Home » Archief » Massa-aanrandingen op het race-circuit: Nederlandse koeltoer!


[25.07.2022]

Massa-aanrandingen op het race-circuit: Nederlandse koeltoer!

Peter Breedveld

Nederlandse fans van autocoureur Max Verstappen zetten zich twee weken geleden op de wereldkaart met extreem seksistisch en racistisch wangedrag. Vrouwen werden bepoteld, iemands jurk werd omhooggetrokken, vaders met kinderen zongen “daar moet een piemel in” en geen vrouw was veilig voor de Nederlanders tijdens een race in Oostenrijk. Vrouwelijke fans van Verstappens rivaal Lewis Hamilton kregen racistisch-seksistische opmerkingen naar hun hoofd over hun vermeende voorkeur voor bruine mannen.

‘Massa-aanrandingen op het race-circuit’ dus. Ik moet vaak denken aan de Keulen-hoax van 2016, toen na een rustig verlopen Nieuwjaarsnacht in Keulen opeens iemand aangerand bleek door een Syrische vluchteling, waarna in enkele dagen meerdere vrouwen en toen tientallen en uiteindelijk honderden vrouwen door Arabieren bleken te zijn belaagd en de media apeshit ging, waarbij in Nederland vooral Wierd Duk en Jeroen Wollaars zich deden gelden met de meest bizarre verhalen over Syrische verkrachters en aanranders, die de politie uitlachten en zeiden dat Angela Merkel ze toch wel een verblijfsvergunning zou geven en dergelijke, en Arabisten en andere deskundigen verklaarden dat dit de islam was, en de Arabische cultuur, die nou eenmaal niet verenigbaar zijn met de Westerse cultuur die vrouwen respecteert en hun vrijheid gunt. Uiteindelijk bleken een heleboel aangiftes vals te zijn en werden er twee of drie daders veroordeeld voor zakkenrollen, ik geloof Marokkanen, maar dat zou ik moeten opzoeken.

Nederlandse cultuur

Steeds als ik dus een bericht lees over aanrandingen bij grote evenementen door witte mannen, ga ik kijken wat Wierd Duk erover schrijft. Maar aan aan het Duk-front blijft het stil over de Max Verstappen-fans, zoals ik natuurlijk had verwacht. Massa-aanrandingen zijn er ook altijd bij het jaarlijkse ‘Fería de San Fermin’ in Pamplona, met die stieren die door de straten rennen, maar daarover hoor je Duk ook nooit, behalve toen hij, samen met de extreemrechtse theoloog Lucas Hartong, dacht islamitische immigranten de schuld te kunnen geven, maar helaas, het waren gewoon Spanjaarden, waarvan een paar van Zuid-Amerikaanse afkomst.

De rest van de media houdt zich ook erg in hoor, wat die Max Verstappen-fans betreft. Er wordt bijvoorbeeld erg benadrukt dat niemand aangifte heeft gedaan van de aanrandingen en dat de Oostenrijkse politie van niets weet. Mensen geven alcohol de schuld en dat, sinds Max Verstappen, dat Formule 1-gedoe een volkssport is geworden. Krijgt de arme witte man weer de schuld. Laat Josse de Voogd het niet horen! Een vrouw die uit de school had geklapt over de misdragingen van de volkse witte Nederlanders, wordt nu uiteraard bedreigd.

Dreigen en intimideren

Nu zal alcohol ongetwijfeld een rol spelen, maar daarbij wordt te snel vergeten dat er in Oostenrijk alleen over de Nederlandse fans werd geklaagd. Alcohol drinkende Oostenrijkers, Amerikanen enzovoort weten zich kennelijk wel te gedragen tegenover vrouwen. Het is dus de Nederlandse cultuur die zich hier doet gelden, wat je ook ziet aan een aantal constantes die altijd weer opduiken in dit soort verhalen, of het nou over GeenStijl gaat of protesten tegen asielzoekers of wat dan ook. De leus “daar moet een piemel in”, bijvoorbeeld, de opmerkingen over witte vrouwen die op bruine mannen geilen, ook altijd in verband met zangeres Anouk, en natuurlijk de dreigementen. Als een Nederlander iets niet bevalt gaat-ie geheid dreigen en intimideren.

Sowieso is vrouwen aanranden, intimideren en vernederen heel erg Nederlands. GeenStijl is er groot mee geworden, want het publiceert gestolen naaktfoto’s van minderjarige meisjes, afficheert feministische activisten als hoer, nodigt zijn lezers uit te “fappen” op de foto’s van een in elkaar geslagen “lekkere PvdA-chick” en roept ze op hun verkrachtingsfantasieën te projecteren op vrouwen met meningen die de redactie niet aanstaan. Dit gedrag is al-tijd met de mantel der liefde bedekt. Liever gaan Nederlanders totaal obsessief achter vrouwen met een hoofddoek aan, omdat de hoofddoek “symbool van paternalistische vrouwenonderdrukking is”, papegaaien ze de VrijLinkse dorpsimbeciel Eddy Terstal dan na.

Aziatische bendes

In verband met iets anders dat ik vorige week had aangekaart, ik vergeet precies wat, kwam één van de vele anonieme racistische schijtluizen op Twitter me verwijten dat ik niks zei over Rotherham, vanwege mijn “geliefde islam”, of zoiets. Ik herinnerde me de naam Rotherham, een Britse stad, van jaren geleden, iets met Aziatische bendes die minderjarige meisjes seksueel exploiteerden en waartegen de politie niks deed uit angst voor racistisch te worden uitgemaakt of om een golf van racisme te ontketenen. Ik googelde naar het laatste nieuws over Rotherham en zag dat hetzelfde verhaal nu wéér speelde of nog steeds. Ik zag ook dat iemand op hoge toon verhaal ging halen bij Emine Uğur die, sinds ze een column in Trouw heeft, verantwoording moet afleggen voor alles wat er mis is in de islamitische wereld en met islamitische diaspora in het Westen. Ze heeft natuurlijk gelijk: dit is een mannenprobleem, geen moslim- of Aziatisch probleem.

Ik wil daar wel iets over zeggen: als het waar is wat er over Rotherham geschreven wordt, dus dat islamitisch-Aziatische bendes zich daar misdragen en de autoriteiten niks doen uit politieke correctheid, is dat de schuld van de racisten. Iedere keer als een moslim of vluchteling of mens van kleur iets fouts doet, krijgen alle migranten, moslims, vluchtelingen en/of andere minderheidsgroepen daar de schuld van en ontstaat er inderdaad een golf van racistisch geweld tegen die groepen. Dat maakt het werk van autoriteiten, die te maken krijgen met misstanden binnen bepaalde etnisch-culturele groepen, ontzettend moeilijk. Je wilt die misstanden bestrijden zonder de hele groep in gevaar te brengen.

Dit is een verantwoordelijkheid, een zeer grote, van de media en van de politiek. En het laat ook zien dat wettelijke verboden op racistische uitingen niks uithalen, zoals ik in mijn vorige stuk betoogde.

Dat zoveel mensen iedere keer op hoge toon verhaal gaan halen bij Emine Uğur is ook een moeilijk te bestrijden vorm van agressief racisme.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 25.07.2022 @ 10:30

[Home]
 

1 Reactie

op 25 07 2022 at 10:30 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS