomen dat gewone burgers fatsoenlijk meewerken met de gewapende tak van het fascisme?

op 24 02 2016 at 18:32 schreef Peter:

Uit angst, Peter, niet uit plichtsgevoel.

op 25 02 2016 at 14:02 schreef JPK:

Zonder de ergernissen en schade die je ondervindt te willen bagatelliseren: Uiteindelijk schuilt er toch ook een zekere erkenning in al deze ongein, al die druiloren die zich met jou bezig houden onderstrepen feitelijk de relevantie van wat je doet.

Voor het overige: ‘Sometimes you get so lonely / Sometimes you get nowhere’, volume op 10 en gaan!

op 26 02 2016 at 07:13 schreef Murat:

Helemaal eens met JPK.

Als jouw woorden geen impact hadden, Peter, dan had niet half domrechts en slap-links zich zo met jou beziggehouden.

Ik begrijp volkomen dat het af en toe een hel moet zijn voor jou. Maar put er kracht uit dat dat wel het enige resultaat kan zijn als je wilt dat je woorden dus impact hebben. Dit is keihard bewijs dat je een gevoelige snaar raakt en dat spreekt boekdelen. Ze (Asscher en consorten bijv.) laten zich ongelooflijk kennen nu.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS