Home » Archief » Een Nazi omdat het moet


[29.11.2016]

Een Nazi omdat het moet

Peter Breedveld

tumblr_n1032n0prt1qaa8d1o6_500
Scene uit Sword of Doom.

Laat ik niemand meer horen mispelen dat het PVV-stemmers om verschraling in de zorg en hun sociaal-economische positie gaat want het gaat ze om moslims en om buitenlanders en zwartjes, zoals ik steeds heb gezegd. Het blijkt uit die PVV-brieven die Wierd Duk afgelopen weekend afdrukte in De Dukstadkrant, dat eindeloze gezeik over moslims en de islam, het gaat maar door, precies dezelfde haatbagger waarmee ze hun racistische blogs altijd volkakken, en de reactieruimte op de sites van Elsevier en Trouw.

En het blijkt uit de uitzending van Pauw, gisteravond, waar voor de zoveelste keer die nooit gehoorde Boze Burger mocht leeglopen, die weggezette PVV-stemmer, over de islam, waar nooit iemand het over heeft. Ik kijk nooit Pauw, want het is racistische, fascistische haatpropaganda, elke dag die God geeft, maar Sigilux stuurde me een paar pareltjes die – helaas – elk van mijn vooroordelen bevestigen.

Dat Pauw alleen maar radicale moslims uitnodigt om te laten zien hoe erg de islam is, zoals ik al schreef en zoals Pauw hier zelf bevestigt:

 

 

Dat PVV-stemmers islamofobe racisten zijn, en tergend dom, bovendien. De vorige keer dat er ‘gewone’ PVV-stemmers in Pauw zaten bleken het primaten die nog geen samenhangende zin konden uitspreken als hun armetierige leven ervan afhing (op Facebook lukt het ze overigens wél: schrijven dat Hitler terug moet komen en dat de moslims moeten worden vergast, kunnen ze als de beste), en nu was het wéér niet veel meer dan wat onbeholpen keelklanken en gepapegaai over de moslims en aiguh volluk eers:

 

 

 

Gelukkig was daar de superobjectieve journalist Wierd Duk, die dat domme gewauwel wel even voor de kijkers duidde. Sterker nog, hij liet ze niet eens uitpraten, want wat ze vinden, dat weet Duk veel beter dan zijzelf. “Wat jij bedoelt te zeggen…”; “Wat zij bedoelt…” Het is wat Perrie Hoekstra tweette: “Komen die mensen wiens stem nooit gehoord wordt bij #pauw weer niet aan het woord.”

 

 

Dit is dan wel weer een heel erg grappig commentaar van een twitteraar:

 

 

Face it, fellas, de Bezorgde Burger is een racistische hufter, een aso. En dat sommige van hen zich ook nog christen durven te noemen is een gotspe. Ik hou er eigenlijk niet van om aan te wijzen wie er zuiver is in welke leer dan ook en wie niet, maar op buitenlanders kankeren, vluchtelingen demoniseren en op een fascistische haatpartij stemmen staat wel heel erg ver af van de opdracht je naasten lief te hebben, de hongerigen te voeden en de verdrukten te beschermen die ik altijd uit de bijbel haalde, als strenggelovig prepubertje.

Leugenpraatjes

De rest van het programma, begrijp ik uit de tweets erover, was gevuld met politici en wittebozemannenfluisteraar Ewald van Engelen, die allemaal even begaan waren met deze zielige racisten en er schande van spraken dat ze werden weggezet door de meenstriemmedia. Sigilux dringt erop aan dat ik de hele uitzending bekijk, maar daar begin ik niet aan. Met wat hierboven staat, heb ik alweer meer dan genoeg gezien. Als ik Nazi’s wil zien, zet ik Indiana Jones wel op. Die weet tenminste hoe je met dat tuig omgaat.

In De Wereld Draait Door zat naar verluidt weer Sywert van Lienden. De redacties zijn allemaal nog even eenkennig. Of sterker: ze zijn eenkenniger dan ooit. Onder het mom van de witte boze hater die nooit wordt gehoord krijgen we elke dag die Beëlzebub geeft dezelfde witte boze haters te zien met hun leugenpraatjes en hun haatpropaganda.

Daarom DENK

De burger die niet wordt gehoord, die zit hier achter zijn laptopje, stukjes te tikken die worden gelezen door andere burgers die niet worden gehoord. Marianne Thieme, Jan Roos, Ewald van Engelen, Jacques Monasch, Lodewijk Asscher zijn allemaal begaan met de obsessieve islamofoob die ook eens wat wil zeggen maar ja, niet opgelet op school dus zich in begrijpelijk Nederlands uitdrukken kan-ie niet. Dat moet Duk voor ze doen.

Daarom reken ik op minstens vijf zetels voor DENK, straks. Ik heb er echt zin in, in maart. Voor het eerst in jaren ga ik met volle overtuiging stemmen. Op Sylvana Simons. Zodat mensen als wij ook eens worden gehoord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.11.2016 @ 08:36

[Home]
 

56 Reacties

op 29 11 2016 at 09:17 schreef rob prins:

Waar kan ik vinden dat Marianna Thieme “begaan is met de obsessieve islamofoob’, ik heb daar nooit iets van gemerkt?

op 29 11 2016 at 09:36 schreef Peter:

Dan moet je maar opletten. Ik heb er geen zin meer in alles te moeten uitleggen en uitspellen en aanwijzen. Ik zal je een hint geven: de uitzending van Pauw gisteren, waar dit hele stuk over gaat?

op 29 11 2016 at 10:02 schreef Sum:

De blanke man ziet de allochtonen in mooie auto’s, lachend over straat, plezier hebbend. En dat mag niet van ze. Pure afgunst gecombineerd met een slechte opvoeding en foute vrienden. Ik zeg…..lekker in hun sop laten gaar koken. De moslims zijn geaard hier. Monocultureel Nederland is dood, multicultureel Nederland daarentegen is helemaal levend en aanwezig.

op 29 11 2016 at 11:24 schreef Hermann:

De PVV’erts hebben, zo te horen, zeer duidelijke joods-christelijke waarden en normen. Daar vallen de moslims natuurlijk niet onder, dat moge duidelijk zijn. Toch? In 2007 had Trouw nog ’n beetje ballen: http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1648627/2007/05/12/Echt-lsquo-joods-christelijk-rsquo-zijn-alleen-islamieten.dhtml Na meisje Zee weet de PVV’ert, dat er in Nederland geen shariaraden moeten komen. https://www.vn.nl/zo-werken-de-shariaraden-in-engeland/. Heeft ze zelf onderzoek naar gedaan, maar helaas niet stiekem ’n filmpje opgenomen. Dat zou er dan zo uit kunnen zien: https://www.youtube.com/watch?v=3jWp4i9SqqU

Oh wacht, dat is ’n Joodse orthodoxe rechtbank. (De hele film is vanavond op Arte te zien.) Maar dat zou wel ’n mooie aanvulling op het Nederlandse recht kunnen zijn. Toch, Wilders?

“Anders dan de moslimgemeenschap hebben de joodse en rooms-katholieke kerk in Nederland wel een officieel juridisch instituut.” http://www.meesterindetaal.nl/wp-content/uploads/2013/03/Religieuze-rechtspraak-in-Nederland.pdf

op 29 11 2016 at 11:47 schreef rob prins:

Pauw helemaal uitgekeken, ik heb veel voor je over Peter, maar dat Marianna Thieme ‘begaan is met de obsessieve islamofoob’, kan ik echt niet terug vinden.

op 29 11 2016 at 12:04 schreef Martijn:

Terwijl Witteman steeds meer een “witte man” is geworden (of al was) is Pauw toch wel wat veranderd. Ouder, wijzer, een Turks ‘dinnetje? … Hij werpt toch regelmatig terechte dingen tegen, soms ben ik positief verrast. Mag wat steviger van mij, maar goed, domrechts zal nu al wel huilie huilie doen over zijn vermeende linkse vooringenomenheid (want kritische vragen over je onderbuik moet je niet willen tenslotte).

“Jongedame” is dan wel weer een beetje raar naar een politica.

Tegenover die nitwit Swybertje stak De Hond toch zomaar even als een vakman af. :)

op 29 11 2016 at 12:31 schreef Peter:

Nou Rob, dan neem ik je maar even bij het handje:

op 29 11 2016 at 12:32 schreef Elisabeth:

Met alles ben ik het met je eens, maar Marianne Thieme heeft geen onvertogen woord gezegd, echt niet! Ik heb tijdens de hele uitzending getweet, want het was weer treurig, maar juist Marianne was goed.

op 29 11 2016 at 12:54 schreef rob prins:

Dank je Peter, maar ik hoor hier niet jou bewering in terug. “De media schuren tegen de macht aan”, het zouden jou woorden kunnen zijn. Ik hoor dat zij zich niet gehoord voelt door de mainstream media.

op 29 11 2016 at 12:56 schreef Bart Verduur:

Ben jezelf soms ook een PVV-fan, Rob? Het begint er nu wel op te lijken

op 29 11 2016 at 13:03 schreef Peter:

Oh fucking mother of God! Thieme zegt letterlijk over PVV-stemmers: “Er wordt denigrerend gedaan over mensen die tabak hebben van de politiek.” Wat er bedoeld wordt met “de media schuren tegen de macht aan” is dat de media tegen de PvdA en de VVD aanschuren en die arme PVV in het verdomhoekje schuiven. Wat ik al jaren betoog is dat de PVV de macht is. Iedereen doet al jarenlang alleen nog maar wat de PVV wil. Het kan dus hetzelfde klinken, het is precies het tegenovergestelde van wat ik zeg.

En reken maar dat ik denigrerend doe over mensen die moslims willen vergassen en geen twee woorden foutloos achter elkaar kunnen zetten.

op 29 11 2016 at 14:08 schreef Rena Breed:

Mijn zorg is: de toestand van de aarde! De aarde waar al onze kinderen over 20 jaar ook nog moeten zien te overleven. Maar daar hoor je onze politieke partijen niet over. Geen enkele partij die schaamt over hoe we de wereld verkloten en achterlaten voor de mensen na ons.
Stelletje kindermoordenaars. Na ons de zondvloed egocentrische kokerkijker generatie. Ik ben zo pislink. En verdrietig.

op 29 11 2016 at 14:19 schreef Elisabeth:

Ik heb ook genoeg van de politiek, maar ben het tegendeel van een PVVer. Zij had het volgens mij over de mensen die zich niet gehoord voelen door de politiek. Dat zijn dus absoluut niet allemaal volgelingen van die heel foute club. Ik ben geblokkeerd door de hele PVV fractie, al lang, plus door een groot deel van de aanhang. Ik haat racisten en zal dat blijven doen tot mijn dood, maar ondertussen haat ik de politiek, die er niets tegen doet en geen enkel onrecht bestrijdt net zo erg.

op 29 11 2016 at 14:44 schreef MarcodB:

Het mooie is wel dat glashelder werd getoond hoe Duk werkt. Hij verslaat niet, hij legt “A” in de mond van de PVV-er en hij vult dan “B” aan.
En daarna conludeert hij: Elite dit, links dat, en toch heel duidelijk “A” en ook niet te vergeten “B.” Da’s een schande!
Lachwekkend, als het niet zo treurig zou zijn.
Een mooi voorbeeld is hoe hij de PVV de 2e Christelijke partij van NL noemt. De PVV heeft geen enkele verwijzing naar een Chrstelijke fundering in haar “programma.” Duk verwijst naar de PVV kiezers, maar de PVV is partij zonder leden.
Ga er maar rustg van uit dat Duk bij alles wat hij schrijft, zo te werk gaat.

op 29 11 2016 at 14:49 schreef rob prins:

Mensen die PvvD stemmen kunnen óók tabak hebben van de politiek. Je kan niet gehoord hebben dat zij PVV-stemmers zei, dat is een interpretatie die logisch is door het voorafgaande “gesprek”, maar daarom niet onweerlegbaar. Marianne Thieme is met andere dingen bezig (plan b).
https://www.facebook.com/PartijvoordeDieren/videos/1284825188236872/

op 29 11 2016 at 14:56 schreef SIGILUX:

@ Rob en Elisabeth
Haal de caviakeutels uit je oortjes en de bio-komkommer uit je reet, jongens.
https://twitter.com/sigilux/status/803563972314206208

op 29 11 2016 at 14:59 schreef Dehnus:

Ach ja, Duk is zo vaak op Pauw.. dat ze straks de intro gaan veranderen in “Duktales” inclusief themesong ;).

op 29 11 2016 at 15:00 schreef Richard van Gemert:

Rob. We leven in een tijd waarin landgenoten elkaar willen doden uit naam van een zogenaamd superieure cultuur. Als je dat niet erkent is het duidelijk aan welkekkant je staat.

op 29 11 2016 at 15:11 schreef Mario:

Janken over ‘de toon’ (“denigrerend doen”) over hen (PVV-stemmers) die mensen, moslim en ‘ieder ander die niet binnen hun beperkte wereldbeeld “hoort”‘ letterlijk kwaad willen doen, middels dreiging, dood, fysiek geweld, oproepen tot vergassen en meer van dat extreem lugubere, is niets anders dan een zwaktebod.

Wanneer iemand tracht dat alles, dat gruwelijke, goed te praten, zou die persoon eens behoorlijk over zichzelf na moeten gaan denken. En waar men voor denkt te staan.

De eerste PVV-terroristen zitten momenteel in de gevangenis, na een aanslag o.a. vanwege de opvang van vluchtelingen. COA, die de opvang regelt, heeft recent aangegeven een derde van hun (grotendeels tijdelijk) personeel te ontslaan. Dit overigens na het enorm opblazen van de cijfers m.b.t. de aantallen vluchtelingen. Wat “wij allemaal” ooit waren, toch?

Bagger zoals bij Pauw doet mij realiseren dat ik blij ben dat ik amper televee kijk. Maar goed, dat terzijde.

op 29 11 2016 at 15:29 schreef Peter:

Ik heb ook genoeg van de politiek, maar ben het tegendeel van een PVVer.

Oh come on! Het gaat nou al maanden over de burgers die niet worden gehoord, die worden weggezet, die op Prump hebben gestemd omdat ze onzichtbaar zijn, genoeg hebben van de gevestigde politiek, ook in De Wereld Draait Door, maar nou zal Marianne Thieme het opeens hebben over de burger die écht niet wordt gehoord, namelijk jullie en ik?

Sorry hoor, maar het gaat daar in Pauw over PVV’ers, iedereen weet het. Ook Thieme heeft het over PVV’ers. Ik weet dat er veel aanhangers van de Dierenpartij en de Piratenpartij onder mijn lezers zitten, maar die zijn net zo erg als de rest. Ze zijn er voor de witte illegale downloaders en voor de witte dierenvrienden, maak je geen illusies.

op 29 11 2016 at 15:47 schreef A. van Duyl:

Ik bemerk dat deze site tegen de PVV is. Dat Pauw tegen de PVV is mag overduidelijk zijn en hij zal dan ook niet, de hoger opgeleide aanhangers van de PVV aan tafel nemen, daar kan hij niet tegenop. Het schijnt dat op dit forum men zich ergert aan het niveau van de mensen aan tafel. Dat had beter gekund, maar wat ons wordt voorgeschoteld ligt dus aan Pauw niet aan de PVV. Gezien het taalgebruik en nu niet bepaald intelligente mededelingen betreft afkeer van deze tafelronde en mensen die tegen de PVV zijn op dit forum, zie ik eerlijk gezegd geen verschil tussen het niveau van de PVVers en de meesten op dit forum. Ik zou u aanraden Wilders zijn verweer nog eens te lezen. Heeft u ooit een Parlementarier zo voor zijn land horen opkomen? Zie daar wat doorheen. Is wat we nu hebben je van het? Nee dus, ze kletsen kletsen verdienen daar centjes mee, maar zijn vreselijk laks in het nemen van beslissingen. En als ze genomen worden, worden ze weer teruggedraaid. Het enige belachelijke van deze tafelronde was dat het paard van Klaas wegmoet. God, wat zijn we afgezakt in dit land.

op 29 11 2016 at 15:51 schreef Pyt van der Galiën:

Wat Peter hierboven zegt. Natuurlijk zijn meer mensen cynisch t.o.v. “de politiek” (ik ook), maar in deze context gaat het om PVV-stemmers. In het huidige debat gaat het bij “onvrede” uitsluitend nog over PVV-stemmers.

Thieme probeert zich bij die groep binnen te likken, that’s it. Wat overigens mijn cynisme t.o.v. politici nog aanmerkelijk vergroot. Dit terzijde.

op 29 11 2016 at 15:58 schreef Taljaard:

Dat mag je doen, Peter.
Je scheldt maar een eind weg hoor.
Maar de nepsocialisten, die na de val van het Oostblok hun achterban in de steek hebben gelaten, en in plaats daarvan de moslims voor hun karretje wilden spannen om hun machtspositie zeker te stellen, en daarvoor zelfs een monsterverbond met de neo-liberalen zijn aangegaan, krijgen nu hun trekken thuis.
Het zou tijd worden.
Iemand als Jacques Monasch ziet die bui al hangen, zij het rijkelijk laat.
En wat DENK, Kuzu dus, aangaat; die is wat slimmer dan Monasch en zag het zelfde 1,5 jaar terug al aankomen. Hij wist dat hij bij de volgende verkiezingen, waarin de PvdA zou worden gedecimeerd, zijn zetel zou kwijtraken. Maar hij heeft die nu veilig gesteld door het Turks-Nederlandse electoraat van de PvdA aan hem en zijn volgelingetje Ozturk te binden.
Het gaat Tunuhan Kuzu uitsluitend om zijn eigen belang en het verder uitbouwen van zijn machtsbasis en netwerk, waarmee hij o.a. Sylvana Simons met veel bombarie voor op sleeptouw heeft genomen.
Je reinste opportunisme.
En daar trap jij in?
Trouwens, de neo-liberalen zijn ”de macht.”
En niet de PVV.

op 29 11 2016 at 16:06 schreef Richard van Gemert:

Het was allang duidelijk dat Thieme graag bij het PVV-kliekje wil horen. Zie haar initiatief voor het verbod op onverdoofd slachten. Dat mens is net zo racistisch als de rest.

op 29 11 2016 at 16:08 schreef Peter:

Ik zou u aanraden Wilders zijn verweer nog eens te lezen. Heeft u ooit een Parlementarier zo voor zijn land horen opkomen?

Ja, op oude opnames uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Iemand die rechters waarschuwt dat ze maar beter aan de goede kant van de geschiedenis kunnen staan komt niet op voor zijn land maar bedreigt dat land.

Overigens zijn er zat hoogopgeleide PVV-stemmers in Pauw geweest. Hans Jansen, Theo Hiddema en die dominee van gisteravond heeft waarschijnlijk ook een wo-diploma op zak. Voorts heeft Duk deze mensen aangebracht, niet de Pauw-redactie. Er is gewoon geen PVV’er die niet door de mand valt en dat is ook niet raar. Ze stemmen op een partij die fulmineert tegen islamitische baarmoeders, die de politie langs de deuren wil sturen om korans in beslag te nemen, tientallen miljoenen moslims uit Europa wil deporteren en de ‘totale oorlog‘ verklaart aan multiculturalisten.

Het is onmogelijk om als PVV’er gunstig voor het voetlicht te komen. Je stemt op racisten!

op 29 11 2016 at 16:32 schreef Mario:

“Het schijnt dat op dit forum men zich ergert aan het niveau van de mensen aan tafel.”

Mensen van mijn niveau bedoel je, van Duyl?

Scheer je weg, zuigertje.

op 29 11 2016 at 16:52 schreef roos:

“Zie haar initiatief voor het verbod op onverdoofd slachten. Dat mens is net zo racistisch als de rest”
Wat een geouwehoer, zeg.
Tradities zouden gewoon met de tijd mee moeten gaan. Dat geldt voor zowel Zwarte Piet als onverdoofd ritueel slachten.
Er wordt hier met de term racisme gegooid als met de term antisemitisme op pro Israël sites

op 29 11 2016 at 16:57 schreef MNb:

Ik ben het met Van Duyl eens:

“God, wat zijn we afgezakt in dit land.”
Inderdaad, omdat alle reguliere media en veel te veel politici met de Grote Blonde Leider meehuilen.

op 29 11 2016 at 17:07 schreef Chakir:

Goddamn, ik heb zowel Pauw als DWDD gezien! Ik snap heel goed, Peter, dat jij niet meer naar Pauw kijkt. Ik ben gisteren bijna naar buiten gerend om de kat van de buren, of wat er maar in de buurt was, een tyfusschop te geven. Maar gelukkig weet ik mij, zoals altijd, te beheersen. Want ik hou echt van mensen en dieren en ik ben absoluut tegen geweld. Siebertje, met zijn aandoenlijke baby-gezichtje (sorry, uiterlijk doet er niet toe, maar zo ziet ie er echt uit), zegt, “als we niet uitkijken dan stemmen mensen straks op Denk en dat komt door Maurice de Hond en zijn peilingen”. Hahahahaha. Meneer oeps-ik-heb-mij-vergist-met-een-paar-nullen-ik-ben-alfa-ik-snap-geen-reet-van-beta-zaken-en-ik-stem-eigenlijk-ook-pvv. https://www.nrc.nl/nieuws/2016/01/13/sywert-van-lienden-heeft-spijt-van-uitglijder-bij-dwdd-a1405272
Verschrikkelijk doorzichtig en bloedirritant was t toen hij als een kleine kleuter moedig interrumperend, Maurice niet liet uitpraten, zodat deze niet NOG duidelijker zou onthullen dat hij geen ene reet begreep van wat De Hond vertelde.

op 29 11 2016 at 17:16 schreef ikzelf:

“Heeft u ooit een Parlementarier zo voor zijn land horen opkomen?”

Dank u. Zelden zo gelachen, meneer van Duyl. Maar even terzijde, meneer van Duyl, heeft u ook gehoord wat de geblondeerde Führer onder ‘zijn land’ verstaat? En weet u zeker dat u niet vergeten bent het bezittelijke voornaamwoord in vette kapitalen te schrijven?
Hoe kan het dat u daar zelf niet wat doorheen zie?

op 29 11 2016 at 17:45 schreef Taljaard:

We zullen wel zien wie aan de goede kant van de geschiedenis staat. Kan niet in de toekomst kijken, maar wie zich verbindt met lui die op straat”Dood aan Israel!”lopen te brullen staat volgens mij toch echt niet aan de goede kant.
Daar zit iets heel lelijks achter, wat zich historisch bewezen heeft concreet vele malen gevaarlijker en moorddadiger te zijn dan de PVV.
De 2 doden die er tot nu toe in Nederland zijn gevallen waren Pim Fortuyn en Theo van Gogh. Die kunnen bepaald niet op het conto van Wilders worden geschreven. En kom a.u.b. niet aan met Brievik, want die heeft net zoveel met Wilders te maken als de SP met Pol Pot.

op 29 11 2016 at 18:11 schreef Hermann:

@ Chakir – U hebt gelijk, nooit meer kijken. Ik kijk (soms) naar Arte, 3Sat, Phoenix en zie als presentatoren mensen uit de hele wereld. Gedegen onderzoek, ook over de Islam. Geen hetze. Kom er maar eens om in Nederland: http://www.arte.tv/guide/de/063634-000-A/die-heimliche-revolution

@A. van Duyl. Ik geef U hier ’n tegenvoorbeeld van ’n president, die wel om z’n land gaf en met de groten der aarde communiceerde: https://www.youtube.com/watch?v=YFSmaztcP4c Ik kan U verzekeren, Wilders geeft niets om U.

@Rena Breed. Ik snap Uw zorgen m.b.t. het milieu. Maar ’t is waarschijnlijk ieder voor zich en God voor ons allen. ’n Gelopen race. Barbara Hendricks (https://de.wikipedia.org/wiki/Barbara_Hendricks_(Politikerin)) met al haar plannen werd meerdere keren door Sigmar Gabriel (https://nl.wikipedia.org/wiki/Sigmar_Gabriel) terug gefloten en kwam met niets aan in Marrakesh. Gabriel weet, dat ’t ’n gelopen race is. Zoals al die andere landen. De 7 miljard mensen moeten te eten hebben, ook U en ik. Groente alleen is helaas geen optie, allen meer hongerdoden (40% landbouw, 60% veeteelt op aarde). Situatie in Nederland: http://sargasso.nl/author/steeph/

op 29 11 2016 at 19:01 schreef Peter:

Wilders was de grote inspirator van Breivik dus daar kom ik wél mee aanzetten. Heel veel Wildersfans zijn ook Breivikbewonderaar. Theodor Holman voelt zich zelfs verwant met Breivik. Tachtig dode kinderen. En dan nog al die in elkaar geslagen moslima’s, zwangere moslima’s die een abortus is geschopt, aanslagen op moskees en asielzoekerscentra en bedreigingen van politici en hun kinderen.

op 29 11 2016 at 19:26 schreef Eendagsvlieg:

En wat dacht je van al die aanslagen gepleegd door moslims in naam van hun geloof ?
Wat dacht je van de misdaden van IS ?

op 29 11 2016 at 19:29 schreef Richard van Gemert:

Roos. Als jij vindt dat een islamitische traditie zich moet aanpassen aan wat jij modern noemt dan noem ik dat superioriteitsdenken. En ja, dan is fascisme niet ver weg meer.

op 29 11 2016 at 20:20 schreef dewanand:

============== [wfor1340:82]

N1: REF mooiste zin, Peter Breedveld:

‘Dat PVV-stemmers islamofobe racisten zijn, en tergend dom, bovendien.’

‘De vorige keer dat er ‘gewone’ PVV-stemmers in Pauw zaten bleken het primaten die nog geen samenhangende zin konden uitspreken als hun armetierige leven ervan afhing (op Facebook lukt het ze overigens wél: schrijven dat Hitler terug moet komen en dat de moslims moeten worden vergast, kunnen ze als de beste), en nu was het wéér niet veel meer dan wat onbeholpen keelklanken en gepapegaai over de moslims en aiguh volluk eers:’

N2: ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe als slimme, miaauwende souffleur

N3: even googlen… ja dit is mooi: Nederland is echt VOL=VOL a la wijlen, eerste oerHOLlandse profeet Hans Janmaat (VZMH)hahahaha, zie statistiek:

Den Haag dichtstbevolkte stad van Nederland
Foto: NU.nl/Jorik Bosman
Gepubliceerd: 21 maart 2016 14:50 Laatste update: 21 maart 2016 16:31

http://www.nu.nl/wonen-en-interieur/4234084/haag-dichtstbevolkte-stad-van-nederland.html

N4: Ok maar cyberneukende PVVers die bidden tot Lucifer dat opa adolf hitler terugkomt uit de hel, hahaha, ….

op 29 11 2016 at 20:32 schreef Mario:

@Taljaard,

“maar wie zich verbindt met lui die online/ op straat”Dood aan alle moslims!”lopen te brullen staat volgens mij toch echt niet aan de goede kant.

Fixed that 4 ‘ya!

“En kom a.u.b. niet aan met Brievik, want die heeft net zoveel met Wilders te maken als de SP met Pol Pot.

Geen probleem, dan geef ik je bijv. Dylan Roof. Een andere terrorist die zijn motivatie uit nagenoeg dezelfde bronnen als de massamoordenaar Breivik putte. Wil je nog meer? Zeg het maar. Helaas zijn er nogal wat die ‘anderen’ allerlei gruwelijks toewensen. Iets met geschiedenis en herhalen.

Trouwens:
“We zullen wel zien wie aan de goede kant van de geschiedenis staat. Kan niet in de toekomst kijken, maar….”

“Bijltjesdag”, weet je hoe dat zoal tot stand kwam? Hint: voeden onderbuik door “de overheid” in ballingschap (via).

“Die kunnen bepaald niet op het conto van Wilders worden geschreven.”

Zoek eens op hoe de weduwe van Janmaat denkt over de PVV/ Wilders. ‘Te extreem’ is het antwoord.

op 29 11 2016 at 20:34 schreef Peter:

Wat is er dan met IS? Is het oké om op een racistische fascist te stemmen vanwege IS? Waarom dan?

op 29 11 2016 at 21:28 schreef babs:

Stemmen er hier mensen op IS? Dat is dan inderdaad niet zo mooi.

op 29 11 2016 at 22:44 schreef Anoniem:

@Richard
Ten eerste gaat het Thieme in dit geval om dierenwelzijn, en mij ook.
Ten tweede zie ik niet in waarom alleen autochtone tradities met de tijd zouden moeten meegaan. Wil je nou echt weer naar een samenleving waarin kritiek op tradities van mensen met een migratieachtergrond taboe is? Die helePVV had waarschijnlijk niet bestaan als we vroeger niet zo krampachtig met dat soort zaken waren omgegaan.

Maar ga vooral zo door met het woord racisme uit te hollen zou ik zeggen

op 30 11 2016 at 00:53 schreef Sasha Berkman:

Ik kan helaas de tweets van sigilux niet lezen :)

Over de PvdD:
https://www.partijvoordedieren.nl/news/wereldpremiere-one-single-planet-vanavond-in-bezet-maagdenhuis

Dat was een goeie aktie.

op 30 11 2016 at 01:00 schreef ikzelf:

“We zullen wel zien wie aan de goede kant van de geschiedenis staat”

“Maar ga vooral zo door met het woord racisme uit te hollen zou ik zeggen”

De holle frasen van 2016. Wie kan nu in hemelsnaam aan eender welke kant van de geschiedenis staan? Wat is dat überhaupt: “een kant van de geschiedenis”?

En hoe kun je in godsnaam een woord “uithollen” door het te gebruiken waar het toepasselijk is?

Leer toch potverdomme een keer je moerstaal en echo niet blindelings je Führer. Zó verrekte eloquent is die toch echt ook niet, hoor.

op 30 11 2016 at 01:20 schreef Chakir:

@hermann: bedankt voor de link. Wat een contrast met wat Trouw tegenwoordig schrijft, zeg. @anoniem: als het woord racisme zo uitgehold is, waarom wordt er dan altijd zo verschrikkelijk jankerig over gedaan door de racisten? Dan zou ik zeggen, laat lekker zitten. En het is gewoon heel simpel: als het kwaakt als een eend, het waggelt als een eend en het eruit ziet als een eend, dat is enige conclusie: het is een eend! Ook al denkt de eend daar anders over.

op 30 11 2016 at 09:59 schreef Murat:

Ja Chakir,

Je mag geen racist zeggen tegen racisten.

Je mag alleen zij die knokken voor een inclusieve samenleving, DENK, uitmaken voor racist.

op 30 11 2016 at 11:14 schreef Hermann:

@Chakir. Mijn indruk is, het niveau van Nederlandse ‘kwaliteitskranten’ is na 9/11 drastisch gedaald. Dat bracht aan de ene kant geld in ’t laatje (denk aan internet), aan de andere kant hebben veel mensen, waaronder ik, hun abonnement opgezegd (dat laatste – opzeggen abonnementen- werd bevestigd door ’n medewerkster van de Volkskrant). Mijn indruk, meer niet.

Nog even terugkoppelen naar de Joodse cultuur, m.n. in Israël. En wel over trouwen en scheiden. In de hiernavolgende documentaire (Duitstalig/Franstalig te beluisteren) wordt er over de sharia gepraat, maar dan binnen het Joodse recht. U zult met Uw oren klapperen, maar daar heeft meisje Zee of jongetje Wilders het niet over. Islam bashen, dat verkoopt!

http://www.arte.tv/guide/de/063655-000-A/es-war-einmal-get-der-prozess-der-viviane-amsalem

De regisseuse en hoofdrolspeelster Ronit Elkabetz is op 19 april 2016 op 51-jarige leeftijd aan kanker overleden.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Ronit_Elkabetz

op 30 11 2016 at 11:51 schreef Roos:

@Ikzelf

Weer een staaltje van zwart wit denken. Ik ben helemaal geen PVV’er, heb overigens uberhaupt nog nooit rechts gestemd, maar goed hier is iedereen die niet op de lijn DENK zit een witte boze man, racist en PVV tokkie. En dan ondertussen beweren dat jullie niet polariseren …

En ja, het woord racisme kan misbruikt worden. Net als het woord antisemitisme. Marianne Thieme van racisme beschuldigen, is daar een goed voorbeeld van.

Is het ook racistisch om tegen stierenvechten te zijn? Wat een nonsens … Jullie draven echt door

op 30 11 2016 at 11:55 schreef Peter:

Ga lekker door met stropoppen neuken, Roos. Aangezien je hier op borrowed time zit.

op 30 11 2016 at 12:09 schreef Roos:

@Peter
Jammer dat je zo reageert …. het valt me op dat andersdenkenden hier wel op eieren moeten lopen terwijl er verder behoorlijk felle dingen worden geroepen …

Ik snap verder je punt wel, maar ik vind de beschuldiging richting Thieme niet helemaal terecht. In het begin van het programma had het ze over wat zij de verD66’ing van de politiek noemde, het radicale midden, waardoor de principielere partijen daarbuiten niet genoeg gehoord werden, waarmee ze natuurlijk wel degelijk vooral op haar eigen partij doelde. Is natuurlijk niet hetzelfde als de ‘PVV’isering van de politiek, maar het betekent ook niet dat ze vooral op PVV’ers die niet gehoord werden doelde.

Goed, wellicht word ik er afgegooid en zo niet stop ik bij deze zelf, maar ik wil nog even gezegd hebben dat ik op bepaalde punten wel aan het denken ben gezet door dit blog. Het is ook idioot dat zo’n Astrid Bello niet of nauwelijks consequenties ondervindt van haar tweet terwijl die Mark van der Zon blijkbaar al zijn spullen aan het pakken is, etc.

op 30 11 2016 at 12:46 schreef Peter:

het valt me op dat andersdenkenden hier wel op eieren moeten lopen terwijl er verder behoorlijk felle dingen worden geroepen …

Bidibidibidi white tears.

op 30 11 2016 at 13:31 schreef Hermann:

@Roos. ” … andersdenkenden hier …” Dat is bezijden de waarheid. Ik heb hier al vaak ’n lans gebroken voor de zgn. NSU. Velen hebben hier ’t trio veroordeeld of die de NSU als nazistische terreurgroep zagen, terwijl er tot medio 2017 nog volop processen ingepland zijn. Nog steeds is er geen bewijs, dat de drie 10 moorden hebben gepleegd. Dat maakt me een andersdenkende, maar ik krijg de ruimte, omdat ik dat onderbouwen kan. Omdat dat met ‘waarheidsbevindingen’ van doen heeft, voor zover dat in deze zaak mogelijk is. Voor wie hierover meer wil weten (het bevat niet de (gehele) waarheid): http://file.arbeitskreis-n.su/nsu/Blog-Sicherungen/161113_gdu_vorworte.pdf

U moet de uitspraken van Marianne Thieme eens goed tot U door laten dringen: “wordt genegeerd”, “is neerbuigend” en ‘lachwekkend’ – en dat over de boze Nederlander, wiens stem niet gehoord zou worden. PB heeft in deze gelijk.

op 30 11 2016 at 14:10 schreef roos:

@Peter Ik reageer op een letterlijke uitspraak hierboven dat Thieme een racist is, (” Het was allang duidelijk dat Thieme graag bij het PVV-kliekje wil horen. Zie haar initiatief voor het verbod op onverdoofd slachten. Dat mens is net zo racistisch als de rest”) vervolgens ben ik volgens jou stropoppen aan het opzetten als ik daar tegenin ga en mag ik niet kwaad worden als ik voor volgeling van een blonde fuhrer etc wordt uitgemaakt?

Heb er niet om gehuild hoor, maar vreemd vind ik het wel. Nou ja het beste maar, een ieder

op 30 11 2016 at 14:25 schreef Peter:

Wéér een stropop. Je schreef nog wel meer dan dat Thieme door iemand racist werd genoemd. Je schreef ook: ‘iedereen die niet op de lijn DENK zit is een witte boze man, racist en PVV tokkie.’

Stropop, en gejank.

Je schreef: ‘En dan ondertussen beweren dat jullie niet polariseren …’

Stropop.

Je schreef: ‘Is het ook racistisch om tegen stierenvechten te zijn?’

Stropop, getroll.

Vervolgens doe je net alsof je alleen maar inging op iemands opmerking dat Thieme racist is. Dit doe je steeds. Je komt hier zuigen en trollen en met hagel schieten en vervolgens verongelijkt janken en nog meer trollen, nog meer stropoppen neuken, met nog meer hagel schieten, nog meer zuigen.

Je bent een troll. Je argumentaties zijn niet zuiver, je manier van ‘discussiëren’ deugt niet, je bent alleen maar uit op ruzie.

Ik mag jou niet.

op 30 11 2016 at 14:59 schreef Azi Azimullah:

Wat valt er nog te zeggen….heb bewust pas gisteren gekeken. Wat een slechte presentator is Pauw toch. Zodra hij de regie verliest is wapperen met zijn morele aanvalsvinger de enige strategie om zijn blazoen te redden. Ik sluit me aan bij veel elementen van de commentaren hierboven. En wil alleen de nadruk leggen op het volgende: ons land is zeker ernstig in verval wanneer een AD-journalist in PAUW zegt ‘ja, met tienduizenden kwamen radicale moslims met de vluchtelingen binnen’. Niemand van de aanwezigen corrigeert hem, ook de gespreksleider Pauw niet, want hij is te druk bezig met zijn vinger te wijzen en Marianne Thiemen als “dametje” weg te zetten om zijn rol te redden. ‘I was ashamed, and I am still ashamed’. Zeker, zonde van mijn tijd maar de zoveelste bevestiging dat ik moet doorgaan een land te vinden die mij met mijn Nederlands paspoort welwillend asiel verleent.

op 30 11 2016 at 15:33 schreef Huib Steenbergen:

Vandaag is er het referendum over de renovatie van woningen in Rotterdam.
Opkomst beschamend laag.
De burger is inderdaad niet bezorgd. De rode draad in de columns van Peter klopt helaas.

op 30 11 2016 at 17:06 schreef Chakir:

Goed punt Huib! Bezorge burger my ass, zoals ik al eerder zei. Als je echt bezorgd bent over “het verval”, je niet serieus genomen voelt en je krijgt de mogelijkheid om hier wat over te zeggen, maar je komt dan niet opdagen? Ik durf te wedden, dat als de Woonvisie met slechts een super klein vleugje racisme met een beetje impliciete koppelingen aan moskeeen ofzo aangekleed was, dan was de opkomst gigantisch geweest. Kan het niet bewijzen natuurlijk, maar Peter heeft het bij rechte eind: face it, de BB is een rascist!

op 01 12 2016 at 08:16 schreef Murat:

“Bezorgde burger” inderdaad.

Al Jazeera gaat daar mooi op in in het volgende stuk over Trump.
En laat effe keihard zien dat het ordinair racisme en white supremacy is.

Ik heb de video voor jullie al op de goede tijd gezet, kijk maar even.

https://youtu.be/jB54XxbgI0E?t=13m25s

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS