Home » Archief » Knuffelnazi


[30.10.2016]

Knuffelnazi

Peter Breedveld

200-2
Scène uit Kuroneko (1968)

Trouwe lezertjes van dit hedonistische weblog herinneren zich vast nog wel hoe nieuwkomer DENK door de media werd behandeld. Ik heb het hier uitgebreid gechroniqueerd. Nog steeds worden journalisten het niet moe DENK verdacht te maken, te verwijten dat ze polariseert en haat tegen bevolkingsgroepen aanwakkert.

Wat Sylvana Simons, wat mij betreft het boegbeeld van DENK, allemaal niet voor haar kiezen krijgt! De racistische haat, de laffe pogingen tot karaktermoord. IJzingwekkend. Door journalisten.

En wat heeft DENK nu eigenlijk voor verschrikkelijks gedaan? Niks. Kamerleden gefilmd tijdens het stemmen, om te laten zien dat ze hun achterban belazeren. Lodewijk Asscher bekritiseerd. Streng Verboten in Nederland. Racisme geroepen, staat de doodstraf op.

Dol op vogeltjes

Vergelijk dat met Jan Roos, voorman van de conservatief-populistische partij VNL, wordt in dit mierzoete hagiografische stuk in NRC Handelsblad opgevoerd als dekselse kwajongen met een gouden hartje. Een ‘gezellige, drukke jongen’, dol op vogeltjes, ging er als kleuter bijna aan onderdoor toen hij een darminfectie kreeg. Hield van toneelspelen. Las ontzettend veel, twee kranten per dag. Absoluut geen racist.

Geen woord over Roos’ bizarre Twitter-gedrag, zijn racistische oprispingen, de onversneden homohaat, echt virulent, het agressieve seksisme, de dreigementen allerlei types in elkaar te slaan (hij wilde zelfs naar mijn werkplek komen om mij op mijn bek te slaan), de oproepen tot gewelddadig verzet, het koddige antisemitisme, dat dan weer heel leuk gevonden wordt door Esther Voet, die doorgaans andermans tweets verhaspelt om het te doen lijken dat die antisemiet is.

Kinderen bedreigen

Dat hij gewoon op televisie vrouwen bij hun borsten grijpt, ze dus aanrandt, blijft onbenoemd. Dat hij, zwaaiend met een enorm kapmes, een groep kinderen bedreigde, schreeuwde dat hij ze hun kankerkoppen ging afhakken, daar mocht je toen al niks van zeggen. Toen ik zijn totaal ongeloofwaardige verhaal durfde te betwijfelen, dat hij door twaalf Marokkanen met ijzeren staven en stenen was belaagd, werd ik door journalist Jeroen Wollaars weggezet als gekkie.

Roos is een racist, een seksist, een antisemiet, een homohater, een eerste klas douchebag, een ongelofelijke hufter die mensen bedreigt en intimideert, maar in NRC lezen we dat-ie zo van vogeltjes houdt. Een Elsevier-journalist tweet een foto van hem met zijn moeder.

Ik heb volgens mij nog nooit de moeder van een politicus gezien. Waarom moet ik weten wie de moeder van Jan Roos is? Ik kan het niet anders zien dan een vertwijfelde poging van de gezamenlijke media om een mens te maken van deze fascistoïde horrorclown, net zo verkrampt als hun inspanningen om van DENK een monster te maken.

Gewelddadig verzet

DENK polariseert, maar Jan Roos niet? ‘I am fucking white and proud‘, die leuke grapjes over Anouks voorkeur voor zwarte mannen, die obsessieve sneren over homo’s, dat is niet ‘polariserend’? Hij roept letterlijk op tot gewelddadig verzet om de Nederlandse cultuur te verdedigen. Niet polariserend?

Wie gaat mij overtuigen dat dit flagrante verschil in behandeling van een groep donkere Nederlanders en een lawaaiige bigotte, WITTE hufter, die zich godverdomme laat fotograferen in Nazi-uniform, niks te maken heeft met racisme? As we speak is het koppel Carel Brendel/Ronny Naftaniel weer bezig één of andere imam te weren wegens haatpraat of iets dergelijks, en we hebben dit al zo vaak gezien: hierna volgen De Telegraaf Media Groep en Lodewijk Asscher en de VVD, nog voordat de PVV iets kan zeggen en dan wordt er weer iemand door de Charlie-roepende potloodventers het spreken belet.

Terwijl voor de haatpredikers in eigen kring de rode loper wordt uitgerold en een sokkel wordt versierd.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.10.2016 @ 11:41

[Home]
 

25 Reacties

op 30 10 2016 at 13:39 schreef Peter Engelen:

Dat heet ” witte privileges ”.

op 30 10 2016 at 14:22 schreef Abdel:

Voor wie het niet eerder is opgevallen; DENK wordt steevast door de media als beweging aangehaald. Die ándere beweging in de Tweede Kamer steevast als partij. Rara hoe kan dat?

op 30 10 2016 at 14:39 schreef MNb:

Ik heb dat filmpje op Krapuul bekeken, waarin Roos ‘lollig’ doet tegen vrouwen. In de VSA zou hij gefileerd worden. Hier zegt nauwelijks iemand er wat van. Islamofobie, antisemitisme en misogynie gaan hand in hand.

op 30 10 2016 at 14:50 schreef Bill:

Elke keer als ik “FN” lees blijft mn bewondering stijgen! Dat je niet op ’n bepaald moment zegt “fuck ‘em”!

op 30 10 2016 at 15:32 schreef Sasha Berkman:

Abdel: https://www.bewegingdenk.nl/

op 30 10 2016 at 16:01 schreef Kees Romijn:

In plaats van Jan Roos kun je net zo goed Paul de Leeuw schrijven. Die mag ook van alles roepen en schreeuwen. Ieder ander persoon zou hiervoor meerdere jaren gevangenisstraf hebben gekregen, voor het doen van zulke uitlatingen in het openbaar of op de televisie. Dat zijn dus al twee knuffelnazi’s.

op 30 10 2016 at 16:02 schreef Murat:

Bill,

Gelukkig denkt Peter dat niet.

Want dan zou het laatste stukje redelijkheid en tegengeluid in NL verdwenen zijn en heeft dat fascistisch tuig helemáál vrijspel.

op 30 10 2016 at 16:57 schreef Peter:

Welke partij zit Paul de Leeuw precies bij?

op 30 10 2016 at 17:07 schreef Mario:

@Kees Romijn: het verschil is o.a. dat het hier en nu niet over Paul de Leeuw gaat maar over Jan Roos.

Overigens grappig om te lezen dat je de mening bent toegedaan dat Jan Roos eigenlijk in de bak hoort vanwege zijn walgelijke gedragingen, welke in het jubelstukje van die NRC hoernalist niet naar voren wordt gebracht. Veelzeggend, ook.

op 30 10 2016 at 18:37 schreef Azi Azimullah:

Snap dat je je errug druk maakt Peter. Maar geloof me, als ik in mijn glazen bol kijk zie ik geen gevallen vrouw maar een gevallen man! Hij struikelt niet over de klinkers op het Binnenhof maar over zijn eigen ego.

op 30 10 2016 at 19:43 schreef dewanand:

REF Cit tekst Peter Breedveld:

Jan ‘Roos is een racist, een seksist, een antisemiet, een homohater, een eerste klas douchebag,….’

——- reactie dewa 98,6 % Chimpansee aapje en Wieroe als miaauwende souffleur

N1: Ja Peter, zielig is het hele Multikukeluku debat, ok er is geen debat. Heb je ooit een blanke gezien die een Turken deskundige is met drie titels, maar die nog nooit een Turk heeft gesproken, gelikt of bloot gevoeld?

N2: Pikant: gisteren Halloween in mijn flat delft zuid, nou ik liep mee met hele groep blanken en kinderen, ik in dameskleding (als gelaarsde kat, foto morgen op site) en op een gegeven moment werd ik bruut weggejaagd en drie blanke Hollandse mannen renden mij achterna van 7de tot vierde verdieping tot mijn voordeur, op haar na mishandeling voorkomen, door hun luidop uit te schelden, grommen, dreigen en af te blaffen volgens jungle principes v wilde dieren, politie gebeld en nu uitkijken dus in mijn homohatende flat. Halloween is legaal verkleedfeestje, maar dit mag niet wat ik deed. Morgen op site hele verslag.

N3: Ja, alle niet blanken kunnen maar beter zelfdeportatie voorbereiden nu binnen 18,1888 jaar, ruim voor de Laatste Holocaust.

op 30 10 2016 at 20:05 schreef Jan Reumer:

Opgeruimd is netjes want we zitten niet op jullie te wachten gaa naar je eigen land als kan zoo snel mogelijk stelletje opvreeters

op 30 10 2016 at 23:29 schreef Trawant 55:

Jan, dat is niet eens Nederlands (De officiële taal in jouw eigen land)

Probeer het eens op deze manier:
‘Opgeruimd staat netjes. Ik zit niet op jou te wachten. Ga zo snel mogelijk naar Veenendaal, uitvreter’

-geen dank

op 31 10 2016 at 00:22 schreef Murat:

@Jan Reumer,

Leer Nederlands.

op 31 10 2016 at 02:09 schreef MNb:

Dat wil je helemaal niet, dome JanR – Nld is mijn eigen land.

op 31 10 2016 at 14:09 schreef tonnie:

Och Murat, die Jan Reumer Nederlands leren? Daar is hij toch veel te stom voor, zelfs een eigen mening heeft hij niet. Chloorkuif napraten, dat is alles wat hij kan. Als ik zoiets lees, schaam ik me ervoor Nederlander te zijn.

op 31 10 2016 at 16:56 schreef Poligraf Poligrafovich Sharikov:

Ik kan me niet voorstellen dat Jan Roos straks dat gapende gat op rechts gaat vullen tussen de PVV, de PVV en de PVV. Ik bedoel, als je dan toch een klootzak bent stem je wel gewoon op de grote Leider. En als je daar te schijterig voor bent stem je wel op de VVD en niet op de splinters van Jan Roos, Hero Brinkman, Ronald Sorensen, Dirk Scheringa, Joram van Klaveren, Thierry Baudet, Rita Verdonk of Louis Bontes.

op 31 10 2016 at 17:22 schreef Pyt van der Galiën:

Er is denk ik wel een groep die vindt dat Wilders sociaal-economisch teveel naar links is opgeschoven (wat in de praktijk reuze meevalt). Vroeger zag je die groep vooral veel op Artikel7 (inmiddels ter ziele). Het is een groep die Wilders’racisme wil verbinden met een quasi-libertarisch programma, dus eigenlijk terug wil naar de vroege PVV.

Een deel van die groep zal misschien op VNL stemmen, wat wellicht goed is voor een zeteltje.

op 31 10 2016 at 17:33 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Herr Poligraf Poligrafovich Sharikov,

N4: rare naam heb jij. Je bent nieuw hier. mbt blanke broekies zoals Geert wilders, thierry baudet, jan roos, marina le pen, donald trump, enz enz, ach joh, waarom doen ze zo moeilijk??? Ze moeten gewoon niet moeilijk doen. Zie hier waar het allemaal om draait in die witte broekjes en mini bikinies:

N5: Hier gaat alles om in Nederland, USA, EU enz enz, blanken sterven uit, White Genocide, is wel lekkere genocide want het is een orgastische seksuocide. Ik ken seksueel superieure negers die al 964 blanke meiden hebben gepaald en een heleboel zijn ook vakkundig en professioneel zwanger geneukt. Dus zwarten neuken het zielige blanke ras nu dood. Ja wat doe je hiertegen als arme blanke politicus, al die blanke kutjes dichtnaaien dan maar zoals in Islam, Egypte is dit standaard.

N6: de blanke pennehoer Jan Roos moet dit maar bestuderen en Wieroe mailen:

WEBpublication BOOK WFOR1284 / EPAGE 01 of 27
Voordelen blank houden Nederland

offeraar (auteur) Dewanand
Offercode WFOR1284
Offerdatum 11 september 2010

Aantal digitale A4 pagina’s: 75
Aantal woorden: 30.215

http://www.dewanand.com/blank01.htm

op 31 10 2016 at 20:35 schreef sjonnie:

Tonnie, waarom zou jij je moeten schamen voor zo’n pisvlek als jan reumer?

op 01 11 2016 at 10:21 schreef tonnie:

Nou, omdat er helaas steeds meer mensen komen zoals hij…te dom om hun eigen taal fatsoenlijk te spreken/schrijven, maar wel afgeven op iedereen die niet in hun bijzonder smalle straatje past.

op 01 11 2016 at 12:18 schreef Murat:

Tonnie en Sjonnie, twee toffe peren.

op 01 11 2016 at 17:47 schreef tonnie:

En Murat is een schat ;o))))

op 01 11 2016 at 19:00 schreef sjonnie:

Tonnie, ik schijt op strontbalen zoals reumer, maar schaam me niet om inwoner van dit land te zijn.
Murat, wederzijds.

op 02 11 2016 at 12:50 schreef dewanand:

REF Cit tekst Peter Breedveld:

‘En wat heeft DENK nu eigenlijk voor verschrikkelijks gedaan? Niks. Kamerleden gefilmd tijdens het stemmen, om te laten zien dat ze hun achterban belazeren.’

‘Vergelijk dat met Jan Roos, voorman van de conservatief-populistische partij VNL, wordt in dit mierzoete hagiografische stuk in NRC Handelsblad opgevoerd als dekselse kwajongen met een gouden hartje….. Absoluut geen racist.’

—— dewa 98,6 % Chimpansee aapje en Wieroe als miaauwende souffleur

N7: Ja Peter, jij hebt 1001 procent gelijk, de blanke Hollandse gespletenheid en hypocrisie is smerig en walgelijk. Dit is de Nazistische VOC mentaliteit, keihard liegen, keihard verdoezelen van de genocide cijfers in niet arische landen, zeggen van ach niet alle blanke kaaskoppen kregen een kans om daar een zwarte te grazen te nemen, dus het viel wel mee he en die zwarten kregen zo wat ontwikkelingshulp met gratis loden kogels en bajonetten. Begatiliseren noemt men dat he.

N8: bijna alle zwarten en surikoelies lijden nu aan het stockholm syndroom, mooi geflikt bravo superieure blanke kaaskopjes. Beter kan het niet als zonen en HELwitte hoeren dochters van papa Satan die nu zeer tevreden is.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS