Home » Archief » Nederland zuiveren


[21.06.2018]

Nederland zuiveren

Peter Breedveld

Wilders heeft gezegd dat hij Nederland wil de-islamiseren, hij heeft beloofd om minder, minder, minder Marokkanen te regelen, hij heeft gezegd dat hij tientallen miljoenen moslims wil deporteren.

Ik vraag me dus af wat er “nep” is aan de bewering dat Wilders Nederland wil “zuiveren”. Wilders wil Nederland zuiveren, van de moslims, van de Marokkanen, van de vluchtelingen. Nu roepen journalisten al jaren dat Wilders hiermee bedoelt dat hij wil dat de huren omlaag gaan en de kaalslag in de zorg wil tegengaan, maar dat is niet wat hij zegt. Wilders zegt dat hij minder Marokkanen gaat regelen, dat Nederland moet worden gede-islamiseerd, dat hij tientallen miljoenen moslims wil deporteren, hij wil Nederland zuiveren. Is geen woord van gelogen.

Holocaust

Maar Eva Jinek vindt het SCHANDALIG. “Daarmee refereert u aan de Holocaust!” beet ze Farid Azarkan toe, die met het idee had gespeeld om tijdens de verkiezingscampagne een banner op Internet te laten circuleren met het portret van Wilders en de tekst: ‘Na 15 maart gaan we Nederland zuiveren’. Aan tafel bij Jinek zat een flapdrol die ik nog niet kende, Amerika-correspondent Michiel Vos, die ook agressief op Azarkan begon in te pikken. “Jawel, dat was een HOLOCAUST-referentie!” Want zo gaat dat met Nederlandse journalisten. Wilders zegt dat-ie moslims en Marokkanen wil deporteren: “Lalala! Vertel ons alles over uw poezen!” Kut-Marokkaan zegt dat Wilders Nederland wil zuiveren: “OHOOO! DAT MAG HELEMAAL NIET! DAT IS EEN HOLOCAUST-REFERENTIE!”

Flikker toch op. De bloedhonden gaan weer los op DENK vanwege een idee dat nooit is uitgevoerd. Ontkennen dat je nooit toestemming hebt gegeven om die banner op buitenlandse websites te zetten, waar die anderhalf jaar lang schijnt te hebben gestaan, onzichtbaar voor iedereen in Nederland, mag niet want dan ben je een “draaikont” en doe je “denken aan Van Kooten en de Bie” (want die hebben ooit een langspeelplaat uitgebracht met de titel ‘Draaikonten’; het is zo dommig allemaal). Journalisten bekritiseren mag ook niet, want dan ben je net als Trump. Trump geeft de media de schuld, dus als jij kritiek hebt op de media, ben je precies als Trump.

Maar als je moslims wilt deporteren, met tientallen miljoenen tegelijk, en Nederland wilt de-islamiseren en Minder Marokkanen belooft te regelen, dan ben je niet precies als Trump. Dan ben je een lieve poezenmeneer die mag komen vertellen over zijn poezen. Azarkan herinnerde Jinek aan haar poezeninterview met Wilders en Jinek reageerde verontwaardigd in bekakt Nederlands: “WAAJ HÉÉFT U HAT OVUJ?!!” Nou, over je kritiekloze interview met die geblondeerde freak over zijn fucking kutpoezen, Jinek, met wie je gezellig op de foto ging, terwijl je hem had moeten vragen naar zijn haatzaaierij, zijn racisme en zijn islamofobie, dáár heeft-ie het over.

Heimelijk gefilmd

Dat je het gore lef hebt om DENK te verwijten dat ze polariseert en angstzaait omdat die partij heeft overwogen de kiezers eraan te herinneren dat Wilders Nederland wil zuiveren, wat godverdomme gewoon waar is, Holocaust-referentie of niet. Als jij vindt dat het een Holocaust-referentie is, vind jij dus dat Wilders een nieuwe Holocaust wil. Terwijl “zuiveren” ook door Stalin werd gedaan, en door Joseph McCarthy en onlangs nog door Baudet, de politicus van het jaar, toen hij een groep dissidenten zijn partij uitgooide.

Dat DENK er door die BNN/VARA-journalisten, Peter Kee en David van der Wilde, is ingeluisd, lijdt geen enkele twijfel. Uit dit filmpje blijkt dat hun bron, de reclamemeneer die die PVV-banner heeft getest, al eerder werd benaderd door de heren met het verzoek iets belastends voor DENK te verzinnen. Hij is degene die ze het verhaal over die banner gaf, een idee waar dus niks mee is gedaan. Ze hebben Azarkan overvallen in zijn werkkamer en hem heimelijk gefilmd.

Dat is allemaal verregaand onethisch. En dan trammelant maken omdat iemand een idee had dat uiteindelijk niet is uitgevoerd omdat iedereen het te ver vond gaan?

En de rijen sluiten zich weer. In NRC huilt Tom-Jan Meeus krokodillentranen omdat methoden zoals die van DENK (namelijk ideeën opperen die niet worden uitgevoerd omdat ze te ver gaan) in de toekomst wel normaal zullen worden. Want Wilders verspreidde nooit gemanipuleerde foto’s van Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher probeerde een criticus nooit de mond te snoeren met behulp van een anonieme stalk-troll, én het NRC Handelsblad. Baudet roept niet op, as we speak, tot een gewelddadige opstand tegen docenten omdat die allemaal links zijn.

Hechte gemeenschap

Wie op die hypocrisie wijst, zoals Enis Odaci deed op Twitter, wordt onmiddellijk de les gelezen door collega’s van Kee en Van der Wilde, zoals #Metoo-ervaringsdeskundige Francisco van Jole, die Odaci te verstaan gaf dat hij zijn tweet maar beter kon verwijderen, of wordt ervan beschuldigd in complottheorieën te geloven (ook weer door een journalist, die ook weer een flapdrol is. (Wet van Peter: ‘Nederlandse journalist = flapdrol’, enkele uitzonderingen daargelaten).

Er is geen complot tegen DENK en dat is ook niet wat Odaci bedoelt. Journalisten, vooral die op het Binnenhof, zijn allemaal fanboys. De ministers en Kamerleden zijn hun idolen. Ze zijn verguld als één van hen ze knikkend groet. Ze gloeien van trots als Rutte hen een complimentje geeft. In café Nieuwspoort worden de banden warmgehouden. Wie die orde komt verstoren, zoals DENK doet, kan op de vijandigheid rekenen van de gevestigde politici én de journalisten. Dat is niet van tevoren zo afgesproken, zo werkt het altijd in een hechte gemeenschap. Ze hebben het gezellig en dat gaat al jaren zo, en daar komen die twee Turken en een Marokkaan de pret bederven.

Daarom zitten journalisten al vanaf het begin aan de stoelpoten van DENK te zagen, met hun verdachtmakingen en hun valstrikken en hun schaamteloze hypocrisie. Maar het zal niet helpen. De achterban van DENK heeft schijt aan de verontwaardiging van Eva Jinek. Sowieso zal ik de enige niet zijn die het ontgaat wat er zo erg aan is te zeggen dat Wilders Nederland wil zuiveren. Want dat wil hij.

Verontwaardiging

Maar dat mag je niet zeggen van de policor elite, want dat dan polariseer je, dat is niet gezellig. Niet poezelig.

“POEZELIG IN JE WITTE ONDERBROEKJE!” riepen wij thuis dan altijd in koor.

You’re going down, motherfuckers. Schreeuw je verontwaardiging er maar uit, adem maar in je papieren zak, maar niemand interesseert het een reet dat DENK een smakeloos idee had dat niet is uitgevoerd. Tientallen miljoenen moslims deporteren, minder Marokkanen regelen, dat vinden we toch nét een tikje smakelozer.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.06.2018 @ 19:34

[Home]
 

1 Reactie

op 21 06 2018 at 19:59 schreef Peter:

Schande roepen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS