Home » Archief » Pretty Girls


[04.06.2018]

Pretty Girls

Peter Breedveld


Le Sérignan Plage

Aan het “debat” in Nederland doen op dit moment grofweg drie groepen mee: de fascisten, de antifascisten en het Redelijke Midden. De vaste lezertjes van dit fijne familiewebmagazine weten wel welke groep ik als de gevaarlijkste beschouw: het Redelijke Midden.

Fascisten willen Nederland wit houden. ‘Blank’ noemen ze dat zelf. Van vreemde smetten vrij. Ze beloven de meute “minder Marokkanen” te gaan regelen en hitsen het volk voortdurend op tegen de niet-bestaande gevaren van verkrachtende vluchtelingen en bloeddorstige moslims. In De Balie bespreken ze de beste manier om Nederland Muslimrein te maken. Wie kritisch naar de vaderlandse geschiedenis kijkt, wil in hun ogen de Nederlandse cultuur vernietigen. Wie hen tegenspreekt, wordt besmeurd in de media en kan bezoekjes op zijn werkplek verwachten van fascisten die verhaal komen halen.

Antifascisten zijn daar allemaal tegen.

Het Redelijke Midden interesseert het geen reet dat hele bevolkingsgroepen worden ontmenselijkt door de fascisten, die daar ruimhartig een podium voor krijgen in alle media. Niet alleen in De Telegraaf, ook in NRC, Trouw, de NOS, de Vara, de VPRO en noem maar op. Je hoort het Redelijke Midden niet zoveel over het toegenomen geweld tegen moslims, de aanslagen op asielzoekerscentra, de oproepen tot geweld tegen allochtonen, toegejuicht door Kamerleden van GroenLinks, jawel, en de discriminatie door de politie, op de arbeidsmarkt en in de Tweede Kamer, waar ‘Marokkanen-debatten’ worden gehouden en racistische wetsvoorstellen worden ingediend.

Inflatie, deflatie, let’s call the whole thing off

Het Redelijke Midden maakt zich vooral zorgen om de deflatie van het woord ‘fascisme’ (nou ja, ‘inflatie’ is het woord dat Rosa van Gool gebruikt, maar dat is just plain stupid).

“Foei!” zegt het Redelijke Midden tegen de antifascisten, “als je mensen, die Nederland Muslimrein willen maken, fascisten noemt, associeer je ze met de Nazi’s die Europa Judenrein wilden maken, en zo plaats je ze buiten het debat.” En jááá, zeggen ze dan even in een snelle terzijde, GeenStijl mag antifascisten ook niet voor fascist uitmaken. “Jullie zijn allebei fout: de mensen die Nederland Muslimrein willen maken én degenen die daartegen zijn. Alleen ik ben goed, want ik ben hoog verheven boven alle strijdende partijen en zoek het beschaafde debat.”

En dat kan, als witte trut kun je blijven hameren op het beschaafde debat. “Laten we toch, jij als volwassene die moslims wil vergassen en die vluchtelingen in tienen wil hakken, en jij als volwassene die dat geen goed idee vindt, en ik, die daar een redelijke middenweg in probeer te vinden, laten we daarover op een beschaafde manier debatteren.”

Want wat de uitkomst ook zal zijn, daar zul jij nooit de gevolgen van ondervinden. Jouw bevoorrechte positie zal nooit worden aangetast, jou zullen ze niet van je bed lichten, je naasten zijn niet in gevaar, je zult hoogstens op zoek moeten naar een nieuwe schoonmaakster in de Nederlandse versie van The Handmaid’s Tale.

Omdat je wit bent, en je hebt nooit een kant gekozen. Jij bent vol-ko-men veilig.

Hele toffe peren

De witte jongens en meisjes van De Correspondent halen hun neus ook op voor de verruwing van het debat. “Kan dat nou niet beschaafder?” vragen ze zich af. Rutger Bregman verdiepte zich in de Nazi’s en ontdekte dat dat ook hele toffe peren waren, die het allemaal deden uit Kameradschaft en heus niet omdat ze joden haatten of zo. Ggg, je kunt iedereen wel jodenhater noemen omdat je het niet met ‘m eens bent.

Karel Smouter ging een kop koffie drinken met iemand van GeenStijl, en ontdekte dat de beide heren eigenlijk meer overeenkomsten hadden dan verschillen: ze zijn allebei tegen ‘groepsdenken’!

Nou ja, en allebei wit en allebei bevoorrecht en allebei hebben ze geen enkel gevaar te duchten van de fascisten die Nederland willen zuiveren van het zwartharige gespuis.

En dan kun je, als Redelijk Midden, je wel veroorloven een paar verschilletjes over het hoofd te zien, zoals dat GeenStijl tegenstanders kapot wil maken, maar echt kapotdoodvernietigd, en daartoe alle middelen gebruikt die het ten dienste staan, zoals het oproepen tot virtuele verkrachting, tot het belagen van een dissidente homo (‘smerige kutnicht‘, heet dat bij GeenStijl), het belasteren en besmeuren van andersdenkenden en het schenden, op de grofst denkbare manier, van andermans privacy en het mobiliseren van de horde mongolen die GeenStijl op kantoor de hele dag zitten te F5en om iemand, aan wie Marck Burema een hekel heeft, helemaal de tiefus te intimideren. Dit is allemaal vele malen gewelddadiger dan wanneer je iemand eens een flinke muilpeer verkoopt, of ‘fascist’ op zijn voordeur kalkt, maar de samenleving ziet dat anders, dus ze komen er steeds weer mee weg.

Nou ja, behalve dan die keer dat ze per ongeluk een witte, hypergeprivilegieerde vertegenwoordigster van het Redelijke Midden te pakken hadden dan. Want dan ziet iedereen opeens wel het gevaar.

De kaken van de vos

Beschaafd debat met fascisten, en fascisten zijn ze, is een luxe die sommigen zich kunnen permitteren, maar anderen niet, simpelweg omdat hun leven ervan afhangt. De boer kan nog onderhandelen met de vos over het aantal te verschalken kippen, maar het is niet redelijk van hem om van die kippen dezelfde welwillende opstelling te verwachten. Het zijn de kippen die straks worden vermalen tussen de kaken van de vos. Het zijn de moslims die straks zullen worden vervolgd, en de bruinen, en uiteindelijk alle zwartharigen met uitzondering van types als Erdal Balci en Zihni Özdil.

En dat zijn mijn vrienden (de zwartharigen, niet Balci en Özdil), dus nee, klootzak, steek dat beschaafde debat maar lekker waar de zon niet schijnt. In je reet is dat, inderdaad. Ik. Ga. Niet. In. Debat. Met. Fascisten. Wij gaan niet met dat tuig in debat. Groepsdenken, wat je zegt. En nou, wat ga je eraan doen?

Met fascisten praat je niet, die bestrijd je. Ze zijn een direct gevaar voor onze manier van leven, daar ga je toch niet over onderhandelen?

Zeikstemmetje: “Maar er werden ruiten ingegooid in de Rode Hoed!”

Dude, besef je wel hoe gruwelijk oneerlijk jouw beschaafde debat is? Een buitenlandse imam die in Nederland wil spreken wordt verboten, een Palestijnse activiste wordt verboten, wie protesteert tegen Zwarte Piet, wordt door de politie in elkaar geramd en brodeloos gemaakt. Angela Davis was een paar weken geleden in Nederland en dat werd nagenoeg doodgezwegen.

Varkensvlees barbecuen

Maar een haatprediker als Jordan Peterson, die vrouwen als Untermenschen beschouwt, is meer dan welkom in Nederland en krijgt meer media-aandacht dan ik natuurkundig gezien voor mogelijk achtte. Nazi’s die moslims willen treiteren door tijdens Ramadan naast een moskee varkensvlees te barbecuen, wordt geen strobreed in de weg gelegd. “Je mag ze geen Nazi’s noemen!” (Soms moet je gewoon zwijgen, weet je, gewoon je klep houden.) Thierry Baudet wordt elke dag in alle media bewierookt als ware hij de Messias. We worden elke dag, de hele dag door bestookt met haat, pure onversneden haat tegen moslims, tegen allochtonen, tegen vluchtelingen en tegen iedereen die afwijkt.

Een populaire columnist zegt, zonder een spoortje van ironie, dat hij zich verwant voelt met Anders Breivik en niemand, behalve een paar gekken op Twitter, heeft het daarover! Dat is toch waanzinnig? Je voelt je verwant met iemand die in koelen bloede tachtig kinderen doodschoot omdat hij zich geïnspireerd voelde door Wilders en niemand doet daar moeilijk over! Een andere schrijver verspreidt via Twitter dagelijks zijn weerzinwekkende racistische theorieën en wordt genomineerd voor een sjieke boekenprijs, voor een revisionistisch boek over de fascistische racist Hans Janmaat!

Barbaren in berenvellen

Zou je zeggen dat dit alles een goede basis vormt voor een beschaafd debat? Zou er niet tenminste een gelijkwaardige positie voor beide partijen moeten zijn voor een beschaafd debat? Zou één van de partijen er niet verzekerd van moeten zijn dat hij niet wordt kapotgemaakt door media en politie? Zou dat niet een keiharde voorwaarde moeten zijn voor beschaafd debat?

Lul, er is geen beschaafd debat en dat komt er ook niet. Er staat een horde doorgesnoven barbaren in berenvellen met knuppels tegenover een schlemiel met een spandoek ‘Nooit meer Fascisme’ en jij zegt “doe dat spandoek weg, want je plaatst die lieve berenvelmeneren buiten het debat”.

Net zag ik een mooie tweet van Sarah Silverman, iemand die zich wel gewoon uitspreekt tegen fascisme:

‘White people who aren’t aware of the massive amounts of racism & inequality everyday in this country are like pretty girls who think “everyone’s so nice!”’

Pretty girls, dat is wat jullie zijn. Jullie zien het niet, dus het is er niet. Maar het is er wel, knapperds.

Het is er wel.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.06.2018 @ 07:32

[Home]
 

1 Reactie

op 04 06 2018 at 07:36 schreef Peter:

Ben je een gekwetst sneeuwvlokje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS