Home » Archief » Opbokken met je boze burger, anders ongeregeldheden


[28.12.2015]

Opbokken met je boze burger, anders ongeregeldheden

Peter Breedveld

kerst11

De Volkskrant riep 2015 uit tot het jaar van de Gutmensch, volgens NRC Handelsblad was ’t het jaar van de ‘boze burger’.

NRC ziet het gelukkig realistischer, dacht ik. Het afgelopen jaar hebben we inderdaad gezucht onder de terreur van de fascistische apen die hun grote muil kracht hebben bijgezet met dreigementen, intimidatie en snoeihard geweld. Politici moesten onderduiken uit angst te worden vermoord door de achterban van Geert Wilders. Democratisch genomen besluiten zijn teruggedraaid, plannen zijn afgeblazen omdat het niet mocht van Henk en Ingrid. Of anders…!

De term ‘boze burger’, of een variant daarvan, ‘bezorgde burger’, een paar maanden geleden gemunt door NOS-correspondent Jeroen Wollaars, die oprechte sympathie heeft voor mensen die azc’s in de fik steken en vluchtelingen belagen, zie ik tegenwoordig alleen nog maar in ironische context langskomen. ‘Boze burger’ staat voor een patat en frikandellen vretende missing link die het jammer vindt dat Hitler zijn werk niet heeft kunnen voltooien, oproept om 40-45 nog een keer over te doen, moslims te vergassen en dreigt de dochters te verkrachten van raadsleden die overwegen vóór de komst van een azc te stemmen.

Domrechts mantra

Maar NRC gebruikt de term helemaal niet in ironische zin. Ze is écht begaan met de arme boze burger. Zo was er een arme drommel die er in een brief schande van sprak dat vluchtelingen een gratis zwemles kregen en met ‘ongeregeldheden’ dreigde. Heel wat mensen waren verontwaardigd over die brief, ‘de briefschrijver werd beschuldigd van vluchtelingenhaat’, aldus het NRC. Maar waar niemand het over had, jammert de krant, was de klacht ‘dat het gemeentelijk beleid steeds meer gaat schuren en het draagvlak bij de burger afbrokkelt.’

Vervolgens worden de rellen in Purmerend en Geldermalsen, het bedreigen van politici, het bedreigen van hun kinderen, de aanslagen op vluchtelingen, de brandstichtingen, de bombardementen, het weerzinwekkende racisme waar, serieus, Hitler nog wit van weg zou trekken, door NRC vergoelijkt met het domrechtse mantra dat er niet naar de burger wordt geluisterd!

Serieus! In Geldermalsen werd het halve dorp afgebroken, er werden politici en medeburgers bedreigd TIJDENS EEN INSPRAAKAVOND! Maar volgens NRC werden de burgers van Geldermalsen, wederom! ‘buitengesloten van discussie’! Je bombardeert het gemeentehuis terwijl daar een inspraakavond wordt gehouden en dan word je buitengesloten van de discussie? Wat zijn dat voor imbecielen bij NRC Handelsblad, tegenwoordig?

Xenofobie is menselijk

En dan wordt die arme boze burgers ook nog eens vluchtelingenhaat verweten! Maar liefst drie hoogleraren worden in het artikel opgevoerd om die baarlijke nonsens van de uitgesloten burger te legitimeren. Eén van hen zegt ook nog doodleuk dat ‘xenofobie heel menselijk is’. O, maar dan is het in orde, toch? Niks mis mee, om gemeentehuizen en azc’s te bombarderen omdat je de nazi in je niet kunt bedwingen.

“In hoeverre heeft men serieus geprobeerd te luisteren naar de gevoelens van burgers?” vraagt een hoogleraar zich af. Het was een inspraakavond, ontzettende oen. Er kan geen stoeptegel worden vervangen, laat staan een azc worden gepland, zonder een uitgebreide procedure waarbij burgers diverse kansen krijgen om hun mening op te boeren. Ik ben jarenlang regiocorrespondent voor De Haagsche Courant geweest en kan u verzekeren dat er geen bijeenkomst is, niet over een proefdierencentrum, niet over parkeerplaatsen, niet over een dakkapelletje, waarbij er niet door woedende apen met bloeddoorlopen ogen wordt geschreeuwd dat de politici allang een plan “in de la” (“de la” ontbreekt echt nooit) hebben waarin zij nooit zijn gekend. Dat is hun vaste overtuiging en niks brengt hen daar vanaf.

Wat wil zo’n hoogleraar nou, dat er alleen nog maar plannen worden gemaakt waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de expertise van Henk en Ingrid – als ze tenminste niet druk zijn elkaar tegen de grond te meppen in de Efteling, of een moslima een abortus te schoppen?

Redeloze dieren

Geen woord wordt er in NRC Handelsblad besteed aan het gehits van Wilders en andere politici tegen vluchtelingen, aan de horrorverhalen over vluchtelingen in de media, de onversneden haatpropaganda waar óók NRC aan heeft gewerkt. Als je wil weten waarom deze wilde apen – en dat zijn het: redeloze dieren – politici bedreigen en vluchtelingen belagen, dan moet je het dáár zoeken. Niet bij het gebrek aan democratie want dat is er niet. Er zijn plannen en daar wordt democratisch over besloten, met inbreng van de burgers. Ze mogen allang meebeslissen. Ze mogen meebeslissen over zaken waar ze geen reet van weten.

Wat mij betreft is er teveel democratie, niet te weinig. Was ik de baas geweest en zag ik daar zo’n troglodiet voor de microfoon staan, met zijn volgevreten, ronde kale harses, op het punt die stinkende grote scheur van ‘m open te trekken om er weer wat oerkreten uit te stoten, dan liet ik ‘m verwijderen. Eerst maar eens een d van een t leren onderscheiden, chimpansee.

Een overgrote meerderheid van de Nederlanders is vóór azc’s. Jammer voor Henk en Ingrid, maar het kan nou eenmaal niet altijd gaan zoals jullie willen. Een ander wil ook weleens wat.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 28.12.2015 @ 13:27

[Home]
 

17 Reacties

op 28 12 2015 at 15:02 schreef Egbert:

Dus NRC schrijft over de Edense brief die het zwemmen deed verbieden: “de briefschrijver werd beschuldigd van vluchtelingenhaat”. Dit zal best zo zijn en anders dan NRC zie ik het probleem hiervan niet. Hond bijt man.

Erger is dat NRC het werkelijk belangrijke van de brief niet oppikt: de dreiging met geweld, en dat daarvoor werd gezwicht (politieadvies aan COA?). Dit is de laatste zin: Burgemeester van der Knaap, u moet niet verbaasd zijn als ongeregeldheden zoals deze in Geldermalsen hebben plaatsgevonden ook in uw gemeente gaan plaatsvinden.

op 28 12 2015 at 17:37 schreef Daan:

Xenofobie is zeker menselijk, iets vreemds in je leven betekend verandering en verandering is eng.

Hoe je er mee om gaat zou moeten getuigen van menselijkheid, voor hen die het niet willen snappen, ik zou zeggen, lees Kikker en de vreemdeling van Max Velthuijs, kinderlijk eenvoudig.

Het zal best dat Henk en Ingrid zich niet gehoord voelen, maar uit je woede op de politici, kom wat vaker naar de inspraak avonden en zoek geen zondebok in hen die gevlucht zijn voor boze politici en burgers of zich door geboorte in een ongelukkig deel van de wereld bevinden en het hier dan maar proberen te zoeken.

op 28 12 2015 at 17:57 schreef Ralph van der Geest:

Erger is dat NRC het werkelijk belangrijke van de brief niet oppikt: de dreiging met geweld,”
@Egbert, nee: want dan zou het bruine gereutel van die drie hoogleraren en dat hele stukkie in dat vod van Vandermeersch helemaal in elkaar donderen. Als er eerdaags doden vallen omdat Henk en Ingrid zich niet kunnen beheersen, is Vandermeersch medeschuldig. Net zoals dat shariawijken bij elkaar verzinnende schotschrift Trouw en dat vod van Remarque. Dat zijn er slechts drie uit een lange reeks media die er dagelijks vol enthousiasme en willens en wetens aan meehelpen de geesten rijp te maken voor genocide op moslims en vluchtelingen

op 29 12 2015 at 10:46 schreef Nrosa:

Goed stuk en zeer eens met de reactie van Ralph van der Geest.

op 29 12 2015 at 23:31 schreef Emma:

Heerlijk stuk dit! Helemaal mee eens. Waar NRC ook weleens naar mag kijken, is het feit dat veel mensen die syrische vluchtelingen WEL een warm hart toedragen en zo’n inspraakavond bijwonen, zo bang worden van al die brullende Henks en hysterische Ingrids, dat ze zelf niet eens meer iets durven te zeggen op zo’n avond. Uit angst dus voor bedreigingen, ook gericht op hun eigen kinderen. Ik lees deze klacht regelmatig op mijn Facebook tijdlijn.

op 29 12 2015 at 23:57 schreef Hypo-kriet:

Zo veel meer dan goed. Iets met parels en zwijnen.

op 30 12 2015 at 10:14 schreef Egbert:

Weet je wie ook zei ‘Bezorgde burgers worden voor racisten uitgemaakt’? Hier. Al-le tien. Bezorgde Parlementariers (eigen hachie eerst).

De he-le Tweede Kamer is meer, meer, meer achter de Eerste Ophitser van het geweld Geert ‘Slachtoffer’ Wilders gaan staan. Maar nu ze een oordeel kunnen uitspreken over Geldermalsen hoor je ze niet. Of Ede, om te beginnen. Hoe kan het dat NRC en de Kamer tot dezelfde eencellige conclusie komen, terwijl de eerste de beste van ons iets anders ziet?

op 30 12 2015 at 11:56 schreef Hans Naaktloper:

De troglodieten zijn de blikvangers Peter, je vergist je als je denkt dat zij de grootste fascistische dreiging vormen. Zij zijn de meelopers, en als zodanig zijn ze gevaarlijk door hun massa, maar aan wiens hand lopen zij mee.
Dat verhaal over ‘de la’ klopt zeker wel, want in tegenstelling tot wat jij beweert is het zo dat vele ‘inspraakmomenten’ niets meer zijn dan burgermassagepraktijken. Hoezo democratie? Geldermalsen was een voorbeeld van hoe een gemeente denkt snel zijn financiële onbalans glad te strijken. Niet dat de troglodieten dat vileine steekspel doorzien hadden, zij willen alleen bescherming van hun enge kleine wereldje.
Jij vindt blijkbaar dat alleeen mensen met verstand van zaken mogen meebeslissen, iets waartoe ik ook ben geneigd, maar de keerzijde is dat democratie alleen werkt als ieders belangen worden meegewogen, hoe irrationeel of eigenrichtig de motieven van de verschillende groepen ook zijn. We kunnen vaststellen dat wij nog geen democraten zijn.
Het is moeilijk en pijnlijk maar de mensen zij tot elkaars aanwezigheid veroordeeld, wat mij betreft is de dialoog zoals Tayfun daarover schreef een manier van omgang die hoop op common ground biedt.

op 30 12 2015 at 12:19 schreef Theo van Ewald:

Bezorgde Nederlanders monddood maken door hen als ‘dom rechts’, ‘xenofoob’, ‘racist’ en bijvoorbeeld ‘fascist’ weg te zetten zal uiteindelijk tot gevolg hebben dat men zich realiseert dat de democratie geweld aan wordt gedaan en dat geweld nog de enige uitweg is.

Sla de geschiedenisboekjes er maar op na.
Nederland is ontstaan vanuit de wil om vrij te zijn door de toepassing van geweld. Nederlanders waren gedurende lange tijd vrij. En Nederlanders zullen binnenkort de door politiek correcte volksverraders opgelegde boeien, desnoods met geweld, verbreken.
En zij die hen hebben beschimpt zullen het dan bezuren!

op 30 12 2015 at 12:21 schreef Peter:

Kijk, en daarom heet het ‘Domrechts’. Plannen worden afgeblazen vanwege het geweld van fascistische apen, mensen moeten onderduiken en hun kinderen op een veilig adres onderbrengen, maar volgens Theo van Ewald worden bezorgde Nederlanders ‘monddood gemaakt’. Je bent een imbeciel, Theo!

op 30 12 2015 at 14:42 schreef Hans Naaktloper:

@Theo van Ewald
De ‘democratie’ wordt voortdurend geweld aan gedaan. Alleen jouw soort komt slechts in beweging als hun eigen kleine kneuterige hollandsche wereldje een andere, lees veelvormiger, kleur mag gaan krijgen. Je zou je beter druk kunnen maken over de kwaliteit van het onderwijs, zowel op filosofisch als op statistiek gebied, want de dumbing down slaat toe. Rekenen kun je niet, want de meerderheid van de Nederlanders wil vluchtelingen opnemen. In ieder geval kunnen we eenstemmig zijn dat dat een democratisch besluit is. Het democratisch perspectief werd in Geldermalsen verlaten wegens economische motieven, maar dat had jouw soort natuurlijk niet in de gaten.

op 30 12 2015 at 14:51 schreef jos:

En Nederlanders zullen binnenkort de door politiek correcte volksverraders opgelegde boeien, desnoods met geweld, verbreken.

Dit soort randdebielen, Jezus. Heeft zich met Kerst helemaal volgevreten, hoeft zich geen zorgen te maken om honger of gebrek aan schoon drinkwater of onbereikbare gezondheidsdiensten, kan doen en laten wat hij wil zonder de angst ’s nachts van zijn bed gelicht te worden, kan een overheidsdienaar helemaal verrot schelden met hooguit een taakstrafje als gevolg, kan als hij het wil flink gefistfucked worden of zich helemaal in coma drinken zonder een moraalpolitie op zijn dak te krijgen … maar het mannetje klaagt nog over onvrijheid en boeien.

Theo, domme aap dat je bent, dank de hemel op je knieën dat je toevallig in Nederland bent geboren en niet in Syrië of Noord-Korea. Jouw soort is dé plaag van Nederland, ondankbare verwende kutvent dat je bent.

op 30 12 2015 at 17:09 schreef Hans Naaktloper:

Peter ff tussen twee haakjes, kijk uit met die lul Theo, volgens mij zijn mensen inderdaad bezig zwarte lijsten aan te leggen, als ’t zover mocht komen, dan sta ik er voor jou en de onzen.

op 30 12 2015 at 17:40 schreef Marcus Lucas:

Nausicaa Marbe brabbelde onlangs dat zij shit schrijft waarvan ‘mensen op belangrijke posities’ zeggen dat ze het ermee eens zijn, en daaraan soms toevoegen: ‘Maar je begrijpt dat ik dat openlijk niet kan zeggen’.

Bullshit. Er staat helemaal niks in de columns van Marbe dat níet openlijk gezegd kan worden, en al jarenlang veelvuldig vanuit de hele politieke en culturele elite, inclusief media, over ons uitgekotst wordt. Ligt geen enkel taboe op. Marbe is een wandelend rechts cliché. M’n blog over betreffend on-schrijfsel: http://politiek.blog.nl/columns/2015/11/20/nausicaa-marbe-en-het-nieuwrechtse-establishment

Nee. Wil je een opinie lezen die in deze tijd écht taboe is? Waar ‘mensen op belangrijke posities’ het eigenlijk mee eens zijn, maar die dat niet openlijk kunnen zeggen? Lees dan bovenstaande column van Peter.

Hij doorbreekt taboes en schrijft wat velen denken maar niet (durven te) zeggen omdat ze dan een shitload van bedreigingen, intimidatie, etc. over zich heen krijgen. Marbe is deel van de gevestigde orde/elite die een vals narratief (rechtse politieke correctheid) in stand houdt. Breedveld is de taboedoorbrekende outcast! https://youtu.be/_9ZMLsw8HUQ

op 30 12 2015 at 18:35 schreef Theo van Ewald:

Ja Jos dat kan ik inderdaad. In dit land. En dat wil ik ook zo houden. En waarom eigenlijk niet? Kun je me dat uitleggen Jos? Trouwens is hier geen één of andere opera over? Zoek maar even Jos. Dan vind je die vast wel.

En inderdaad Hans, worden er lijsten aangelegd. Focus Target heet dat. Heb je je score al gecontroleerd?

En ja @allen ik VREET MEZELF VOL en maak me GEEN zorgen om om honger of gebrek aan schoon drinkwater of onbereikbare gezondheidsdiensten, en ik kan doen en laten wat ik wil zonder de angst ’s nachts van mijn bed gelicht te worden. Ik kan een overheidsdienaar helemaal verrot schelden met hooguit een taakstrafje als gevolg, kan als ik het wil flink gefistfucked worden of mezelf helemaal in coma drinken zonder de moraalpolitie op mijn dak te krijgen.

Nu mag jij raden hoe dit kan… Ik geef je een aanwijzing. “Blanke beschaving”.

Rot anders gewoon op.

op 30 12 2015 at 20:46 schreef jos:

Die Theo. Net aan het janken en piepen dat ie geboeid en niet vrij was en dat dat desnoods met geweld verholpen moet worden. En nu is hij trots op de “blanke beschaving” waardoor dit land vrij is. Volgt iemand het nog ?

Hij wil het zo houden. Wat ben je toch een bang klein onzeker meisje als je denkt dat tienduizenden vluchtelingen of honderdduizenden moslims één verenigd front zouden kunnen vormen om miljoenen niet-moslims hun wil te kunnen opleggen. Dan moet je je bek houden over de “blanke beschaving” want daar heb je dan geen vertrouwen in. Een zelfverzekerde, sterke “blanke beschaving” zou geen minuut wakker liggen om een sociaal-economisch zwakke minderheid.

op 02 01 2016 at 18:26 schreef Han:

De NRC werd jarenlang verweten te elitair te zijn en alleen een spreekpop was van de elite. Nieuwe eigenaar nieuwe koers, om meer abonementen te verkopen wordt men meer proletarisch en dan moet je praten met een hete aardappel in je bek waar Henk en Ingrid in iedergeval de koppen begrijpen. Hele generaties zijn vergeten dat er nog niet zo lang geleden een zekere Adolf aan de macht was en schijt had aan burgers, boeren en buitenlui. Ze lieten verhongeren of gewoon doodschieten was in 44 en 45 een norm. Dan gaan mensen vluchten naar plekken waar het veiliger is, bijv. Amerika of Canada of zelfs richting Australie. Wat waren die hollanders blij dat hun grenzen open waren en dat ze niet in de kou in tenten werden onder gebracht en daarna terug gestuurd. Moet er niet aan denken dat alle vluchtelingen terug gestuurd zouden worden naar Nederland, dan zaten we nu al op 19 miljoen Nederlanders

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS