Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[09.06.2018]

Frontaal Naakts Brievenbusje

De post, de post, wat brengt vandaag de post? Wat zit er nu weer in Frontaal Naakts brievenbusje?

Negroïde genen

Hoewel uw intenties mij dierbaar zijn en van harte door mij worden gedeeld maakt u er hier toch een rommeltje van. Het ontbreekt mij helaas aan de tijd (voor onderbouwing) om u te weerleggen maar als voorbeeld: ik ben vóór etnische profilering en tegen racisme. Het één hoeft namelijk niets met het ander te maken hebben. En ja, dat kan. En ja, ik begrijp de opmerkingen van mevr F. En nee, ze is niet racistisch. Het is aan u om er evt een tweede gedachte aan te wijden. In deze vorm is het artikel te vluchtig neergezet.

Niettemin: met waardering,

Rob Ziel

Uw Hoofdredacteur: Beste Rob, schrijf je nog een keer als wél tijd hebt om één en ander te onderbouwen? Voor etnische profilering en tegen racisme zijn is hetzelfde als voor Zwarte Piet zijn en tegen racisme. Of dol zijn op zwemmen maar een hekel hebben aan water. Het compliceert de zaken nogal, zullen we maar zeggen. En wat Van Fenema betreft: wie betoogt dat blanke westerse mannen de blanke vrouw moeten beschermen tegen de verkrachtingsneigingen van bruin gespuis, is in elk geval een racist.

 

pbgif

 

Koerden

Beste Peter,

Wie heeft zich nou nooit in een vlaag van woede bij een ordinaire moordenaarsbende willen aansluiten? Want dat het hier om moordenaars gaat waar jouw goede vriendin zich wel bij zou willen aansluiten, dat heb je toch hopelijk wel door?

Om je een ideetje te geven.

In 1987 beschuldigde de PKK een Koerdisch dorp van collaboratie met het Turkse leger. Daarom besloten de vrienden van Geerdink een daad te stellen. 30 mensen uit dat dorpje werden door de PKK vermoord. Waaronder 16 kinderen. Overigens was dit niet een voorval dat op zichzelf staat. De PKK pleegde in de jaren ’80 en ’90 een heleboel van dit soort moorden. Hier een interview van Geerdink met een van de leiders/oprichters van de PKK, die medeverantwoordelijk is voor deze daden. Je zult tevergeefs zoeken naar een kritische vraag van Geerdink over deze moordpartijen.

Misschien zijn massamoorden uit de jaren ’80 en ’90 iets te lang geleden naar jouw smaak. Wie maalt er tenslotte om een paar duizend dode Turken en Koerden uit de vorige eeuw.

Hier een aantal voorbeelden uit het recente verleden. Let wel alles opsommen zou leiden tot een schier onuitputtelijke rij voorvallen.

De PKK heeft de afgelopen jaren meerdere jonge onderwijzers van begin 20 vermoord. Geerdink merkt dan cynisch op dat het misschien wel spionnen zijn. Natuurlijk neemt ze klakkeloos de propaganda van de PKK over. Het lijkt precies op het soort van redenatie waar een club als IS zich op beroept om het doden van journalisten te rechtvaardigen. Iets zegt mij dat je haar iets minder ontspannen zou interviewen als zij zou vertellen dat de PKK regelmatig journalisten vermoordt. Toch ben ik naïef genoeg om te denken dat het vermoorden van onderwijzers net zo discutabel is als het vermoorden van journalisten. En toch wel op zijn minst een kritische vraag zou behoeven tijdens zo’n interview.

Nog een voorbeeldje. De PKK voert zelfmoordaanslagen uit in Turkse steden. Onlangs in Ankara nog. Daarbij kwamen 37 burgers om. Waaronder jonge twintigers en een tienermeisje. Is dat niet een interessante contradictie met hoe braaf die PKK’ers volgens Geerdink en jou wel niet zijn? Zou een vraag daarover niet passend zijn geweest?

Dit is dus de club waar jouw goede vriendin Geerdink zo enthousiast over is.

Overigens vertegenwoordigt de PKK niet alle Koerden. Volgens deze wetenschapper, gespecialiseerd in Koerdische politiek steunt zelfs een meerderheid van de Turkse Koerden Erdogan. Misschien had jij haar hier ook een vraag over kunnen stellen? Is toch wel een beetje in tegenspraak met hoe zij de situatie schetst.

En oh ja. Zij zegt op het eind ook nog dat ze misschien wel vermoord zou zijn, als ze in Turkije was gebleven. Zou zij een journalist kunnen opnoemen die in Turkije sinds de Akpartij aan de macht is, is vermoord is door de staat? Laat staan een buitenlandse journalist.

Goed interview verder. Binnenkort hopelijk een welwillend interview met een IS-bruid. Zou goed hierop aansluiten.

Vriendelijke groet,

Hasan Uzun.

 

pbgif

 

Wit privilege

Hoi Peter,

Recht in de roos, dit stuk.

Vergelijking met de vos en boer is ook spijker op de kop!

Dit is altijd al mijn aanklacht geweest. Het is wit privilege de vrije meningsuiting te verdedigen van fascisten. Zij lopen inderdaad geen gevaar.

Karim Bettache

 

pbgif

 

Fantasy

Beste Peter,

Niet heel belangrijk maar n.a.v. uw opmerking dat zelfs vrouwen niks interessants kunnen met fantasy wilde ik toch schrijfsters als N.K. Jemisin en Nnedi Okorafor noemen.

Het is natuurlijk afhankelijk van de definitie van fantasy die men hanteert, maar ik denk dat Who fears Death van laatst genoemde en de The Inheritance Trilogy en de Broken Earth trilogy van eerstgenoemde wel, naar mijn mening, Fantasy zijn en origineel.

Maar goed misschien kende u deze schrijfster en vindt u ze volledig oninteressant.

Met vriendelijke groet,

Mark Phil Simens

 

pbgif

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 09.06.2018 @ 09:35

[Home]
 

1 Reactie

op 09 06 2018 at 09:44 schreef Peter:

Ook met uw brief op Frontaal Naakt? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS