Home » Archief » Het mes van Wierd Duk snijdt aan twee kanten


[28.04.2017]

Het mes van Wierd Duk snijdt aan twee kanten

Peter Breedveld


Illustratie: Kō Kojima

Wierd Duk beweert dat Pim Fortuyn ‘vanuit politiekcorrect denken’ is vermoord. Iedereen die ‘m uitlacht, is gek. Nu ontstond er rond Pim Fortuyn inderdaad een grimmige sfeer waarin weinig mensen zich meer inhielden en Fortuyn werd afgeschilderd als het Ultieme Kwaad. Op de dag van zijn dood schreef de toenmalige hoofdredacteur van NRC Handelsblad dat het een schande was dat Fortuyn straks als premier (hij dreigde de verkiezingen te gaan winnen) tijdens Dodenherdenking een krans bij het monument op de Dam zou leggen.

Vlak na de moord op Fortuyn schreef dezelfde hoofdredacteur in de New York Times dat Fortuyn altijd zo goed de problemen in de grote steden had weten te analyseren. Toen is de sadomasochistische liefdesrelatie tussen de media en extreemrechts begonnen, die tot op de dag van vandaag voortduurt.

Vijfde kolonne

Maar Fortuyn nam zelf ook geen blad voor de mond. In fact, hij is het die het multicultidebat, dat onder Frits Bolkestein nog heel beheerst werd gevoerd, tot de lawaaiige kermis met dronken vechtjassen maakte die het nu is. Hij zei dat Els Borst meer doden op haar geweten had dan Osama Bin Laden, dat Turken en Marokkanen een vijfde kolonne vormden die ons land naar de verdommenis hielpen, dat er onder zijn leiderschap geen islamiet het land meer in zou komen, enzovoort.

Het is mogelijk dat zijn moordenaar, mede door de media ervan overtuigd dat Fortuyn een nieuwe Hitler was, besloot dat hij degene moest zijn die Nederland voor dit gevaar zou behoeden.

Stel dus dat Duk gelijk heeft en dat je bijdraagt aan de sfeer waarin Fortuyn, of Wilders, of Baudet, een legitiem doelwit worden voor een moorddadige gek: het mes snijdt aan twee kanten. Dan is Duk mede-verantwoordelijk voor de huidige sfeer in Nederland, waarin het aantal aanslagen op moskeeën gestaag groeit, moslima’s door boze witte mannen en vrouwen worden bespuugd en in elkaar worden gebeukt, waarin politici worden bedreigd omdat ze een asielzoekerscentrum in hun gemeente willen vestigen, waarin hun kinderen worden bedreigd, waarin boze witte mannen bommen gooien naar asielzoekers.

Anders Breivik

Duk zal dan ook moet toegeven dat Wilders mede-verantwoordelijk is voor de massamoord op tachtig kinderen door Anders Breivik, die Wilders dertig keer noemde in zijn manifest. En al die PVV’ers, VVD’ers en columnisten die zich verwant verklaren met Breivik en zeggen dat ze hem begrijpen, die dragen bij aan een sfeer waarin linksmensen een legitiem doelwit vormen omdat zij met hun multiculturele ideaal ons land ‘naar de verdommenis helpen’.

Het is van tweeën één. Je kunt niet elke dag op de televisie en in de krant waarschuwen voor het gevaar van de immigranten, gillen dat vluchtelingen onze vrouwen verkrachten, de moslims onze straten overnemen, met cijfers knoeien om aan te tonen dat de verzorgingsstaat in gevaar is doordat GroenLinks onbeperkte massa-immigratie toe zou staan, elke keer weer een andere sokpop opvoeren die precies hetzelfde zegt wat jij ook altijd zegt (en dan met een onschuldig gezichtje: “maar ik schrijf alleen maar op wat hij zegt!”) en dan beweren dat je niets te maken hebt met de aanslagen op moslims en vluchtelingen en de discriminatie van allochtonen als je mensen wél de schuld geeft van de moord op Fortuyn omdat ze niet zo gecharmeerd waren van zijn haatzaaierij tegen moslims en immigranten en zelfs individuele politici.

Moslims vergassen

Zeker niet als je bedenkt dat de moslims in Nederland zich vrijwel allemaal als keurige democraten gedragen en het geweld toch vooral van rechts komt. Duks gevolg bestaat voor een groot deel uit extreemrechtse types, Pegida-aanhangers, neonazi’s van de Nederlandse Volks-Unie, PVV’ers en Baudet-fans die oproepen moslims dood te schieten en te vergassen en die iedereen intimideren die kritiek heeft op Duk. Duk maakt handig gebruik van die types, door opruiende tweets over zijn critici te plaatsen, waarna die worden belaagd door dat schorem.

Duk laat zich ook flankeren door figuren die zelfs hun brood verdienen met opruiing tegen mensen met een hen onwelgevallige mening, zoals Bart Nijman.

Dus, Dukkie Duk, ik hoor je. Jij stelt dat Gutmenschen Wilders en Baudet in gevaar brengen door erop te wijzen dat die de rechtsstaat willen afbreken, moslims deporteren en Blut und Boden-ideologie te propageren. Goed, oké, maar jij brengt alle moslims in gevaar, elke vluchteling moet over zijn of haar schouder kijken door jouw gehits, niemand met zwart haar is veilig door jouw haatpropaganda. Jij voedt de haat van de moslimhaters en piemelroepers, de brandbomgooiers en de laffe honden die moslima’s in hun gezicht stompen en hun hoofddoek aftrekken. Je zit je goddomme openlijk te verheugen op een ‘gewapende clash‘!

Gewelddadige jihad

Put dus je money waar je mouth is, Dukkie Duk, en kap met die onzin. Voer een eerlijk debat, gebaseerd op feiten. Laat ook eens een Gutmensch zijn verhaal doen, in plaats van hem op te voeren als fellow-traveler van de gewelddadige jihad.

En mijn uitnodiging blijft staan: een open debat met mij, live, voor een publiek. Vanachter je Twittermuurtje je keffertjes op me afsturen en mijn ontslag eisen is zo ontzettend sneu.

Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon!

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 28.04.2017 @ 09:19

[Home]
 

15 Reacties

op 28 04 2017 at 10:21 schreef Koos Swart:

Tsja, ik heb geleerd dat verandering er nou éénmaal bij hoort en dat sommige mensen dat niet leuk vinden.
Verwachting is dat er rond 2050 3 miljard christenen zijn en 3 miljard moslims. Dan willen meestal atheïstische Nederlanders een muur bouwen zodat ze niet binnen kunnen komen. Soort Asterix-complex. Want God bestaat niet omdat er geen bewijs is en alle oorlogen zijn veroorzaakt door gelovigen. Daar is ook geen bewijs voor, maar atheïsten hebben altijd gelijk.
Terwijl racistisch rechts de koran gebruikt als stok om mee te slaan en links de foutjes in de islam met de mantel der liefde bedekt, moet ik mijn promoties zelf betalen aangezien jullie te druk zijn met elkaar te vermoorden omdat je zo gelijk hebt. Ik wordt er een beetje moe van.

op 28 04 2017 at 10:53 schreef Chakir:

Peter, prijzenswaardig, die uitnodiging. Weirdo lijdt aan het hebben van waanideeën en een gesprek voeren met iemand die daaraan lijdt is simpelweg niet te doen. Het is een schizofrene toestand waar je niet uit kunt geraken met een normaal gesprek. Die bizarre combi van volksmennerij en het eigen slachtofferschap is een voorbeeld van die toestand die niet te evenaren is. Dan rest niets anders te doen dan trachten zijn omgeving zoveel mogelijk te overtuigen van het ziektebeeld van deze “journalist”. En dat doe jij gelukkig. Misschien dat deze “arme” man dan vrijwillig op vreedzame wijze op de juiste weg kan worden gebracht door z’n omgeving. Oké: je kunt zeggen dat dit demoniseren is (vind ik trouwens niet), maar eerlijk en oprecht, ik vraag mij echt af wat iemand bezielt om zo opzichtig en consequent hypocriet en leugenachtig te zijn? Narcisme kan het niet zijn.

op 28 04 2017 at 11:10 schreef Huib Steenbergen:

https://egyptianstreets.com/2017/04/28/go-back-to-your-country-egyptian-student-killed-in-racist-germany-car-attack/
Goed stuk, en de main stream media laat in nederland veel nieuws liggen.

op 28 04 2017 at 12:19 schreef Ina Dijstelberge:

Wierd wil niet in discussie want jij bent net als wij extreemlinks en extreem agressief. Je scheldt en lastert en stelt je buiten het debat.
De meest laffe manier om weg te duiken dus.

op 28 04 2017 at 12:28 schreef MNb:

“Voer een eerlijk debat”
Eerder komt er een vrouwelijke paus.

op 28 04 2017 at 18:57 schreef Adriaen:

Geweldig dat er objectieve berichtgevers als
Arnold Karskens en en Wierd Duk bestaan.
Zij houden de traditie van Theo van Gogh hoog.

op 28 04 2017 at 19:29 schreef Pyt van der Galiën:

Wierd Duk is een fascistische propagandist. Wat hoop je te bereiken met een debat met een fascist?

op 28 04 2017 at 20:59 schreef Martijn:

Objectief zegt ie, lol

op 29 04 2017 at 00:37 schreef Murat:

Adriaen,

Ja, want Van Gogh was het schoolvoorbeeld van objectieve berichtgeving? Hahaha, mag ik even smakelijk lachen?
Adriaen weet blijkbaar niet waar hij het over heeft.

op 29 04 2017 at 12:54 schreef Martijn:

En bovendien: Van Gogh schuwde een stevig debat bepaald niet.

op 30 04 2017 at 17:07 schreef vander f:

@Martijn,
in het geheel niet zelfs,
en veroorzaakte ze ook graag.
In tegenstelling tot Weirde Duk die blijkbaar te schijterig is voor een dialoog, zo ziet het er nu althans naar uit.
En das jammer want Peter maakt hier een verdomd zinnig punt, het mes snijdt hier aan twee kanten,
daar is geen speld tussen te krijgen lijkt me.
Mocht dhr. Duk daar anders over denken dan hoor ik dat graag.

op 30 04 2017 at 20:15 schreef Hermann:

Y’akoto: “Es sollte viel öfter darüber gesprochen werden, wie sehr Fremdheit zu Deutschland gehört” En bij Nederland vanzelfsprekend, voeg ik toe!

http://www.zeit.de/zeit-magazin/2017/18/y-akoto-saengerin-traum

Ik leef in ’n stad, die waarschijnlijk meer nationaliteiten herbergt dan Amsterdam of Rotterdam. Dat was zeker het geval, voordat ‘de Bolk’ onzin begon uit te kramen over ‘vreemden’ in Nederland, het land o.a. van de Joodse cultuur. Waar geen plaats is en nooit zal zijn voor moslims, volgens sommige ’toonaangevende politici/journalisten’. Misschien nog wel voor Molukse moslims, omdat ‘de Bolk’ zelf ’n Indo is, of eventueel voor Chinese moslim (Hui b.v.), maar niet voor diegenen die uit de Maghreb en ’t Midden-Oosten komen. Over dubbele maatstaf gesproken. Bon ton om in ’t huidige klimaat de moslims, de ‘vreemden’, af te branden op gronden, die van God zijn los gezongen. Om over Joods-christelijk te praten.

https://ghurabalbayn.wordpress.com/category/joden-jood-joods/

https://www.youtube.com/watch?v=k8ov2_4qHwg

@ Martijn. Na 17 jaar misschien interessant om dit eens terug te zien.
https://www.youtube.com/watch?v=36cTXZJ9M3U
https://www.youtube.com/watch?v=cfBn0ofPhSs

op 01 05 2017 at 15:23 schreef Chakir:

Hey Murat, over Abou Jahjah die geen antisemiet is. Zie dit interview: https://m.youtube.com/watch?v=lGW0Z7YOsU4
Erg interessant. Veel van wat de man zegt snijdt hout. Zoals: “als je een inhoudelijk gesprek aangaat met die fascisten dan wéten ze gewoon dat ze verliezen”. Moest hierbij aan jou denken Peter. Jij weet dat ook, en daarom zal dat gesprek er NOOIT komen.

op 01 05 2017 at 22:16 schreef Martijn:

Abou Jahjah is een van de intelligentere types in het publieke debat. Kan zeer duidelijk dingen verwoorden en dat antisemitisme-geleuter is dan ook vooral een mooi excuus voor types als Duk om niet in debat met hem te hoeven. Hij rekent genadeloos met zo’n type af.

Re: Van Gogh: Wow, ja, het is toch altijd ook weer schrikken wat voor hufter toch óók was, wat zijn criticasters daar ook zeggen: hij gooide z’n eigen ruiten in door z’n behoefte om te beledigen. Lekker Amsterdams ook die Elatik, dat was ik vergeten.

op 02 05 2017 at 07:16 schreef Murat:

Interessant Chakir!

Bedankt voor die link.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS