Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[26.09.2020]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Illustratie: Yamamoto Takato

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

Het verlies van jouw menselijkheid

Dag Hassnae, dank voor je stuk. Het is zooo waar wat je schrijft. Ik lees het met tranen. Tranen voor de mensen en de kinderen maar tegelijk ook tranen van machteloosheid. En ik voel me schuldig. Want ik doe niets. Het me nu droevig voelen is zo selectief en pathetisch. Toch is die droefheid echt. De kloof tussen het dagelijkse leven en de harde werkelijkheid komt weergaloos binnen via alle media en slingert ons wakker. Dank voor je stuk. Het is weer gedeeld. Dat is het minste.

Hartelijke groet,

Ben Brummer

 

pbgif

 

Moria

De troost is schraal, maar gelukkig sta je niet alleen, Hassnae in je treurnis over zoveel doelgerichte politieke hardvochtigheid.

Jaap Hamburger

 

pbgif

 

Akwasi

Beste Peter,

Ik las je stuk over de schandalige behandeling in de media, en vervolgens door haar werkgever, van de Officier van Justitie die besloot Akwasi niet te vervolgen. Een prima stuk, maar het viel me op dat een klein stukje van het misleidende extreemrechtse frame je lijkt te zijn ontgaan. Iets dat ik ook nergens in de media voorbij heb zien komen.

De suggestie van de extreemrechtse propaganda is dat het Meldpunt Discriminatie een ideële organisatie zou zijn, een actiegroep. Dat is niet het geval. Elke gemeente in Nederland is wettelijk verplicht zo’n antidiscriminatiebureau te hebben (Wet gemeentelijke antidiscriminatievoorzieningen). De OvJ zat dus in het bestuur van een onafhankelijke organisatie die een wettelijke taak uitvoert. Vermoedelijk zat ze daar als vertegenwoordiger van het OM, en niet vanuit een persoonlijke overtuiging.

De wettelijke status van het meldpunt en de rol waarin de OvJ zat is bij mij weten vrijwel nergens genoemd. Terwijl het me behoorlijk relevant lijkt. Het leek me daarom goed om je hier op te wijzen.

En verder, alle lof voor je strijd tegen extreemrechts!

Vriendelijke groet,

Hans Custers

 

pbgif

 

Naaktheid

Ja, inderdaad. Donkere dagen, Peter.

Maar hoewel de bevrijding van de jaren zestig inderdaad wel zo’n beetje voorbij is, put ik hoop uit het feit dat zoveel jonge mensen zich lekker nergens voor schamen. En dat Netflix gewoon naaktheid vertoont.

Misschien is dat idiote Staphorst- gedoe binnenkort weer over. Laten we het hopen.

Michael Willems

 

pbgif

 

Grapperhaus

Woorden schieten tekort om het laag-bij-de-gronds geboefte te omschrijven, dat de Nederlandse burgers aan de wet moet houden, die hijzelf schendt: Minister van Klassen-justitie en Onveiligheid.

“Iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen”. De man is advocaat, God betert. En hij kruipt ermee weg uit de Tweede Kamer.

Gerard Matthijssen

 

pbgif

 

Joris

Joris is leuk.

Hans van Berkum

 

pbgif

 

Niet slimmer dan Famke Louise

Beste Frontaal naakt.

Het ligt aan de vraag wie slimmer is? Als je nadenkt weet niemand het echte antwoord op deze pandemie en is het vaak paniekvoetbal. Maar wat storend is, is dat er te lichtzinnig wordt gedacht. In mijn omgeving klinkt nog steeds de leuze: het is maar een griepje. Mijn en ik behoren tot de risico groep dus wij kijken wel linker uit. Nu de tweede golf er aan komt zijn we nog voorzichtiger. Niet uit angst maar we willen wel verder leven. Als we allemaal een beetje voorzichtig zijn dan hoeven er ook geen maatregelen genomen worden. Bovendien: Willem is een proleet die geniet alleen maar van de aandacht en zijn nieuwste oproep aan het zorgcentrum, toont zijn ware gezicht.

Met vriendelijke groet

Monique

 

pbgif

 

Joris (2)

Ik vind dit weer een ijzersterk verhaal over Joris!

Co Stuifbergen

 

pbgif

 

#Ikdoenietmeermee

Kritiek is prima. Daarvan valt, als de kritiek serieus, gegrond en gemotiveerd is, alleen maar te leren. Dat er vanuit het volk het nodige op het zwalkende beleid van de regering met betrekking tot beheersing van de pandemie aangemerkt wordt, is dan ook alleen maar toe te juichen. Laten we hopen dat Den Haag eindelijk eens luistert en lering trekt uit hetgeen hen verweten wordt.

Maar kritiek leveren is niet voldoende. Als er vanuit Den Haag onduidelijke, onvoldoende, en ontoereikende maatregelen en richtlijnen worden gegeven, dan is het volk op zichzelf aangewezen om de verstandigste te zijn en verspreiding van het virus tegen te gaan. Maar zien we dat? Het tegendeel, vrees ik.

In steeds grotere getale en sterkere mate laat het volk juist zien dat het helemaal niet meer bereid is om verspreiding tegen te gaan. Niet met als doel alsnog een waarschijnlijk onbereikbare herd immunity na te streven, maar uit weerwil jegens de overheid en uit onwetendheid en onkunde, gepaard met het niet bereid zijn kunde en kennis van anderen aan te nemen. Daarmee handelt het volk allengs in haar eigen nadeel. is voor zichzelf een groter gevaar dan de overheid in dit opzicht is. En daarmee is de roep vanuit het volk toch nauwelijks méér dan stuurs geblaat, sociaal vandalisme, dat kennelijk de nodige slachtoffers mag kosten.

Wie “niet meer mee wil doen”, beslist dat niet enkel voor zichzelf, maar ook voor ieder ander met wie zij/hij ooit in aanraking komt, ooit in de buurt komt. Dat is absoluut en onmiskenbaar antisociaal gedrag.

Groet,

Ikzelf

 

pbgif

 

Vluchtelingen

Ik hou er wel van je ongefilterde berichten te lezen, er wordt al te veel gecensureerd, onder het mom van wij censureren niet. Eigenlijk net als de rest van de wereld niet censureerd.

ok een reactie op “verdronken kleuter” bij alle kaarsjes lopende en bloemen leggende lieden kun je je afvragen dat je je energie misschien wel beter kan richten op het voorkomen van problemen, beter opletten of je houden aan regels je eigenwijze kop binnen de ramen houden en niet de woningbouwvereniging de schuld geven als je eruit kieperd en naar het gezag luisteren als ze je sommeren om weg te gaan of 1.5 m afstand te houden, of zet godverdomme je fiets eens fatsoenlijk neer zodat niemand er over struikelt.

Voorkomen is altijd beter dan genezen en dat is een waarheid die eeuwigheidswaarde heeft.

Vluchtelingen kunnen wel degelijk zat in de regio opgenomen worden maar ze laten zich liever gebruiken door regionale politiek om het Europa onder druk te zetten. Ze kunnen makkelijk rechtsaf slaan naar het Arabische schiereiland, A. ruimte genoeg met bijpassende religie of niet dan. De bendes , zich vaak genoeg handelaren noemend, in het midden oosten en noord afrika hebben altijd bestaan en komt voort uit handelaren vanaf het begin der eeuwen inclusief slaven handelaren en mensensmokkelaars handel van links naar rechts afrika van noord tot zuiden en vise versa…

Iedereen op de wereld kan even rijk zijn ben ik het helemaal mee eens !!

er is genoeg voor iedereen, wat zullen we drinken wat een lol….

mijn mening….

groet

Gerard

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 26.09.2020 @ 11:40

[Home]
 

1 Reactie

op 26 09 2020 at 11:41 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS