Home » Archief » Tijd dat de homo sapiens weer eens wordt gehoord


[18.11.2016]

Tijd dat de homo sapiens weer eens wordt gehoord

Peter Breedveld

gekko6
Illustratie: Gekko Hayashi

Schijtziek word ik van het gezeik over de witte boze burger die zogenaamd niet gehoord wordt. Over de ‘vergeten’ witte Amerikanen die ten einde raad op Trump hebben gestemd en dat we hier dezelfde toestanden krijgen als wij onze zielige boze witte burgers ook blijven vergeten.

Ten eerste heeft Hillary Clinton anderhalf miljoen stemmen meer binnengehaald dan Trump. Ze heeft toch verloren omdat het Amerikaanse kiessysteem totaal verknipt is, iets wat Trump zelf in 2012 trouwens ook vond.

Als de Amerikanen die Clinton kiezen met anderhalf miljoen meer zijn dan de Amerikanen die Trump willen, en het is Trump die wordt benoemd tot president, wie worden er dan vergeten? Wie worden er precies niet gehoord?

Boel verzieken

Ten tweede, er worden in Nederland een heleboel mensen vergeten en niet gehoord, maar je kan onmogelijk volhouden dat de witte boze burger tot die groep behoort. We zuchten sinds de moord op Fortuyn onder het juk van de boze witte burger. We doen alleen nog maar wat de boze witte burger wil. Stemming maken tegen allochtonen, op allochtonen jagen, racistische wetten maken, vluchtelingen laten verdrinken in de Middellandse zee, asielzoekerscentra afblazen omdat het niet mag van de witte boze burger, die zijn argumenten graag kracht bijzet door politici en hun kinderen te bedreigen en vluchtelingen te bombarderen. Drieënveertig miljoen euro over de balk gooien voor een relreferendum over een handelsverdrag, bedoeld voor niks anders dan de boel te verzieken. Een linkse omroep van de buis halen ten gunste van een omroep die grossiert in rassenhaat en islamofobie.

En avond na avond na avond voeren de actualiteitenprogramma’s de witte boze burger en zijn vertegenwoordigers op. Wierd Duk, Jan Roos, Thierry Baudet, Ebru Umar en een stoet primaten die graag wil dat de moslims worden vergast, elke dag die God geeft.

Geestelijk gestoorden

In de kwaliteitskranten kotsen ze hun racisme er uitgespreid over twee pagina’s uit en zodra Alexander Pechtold ook eens wat mag zeggen, huilen de stukkiesschrijvers dat de Publieke Omroep zo elitair is. En hop, van de weeromstuit geeft de publieke omroep de vloer aan een bende antivaccinatiegekkies, dat zijn de geestelijk gestoorden die uw en mijn kinderen direct in gevaar brengen, want anders krijgen we hier straks een Nederlandse Trump. Dat is hoor en wederhoor in Nederland: tegenover een deskundige die ervoor geleerd heeft zet je een borderliner die haar kennis bij elkaar googelt.

Jaren en jaren en jaren gaat dat nou al zo, die hatelijke onzin van volgevreten polderapen die dan later in beleid wordt omgezet en wee degenen die onderbouwde argumenten wil inbrengen tegen al die waanzin, die wordt verweten niet naar de boze burgers te luisteren, elitair te zijn en zich op te sluiten in zijn filterbubbel.

Hardvochtig paternalisme

Hoogleraar financiële geografie Ewald Engelen doet er ook aan mee. In zijn recentste column in De Groene Amsterdammer trekt hij van leer tegen de ’toondove elite’ die vanaf haar ‘hoogculturele Olympus blijft volharden in het hardvochtig paternalisme’. Hij verwijt die elite, hou je vast, steeds maar te willen uitleggen en te willen communiceren in plaats van gewoon te doen wat de boze burger wil.

Als hij, opgejut door GeenStijl, een handelsverdrag met Oekraïne wil afblazen omdat hij gelooft dat we anders oorlog met Poetin krijgen, dan heeft de regering dat te doen. Dan mag een beleidsmaker, die zich heeft verdiept in dat verdrag, die wéét wat er in dat verdrag staat, die inzicht heeft in de internationale verhoudingen en de relatief bescheiden positie die Nederland inneemt in het universum, die alle belangen van alle betrokkenen kent, óók die van ondernemers in Nederland, niet proberen uit te leggen waarom het afblazen van dat verdrag niet verstandig is, want dat is paternalistisch!

Engelen neemt het op voor de vergeten burger, die zomaar zijn stad en dorp moet delen met vreemden uit verre landen, en die dan door de elite voor racist wordt uitgemaakt omdat hij die vreemden uit verre landen liever vergast1 dan dat-ie ze een duppie gunt om hun kinderen ontbijt te kunnen geven.

Witte piemelroeper

Nee, Ewald Engelen, we doen al jaren wat die klootzak wil, die racistische primaat, die deplorable, die moordzuchtige missing link met zijn kaalgeschoren proletenkop. De burger die écht vergeten wordt, is de verstandige mens, die vreedzaam wil samenleven. De groep die écht niet gehoord wordt, is de groep die straks DENK aan vijf zetels gaat helpen2. De allochtonen en de multiculturalisten, die door SP-leider Ron Meyer worden weggezet als ‘fout-links’.

Wat de witte piemelroeper wil, dat weten we nou wel. Zijn wil is wet. Hij is alomtegenwoordig. Tijd dat-ie zijn grote bakkes een keer houdt en ons laat uitpraten.

1. [Ironisch genoeg is Engelen zelf nogal paternalistisch en filterbubbelig, want hij suggereert dat het de piemelroeper om een schoon milieu te doen is, en klimaatopwarming. Bwahaha! Dat interesseert ‘m geen ene moer. Piemelroepers stemmen massaal op ‘klimaathoax’-roepers!]

2. [Een groep die ook door Engelen over het hoofd gezien wordt, aangezien hij vrijwel uitsluitend witte mensen volgt op Twitter.]

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.11.2016 @ 11:00

[Home]
 

48 Reacties

op 18 11 2016 at 11:39 schreef roos:

als er alleen naar de boze blanke burger geluisterd wordt, waarom is de figuur van Zwarte Piet dan steeds meer aan het veranderen?

op 18 11 2016 at 11:45 schreef Peter:

O man, die ziekelijke Zwarte Piet-obsessie. Ik heb een hele rits voorbeelden genoemd die erop wijzen dat de boze witte burger de baas is, kan er zo een hele rits meer noemen, en jij komt serieus betogen dat Zwarte Piet verandert, terwijl Zwarte Piet nog steeds overal is? Terwijl de politie anti-zwartepietbetogers in elkaar ramt en neonazi’s begeleidt bij hun protest vóór Zwarte Piet?

Je bent een troll, Roos.

“Als er naar de boze witte burger wordt geluisterd, waarom is de gulden dan nog niet terug?!”

op 18 11 2016 at 11:57 schreef roos:

Een trol omdat ik het niet met je eens ben en niet alleen het halflege glas zie? Ik zie namelijk dat de verandering op gang komt, op tv, intochten, etc. En terecht wat mij betreft.

Als er 200 neonazis zich niet aangemeld hadden waren ze ook zo aangepakt. Je maakt een kromme vergelijking.
Ik snap niet dat je een discussiemogelijkheid openlaat als je je zo intokerant opstelt richting andere meningen. Maar ik zal je een deugd doen en vertrekken zodat je het bij ja knikkers kan houden. Weet je hoe je op mij overkomt? als een boze blanke man …

op 18 11 2016 at 12:13 schreef Peter:

O da’s grappig Roos, want jij komt op mij over als boze blanke man.

Al het gratuite domme gejijbak op een stokje, Zwarte Piet is nog steeds overal, er beginnen zich langzaam wat veranderingen af te tekenen, vooral uit initiatief uit commerciële hoek, de hoek, zeg maar die zijn oren niet naar het witte armlastige gajes hoeft te laten hangen, en jij ziet die veranderingen als bewijs dat er helemaal niet naar de boze witte burger wordt geluisterd.

Terwijl ik een hele rits maatregelen noem die bewijzen dat de boze witte burger heer en meester is, ook wat Zwarte Piet betreft.

Je neemt ook het verhaaltje van de piemelroepers en de politie over dat de antizwartepietbetogers hun demonstratie hadden moeten aanmelden, dat is gewoon niet waar. De politie stond op die betogers in te rammen omdat het racisten zijn. Ze liepen nota bene met een foto van Jerry Afriyie om hem er meteen te kunnen uitpikken om in elkaar te rammen.

Ik stel me intolerant op ten aanzien van types als jij, inderdaad. Types die feitenvrije onzin spuien en zich achter een pseudoniempje verschuilen om overal lekker te kunnen trollen en te jijbakken.

op 18 11 2016 at 12:14 schreef roos:

Zeer zwak, iemand uitschelden en vervolgens het repliek niet plaatsen.
Je ijkt Wilders wel Peter, je kan zeer goed uitdelen maar slecht incasseren. Jammer

op 18 11 2016 at 12:17 schreef Peter:

En dit doen die witte piemelroepers ook allemaal: alvast gaan janken dat hun o zo belangrijke gejijbak niet geplaatst wordt voordat ik überhaupt aan modereren ben toegekomen. En hop, weer zo’n imbeciele jijbak erbij. “Je lijkt Wilders wel!”

Zit daar driftig te F5en, wachtend op mijn reactie om daar dan meteen weer op te kunnen gaan zitten jijbakken.

Ik ben nou wel klaar met je, Roos. Oppleuren nu. Racistische galbak.

op 18 11 2016 at 12:18 schreef tonnie:

Ben net zo bezorgd als jij Peter, ik wou dat ik het zo goed kon verwoorden. Zoon, schoondochter en kleinkinderen zijn moslims, en wij worden continu geconfronteerd met dit gebral(netjes uitgedrukt) – op DENK stemmen is alles wat ik kan doen helaas..

op 18 11 2016 at 13:50 schreef Elisabeth:

Recht uit mijn hart. De laatste dagen loop ik te janken van machteloosheid als er weer een randdebiel op tv verschijnt, die weer ongebreideld hun vuil kunnen spuien. Ga door aub!

op 18 11 2016 at 13:57 schreef Paul Hoekveld:

“Als er naar de boze witte burger wordt geluisterd, waarom is de gulden dan nog niet terug?!”

Briljant

op 18 11 2016 at 15:57 schreef Ina Dijstelberge:

Een stuk recht uit mijn hart. Met de dag wordt ik kwader. Woede uit machteloosheid denk. Ik zit met regelmaat, wegens werk, in een witte mannengroep met een salaris van 1,5 tot 2 keer modaal. Alles hebben ze. Een deel daarvan, de grote bekken, zeiken, af te geven op Marokkanen, Turken, moslims, Antillianen asielzoekers….alles wat niet zo is als zij. Het zijn goed opgeleide mensen, in een dienstverlenend beroep.
Ik ben al vier keer uitgevallen, nu houden zij hun mond. Het meest ergerlijke zijn de laffe collega’s, die het niet met hun eens zijn en hun mond houden. Maar wel als de bullebakken weg zijn mij gelijk geven.
Dit alles stemt mij somber.

op 18 11 2016 at 17:06 schreef MNb:

“die het niet met hun eens zijn en hun mond houden.”
De Nldse mentaliteit ten voeten uit. Dit schreeuwt om een Godwin.

op 18 11 2016 at 17:23 schreef tonnie:

Machteloos Ina, inderdaad. Ik ga er ook tegenin waar ik kan, en ze kijken je aan alsof je debiel bent – wanhopig word ik er van.

op 18 11 2016 at 17:39 schreef sjonnie:

Als het je hier niet bevalt dan pleur je maar op.
1000 euro premie voor een kind.
Je hebt de pech om niet blank te zijn.
Wil u meer of minder.
Kut Marokkaan.
Et cetera.

Trump staat in de schaduw van dit stelletje droeftoeters Peter.

op 18 11 2016 at 20:23 schreef Chakir:

Blij dat je vaccinatie noemt zeg. Ik ken godverdomme mensen die half verlamd zijn door polio agv het ontbreken van een vaccin op jonge leeftijd, en dan hoor ik een fucking afgestudeerde bedrijfskundige lulverhalen ophangen over het gevaar van “lichaamsvreemde” stoffen injecteren. Bezopen! Maar wel een goed voorbeeld van hoe totaal van god los sommige mensen zijn, en met god bedoel ik niet God…

op 19 11 2016 at 08:21 schreef Sum:

Wat opvalt met de verrechtsing van Westerse landen is dat babyboomers de macht hebben gegrepen, behalve in Canada. De babyboomers hebben afgelopen 30 jaar de wereld multicultureel zien worden. Hun bezit en macht zal deels overgedragen worden aan de nieuwe Nederlander, want mensen ook de babyboomer keert weder tot as en stof in dit leven. Dat hele onderbuik en onbehagen gevoel is niets anders dan het gevoel dat er ergens in je huis een indringer is terwijl je voor de buis zit in de woonkamer. Het zal voor deze babyboomers met hun onderbuikgevoelens een lastige periode worden komende tijd; jullie zullen zwetend, huilend en gillend moeten accepteren dat Nederland multicultureel is. Dit proces is onomkeerbaar.

op 19 11 2016 at 08:41 schreef Thomas E:

Dus mensen die zich door God met een hoofdletter laten leiden laten zich wél vaccineren, Chakir? Nou bij Christenen is het precies andersom: op de biblebelt wordt niet of nauwelijks gevaccineerd. Hoe staan orthodoxe moslims er tegenover? (off topic, ik weet het, maar gewoon nieuwsgierigheid).

op 19 11 2016 at 11:39 schreef excellentie zwembad:

De beste reactie over boze burgers kwam na mijn idee toch van de speld
[Hij voelt zich genegeerd door de politieke elite. Arie Smeets (63) uit Twello wil dat Sylvana Simons wordt opgehangen, maar het establishment wil niet naar hem luisteren. “Doet mijn mening er niet toe?”]
https://speld.nl/2016/11/17/bezorgde-burger-sylvana-wil-ophangen-voelt-zich-gehoord/

op 19 11 2016 at 11:52 schreef Peter:

Dat grapje heeft De Speld wel van mij gejat: http://www.frontaalnaakt.nl/archives/moslims-vergassen.html

op 19 11 2016 at 12:29 schreef roos:

Ik wilde toch nog even reageren dat ik nu wel inzie dat één zo’n zinnetje wat trollerig overkomt. Wat die demonstratie betreft ging ik gewoon af op wat ik in het nieuws las namelijk dat de politie ze naar Maassluis wilde begeleiden maar ze dat niet wilden en dat ze zich niet aangemeld hadden.
Voor wat het waard is

op 19 11 2016 at 14:31 schreef MNb:

@Sjonnie: “Trump staat in de schaduw van dit stelletje droeftoeters Peter.”
Een enkele keer schrijf ik op Amerikaanse blogs wat zij allemaal uitkraaien. Tot nog toe heeft niemand jou tegengesroken.

@Thomas E: je maakt een klassieke logische fout. “Als p dan q” betekent lang niet altijd “-p dan -q” en jouw bewering tav Chakir wel doet. Dan leg je die logische fout ook nog eens in de mond van Chakir. Dat is onbehoorlijk.
Voor het geval je elementaire logica niet beheerst (dat is geen belediging – het is een bijzonder droge en saaie studie): p is “niet vaccineren” en q is “van god los en ik bedoel niet van God los”. -P is dan “wel vaccineren” en -q is “niet van god los en ik bedoel ook niet van God los”.
Ben benieuwd of je deze keer wel je verantwoordelijkheid voor je logische fout neemt.

https://www.slimleren.nl/stof/wiskunde/onderwerpen/12.374/Definitie%252C+stelling+en+als%252Fdan-bewering

Als a = 4 dan b = 6 moge waar zijn, als a ongelijk is aan 4 kan b nog steeds gelijk zijn aan 6.

op 19 11 2016 at 14:47 schreef Chakir:

Thomas E, Bedoel t dus niet letterlijk, maar zo: idioterie, van de pot gerukt, van de ratten besnuffeld, etc.. mij is zeker bekend dat er een minderheid bij de gristenen is die uit principe niet vaccineren. Ik vind dit eigenlijk waanzin en moeilijk om te tolereren, omdat het gaat over mensenlevens die mogelijk naar de knoppen kunnen gaan, snap je? Kijk, in NL zou dat misschien geen probleem zijn, omdat vrijwel iedereen beschermd is, maar geldt dat voor alle plekken op deze planeet? Daarnaast: de nieuwe groep anti doet dit niet uit principe, en daar word ik helemaal ziek van. Hoe de orthodoxe islam hierin staat kun jij kennelijk goed uitleggen, mij boeit t niet, maar in het algemeen doen moslims hier niet moeilijk over.

op 19 11 2016 at 14:55 schreef Hermann:

@roos schreef: “..de politie ze naar Maassluis wilde begeleiden…”, gelooft U ’t zelf? Deze beelden laten anders zien, zo te vinden op internet.
https://vimeo.com/191388881
@Chakir @Thomas E In de ‘Bijbelgordel’ en onder antroposofen wordt er weinig gevaccineerd. Nog meer verontrustend is, dat hoogopgeleide mensen bij hun kinderen steeds meer afzien van vaccinatie. Ook in Duitsland is dat een groot probleem. Mijn stiefvader had polio!

op 19 11 2016 at 15:03 schreef Thomas E:

@MNb
“Als p dan q” betekent lang niet altijd “-p dan -q”

Dat snap ik nog net als alfa ;)
Maar ik meende uit zijn tekst op te kunnen maken dat degenen die het serieus menen met hun geloof wél hun kinderen in bescherming nemen (=vaccineren). Toegegeven, ik stelde die eerste zin als een logische gevolgtrekking. In feite is het ook niet zo belangrijk, want ik wilde eigenlijk weten of streng gelovige moslims ook tegen vaccineren zijn.

op 19 11 2016 at 17:01 schreef sjonnie:

Dáar ga je weer Thomas, wie zijn dat, die streng gelovige moslims.

On topic, dat HPV vaccin, wat is jouw mening daar over? Ik heb zo mijn twijfels.

op 19 11 2016 at 18:03 schreef jos:

Thomas, je mag er vanuit gaan dat vaccinatie geen significant probleem is onder moslims. Nederland raakt al van de leg van baklava’s in de Jumbo rond het Suikerfeest of van een kantine in Schubbekutteveen die halalkroketten serveert. Niet-vaccinerende moslims zijn voor zover ik weet nooit een issue geweest.

op 19 11 2016 at 21:15 schreef Chakir:

Jos, die is raak zeg! Wil je weten of de moslim hierin afwijkt, check of er niet al FB-petitie pagina’s, kamervragen, GS intimidatie filmpjes etc.. zijn. Cynisch, maar ik kan t niet ontkrachten…

op 19 11 2016 at 21:15 schreef Bertje Knor:

” Niet-vaccinerende moslims zijn voor zover ik weet nooit een issue geweest.”

Geil laten we daar dan snel een issue van maken. Wedden dat er wel orthodoxe baardmannen en vrouwen in lichaams bedekende hobbezakken te vinden zijn die negatief tegenover vaccinatie staan.
Dan zoeken we ook wat Hindoes en…. Nee wacht die liggen nog wel goed in de markt.
Doet u mij maar een Moslim zo eentje zonder voorhuid met uitjes!

op 19 11 2016 at 21:26 schreef tonnie:

De moslims die ik ken hebben er geen van allen moeite mee in ieder geval. En baklava is lekker, vooral vers van de bakker ;o) Toen ik in Tunesie woonde hadden we geen oven, dus het gebak werd thuis klaargemaakt, bakplaat balanceren op je hoofd en zo naar de bakker in het dorp… geweldig

op 19 11 2016 at 22:41 schreef Thomas E:

Nou sjonnie, net zoiets als streng gelovige Christenen. Zij die de Koran heel letterlijk nemen en er strikt naar leven. Zoiets.

Tenzij ze het klooster in willen of plechtig beloven altijd met condoom te vrijen, zou ik mijn dochters zeker aanraden zich tegen HPV te laten enten. De beschermende werking is ruim voldoende aangetoond en het chronische vermoeidheidssyndroom waar sommigen het over hebben, daarmee is na diverse studies geen enkel verband gebleken. Baarmoederhalskanker is een geniepige aandoening die soms zo weinig symptomen geeft dat hij (te) laat ontdekt wordt.

op 20 11 2016 at 00:29 schreef dewanand:

N1: Onderstaande reactie van sum is misschen toch de harde waarheid, en het is de vraag nu wat de nieuwe generatie raszuivere blanken zal doen als zij de macht en alle wapentuig overnemen binnen 18,1888 jaar. 99 procent hele politieke elite is nog steeds HELwit dus dit is slecht nieuws voor alle niet blanke nieuwkomers en uitheemse volkeren.

N2: vergeet niet dat een bloody revolutie begint met klein clubje psycho’s.

———– citaat:

op 19 11 2016 at 08:21 schreef Sum:

Wat opvalt met de verrechtsing van Westerse landen is dat babyboomers de macht hebben gegrepen, behalve in Canada. De babyboomers hebben afgelopen 30 jaar de wereld multicultureel zien worden. Hun bezit en macht zal deels overgedragen worden aan de nieuwe Nederlander, want mensen ook de babyboomer keert weder tot as en stof in dit leven. Dat hele onderbuik en onbehagen gevoel is niets anders dan het gevoel dat er ergens in je huis een indringer is terwijl je voor de buis zit in de woonkamer. Het zal voor deze babyboomers met hun onderbuikgevoelens een lastige periode worden komende tijd; jullie zullen zwetend, huilend en gillend moeten accepteren dat Nederland multicultureel is. Dit proces is onomkeerbaar.

op 20 11 2016 at 07:15 schreef Murat:

Ik voel heimwee naar de tijd dat Henk en Ingrid gewoon voetbal keken, deden aan barbeque in de tuin met potten bier en schreeuwden “Politiek? dat interesseert me geen ene moer!”.

Sinds ze het gevoel hebben dat de politiek allemaal om hun draait is het een sociale bende geworden die het land voor de weldenkende mens onleefbaar maken (noem me maar elitair, het zal me mijn reet roesten).

Je ziet het gekanker van die mensen de hele godganse dag op Twitter, de krant, TV (inclusief publieke omroepen), op straat.
De negativiteit en de haat van die mensen hebben zo’n verrotte invloed op ons plezier in het leven. Ik word helemaal krankjorum van dat gekruip naar de boze witte man (lees: racist die bang is privilege te verliezen).
Die verwende nesten zijn niet de enige in het land die het soms moeilijk hebben.

Progressieven moeten zich vaker en luider uitspreken tegen deze verloedering van intellect en sociale cohesie in Nederland.

op 20 11 2016 at 12:44 schreef dewanand:

REF Cit:

N3 (citaat):
op 19 11 2016 at 21:15 schreef Bertje Knor:

” Niet-vaccinerende moslims zijn voor zover ik weet nooit een issue geweest.”

Geil laten we daar dan snel een issue van maken. Wedden dat er wel orthodoxe baardmannen en vrouwen in lichaams bedekende hobbezakken te vinden zijn die negatief tegenover vaccinatie staan.
Dan zoeken we ook wat Hindoes en…. Nee wacht die liggen nog wel goed in de markt.
Doet u mij maar een Moslim zo eentje zonder voorhuid met uitjes!

N4: ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe als slimme, miaauwende souffleur

N5: Miaauw, miaauw, namastiaauw Bertje Knor,

Leuk dat je over de vieszwarte hindoes en HONDoes schrijft, op onze site staat de Hindoe apen visie op de zieke MULTIKUKELUKU, dus neem een kijkje.

N6: Vanuit Hindoe Fundamentalistisch oogpunt kiest ons atma een lichaam uit om positief en negatief karma uit vorige levens af te werken in alle standjes uit de heilige boeken en uit de Heiligste Kama Sutra. Hier is elk koolstoflichaam op aarde dag en nacht mee bezig, want dat is de enige reden dat het lichaam moet voortleven. Liefde bedrijven, PREMA, levert positief karma op…

op 20 11 2016 at 12:45 schreef Govert:

Dat is wel grappig, Henk en Ingrid hebben heimwee naar diezelfde tijd.

op 20 11 2016 at 14:46 schreef G.J. Brethouwer v/h Cactus:

Murat,
Vandaar dat ik niet Twitter of Facebook.

op 20 11 2016 at 18:17 schreef rosa vandevelde:

Toch liever een beetje”geduld” met Engelen, hij gaat nu in de politiek dus wil hij zieltjes winnen en spreekt daarom de taal der zieltjeswinners, ik vind het niet verkeerd dat hij te keer gaat tegen de toondove dicipelen van het neokapitalisme en hoop dat hij heel wat zieltjes kan wegkapen bij de PVV.

op 20 11 2016 at 22:20 schreef Sasha Berkman:

http://www.1limburg.nl/gallery/87760/38079

Ze hebben hem offline gehaald lijkt het.
(firefox/ubuntu)

op 21 11 2016 at 15:15 schreef witte raaf:

Heerlijk dat er ook een website is die strookt met mijn mening!
Of schrijf ik nu dan ook in mijn eigen gelijk-bubbeltje?

Van GeenStijl ben ik afgekieperd omdat ik het waagde kritiek te leveren op dat rabiate domme geklets op die site. Terwijl men elkaar beledigde dat het een aarde had, mocht kritiek op GS zelf duidelijk niet. Huppakee, weggejorist aldaar.

op 21 11 2016 at 15:56 schreef Roos:

@Hermann sorry voor het late antwoord, had niet verwacht dat mijn reactie geplaatst zou worden eerlijk gezegd en daarnaast heb ik thuis alleen zeer traag internet momenteel en kan ik moeilijk filmpjes bekijken. Verder weet ik niet wie ik moet geloven,ik begrijp dat zij stellen dat ze wel naar Maassluis wilden dus het is het ene woord tegen het andere, en ikwas er niet bij.
Het zou best kunnen dat er onterecht of te hard is ingegrepen, misschien komt het nog voor de rechter oid?
Wel lijkt me het niet kloppen dat de demonstranten niet van te voren hadden kunnen weten dat ze de demo hadden moeten aanmelden, want blijkbaar is dat een algemene regel in Rotterdam (en niet een die Aboutaleb ter plekke verzon).
http://www.rotterdam.nl/product:demonstratie
En die neonazi’s hadden zich blijkbaar wel aangemeld voor Maassluis.

Maar goed uiteindelijk gaan toch steeds meer mensen zien dat ZP uit de tijd is (ik zag het eerst ook niet maar veranderde na lezen en discussieren vna mening), hij zal dus steeds meer verdwijnen en dan heeft de ‘boze burger’ het nakijken

op 21 11 2016 at 20:54 schreef Sasha Berkman:

Vroeger kregen mensen nog extra zware straffen vanwege minachting voor het Hof. 80 jaar please!

op 22 11 2016 at 00:04 schreef tonnie:

80 maar?? levenslang!

op 22 11 2016 at 15:46 schreef Hermann:

@Roos. Bedankt voor Uw reactie.

Amnesty International heeft het volgende over het ‘knuppel’beleid van de politie geschreven, die dit deed met waarschijnlijk de goedkeuring van de burgervader van Rotterdam, de man, die er voor iedereen gelijkelijk zou behoren te zijn:

http://www.amnesty.nl/nieuwsportaal/nieuws/rotterdam-schond-demonstratievrijheid#.WCsYbx6m-qQ.twitter

“Dit hele complex van angsten voor vreemdelingen en het einde van onze eigenheid is al die jaren systematisch opgestookt door politici…..” en “…hun angst kiezers te verliezen aan de paniekzaaiers. Op dit punt loopt jammer genoeg onze minister-president voorop.” – Woord vooraf in Maarten! (dec. 2016) door prof. dr. Maarten van Rossum.

Schandalig van Aboutaleb en z’n knokploegen en dat in ’n stad met zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende achtergronden.

op 23 11 2016 at 01:11 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Sasha Berkman, tonnie ea,

N7: beste en ook veruit goedkoopste straf voor onverbiddelijke, chronische draaideur criminelen en zwaardere jongens is toch gewoon levenslange VERBANNING UIT NEDERLAND. Ja pleur hun het land uit, klinkt hard, maar het humaner dan je denkt.

N8: Verbanning met levenslang behoud van recht op minimum inkomen is humaner, en stukken goedkoper dan 30 jaar detentie in een Nederlandse gevangenis, waar de netto/ netto kosten al 600 euro/per dag/ per gedetineerde zijn.

N9: en bij verbanning komt zo een sociaal ontwricht persoon direct in een totaal ander sociaal milieu, liefst in Suriname als tropisch en vrijer paradijs, dus dan verandert ook het hele asociale criminele gedrag automatisch, en het gegarandeerde minimun inkomen zorgt voor krachtige decriminalisatie en een mooie tiende kans dan maar.

N10: zelf heb ik nogal een (mini) crimineel verleden, vaak in cel gepleurd vroeger en gerechtelijk vervolgd, dus ik weet waar ik het over heb. Nee, geen enkele crimineel is echt happy, vanwege honger en broodsnood een stuk brood stelen moet men niet bestraffen.

op 23 11 2016 at 09:33 schreef roos:

@Hermann
“Volgens internationale en nationale regels mag het ontbreken van een kennisgeving op zichzelf echter geen reden zijn voor een verbod of andere beperkende maatregel.” (Amnesty)

Dat klopt zo te lezen niet echt
“De Hoge Raad heeft geoordeeld dat een demonstratie kan worden beëindigd omwille van het enkele feit dat ze niet is aangemeld (HR 17 oktober 2006, LJN AU 6741). Ook artikel 11 EVRM staat niet in de weg aan een vergunningsstelsel voor betogingen. Desalniettemin wordt het ontbinden van een vreedzame kleine betoging of een vreedzame betoging naar aanleiding van een actuele gebeurtenis op grond van het enkele feit dat ze niet is aangemeld in de literatuur en door de Nationale Ombudsman doorgaans niet opportuun geacht”
http://www.burgemeesters.nl/bevoegdheden/manifestaties

Desalniettemin kan het natuurlijk best een onterecht paardenmiddel zijn geweest

op 23 11 2016 at 12:28 schreef Hermann:

@Roos. Dank voor Uw link. A.I. had een verwijzing naar deze link (maar misschien hebt U die al gelezen):

https://www.amnesty.nl/sites/default/files/public/amnesty_brief_nav_demonstraties_rotterdam_12_november_2016.pdf

Daarin wordt ingegaan op de Wet openbare manifestaties. A.I. is natuurlijk niet de eerste de beste organisatie.

Soms kun je dat van burgemeesters niet zegen: “Het onrechtmatig ingrijpen van burgemeesters tijdens een demonstratie is een kwalijke ontwikkeling. Dat stellen juridische experts. De afgelopen tijd lapten verschillende bestuurders de wet aan hun laars door inhoudelijke beperkingen aan demonstranten op te leggen.” en “Burgemeester Cox bestempelt de juridische verwijten als ‘flauwekul’. „We hebben die afspraak gemaakt. Of het wettelijk verboden is, dat weet ik allemaal niet.” http://www.limburger.nl/cnt/dmf20161122_00029013/als-er-protestborden-zijn-bij-de-intocht-van-de-sint

Zoals de politie als ’n dolle stier te werk gaat, dat is ’n rechtstaat onwaardig.
https://www.youtube.com/watch?v=78b7AVJ6R8E

Misschien aardig om te vermelden: http://www.volkskrant.nl/binnenland/wilders-steunde-zelf-oproep-om-haatzaaien-strenger-aan-te-pakken~a4420364/

op 23 11 2016 at 13:50 schreef roos:

Dank je wel voor de links, ik zal ze bekijken als ik meer tijd heb.
Tja Wilders is natuurlijk de verpersoonlijking van de dubbele standaard. Nu riep hij weer dat Denk moet wordenopgeheven omdat Sylvana tegen zichzelf moet worden beschermd, en heeft dan blijkbaar niet door dat dat op hemzelf terugslaat.
Maar ik stem geen Pvv hoor, al ben ik dan een racistische galbak ;-)

op 24 11 2016 at 01:19 schreef dewanand:

Ref cit:
op 23 11 2016 at 13:50 schreef roos:

‘…terugslaat.
Maar ik stem geen Pvv hoor, al ben ik dan een racistische galbak ;-)’

———— Wieroe miaauwt:

MIaauw blanke, grootgeschapen, Hollandse mensaapje Roos,

N11: wil je toch aub op PVV stemmen, omdat Geert Wilders’s bruinhemden clubje na de totalitaire machtsovername, en het democratisch afschaffen van de Nederlandse schijndemocratie alle Hollandse katten dan het lekkerste Nassie Duits voer uit 1940 gaan serveren in mooie, gouden voerbakjes, dus ondergetekende verzoekt de witte mensaapje Roos om op de PVV te stemmen. Doe het voor al de eerlijke, hardwerkende HOllandse katten en harige koeliepoesjes van HOOGbeschaafd, SUPERmodern, HOOGontwikkeld Arisch Nederland.

WG Pootafdruk,

Wieroe, de Hindoe Nazi (homo) kat uit Delft kennisstad,
alom bekend als de Grote Katten Fuhrer met een oppermachtig miaauwend legertje bestaande uit duizenden slapende Katten cellen in luie, warme mandjes bij de open haard.

op 24 11 2016 at 13:59 schreef Roos:

@Dewanand Grootgeschapen?
Jullie schijnen te denken dat ik Jan Roos ben ofzo maar ik hou niet van matrozenpetjes en ben van het andere geslacht ;)
Verder denk ik dat jouw kat het een worst zal wezen wie er aan de macht komt zolang hij zijn brokjes maar krijgt, of die nu arisch of multicultureel zijn.

@Hermann
Tja het geval van Rotterdam moet maar eens goed uitgezocht worden, al helemaal als er onterecht geweld is gebruikt.
Het geval van Geleen is inderdaad raar, men moet geen eisen vooraf stellen zolang iets niet strafbaar is … maar dat is misschien een wijder probleem (zie ook de verwijzing in het stuk naar Pegida, dat die geen hakenkruis in een prullenbak mochten vertonen vond ik ook nergens op slaan).
Wat die Marokkaanse bejaarde man betreft las ik dat de politie daar excuses voor heeft aangeboden

op 24 11 2016 at 16:22 schreef dewanand:

MIaauw, miaauw namastiaauw blanke, Hollandse mensapin Roos,

N12: Wieroe gelooft er toch heilig in dat het Derde Rijk van Adolf Hitler de eerste Uerkattenstaat was op aarde sedert het begin van het hele mensapendom. En het Arische Kattenvoer met overheerlijke Duitse Naszi smaakjes uit 1940 was echt het allerlekkerste wat de Hollandse katjes en poesjes ooit geproefd hadden.

N13: Wieroe vindt wel dat halal kattenvoer een vies smaakje heeft en ongezond is, dus eigenlijk moet dat toch verboden worden in Nederland, want het is ahw katten mishandeling.

N14: Het hindoeistische Vega kattenvoer is echt smerig vindt Wieroe, dus daarom moet Nederland zsm binnen 9 maanden absoluut HIndoevrij worden gemaakt als de PVV en Forum voor Democratie samen de absolute macht veroveren en opnieuw een Uberkattenstaat oprichten voor tenminste Duizend jaar, en dan eff de V3 en V4 ontwikkelen.

N15: En verder wil Wieroe een seks assimilatiewet, om elk uitheems poesje uit het buitenland, al of niet maagd, al of niet getrouwd, 16+, direct na aankomst in Nederland te verplichten om lekker met de benen wijd te stoeien met lekker lange, grootgeschapen, potente, heteroseksuele, blanke, Hollandse katertjes.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS