Home » Archief » Een bed van negerpiemels


[26.09.2018]

Een bed van negerpiemels

Peter Breedveld


Josephine Baker

Twee boodschappen worden ons door de Nederlandse kwaliteitsmedia nogal obsessief door de strot gedouwd. De ene is: ‘de islam is kut’ en de andere ‘je mag in dit land niks meer zeggen door de doorgeschoten politieke correctheid’. Nou was er één programma op televisie met Nederlandse allochtonen als doelgroep, De Nieuwe Maan, dat ging tot voor kort over zaken als ‘hoe beleven de moslims het Suikerfeest?’ en daar mocht dan de Nakba ter sprake gebracht worden zonder dat er een rood aangelopen witte man doorheen kwam blèren dat dat antisemitisme is. Een kleine safe space voor allochtonen in het medialandschap, waar ze zich heel even niet hoefden te verantwoorden tegenover opgewonden Boze Burgers.

Kennelijk vonden ze het bij de NPO welletjes geweest, want er werd een nieuwe presentator op De Nieuwe Maan gezet: Fidan Ekiz, mevrouw Wierd Duk. Ex-mevrouw Wierd Duk want, zo vertelt ze in een interview, Wierd had geen tijd meer voor zijn gezin omdat hij te druk was met mensen uitschelden op Twitter en daarom is ze bij hem weggegaan.

Anyhow, met Ekiz waait er een nieuwe, frisse wind door De Nieuwe Maan. Het thema van de eerste aflevering die ze presenteerde was: “Waarom is de islam zo kut?” en in de tweede aflevering ging het om de vraag: “zijn we niet doorgeschoten met de politieke correctheid met z’n allen? In dit land.”

Racistische aanrander

Voor de eerste aflevering had Ekiz de racistische aanrander Jan Roos van onderuit de wasmand gevist. Veel mensen konden dat daar maar matig waarderen, maar net als haar ex is Ekiz niet lekker met kritiek, en daarom haalde ze in haar column in Het Algemeen Dagblad hard uit naar de nay-sayers. CENSUUR! brult ze. En Jan Roos is volgens haar “pertinent” geen racist.

Nee zeg, hoe kom je erbij Jan Roos een racist te noemen. Jan Roos, die fucking white is en proud, die grapt dat Anouk wordt binnengedragen op een bed van negerpiemels, dat Anouk zwanger is van de zwarte voetballer Bruno Martins, dat ze zwanger is van de zwarte Barack Obama, die vindt dat ‘negers’ stinken, die dolgraag grapjes maakt over ‘negers’. Vervelende neger, boze neger, grote negerpik, neger, neger, neger. Jan Roos een racist? Naaaaah!

Intimidatie van andersdenkenden

Volgens Ekiz staat de persvrijheid in Nederland, net als in Turkije, onder druk. Ze hoort namelijk mensen zeggen dat GeenStijl moet worden verboden en “we” zijn volgens haar zelfs bereid die site op zwart te zetten door de adverteerders op te roepen tot een boycot.

Ekiz is dus óf ontiegelijk dom, of duizelingwekkend kwaadaardig en waarschijnlijk allebei. Je moet maar zo onbeschaamd zijn te janken dat mensen GeenStijl op zwart willen zetten terwijl de adjuncthoofdredacteur van die site zijn lezers opriep een vrouw te intimideren met verkrachtingsfantasieën omdat ze een mening over GeenStijl had. Een actie waarover Ekiz, als er moslims of allochtonen achter hadden gezeten, honderd procent zeker de hele boel bij elkaar zou hebben gekrijst. GeenStijl heeft een lange geschiedenis van intimidatie van andersdenkenden achter de rug en publiceert de adresgegevens en de namen van werkgevers van mensen die dingen zeggen die GeenStijl stom vindt, met als gevolg dat mensen moeten onderduiken of het land zelfs moeten ontvluchten.

Reactionaire windbuil

En GeenStijl op zwart zetten? Deze site draait al meer dan tien jaar op af en toe een adverteerder. GeenStijl en Wierd Duk hebben zich fanatiek ingespannen om mij in diskrediet te brengen bij mijn werkgever, opdrachtgevers en collega’s met het doel mij ontslagen te krijgen en brodeloos te maken. Gevolg: duizenden, echt duizenden bedreigingen van de Lovecraft-achtige creaturen die kennelijk het publiek van GeenStijl en Duk vormen.

Flikker dus lekker een eind op, Fidan Ekiz. De persvrijheid staat onder druk, maar wel door griezels zoals jij en je vrienden. Geen journalist die zich heeft ingehouden sinds de moord op Theo van Gogh, integendeel. Iedere reactionaire windbuil boert er dagelijks op de krant, op de radio en in de krant alles uit wat er in hem opkomt over moslims en allochtonen. Jij hebt een column in de krant, jij mag een televisieprogramma presenteren en het Festival van de Journalistiek openen, mij is nog niet eens dit door mijzelf en een paar gulle donors (bedankt, donors!) betaalde marginale WordPress-weblogje gegund.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 26.09.2018 @ 16:09

[Home]
 

1 Reactie

op 26 09 2018 at 16:13 schreef Peter:

Iets te janken, weerzinwekkend tuig? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS