Home » Archief » Kanker van onze tijd


[13.02.2018]

Kanker van onze tijd

Peter Breedveld

Identiteitspolitiek is volgens Wierd Duk de “kanker van onze tijd”. Duk zegt graag “kanker”, hij gebruikt het woord vaker dan een opgefokt bontkraagje met een traytje Red Bull achter de kiezen.

Gisteren zei hij het op een debat, in Rotterdam, tussen Leefbaar Rotterdam en DENK, gemodereerd door zelfverklaard Marokkanenhater Ebru Umar en er was ook nog een voordracht van Torentjesbestormer Sid Lukkassen. Het was een wonderlijk evenement waarvan ik stukjes voorbij zag komen op Twitter. Ik weet niet waarom Duk daar was, of hij kandidaat is voor de Leefbaren, en ik begrijp niet waarom DENK dacht dat er enige eer te behalen is aan een gesprek met fascisten, nota bene geleid door iemand die het heel belangrijk vindt dat de wereld weet dat zij “nul medelijden” heeft met vluchtelingen, die verdrinken in de Middellandse Zee. Dan vind ik Sylvana Simons’ besluit om niet in gesprek te gaan met dat racistische schorem toch een stuk verstandiger.

Debattechnieken

Een fris gezelschap dus, niet bang om harde uitspraken te doen en geen boodschap aan gekwetsten, maar toen Farid Azarkan van DENK erop wees dat Duk, die zijn brood verdient met het ophitsen van mensen tegen andere mensen, werkt voor een krant die in de oorlog aan de kant van de Nazi’s stond, begon Duk te huilen en dreigde hij te vertrekken. Ebru Umar smeekte hem te blijven: “WIERD! WIERD! IK WIL ZO GRAAG DAT JE BLIJFT!” Zeer vermakelijk allemaal. Duk ging achteraf nog zitten huilen op Twitter, over de “debattechnieken van DENK” en dat zijn uitspraken uit het verband worden gerukt en de “fanbase” joelt en schreeuwt en zo. WANNEER LEREN DIE ALLOCHTONEN NOU EENS DAT ALLEEN FASCISTEN MOGEN JOELEN EN SCHREEUWEN!

Anyway, identiteitspolitiek is dus de kanker van onze tijd, wanneer etnische en culturele minderheden zich ermee gaan bezighouden, that is. Je hoort de witte boze mannen niet over de identiteitspolitiek van een Marokkanendebat, naar aanleiding nota bene van een partij die zich met niks anders bezighoudt dan de islam. Je hoort ze ook niet over het participatiecontract van Lodewijk Asscher dat alléén niet-westerse allochtonen moeten ondertekenen, en waarin ze beloven netjes de Nederlandse normen en waarden te respecteren. En het is nota bene Leefbaar Rotterdam dat voorstelde om Antillianen verplicht aan de anticonceptie te zetten, om te voorkomen dat Rotterdam wordt overspoeld door nog meer van dat zwarte tuig.

Eugenetica

Nee, eugenetica als identiteitspolitiek, daar hebben de Avondlanders geen probleem mee, maar zodra DENK, de polderversie van de uppity negro, gelijke rechten begint op te eisen en ook zomaar begint te strooien met “ongemakkelijke waarheden” (want De Telegraaf wás een Nazikrant, fellas! Ik had ook graag gezien dat het anders was!), dan is identiteitspolitiek opeens de kanker van deze tijd.

Sociaal geograaf Ewald Engelen heeft ook een enorm probleem met identiteitspolitiek. Het staat volgens hem de strijd van de arbeiders in de weg. Het zaait maar verdeeldheid, dat gezeur om burgerrechten van die negers en homo’s, en zo kunnen de neoliberalen ons ongehinderd blijven onderdrukken. Dus ophouden nu en steun de strijd van de arme witte man, want wat goed is voor hem, is ook goed voor de zwartjes!

Voormalige Nazikrant

Ik denk alleen dat weinig allochtonen nog in die smoes trappen, na honderden jaren onderdrukking door de witmensen, rijk én arm. Gelijke rechten zijn niet voor hen, óók niet in Nederland, waar discriminatie op de arbeidsmarkt en etnische profilering door de politie welig tieren en iedere partij campagne voert tegen Nederlanders van niet-westerse afkomst. Jawel, iedere partij. Gevolg: aanslagen op moskeeën en islamitische scholen, moslima’s die een abortus worden geschopt, bespuugd en geslagen als ze geluk hebben. De media stoken intussen het vuur van de haat op tot novahitte, met de racistische tinnef van Duk in de voormalige Nazikrant als schrijnendste voorbeeld.

Dus groot gelijk, dat Denk en Bij1 identiteitspolitiek voeren. Mij kan de sociale zekerheid van de arme witte man ook gestolen worden, zolang die zijn zwartharige broeders en zusters niet dezelfde rechten gunt. Wie denkt dat-ie grappig is door de strijd van LHBT’ers te verstropoppen tot een sneer over genderneutrale rompertjes bij de Hema, voert zijn strijd tegen Wallstreet maar lekker met zijn witte Nazivriendjes.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.02.2018 @ 08:24

[Home]
 

1 Reactie

op 13 02 2018 at 09:04 schreef Peter:

Je witte superioriteit er uitboeren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS