Home » Archief » Domme lul


[06.07.2023]

Domme lul

Peter Breedveld

Sander Schimmelpenninck zat in een talkshow te vertellen over het gevaar van sociale media voor de democratie. Beïnvloeding van verkiezingen en referenda, online bedreigingen, the works. Maar aan de babbeltafel zat ook de ex van Wierd Duk, Fidan Ekiz, die driftig begon te jijbakken. “Jij haalt de vader van mijn kind door het slijk”, zei ze tegen Schimmelpenninck. “Jij noemt iedereen dom”. Daar sloot de presentator, Renze Klamer, zich meteen bij aan: “Jouw woordkeuze”, zei hij, “het is vaak wel, het is niet van ‘je hebt geen gelijk’, maar meteen van ‘domme lul’, ‘domrechts’…” En meteen verscheen er op een scherm een tiental screenshots van tweets waarin Schimmelpenninck inderdaad ‘domme lul’ en ‘domrechts’ had gezegd.

Dat was dus een zorgvuldig voorbereid een-tweetje – die screenshots stonden al klaar – van Ekiz en Klamer om Schimmelpenninck te framen. Schimmelpenninck vertelt over de manipulatie van verkiezingen en het intimideren van politici, met enorme gevolgen voor de democratische rechtsstaat. Ekiz en Klamer: “Maar jij zegt domme lul.”

Moet hij zich vervolgens verantwoorden voor zijn kritiek op Wierd Duk en voor zijn reacties op het volstrekt verachtelijke schorem, duizelingwekkend dom inderdaad, dat niet alleen hem maar heel progressief Twitter de moeder intimideert met laster en bedreigingen.

Smerige actie

Zo werd door Renze Klamer en zijn redactie perfect het punt geïllustreerd dat Schimmelpenninck ook maakte: dat de media hun taak verzaken door niet te berichten over wat belangrijk is, maar over wie ruzie heeft met wie op Twitter. Het was een ontzettend smerige actie. De emotionele chantage van Ekiz (“de vader van mijn kind”), die screenshots, dat framen. Met screenshots en uit de context gerukte citaten kun je alles over iedereen bewijzen. Het is de methode van Sander de luikjesnazi, het is pure intimidatie om iemand in het gareel te krijgen, het is ook sensatiezoekerij. Het heeft níks te maken met journalistiek.

Onze democratie wordt niet bedreigd omdat Sander Schimmelpenninck een domme lul een domme lul noemt, maar omdat Wierd Duk en ook Fidan Ekiz constant mensen aan het opruien zijn tegen bi-culturele Nederlanders, tegen Links en tegen Woke, tegen LHBTI’ers en tegen iedereen die Duk tegenspreekt. Schimmelpenninck wijst er terecht op dat Duk alléén mensen interviewt die zijn eigen mening onderschrijven, namelijk dat de westerse beschaving wordt bedreigd door immigranten en door Links. Ekiz doet dat ook. Hier zie je hoe ze probeert filosoof Susan Neiman voor haar anti-woke-karretje te spannen, maar door Neiman met haar gezicht in haar eigen taart wordt gedrukt.

Homohaat

Pas onlangs joeg Duk nog een NPO-journalist, Botte Jellema, van Twitter door zijn trollenleger in te zetten, dat de journalist terroriseerde met, in de woorden van Jellema zelf, “extreem persoonlijke en ongelooflijk harde homohaat“. Duk verspreidt hysterische complottheorieën over de multiculturele LHBTI-agenda van de overheid. Eergisteren liet ik zien hoe Duk en zijn vrienden full-blown nazi gaan vanwege de rellen in Frankrijk en de koninklijke excuses voor het Nederlandse slavernijverleden. Mensen worden gewoon “afval” en “ongedierte” genoemd. Ze vieren de dood van de 17-jarige jongen Nahel, die doodgeschoten werd door een politieagent, omdat daarmee volgens hen “zeker levens zijn gered“. Twitter staat inmiddels bol van racisme en fascisme, elke dag is het weer erger, en Duk is daar ontegenzeggelijk één van de aanjagers van.

Maar als je daar wat van zegt, moet je verantwoording afleggen op televisie, of maken domrechtse partijen stampij over je in de Tweede Kamer. Kritiek op Duk komt je te staan op laster en bedreigingen. Sorry maar niet heus maar dat is fascisme.

Omgangsvormen

Domrechts werpt zich tegenwoordig op als hoeder van het fatsoen, dat gaat dan van “Sandertje, smerige pedofiel, je familie werd rijk van Zyklon B en jij kunt alleen maar schelden.” Journalist Ton F. van Dijk klaagt dan dat Schimmelpenninck zo iemand “domme lul” noemt, want omgangsvormen.

Je hebt je prioriteiten echt niet op orde als je je een weg baant door het moeras van ijzingwekkend racistisch gescheld, fascistische bedreigingen, ontmenselijking van vluchtelingen en moslims, mensen die juichen om de dood van honderden vluchtelingen, van een 17-jarige Algerijns-Marokkaanse jongen, om dan je vinger in het gezicht van Sander Schimmelpenninck te priemen en te krijsen: “Jij! Jij noemt mensen domme lul!” Ik heb Ton F. van Dijk nooit stelling zien nemen tegen de Hitleriaanse speeches van Wilders en trawanten. Hij zal wel bezwaar maken tegen dat “Hitleriaanse speeches”.

De vader van het kind van Fidan Ekiz

Nog dit: Ekiz gebruikte haar eigen kind om de framing van Schimmelpenninck extra sjeu te geven, om Schimmelpennincks misdaad, namelijk het bekritiseren van Wierd Duk, des te schrijnender te maken. We mogen dus Duk niet bekritiseren omdat hij de vader van het kind van Fidan Ekiz is. Hebben de mensen, die door Duk en Ekiz door het slijk gehaald worden, geen kinderen, of zijn die gewoon wat minder waard dan de kinderen van Duk en Ekiz? Is het niet erg dat het kind van Emine Uğur moest onderduiken omdat Duk een obsessieve haatcampagne tegen zijn moeder was begonnen?

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 06.07.2023 @ 08:05

[Home]
 

1 Reactie

op 06 07 2023 at 08:05 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS