Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[27.07.2018]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Illustratie: Theodor Kern

De post, de post, wat brengt vandaag de post? Wat zit er nu weer in Frontaal Naakts brievenbusje?

 

pbgif

 

Go

Go Hassnae!

Groet,

Brig Sala

 

pbgif

 

Verademing

Mensen als Peter Breedveld zijn een verademing in deze sinistere tijden.

Per

 

pbgif

 

Milder

Ik vond eigenlijk hetzelfde, maar dan in iets mildere vorm.

Groet,

Maarten Zeegers

 

pbgif

 

Anthony Bourdain

Hier nóg een een mooi stuk over deze man.

Dank voor je vlijmscherpe observaties, over and over again.

Warme groet,

Fred

 

pbgif

 

Persvrijheid

Geachte Peter Breedveld,

Het lijkt erop, dat de Nederlandse pers, zowel de rioolpers (TGM), het internetriool (TGM o.a.) als de zogeheten kwaliteitspers, grotendeels zijn gelijkgeschakeld (gleichgeschaltet) zonder buitenlandse bezettingsmacht (de Amerikaanse douaniers van Trump op Schiphol, binnen afzienbare tijd, uitgezonderd), zonder Kultuurkamer, en zonder de uit zijn graf overeind gehouden knekels van Meinoud Rost van Tonningen, indertijd liquidatie-commissaris van alle marxistische en socialistische organisaties!

“De Telegraaf, GeenStijl en Powned, maar ook de zogenaamde kwaliteitspers, zijn altijd de instrumenten geweest van dit systeem van disciplinering en straf.”

Wat u hier beschrijft is dat onafhankelijke journalisten worden geïntimideerd, omdat u en anderen niet meegaan in het niet-onderbouwde frame van een aanslag op de persvrijheid. De ‘ramkraak’ op de pui van het Telegraafgebouw is een criminele daad, maar van de toedracht daarvan, en van de motivatie van de dader(s), is vooralsnog niets bekend. De door u genoemde Duk-rukkers zijn niets anders dan de virtuele Hells Angels. En Tommy Wieringa moest afstand nemen van zijn eigen grap. De dreiging van broodroof is het middel tot intimidatie, zoals eerder toegepast door Wilders, tegen de Tilburgse hoogleraar Paul Frissen, en door Baudet, tegen de VWO-leraar, die zijn leerlingen alleen maar uitnodigde om kritisch te reflecteren op het gedachtegoed van genoemde Baudet.

Deze kampioenen ‘van het vrije woord’, de revolverjournalist Wierd Duk, de genoemde Führer Gerd Wilders en de over het paard getilde ‘wonderboy’ T. Baudet zijn tot een inhoudelijk debat over hun ideeën niet bereid, of in staat.

Goed dat u vasthoudt aan uw onafhankelijke opstelling. Chapeau.

Met vriendelijke groet,

Gerard Matthijssen

P.S.:
en de grap van Tommy Wieringa mag voor mij in lengte van jaren de ronde doen.
Ook als ‘1984’ van George Orwell werkelijkheid wordt.
Juist dan.

 

pbgif

 

Slavernij

Korte reactie op stuk van pseudo journalist Frederieke Geerdink!

Raar dat er een parallel getrokken wordt tussen VOC en WİC tijd en de vermeende insinuaties mbt wat er in de jaren 30 van de vorig eeuw had plaatsgevonden in het zuidoosten van Turkije!

Over het eerste geval valt overduidelijk wat te vermelden en conclusies kunnen getrokken worden om als een schending van de rechten van de mens te betitelen! Over het tweede geval kunnen we het volgende vermelden;

De Turkse staat is een jonge republiek dat succesvol gesticht werd middels een onafhankelijkheidsstrijd tegenover de Engelsen, Fransen, İtalianen, Grieken, ANZAC troepen. Een jonge Turkse republiek dat met de Turkse Revolutie uit de asresten van het Ottomaanse Rijk werd herrezen.

Feodaliteit, grondbezit ten koste van de massa mensen op het platteland was een constante dat voedingsbodem boodt voor ongeletterdheid, armoede, uitbuiting, conservatisme, taboevorming.

De Engelsen en de Fransen hadden als slechte verliezers van de Turkse Onafhankelijkheidsoorlog binnenlandse invloeden met wapens en munitie gesteund, opgehitst middels opstanden tegen de wettelijke autoriteiten!

De Engels-Franse steun werd verleend om de jonge Turkse republiek te destabiliseren! De binnenlandse invloeden bestonden uit de restanten van Sultanaanbidders; Kalifaatverheerlijkers, godsdienstfanaten en grootgrondbezitters die de massa in hun dogmatische greep hielden middels het feodalisme!

Er werden bloedige opstanden tegen de autoriteiten georganiseerd. Bruggen opgeblazen, wegen ontoegankelijk gemaakt. De Turkse staat moest haar autoriteit laten gelden! De opstanden werden neergeslagen en de kopstukken zijn vervolgd conform de wetten en de maatregelingen die toen genomen moesten worden! Als we naar het heden kijken, kunnen we vaststellen dat de staat erin was geslaagd het feodalisme te ontkrachten? Na de westerse interventie na de eerste vrije verkiezingen can Turkije met de overgang van een eenpartij- naar meerpartijenstelsel; kunnen wij concluderen dat juist met westerse steun het feodalisme, conservatisme via de politieke wegen zich een positie hebben bemachtigd; dat vanaf 1950 tot op het heden rechtse koers hebben aangehouden! Met kiezers die in alles de hand van god zagen, stemmen uitbrachten op rechtse politici die in de pockets zaten van het westen!

Neem de huidige tijd en stel je eens voor dat Belgie en Duitsland jonge westfriezen hebben aangespoord in opstand te komen in het noorden van het land en dezen hebben bewapend om politiemensen, ambtenaren van de Nederlandse staat te verhinderen hun werk te doen en ook gedood worden.

Je kunt een tijdsperiode niet zomaar met een pincet uit zijn omstandigheden halen en een vergelijking trekken met de huidige normen en waardensysteem. Het dient aan de toenmalig geldende normen en waarden systemen, tijdsgeest getoetst te worden. Anders is het een uit diens context gehaalde; manipuleerbaar stuk verworden!

Echter de Nederlandse staat zou direct reageren en de opstand neerslaan en de kopstukken moeten vervolgen! Later zou de geschiedenis niet moeten spreken van een genocide maar van een onwettig terroristische acties dat met de arm van de Nederlandse wet is neergeslagen.

Frederieke Geerdink had vermeld;
Een paar jaar geleden bood de Turkse (toen nog) premier Erdogan excuses aan voor een massamoord op alevitische Koerden in de jaren dertig van de vorige eeuw. – Dat was onder druk vanuit het westen gebeurd, de excuses, want het was een voorbode en een gedwongen aanloop om de zogenaamde Armeense genocide te erkennen-

De excuses waren zo onoprecht als wat. – de excuses waren idd onoprecht en onnodig want er had geen genocide plaatsgevonden-

Niet alleen weigert Turkije gedegen onderzoek te doen naar de gebeurtenissen van toen, ook is er in feite niets veranderd aan het gedrag van de Turkse staat, al worden er tegenwoordig geen tienduizenden burgers tegelijk meer doodgebombardeerd. – de Turkse staat heeft alle archieven geopend inzake deze periode, het is een uitspraak dat op propaganda, leugen berust, er waren ook geen 10.000 mensen doodgebombardeerd, dat is een goedkope uitspraak dat een hoger doel dient-

Zijn excuses waren een politiek spelletje. – dat klopt, het was een politiek spel, maar wel een voorbode en aanloop naar een hoger doel, namelijk het erkennen van een zogenaamde genocide op de Armeniers-

De benaming pseudo verdient de dame in kwestie; en is totaal geen Turkije kenner.
Een Koerdistan-Correspondent?!? Dat is ook zo een goedkoop propagandabenaming dat een betrekking heeft op een regio waarin westerse geheime diensten bezig zijn om dat gebied tot dectanden toe te bewapenen, mensen te ronselen en te laten bewegen om tegen destabiliteit te veroorzaken!

Koerdistan?!? Waar is dat? Heeft het een hoofdstad? Heeft het grenzen zoals wij die kennen vanuit het Bosatlas? Hoe heet de minister-president? Zo kunnen wij ıren doorgaan! Hetzelfde geldt ook voor dat terroristische PKK groepering. Wordt gefinancierd door vrouwenhandel, drugssmokkel, afpersing, orgaanhandel en wordt ook door westerse landen bevoorraad van munitie en wapens. Terroristen die vrijheidsstrijders genoemd worden. Terroristen die onschuldige mensen in andere regio’s aanvallen. Stel je eens voor dat er lieden opduiken in Alkmaar, Den Helder, Amsterdam, Enkhuizen en bomaanslagen plegen! Hoe noemt u dezen? Rosendragers? Vrijheidsstrijders? Sympathieke guerillas die romantische doelen nastreven?

Pseudo journalist; gegroet!

PS
Erdoğan is een marionet van het westen; een Trojaans Paard dat de fundamenten van de seculier democratische rechtsstaat moet verzwakken! Op het gebied van Armeense, Koerdische, Cyprus, Mensenrechten Kwestie heeft Erdoğan bergen werk in het voordeel van het westen beslecht! Erdoğan is nazaat van de Sultanaanbidders. Een prachtige symbiose van samenwerking tussen het westen en deze mannetje van dienst. Af en toe schreeuwen tegen İsrael, wat meetings organiseren, maar in feite een hele regio (İrak, Libie, Syrie) in vuur en vlam laten zetten in samenwerking westerse geheime diensten!

Het westen is blij met Erdoğan en mainstream media doet alsof het een boeman is, maar in feite goede pinchhitter is hij in de Greater Middle East Project!

Met Erdoğan heeft het westen een piek bereikt met de Winstmaksimalisatie van politiek-economische belangen!

Eens zal zijn houdbaarheidsdatum verstrijken!

Nederland heeft een paar generaties terug al haar excuses moeten aanbieden! Voor Srebrenica niet gedaan, waarom zou zij het voor de Slavernij periode doen?

Ilker Ugurlu

 

pbgif

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 27.07.2018 @ 05:43

[Home]
 

1 Reactie

op 27 07 2018 at 05:52 schreef Peter:

Ambieert u ook een plekje in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS