Home » Archief » Wierd Duk en de Duk-rukkers


[16.07.2017]

Wierd Duk en de Duk-rukkers

Peter Breedveld


Tegen het Avondland!

Ik heb Wierd Duk heel vaak publiekelijk uitgedaagd om met mij in discussie te gaan, maar daar reageert hij niet op. In plaats daarvan zit-ie me vanachter zijn Twitter-muurtje (hij heeft me geblockt, maar mist geen enkel tweetje van mij) continu te belasteren. In interviews zit-ie ook constant over me te klagen en de journalisten schrijven het allemaal klakkeloos op, want het zijn Nederlandse journalisten en die doen niet aan kritisch doorvragen, niet aan hoor- en wederhoor, aan niks eigenlijk behalve notuleren. God wat is mijn minachting voor Nederlandse journalisten groot.

Vanmorgen zag ik, na een lange nacht slapen, dat mijn Twitter-tijdlijn volstond met gescheld en gedreig van voornamelijk anonieme troglodieten, hysterische huisvrouwtjes en Harald Doornbos: de acolieten van Wierd Duk. Het had de heilige Duk namelijk behaagd me ervan te beschuldigen achter een satirisch account te zitten dat hem op de hak neemt. En Duk is dol op satire, maar alleen als er moslims en allochtonen in vernederd worden. Wanneer hij zelf het mikpunt is, wordt-ie helemaal gek en stuurt hij zijn volgers op iemand af, en zijn volgers zijn zonder uitzondering domme, agressieve eikels die klakkeloos alles geloven wat hun Führer beweert.

Satirisch account

Dat satirische account heet @dukquotes en plaatst citaten van Duk die niet echt zijn, maar heel erg lijken op wat Duk wél heeft gezegd. Aanvankelijk beval ik het mijn volgers aan, omdat ik zag dat Duk er weer vreselijk kwaad om werd, maar toen ik me realiseerde dat de citaten nep zijn, heb ik er wat van gezegd. Ik vroeg of Duks echte uitspraken de persoon achter het account niet bizar genoeg waren. Ik kreeg geen antwoord.

Duk heeft dat ongetwijfeld gezien, want hij mist echt helemaal niks van wat ik schrijf, maar hij moet iets met zijn frustratie en hij kan de echte dader niet te pakken krijgen, dus stuurt hij zijn bloedhonden maar weer op mij af. Zijn bewijs: het profielfoto’tje van @dukquotes komt van een plaatje dat ik eens ergens op Internet heb gevonden en bij een stukje over hem heb geplaatst. Het plaatje komt regelmatig op Twitter en Facebook langs, maar Duk is nou eenmaal totaal geobsedeerd door mij, zoals veel witte mannen op leeftijd.

Reputatieschade

En maar janken over reputatieschade en dan zijn er nog juristen die hem adviseren een advocaat in de arm te nemen ook, nadat hij mij er – zonder enige bewijs – van beschuldigd heeft achter een Twitter-account te zitten dat sowieso niet strafbaar is want satire. De enige die hier een zaak heeft ben ik. En Duk, mócht ik eens zin hebben een zaak tegen je te beginnen, dan hang je, want ik heb een berg bewijs tegen je. Een berg.

Trouwens, ‘reputatieschade’, laat me niet lachen zeg. Je hebt je eigen reputatie voorgoed verneukt. De enigen die je pruimen zijn Harald Doornbos en de missing links die hun nieuws uit Het Algemeen Dagblad halen. Zelfs Jeroen Wollaars is je gebazel zat.

Enge fascist

Dit is hoe Duk zijn journalistiek bedrijft: lezers opjutten tegen mensen, zodat die in het nauw worden gedreven. Want je mag overal alleen maar over denken zoals Duk doet, anders moet je kapot. Duk wenst een gewapende clash met daarna een politieke aardverschuiving en een Nieuwe Orde. Hij is ook fan van Poetin en beweert dat je in Rusland best je eigen mening mag hebben, zolang je die maar voor je houdt (knap stukje vakwerk weer, KRO/NCRV!).

Zo is het ook met Duk. Je mag best kritiek op hem hebben, zolang je je bek maar houdt. Nou, Duk, ik heb kritiek op je en die blijf ik hardop leveren, want je bent geen journalist maar een enge fascist. En ik ben niet bang voor jou en ook niet voor dat leger imbecielen dat je steeds op me afstuurt en ook niet voor je advocaten.

Come and get me, lafaard.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 16.07.2017 @ 11:24

[Home]
 

15 Reacties

op 16 07 2017 at 12:05 schreef Trawant 15:

Dukrukkers noemde je Dukkie’s volgers ergens… Die zou ik er in houden. Je kunt de ‘Horde Totaalimbecielen’ uit de titel er alvast door vervangen.

op 16 07 2017 at 12:37 schreef Peter:

Gedaan!

op 16 07 2017 at 12:54 schreef Trawant 15:

Top! Ja, dat bekt een stuk lekkerder nu. LOL

op 16 07 2017 at 13:02 schreef Murat:

Een van de meest enge mensen van Nederland inderdaad, die rare snuiter: Weird Duck.

op 16 07 2017 at 14:19 schreef Noël van Rens:

Beste Peter,

Hoezeer je het gelijk ook aan je kant mag hebben, de toon en tendens van dit stukje is puberaal hysterisch, tegen het paranoïde aan.
Ben vooral de luis in de pels, de enige échte journalist van Nederland, maar roep het niet te vaak en te hard over jezelf, dan wordt het een beetje sneu.
En dat is jammer, wat mij betreft.

Al het beste!

Noël

op 16 07 2017 at 14:38 schreef Peter:

O ja, natuurlijk, dat Duk me belastert is niet het probleem, mijn tóón, dát is de grote misstand. Fuck you very much, Noël!

op 16 07 2017 at 17:04 schreef MNb:

“Een toontrol is een serieuze geest die alleen maar het niveau van de discussie wil verhogen in de diepere putten van internet. Of mogelijkerwijze is hij een pompeuze blaaskaak die bij gebrek aan frivole versierselen zoals een argument probeert de aandacht af te leiden van voornoemde tekortkomeing door te klagen over de woordkeuze, de gebruikers waarvan nog steeds volgens hem werkelijk een kinderoppas nodig hebben – Mary Poppins bijvoorbeeld – om hen de monden met zeep te wassen. Wie de toontrol uiteindelijk vertelt te verdwijnen loopt het risico beschuldigd te worden van de weigering de idioot uit te leggen waarom hij een idioot is in bewoordingen eenvoudig genoeg voor de idioot om ze te begrijpen.
(Disclaimer: dit heb ik niet zelf verzonnen).

op 16 07 2017 at 20:14 schreef Hans:

Peter , ik geef je niet vaak gelijk maar wat Duk betreft en zijn rukkers heb je volkomen gelijk . Weg met de grootste lafbek van Nederland en zijn gevolg.

op 16 07 2017 at 21:55 schreef Chakir:

“Hoezeer je het gelijk ook aan je kant mag hebben, de toon en tendens van dit stukje is puberaal hysterisch, tegen het paranoïde aan.”
Noël, ik denk dat je niet zoveel van Weirdo hebt gezien, anders zou je dat niet schrijven. Ik vind hem een haatdragend narcistisch mannetje, met zijn valse beschuldigingen over de zogenaamde nepaccounts van PB.
Eigenlijk is het nog te mild, als je het mij vraagt. Daarnaast: een “journalist” die de godganse dag, elke dag opnieuw, ipv met waarheidsvinding, alleen maar druk bezig is met schijten in ons drinkwater! Blij dat er iemand is die er wat van zegt.

op 16 07 2017 at 23:46 schreef Noël van Rens:

Beste Peter,
Mijn excuses voor mijn gevoeligheid.
Ik kijk en lees Duk niet,
dat scheelt dan weer.
N

op 18 07 2017 at 15:20 schreef Bas:

Zielig narcistje ben je. Geen wonder dat je ’t nooit verder zult schoppen dan je marginaal verongelijkt blogje en je hand moet ophouden bij je islam zeugje en halleluja kwijlende lezertjes. Maak de wereld een beetje cleaner en neem eindelijk dat stuk touw en verhang je zoals in je grootspraak eerder gedebiteerd.

op 18 07 2017 at 15:29 schreef Peter:

Kijk, de fans van Wierd Duk melden zich.

op 18 07 2017 at 16:25 schreef amri:

“Hand ophouden bij je…” waarom moet er zo gesproken worden over een vrouw? En dan steeds zgn. Kritiek hebben over vrouwenonderdrukking islam…jij Bas moet eens leren je muil over vrouwen te houden of leren lievere woorden aan vrouwen te geven…
Zo, dat moest ik even kwijt.

op 19 07 2017 at 13:35 schreef Sasha Berkman:

We kunnen alleen maar hopen dat die Bas geen kinderen heeft.

op 16 02 2018 at 12:52 schreef Roos Schippers:

Na zijn woeste type-escapade depte Basje de vochtige plek in z’n broek. Vooral “islam zeug” deed het hem. Voor hem dan, als nuttige bijdrage.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS