Home » Archief » De vluchtelingen zijn niet de parasieten, wij zijn de parasieten


[10.09.2020]

De vluchtelingen zijn niet de parasieten, wij zijn de parasieten

Peter Breedveld


Scène uit The Handmaiden (2016) van Park Chan-Wook.

Omdat ik in de afgelopen jaren een miljoenmiljard trollen op Twitter heb geblockt, was ik een beetje vergeten wat een open riool het platform kan zijn. Maar gisteren tweette ik in een opwelling een reactie op een VVD’er van Syrische afkomst, Malkis Jajan, kind van vluchtelingen nota bene, die schreef dat we ‘niet de hele wereld kunnen opvangen’ en dat ‘Links’ het vluchtelingenprobleem alleen maar erger maakt door vluchtelingen op te vangen.

Mijn tweet kreeg veel likes en het onvermijdelijke gevolg daarvan is dat je tijdlijn zich in rap tempo vult met Martins en Kezen en Ingrids en kruisridders die je uitschelden voor deuglinks en deuggleuf, naïeveling, wegkijker in een ‘linkse sprookjeswereld’ en die de sleetse riedeltjes afdraaien over “gelukszoekers”, “aanzuigende werking”, “opvang in de eigen regio” en dat Jajan “De Waarheid” spreekt, waar ik mijn ogen voor sluit. De openlijk vijandigheid, de onbeschoftheid maar vooral ook de ontiegelijke stompzinnigheid van al deze reacties, waarvan er in één keer ook nog eens héél veel zijn, een tsunami van vijandige, racistische domheid, maakt dat ik meteen zin heb mijn Twitter-account weg te halen.

Mijn mensbeeld is al niet zo positief, maar na zo’n collectieve oprisping voel ik me omringd door niets dan egoïstische racisten die liever duizenden mensen laten verdrinken in de Middellandse Zee of laten creperen in een geïmproviseerd kamp dan zelfs maar één kind te redden dat zelfs zijn ouders niet meer heeft. Het soort mensen dat woedend wordt van een verdronken peuter, niet omdat we peuters laten verdrinken, maar omdat die peuter het gore lef heeft om in het zicht van iedereen op het strand aan te spoelen in plaats van stilletjes naar de zeebodem te zakken.

Egoïstische hardvochtigheid

Maar dat wel aanstoot neemt aan het feit dat ik ‘godverdomme’ schrijf. Want ja, ik vind die egoïstische hardvochtigheid al moeilijk te verteren bij mensen die het geluk hadden hier geboren te zijn en weinig risico lopen hun gezin te verliezen aan een Amerikaanse bom of een door het Westen gesubisidieerde gifgasaanval, ik kan het helemaal niet geloven als iemand die nu een geweldig leven heeft dankzij de barmhartigheid van “Links”, diezelfde barmhartigheid wil onthouden aan anderen, die in dezelfde ellendige situatie zitten als zijn ouders indertijd. “Omdat we de niet de hele wereld kunnen opvangen”.

Nederland hoeft de hele wereld niet op te vangen, niemand stelt dat voor, maar af en toe een klein deel van de vluchtelingen opnemen die naar Europa komen, is prima te doen. Het kan, want we zijn schathemelrijk en hebben ruimte zat, en het moet, want als een mens in nood zit, help je. En ja, dan ben je een deuger, je beledigt me daar niet mee. Ik ben liever een deuger dan Adolf Hitler.

Wil je voorkomen dat we de hele wereld moeten opvangen? Stop dan de vluchtelingenstroom. Dat is makkelijk: stop met stemmen op partijen die ervoor zorgen dat de hele wereld Europa en Noord-Amerika moet opvangen en moet voorzien in hun olieverslaving en oorlogszucht. ISIS bestaat omdat het Westen dictatoriale regimes in het zadel helpt en weer omverstoot in het Midden-Oosten, Assad was allang weggeweest zonder steun van Rusland en Iran, kinderen in Bangladesh die nu in sweatshops werken, zouden met een gevulde maag naar school kunnen als Westerse bedrijven in Azië dezelfde standaarden zouden hanteren als in het Westen. Zonder Shell zou het in Nigeria niet zo’n pleuriszooi zijn. Zonder de VS zouden Al-Shabaab en tal van andere terroristische groeperingen niet bestaan.

Oorlogen steunen

Stem niet op de liberalen en de christenen die klakkeloos elke oorlog van de VS steunen en de hebzucht van een steenrijke elite voeren, zich baserend op hetzelfde gedachtegoed dat indertijd de Transatlantische slavenhandel en het kolonialisme legitimeerde, dat van onze Verlichtingsdenkers, die meenden dat je Afrika mag uitbuiten omdat de bevolking daar niet wezenlijk verschilt van de “beesten des velds” en Indianen mag uitmoorden of verjagen omdat ze de rijkdom van de bodem niet gebruiken zoals God dat heeft bedoeld. Dat is wat ik bedoelde toen ik tweette: ‘Stop met je gore racisme’. Vluchtelingen verdrinken, vriezen dood, verhongeren of creperen aan ziektes omdat wij ze beschouwen als minderwaardige wezens, als parasieten, terroristen, als bedreiging, als “mohammedanen”. Echt, wij zijn niet beter dan de genocideplegers in de wereldgeschiedenis, wij roeien tienduizenden mensen tegelijk uit, uit racisme.

“Je hebt geen argumenten!” roepen de trollen. “Weerleg dan wat ik zeg!” Maar ik ga niet in discussie met mensen wier mentaliteit ik verwerpelijk vind, en die zich toch geen reet aantrekken van feiten en inhoudelijke argumenten. “Opvang in de eigen regio?” Je kunt erop blijven wijzen dat het overgrote deel van de vluchtelingen wordt opgevangen in de regio, die uit zijn voegen barst. Water van een eendenrug. “Het zijn geen echte vluchtelingen maar economische vluchtelingen! Gelukszoekers!” Alsof mensen hun thuis verlaten en zich blootstellen aan dodelijk gevaar omdat ze hun krantenabonnement niet meer kunnen betalen of geen nieuwe schoenen voor hun kinderen kunnen betalen. Armoede in de landen waar deze vluchtelingen vandaan komen is je kinderen zien sterven van honger en ziekte. Wie het een schande vindt dat je daarvoor vlucht, heeft een hondedrol zitten op de plaats van zijn hart.

Wereldzeeën bevaren

De vluchtelingen zijn niet de parasieten, wij zijn de parasieten. Wij maken hun land onbewoonbaar om onze rijkdom mee te financieren, wij zijn sowieso zo rijk omdat we de wereldzeeën bevoeren in de tijd dat we nog echte mannen konden zijn en volkeren onderwierpen en ons landen toeëigenden en de bevolking ervan uitzogen en uitbuitten en uitmoorden.

Iedereen op de hele wereld kan even rijk zijn, makkelijk. Altijd een gevulde maag, goede scholing, goede gezondheidszorg, schoon water, kunst en literatuur, dingen om je leven te verrijken en plat vermaak op het Internet, het kan makkelijk, want er is zat voor iedereen. Maar we willen het niet. We willen alles voor onszelf. Malkis Jajan, Frans van Zwienen, John Sobieski, ‘Melmoth’, ‘Kolejorz038’, ‘Tinus’, ‘Ingeborg’, ‘Rob 225’ zien liever mensen sterven dan een menswaardig leven krijgen, dat is de harde, schrijnende waarheid.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 10.09.2020 @ 13:15

[Home]
 

1 Reactie

op 10 09 2020 at 13:15 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS