Home » Archief » Lekker hitsen tegen migranten met Wierd Duk en Lucas Hartong


[08.07.2019]

Lekker hitsen tegen migranten met Wierd Duk en Lucas Hartong

Peter Breedveld


Illustratie: Bernard Villemot

Moordende en verkrachtende moslims zijn de liefste lievelings van Wierd Duk. De hele dag graast hij het Internet af, op zoek naar berichten erover. Hier en hier. Fluks retweette hij het afgelopen weekend een tweet van de extreemrechtse theoloog en PVV-politicus Lucas Hartong, die linkte naar een bericht over een minderjarig Spaans meisje dat slachtoffer was van een groepsverkrachting door migranten. Omdat het meisje zich niet zou hebben verzet, menen de aanklagers echter dat er geen sprake is van verkrachting.

O, dat is smullen zeg, een groep verkrachtende immigranten die vrijuit gaat omdat ze in Spanje kennelijk óók aan D66-rechtsspraak doen, met extra coulantie voor immigranten. Alleen, in het bericht waar Hartong naar linkt, komt het woord immigranten helemaal niet voor. Er wordt zelfs niet gesuggereerd dat de daders migranten zouden zijn of een migrantenachtergrond zouden hebben.

Massaal seksueel geweld

De groep mannen wordt ‘Manada de Manresa‘ genoemd, de ‘roedel van Manresa’. Dat is een verwijzing naar een andere opzienbarende zaak, waarbij een groep mannen tijdens het ‘Fería de San Fermin’ een minderjarige in Pamplona verkrachtte en zich ‘La Manada‘ noemde en die aanvankelijk werd vrijgesproken van verkrachting (onlangs werden ze alsnog veroordeeld). Het is altijd raak tijdens dat feest in Pamplona en het viel me al eens op dat het massale seksuele geweld daar, veelal door autochtone Spanjaarden en Britse, Amerikaanse en Duitse toeristen, Duk volkomen koud laat, terwijl hij toch zo’n geweldig kabaal maakte over de vermeende massa-aanrandingen op Nieuwjaarsnacht 2016 in Keulen.

Ik ging eens googelen en vond meer informatie over de Manada de Manresa. In de Spaanse kranten worden de namen van de daders genoemd: Bryan Andrès, Walter Diego, Maikel, Marco Antonio, Daniel David, Yordanis en Ivan. Nogal Spaans klinkende namen. Hoe komt Hartong er dan bij dat het om immigranten zou gaan? Ik googelde verder en stuitte op dit bericht. Zoals altijd overal met dit soort zaken, gingen er meteen na de eerste nieuwsberichten over de Manada de Manresa foto’s viraal rond van Arabieren die de daders zouden zijn. De jongens die hier werden beschuldigd, waren echter al dood. Verdronken voor de kust van één van de Canarische Eilanden, zoals vele duizenden vluchtelingen vóór hen en vele duizenden vluchtelingen na hen.

Autochtone Spanjaarden

Uit het bericht blijkt dat er bij de verkrachtingszaak van de Manada Manresa wel immigranten zijn betrokken, maar niet van het soort waar Duk en Hartong altijd zo opgewonden van raken. Drie daders zijn autochtone Spanjaarden, drie zijn afkomstig van Cuba en één komt uit Argentinië. Nu komt hun maatje Bart Schut de twee terechtwijzen: het is irrelevant dat het hier om migranten gaat, het gaat om het seksuele geweld dat een groot probleem is in Spanje! – “Geheel eens!” antwoordt Hartong.

Ja, ja. Alleen, waarom maakte je er dan zo’n nummertje van dat het immigranten waren, terwijl je daar helemaal geen aanwijzingen voor had? En waarom hoorden we je nooit eerder over het structurele seksuele geweld in Spanje?

Aan de spraakmakende verkrachtingen in Pamplona heb je nooit aandacht besteed. Je toonde je pas geïnteresseerd toen je dacht dat het immigranten waren die een Spaans meisje hadden verkracht en bij immigranten denk je dan aan Arabieren en zwarten, geen katholieke jongens uit Argentinië en Cuba. Als de migranten katholieken zijn, dán gaat de aandacht uit naar de arme slachtoffers. Ook bij die vermeende massa-aanrandingen in Keulen was heel Domrechts alleen maar geïnteresseerd in de vermeende immigranten-achtergrond van de daders. Het moesten en zouden Syrische vluchtelingen zijn. Waarom dan? ‘Omdat er dan een politieke aardverschuiving komt!

Strakke spijkerbroek

Seksueel en huiselijk geweld is een structureel en institutioneel probleem in Spanje. Het heeft niks met immigranten te maken, maar met mannen. Ook in Italië worden verkrachters vrijgesproken omdat de rechter bepaalt dat het slachtoffer niet heeft tegengestribbeld, of zelfs moet hebben meegewerkt, bijvoorbeeld omdat ze een strakke spijkerbroek aanhad.

Maar ga nou niet zelfvoldaan naar de Zuid-Europeanen en hun giftige machismo zitten wijzen. In Nederland is de behandeling van slachtoffers van seksueel geweld ook vaak bij de beesten af.

Voor types als Duk, Hartong en ook Schut is het bij slachtoffers van seksueel geweld net als bij antisemitisme en homohaat. Kom niet bij ze aan als de dader een witte christen of atheïst is, want dan hebben ze geen tijd voor je. Slachtoffers zijn alleen interessant als ze slachtoffers zijn van zwarten, bruinen en moslims.

Anders hadden we ze jaren geleden al veel lawaai horen maken over groepsverkrachtingen in Pamplona.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 08.07.2019 @ 08:05

[Home]
 

1 Reactie

op 08 07 2019 at 08:05 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS