Home » Archief » Duk de laffe lul


[15.02.2018]

Duk de laffe lul

Peter Breedveld

Toen hij nog voor Het Algemeen Dagblad werkte, zocht de racistische fascist Wierd Duk (tevens fanatieke kankerzegger) nog weleens het telefoonnummer of mailadres op van de buikspreekpop die de AD-lezertjes die week moest waarschuwen voor het islamitische gevaar waar je niks over mocht zeggen vanwege dat policor Nederland je dan meteen voor racist uitmaakte.

Nu hij in dienst is van de voormalige Nazikrant De Telegraaf, komt Duk daar zijn bed niet meer voor uit. Hij plaatst nu oproepjes op Twitter. Of de mensen even in een mail aan hem willen opschrijven dat ze nog steeds fan zijn van Donald Trump. Dan copypaste hij dat tot een artikel waarin de stemming in het land is gepeild en dan is z’n geld weer binnen.

Met hondepis gewassen

Gisteren deed de Dukster weer zo’n oproepje. Nu is hem ter ore gekomen dat mensen zomaar door hun werkgever worden aangesproken op de ‘afwijkende mening’ die ze op sociale media uiten. Dit een dag nadat Duk aankondigde de werkgever van rechtbankverslaggever Chris Klomp, AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis, te gaan “inschakelen” omdat Klomp het gore lef had zijn afwijkende mening over de kwaliteit van Duks werk op een sociaal medium te uiten.

In Algerije zeggen ze “die heeft zijn gezicht met hondepis gewassen” over iemand die onbeschaamd hypocriet is. Duk heeft zijn porem met driedubbel geconcentreerde hondepis gewassen. Die gaat bijna elke dag achter de werkgevers, partijen en dwerggeitenverenigingen aan van mensen die het maar niks vinden dat hij dagelijks de Wakkere Nederlanders ophitst tegen allochtonen, vluchtelingen en moslims met bij elkaar gelogen onzinverhalen over de nakende islamisering en de ondergang van het Avondland.

Hij deed het bij een buschauffeur die kritiek op hem had en die ook actief is voor een vakbond. Niet alleen ging hij zelf zitten zeuren bij de werkgever van die man en bij zijn vakbond, hij riep zijn tienduizenden volgers op hetzelfde te doen. Een rechtenpromovendus die iets vond van de manier waarop Duk mensen slutshamet en intimideert vanwege hun “afwijkende mening”, overkwam hetzelfde. Zijn werkgever, collega’s en de partij waar hij lid van was werden door Duk “ingeschakeld”.

Superieure genen

En ook mijn werkgever werd op de hoogte gebracht van mijn schandálige kritiek op het broddelwerk van Duk. Dat die niet ingrijpen, daar begrijpt Duk echt helemaal niks van.

En dat zijn maar drie voorbeelden die ik redelijk goed heb gedocumenteerd. Mensen aangeven bij de werkgever is Duks tweede natuur. Het NSB’en zit hem in het raszuivere bloed, in zijn superieure genen.

En als klikken bij de baas niet helpt, gaat Duk huilen bij Boudewijn Geels van Villamedia, het extreemrechts angehauchte blad dat je krijgt als je lid bent van de journalistenvakbond NVJ, maar dat niks met de NVJ te maken heeft, zoals NVJ-baas Thomas Bruning altijd beweert. Zoals Pownews niks met GeenStijl te maken heeft, zeg maar. Geels tekent dan de jammerklachten van Duk netjes op en zo wordt iedere maand iedere journalist geschandpaald die geen toegewijde fan is van Dukkie Duk. Ik sta daar meestal ook bij, waarbij dan expliciet wordt vermeld dat ik irrelevant en onbelangrijk en een margeblogger ben, maar Duk is wel altijd heel erg met me bezig.

Nieuwe Inquisitie

Vorige week stond er weer zo’n pareltje op de website van Villamedia, waarin Duk, die dus dagelijks bij werkgevers klikt en zijn Dukrukkers afstuurt op mensen met een afwijkende mening, spreekt van de ‘nieuwe Inquisitie’ die het debat met hem niet aandurft. Ook ik word weer genoemd.

Ja nee, dat Duk van debatteren houdt, hebben we van de week nog gezien, toen hij huilend dreigde te vertrekken omdat hij werd tegengesproken door Farid Azarkan. In een debat met Nourdin El Ouali schreeuwde Duk dwars door El Ouali heen, om achteraf te janken dat El Ouali’s debattechnieken niet deugen.

Mij zit hij constant vanachter zijn Twittermuurtje (hij heeft me geblokt) te belasteren (pas nog beweerde hij dat ik de rechtsstaat niet accepteer, maar hij gaat niet in op mijn uitdaging aan hem om live voor een publiek met me in debat te gaan over zijn manier van journalistiek bedrijven. Durft-ie niet. Annabel Nanninga trouwens ook niet, en Marck Burema niet en Elma Drayer niet en Bart Nijman niet en helemaal niemand durft dat. Liever bestoken ze me vanaf hun accountjes en hun Naziblogjes, zonder verantwoording te hoeven afleggen.

Laffe lul

De journalist Dennis l’Ami vroeg hem laatst nog voor een dubbelinterview met mij, niet voor het eerst. Durft Duk niet. Duk, de groot-inquisiteur van Domrechts, durft het debat met mij niet aan, de laffe lul.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.02.2018 @ 08:48

[Home]
 

1 Reactie

op 15 02 2018 at 09:22 schreef Peter:

Klagen bij de baas? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS