Home » Archief » Witte breekbaarheid


[27.05.2016]

Witte breekbaarheid

Peter Breedveld

maruo11
Illustratie: Suehiro Maruo

Van de week leken de media even te zijn wakker geschud door de racistische aanvallen op Sylvana Simons. Blogger Rob van Kan alias EdgeofEurope wees er meteen op dat het tij ook leek te keren toen Wilders voor de camera zijn publiek in een bierkelder had opgehitst tot het schreeuwen van “Minder! Minder! Minder Marokkanen!” Twee dagen later was iedereen Wilders’ misstap alweer aan het goedpraten en Marokkanen aan het ontmenselijken.

En inderdaad, de verontwaardiging over het racisme jegens Sylvana Simons heeft ook precies twee dagen geduurd. Al meteen werd het probleem trouwens afgedaan als een dingetje op Facebook, want het zal nooit gebeuren dat media en politici eens bij zichzelf te rade gedaan, zich afvragen hoe het kan dat mensen zich tegenwoordig vrij voelen om in alle openheid op te roepen zwarten te verbranden en Marokkanen te vergassen (hint: misschien Arabieren niet wegzetten als verkrachtende zandnegers in je krant? Nederturken niet wegzetten als ISIS-steunende wannabe terroristen?)

Ontmenselijken

Inmiddels hebben de media zich herpakt en zijn ze allemaal aan het jij-bakken geslagen. NRC plaatst een stuk waarin ene Nelleke Hijmans beweert dat Simons precies hetzelfde doet als de types die haar voor ‘negerhoer’ en dergelijke uitschelden, door ze racisten te noemen. ‘Het is een spel van elkaar diskwalificeren, ontmenselijken’, aldus Hijmans, die Simons er uiteraard ook van beschuldigt de ‘slachtofferrol’ aan te nemen.

Francisco van Joles website Joop.nl zou Joop.nl niet zijn als ze de gevestigde media qua ranzigheid niet probeert op hyperbolisch-hysterische wijze te overtreffen. ‘Racistische baggerstroom is het beste dat Sylvana Simons kon overkomen’, aldus Joop. Laten we het maar van de positieve kant bekijken: het racisme wordt hier in elk geval niet ontkend. Maar om nou van mensen te verwachten dat ze blij zijn dat ze voor negerhoer worden uitgemaakt en worden bedreigd, vind ik zelf best wel extreem gestoord.

Trouw pakt uit met een stuk van de bekeerde moslim Dennis Honing. Die zag ik een tijdje terug toevallig spreken en ik zag toen een tweedehandsautodealer aan het werk die zijn kostje bij elkaar scharrelt met het opdissen van islamofobe clichés die witte mensen altijd zo graag horen, en omdat Honing moslim is, of zegt te zijn, is het zelfkritiek en dus legitiem en geen racisme.

Slavernijverleden

In Trouw betoogt Honing dat het allemaal mooi en aardig is, strijden tegen racisme, maar dat je het dan ook over racistische Marokkanen moet hebben, en over het slavernijverleden van Marokko en dat Turken niet aan gemengde huwelijken doen en zo. Dit wordt natuurlijk gevreten door witte kwezels als de theoloog Tom Mikkers, die zemelt dat het pleidooi van DENK sterker wordt als ze ‘ook kritisch is naar zichzelf‘. Ik sprak hem tegen en werd al gauw door hem geblockt, omdat hij niet tegen mijn ‘geschreeuw‘ kon. Een rattige manier van framen die hij me al eens eerder flikte. Mikkers is een typische witte man: de mond vol van de noodzaak tot zelfkritiek, maar dat betreft altijd alleen maar de anderen en nimmer zichzelf.

Gisteren diste Elsevier-redacteur Nikki Sterkenburg ook al een oude Parool-hoax op over een groep Marokkanen die een Marokkaanse vrouw een abortus zouden hebben geschopt omdat ze met een zwarte man was. Het was indertijd het startschot voor een wekenlange hysterie rond het vermeende ’taboe’ op het benoemen van Marokkaans racisme. Sterkenburg legde uit waarom ze het verhaal in herinnering bracht: ‘discrimineren is niet alleen een wit privilege, mensen’.

Het vaste patroon: zodra iemand het eindelijk voor elkaar krijgt om racisme op de agenda te krijgen, en bij Toutatis, dat is Sylvana Simons gelukt, buitelen de witte mannetjes en vrouwtjes over elkaar heen om erop te wijzen dat allochtonen óók discrimineren. Kleuterretoriek die afschuwelijk misplaatst is op het moment dat de racistische stront tegen een zwarte mondige vrouw weer eens de ventilator raakt.

callahanblank-2

Haatbagger

Bovendien is het ook nog eens racistisch. Jaren en jarenlang gaat het al over het racisme, antisemitisme, homohaat, vrouwenonderdrukking en de algehele achterlijke barbaarsheid van allochtonen. Elke dag die God geeft zitten politici en opiniemakers te kankeren op allochtonen en moslims. De grootste partij in de peilingen is een partij die over niks anders gaat dan de perfiditeit van allochtonen en moslims. Alle andere partijen doen er driftig aan mee, want zo win je de gunst van de kiezer, die continu wordt geïndoctrineerd door de haatbagger van ‘journalisten’ als Jeroen Pauw, Wierd Duk en Jeroen Wollaars.

Niemand, helemaal niemand zegt tegen die witte partijen dat ze het óók moeten hebben over de homohaat van witte Nederlanders. Over de vrouwenonderdrukking van witte Nederlanders. Dat antisemitisme vooral een liefhebberij is van witte Nederlanders. Een witte partij mag ongestoord tekeergaan tegen zwarten. Daar moet je van onze Grote Denkers naar luisteren. Racisme op de arbeidsmarkt, door de politie, door de overheid, in de media en in het parlement wordt steevast glashard ontkend. Ondanks de feiten, ondanks de cijfers.

Waarom moet dan een partij van gekleurde Nederlanders, die dit racisme aan de kaak wil stellen, wél ook racisme door de ‘eigen groep’ ‘benoemen’? Vind ik geen hersenkraker: omdat het gekleurde Nederlanders zijn. Er wordt dus met dubbele maat gemeten. Een racistische dubbele maat.

Regenboog

Het onderwerp racistische allochtonen is al gecoverd. Bart Schut dankt er zijn bekendheid aan. Het is een industrie waar goed in verdiend wordt. Wit racisme is een taboe. Een taboe dat eindelijk doorbroken dreigt te worden. Dus komt heel wit Nederland, inclusief de linkse witte GroenLinksers, in opstand. Maakt iedereen zich opeens druk om de Armeense genocide1, en om steun aan Erdogan (dat mag kennelijk alleen als je wit bent, Erdogan steunen).

Hallo knurften, er staat in het Reformatorisch Dagblad een stuk waarin gejammerd wordt om het misbruik van een bijbels symbool, de regenboog, om christenen homoseksualiteit op te dringen! Moeten jullie niet gaan strijden voor homorechten?

O nee, witte mannen mogen gewoon wel homo’s discrimineren. Silly me!

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [Nadia Bouras wees me op een uitzending van Humberto Tans RTL Late Night, waarin Simons werd doorgezaagd over de Armeense genocide. Hoe begaan de aanwezigen waren met de slachtoffers daarvan, bleek uit het feit dat meteen na het onderwerp gezellig gelachen werd om grappige home-video’s (zit de uitzending nu te bekijken: één of andere witte lul zegt recht in haar gezicht dat je vraagt om die racistische bagger als je als zwarte vrouw de politiek ingaat. Zie dan de waardige manier waarop Simons op die bagger ingaat. Respect!]

Peter Breedveld, 27.05.2016 @ 12:01

[Home]
 

22 Reacties

op 27 05 2016 at 13:15 schreef cRR Kampen:

‘Maar hunnie doen het ook!’ interpreteer ik altijd als een bekentenis, waarop ik systematisch gebruik maak van die interpretatie.

op 27 05 2016 at 14:02 schreef Murat:

Man fantastisch.
Ik maak effe 25 Euro over.
Ben blij dat je dr bent Peter.

op 27 05 2016 at 15:17 schreef jos:

“Anti-blank” racisme onder Turken, Marokkanen, Surinamers, enz. afdoen als het equivalent van racisme onder witte Nederlanders is een smerig trucje. Witte Nederlanders zijn in aantallen en sociaal-economisch verreweg dominant en “hun” racisme heeft dus veel en veel meer relevantie. Het is niet voorstelbaar dat de witte meerderheid volledig gemarginaliseerd wordt door etnische minderheden, andersom zou dat makkelijk kunnen.

op 27 05 2016 at 22:33 schreef Esther van den Bergh:

Je hebt (weer) helemaal gelijk…. helaas!

op 28 05 2016 at 07:28 schreef Pindakaas:

Discriminatie de wereld uit, graag ja.

Peter, in hoeverre heb je ook begrip voor wangedrag van mensen die gediscrimineerd worden?

op 28 05 2016 at 07:51 schreef Nrosa:

Nóg eentje: “Het is óók heel erg om onterecht van racisme te worden beschuldigt” man man, wat een jankpartij was dat. De messen worden geslepen…

op 28 05 2016 at 10:29 schreef Peter:

Peter, in hoeverre heb je ook begrip voor wangedrag van mensen die gediscrimineerd worden?

Het is gewoon een dwangmatig bozewittemannendingetje. Ze moeten jijbakken. Heb je niks van mijn stuk begrepen, ‘Pindakaas’?

op 28 05 2016 at 11:05 schreef jos:

‘Pindakaas’, je bedoelt toch niet dat je een persoon kunt discrimineren omdat ánderen met eenzelfde huidskleur of afkomst zich misdragen ? Wat voor begrip valt daarvoor op te brengen ? Vraag jezelf eens af: hoe zou ik het vinden als ik met de nek aangekeken zou worden op een vakantiebestemming waar Nederlanders zich ernstig misdragen ? Hoe zou ik het vinden om anders behandeld te worden omdat een aantal buren of familieleden veroordeelde criminelen zijn ?

op 28 05 2016 at 11:49 schreef Murat:

@Jos,

Van een naamgenoot (Murat Morrison):

“Never argue with a bona fide idiot. They have been an idiot for far longer than you have been intelligent, they are practiced at the art of ignoring common sense and fact, and will bludgeon you with their ignorance. Stay away from arguing with this type of person.”

Fantastisch gezegd.

op 28 05 2016 at 12:55 schreef sum:

prachtstuk weer Peter. Ohhh wat heb ik zin om te stemmen volgend jaar. Hoop dat DENK 5 zetels haalt zodat racistisch Nederland op zijn gat gaat liggen.

op 28 05 2016 at 17:08 schreef sjonnie:

Ga ook maar weer eens gebruik maken van mijn stemrecht. Op naar de tien zetels voor DENK.

op 28 05 2016 at 18:12 schreef Murat:

Heb mezelf ook voor 12 euro lid gemaakt van DENK

op 28 05 2016 at 21:31 schreef Theo van Ewald:

“De grootste partij in de peilingen is een partij die over niks anders gaat dan de perfiditeit van allochtonen en moslims.”

Als nu een zeer groot deel van het electoraat, ik neem aan dat ik dat mag schrijven als het over de grootse partij gaat, iets vindt. Zou dit dan bezijden de waarheid kunnen zijn? Zijn al die kiezers dom? Misleid? Opgehitst?

Heeft u er wel eens over nagedacht meneer Breedveld dat u misschien wel degene bent die er naast zit? En dat een zeer groot deel van Nederland u en alles wat u na staat, liever kwijt is dan rijk? Die uw marrokkanen, turken en welk andere import, he-le-maal zat is? En dat zij daarom vinden dat u allemaal dient te vertrekken en dat zij, ik noem ze Nederlanders, dit gaan realiseren door massaal op een bepaalde politieke partij te stemmen? Een partij die al tijden de grootste partij is in de peilingen.

Grappig hè?

op 28 05 2016 at 21:54 schreef Peter:

Ja, hilarisch, THeo. Sieg heil!

op 29 05 2016 at 00:01 schreef Ko Ruijter:

Goeie vraag waarom ineens de Armeense Genocide nu zo belangrijk gemaakt wordt. Er zijn n.l. nog tientallen andere genocides niet algemeen erkend. Denk b.v. aan de moord op 1 miljoen Indonesische communisten door Soeharto vazallen.

Ko Ruijter

op 29 05 2016 at 00:14 schreef sum:

He Theo, er gaat niemand weg uit dit land. Ook niet als je keihard gaat huilen. Dat jij en je vrinden bepaalde Nederlanders heeelemaaal zat zijn is jullie probleem. Doen we niets mee. Vegen we ons kont mee af. Of accepteren dat deze Nederlanders hier wonen of zelf verkassen naar Rhodesië zou ik zeggen. Dat een neonazi de grootste in de peilingen is….vegen we ook ons kont mee af. Stop met creëren van valse profeten; ze kunnen niets bereiken, ze kletsen maar wat en houden zeker niet van Nederland.

op 29 05 2016 at 07:37 schreef jos:

Zo’n Theo van Ewald wordt waarschijnlijk kwaad dat ie ’n nazi wordt genoemd. Het is ook wat hè, je kunt in Nederland zelfs niet meer zeggen dat etnische minderheden verjaagd moeten worden zonder met Hitler vergeleken te worden.

op 29 05 2016 at 10:37 schreef Pyt van der Galiën:

Theo is eerlijk. Niet het helderste licht van Nederland, maar wél oprecht. Het gaat erom Nederland van Vreemde Smetten te bevrijden en voor de rest niks. Nur für Deutsche. Alleen voor Hollanders. Geen PVV-stemmer die er anders over denkt dan Theo, alleen durft de meerderheid daar niet voor uit te komen. Nou ja: anoniem op Twitter, maar niet onder eigen naam op een drukbezocht blog.

Hulde voor Theo!

op 29 05 2016 at 10:57 schreef Murat:

Om iemand daar nu hulde voor te geven. Nee, mij een brug te ver.

op 29 05 2016 at 15:33 schreef Mario:

“En dat een zeer groot deel van Nederland u en alles wat u na staat, liever kwijt is dan rijk? Die uw marrokkanen, turken en welk andere import, he-le-maal zat is? En dat zij daarom vinden dat u allemaal dient te vertrekken en dat zij, ik noem ze Nederlanders, dit gaan realiseren door massaal op een bepaalde politieke partij te stemmen? Een partij die al tijden de grootste partij is in de peilingen.”

De Nederlandse geschiedenis kent reeds een aantal van die periodes. Begon meestal met het zondebok-principe van naar beneden (denken) te trappen. Onthoofdingen, verkrachtingen en allerlei verdere gruwelijkheden tot gevolg.

U zei?

op 29 05 2016 at 15:57 schreef leo schmit:

Mijn vriend W vat dit non-issue goed samen:
‘ De vroegere linkse partijen, zoals de PvdA, hebben zich volkomen aan de kant van de elites geschaard en zijn niet in staat hiertegen te protesteren. Ze maken een punt van racisme, maar dat doen ze om voorbij te kunnen gaan aan de hoofdzaak’.

op 31 05 2016 at 16:28 schreef dewanand:

zie dit peter, zou ze ook aangifte doen tegen fn hier??

ach volgens het mensapentoop model, pure onbedorven Naakte natuur dus, waar alle mensapen ook gewoon vrolijk bloot rondlopen net als hun verre achterneven, die lieve Bonobo’s geldt:

N1: Absolute vrijheid van mensaap beesten, brullen, zeiken, elkaar afwerken, elkaar grond inlullen.

N2: Logisch deze oversekste, barbaarse mensaapjes zijn nog niet zo ver geevolueerd dat zij anti discriminatie hokken hebben uitgevonden of een eigen beschaafde seksregels wetboek met artikel 1 en 7.

N3: opmerkelijk feit, punt N1 en N2 doen verdacht veel denken aan de zgn Hindoe apentopen in India, NIckerie, Tamil Nadu, Guyana enz waar grote concentraties wonen van deze viesbruine en vieszwarte Unterkoelie aapjes.

N4: ja een idee is dat Sylvana Simons eens voor een paar jaar in een Koelieapentoop gaat wonen om daar eens te stoeien met al die miljoenen kleingeschapen, Unterkoelie schaamluizen, die zeker geilen om haar kilometershoge Afrikaanse venusheuvels te beklimmen zonder zekering.

—————

Sylvana Simons doet aangifte wegens racisme

http://www.zie.nl/video/algemeen/Sylvana-Simons-doet-aangifte-wegens-racisme/y5xz2u1f9ull

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS