Home » Archief » Palestijnenlover


[22.10.2017]

Palestijnenlover

Peter Breedveld

En hier is weer een nieuw avontuur van… Dukkie Duk! De Dukster, nog overstuur door het feit dat hij als WITTE man zijnde zomaar werd aangeklaagd voor het leed dat 0,5 procent vrouwen wordt aangedaan (FAKE! Honderd procent van de vrouwen, more like, en weet je nog, Dukmans, dat je Fréderike Geerdink slut-shamede omdat ze kritiek op je belabberde werk had?), las op de website Times of Israel, die hij voor een krant houdt, dat de nieuwe onderminister van Buitenlandse Zaken, Sigrid Kaag, Netanyahu voor racist had uitgemaakt.

Duk checkte weer niks en flikkerde het fake-news meteen Twitter op. FAKE! riep terstond een twitteraar, met een link naar de aflevering van het programma Buitenhof waarin Kaag spreekt van een “welhaast racistische teneur van Netanyahu over zijn Arabische vredespartner” waartegen Israëlische burgers in 2013 de straat opgingen. Verderop heeft Kaag het nog over een Israelische vrouw die de schoonvader van Kaag (die getrouwd is met een voormalige onderminister van Arafat) te hulp schoot nadat die was neergestoken, en die toen door omstanders voor “Arabierenhoer” werd uitgescholden.

Uiteraard geeft Dukkie weer niks van zijn uitglijder toe en ligt het allemaal weer aan de ander, die alles verkeerd begrijpt en interpreteert. Vermakelijk om te zien altijd, dat driftige gespartel van die nincompoop.

Te slim voor antisemitisme

Die Sigrid Kaag maakt het beest los bij onze vrienden van Domrechts. Leon de Winter, waar ik nog heel lang een zekere sympathie voor heb gekoesterd, reageerde op het nieuws van haar benoeming met een waanzinnig ranzige tweet over haar echtgenoot, een Palestijn, en toen kon de rest natuurlijk niet achterblijven. Wilders, Joost Niemöller, Jan Dijkgraaf en de hele rattenbende lieten hun racisme de vrije loop. Wilders scheldt Kaag uit voor ‘Palestijnenlover’. Smaakt verdomd veel naar ‘jodenvriendje’ en ‘nigger-lover‘.

Jan Dijkgraaf denkt met zijn racisme weg te komen als hij Kaag maar voor antisemiet uitmaakt. Niet direct, natuurlijk, daar is de lul te laf voor, hij doet het in de vorm van een Socratisch één-tweetje met de zelfbenoemde Koningin der Joden, Esther Voet. “Is Kaag een antisemiet, Snoes?” En Voet antwoordt: “Daar is ze te slim voor.”

Mensenrechten afschaffen

Zoiets zei Voet over mij ook al eens. Ik ben volgens haar net zo abject als advocaat Jeroen de Kreek, maar “te slim” om antisemitische lijstjes op te stellen, zoals De Kreek had gedaan. Zo gaat dat tuig te werk, nooit direct, nooit open en eerlijk, maar altijd door de suggestie in andermans hoofd te planten. “Hij is antisemiet, maar hij kijkt wel drie keer uit voordat hij dat openlijk laat blijken.” Elma Drayer ging precies zo te werk, en Carel Brendel, en Elsevier.

En het valt weer op, al schokt het me niet, want het is geheel naar verwachting, dat het schorem geen enkel probleem heeft met een minister van Buitenlandse Zaken die bij dictators wil slijmen en mensenrechten wil afschaffen als ze het landsbelang schaden, maar wel apestront gaat bij een minister die opkomt voor mensenrechten, namelijk die van de Palestijnen, en omdat ze met een Palestijn getrouwd is.

Menselijke maat

CDA’er Ferdinand Grapperhaus, die minister van Justitie wordt, ligt ook al niet lekker bij Domrechts. Thierry Baudet zit op hem te schelden omdat hij tegen het afnemen van de Nederlandse nationaliteit van jihadisten is, met ze in debat wil en ze naar Nederland wil terughalen om ze te berechten en om, nu komt het, genade te kunnen geven. Dat is natuurlijk tegen het zere been van de meute, een minister die de rechtsstaat respecteert en de menselijke maat in acht neemt. Het gajes wil constant koppen van zondaars zien rollen. Arnon Grunberg schreef daar toevallig net een treffend stukje over.

Als het aan Domrechts ligt, wordt de rechtsstaat vandaag nog afgeschaft en krijgt niemand ooit nog een tweede kans. Wraak wil het, de bloeddorst moet bevredigd worden.

Fundamentalistische islam

Overigens hoeft Links die Grapperhaus ook weer niet meteen op het schild te gaan tillen, want de man vindt dat etnische minderheden harder moeten worden aangesproken op hun weigering om te assimileren. Assimileren inderdaad, niet integreren. Verder vindt hij de fundamentalistische islam de grootste bedreiging voor het land en praat hij over Turkse Nederlanders ongeveer zoals Lodewijk Asscher doet.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 22.10.2017 @ 17:27

[Home]
 

13 Reacties

op 22 10 2017 at 17:40 schreef Martijn:

Kaag lijkt me nu net een van de betere mensen in dit kabinet, ze liet De Wijk en Boekestijn aardig de hoeken van de kamer zien. Benieuwd of ze die Zijlstra veel van die blikken gaat toewerpen zoals Marcia Luyten al eens in Buitenhof deed toen hij weer eens zat te zwatelen …

op 22 10 2017 at 20:45 schreef Sum:

Kaag is de enige met kwaliteit. Rest is bagger. Meest witte kabinet sinds de oorlog dit. Een schande eigenlijk. Verder wel shit dat D66 zich van binnenuit laat leegeten door de corrupte politici van de VVD. Duk is geen woord schrijven waard. Je moet hem live tegenspreken met feiten, wat best easy is omdat hij alles liegt.

op 23 10 2017 at 16:11 schreef Waldo Dewanand en Wieroe:

============== [wfor1346:57 ]

N1. Citaat v Shri Peter Breedveld:

N1.1. ‘Als het aan Domrechts ligt, wordt de rechtsstaat vandaag nog afgeschaft en krijgt niemand ooit nog een tweede kans. Wraak wil het, de bloeddorst moet bevredigd worden.’

N1.2. ‘Fundamentalistische islam’

N1.3. ‘Overigens hoeft Links die Grapperhaus ook weer niet meteen op het schild te gaan tillen, want de man vindt dat etnische minderheden harder moeten worden aangesproken op hun weigering om te assimileren.’

N1.4. ‘Assimileren inderdaad, niet integreren.

N2. Tsja MIaauw Shri Peter, leuke vraagje v Wieroe: wil je aub het Hollandse fundamentalisme eens systematisch neerpennen, van a/z, de Hollandse NSB en Christelijk Koloniale mentaliteit. Raar he dat letterlijk alle blanke Hollanders dolgelukkig feest vierden, twee weekjes later nadat het Arische broeder ras uit Duitsland binnen was gemarcheerd, en duizenden blanke Hollandse hete meiden kletsnat en met benen wijd op straat tegenkwam ipv Hollandse militaire.

N3. Maar Peter, toch moet je nu meer de science kant op, begin bij de Bonobo cultuur en reken dan vanaf 2 miljoen jaar terug naar het HOOGbeschaafde HOllandse mensapen kabinet.

op 23 10 2017 at 19:55 schreef Chakir:

Kaag lijkt mij ook één met het hart op de goede plek. Ik voorspel: daar gaat het verkeerd mee aflopen. Wat de D66-lovers ook denken, Pechtold zal als het er op aankomt haar keihard laten vallen. We zullen zien.

op 23 10 2017 at 19:56 schreef Sasha Berkman:

‘Palestijnenlover’. Smaakt verdomd veel naar ‘jodenvriendje’ en ‘nigger-lover‘.

dank je Peter voor deze observatie.

op 24 10 2017 at 07:04 schreef J.Johnson:

Nogal vreemd zo opeens, die bevel is bevel mentaliteit in dit stukje. Dat jihadisten in Nederland van de rechtsstaat een tweede kans krijgen om de terreur van ISIS voort te zetten, klopt inderdaad, wat ik echter niet snap is waarom het steunen van de wetten in kwestie lovenswaardig is. Wat ik evenmin snap is wat er zo “menselijk” is aan deze maat. Ik zie liever dat zij die afreisden naar Syrië om daar alles wat niet soennitisch is dan wel te vermoorden, dan wel tot slaaf te maken, daar zullen sterven, en met mij vele anderen. Is het menselijke dan een merknaam geworden van het soort humanisme dat meer van doen heeft met de orde der weekdieren?

Inderdaad een treffend stukje van Arnon Grunberg, Jezus stierf voor onze zonden, dus wij die ons beroepen op onze christelijke wortels moeten voor de zonden van jihadisten en michael p’s met hem mee het graf in. En gevangenisstraffen voor trotse verkrachters van jonge meisjes, die nuanceren we tot 4 jaar.

op 24 10 2017 at 12:00 schreef Kees Romijn:

Het kabinet Rutte 3 zal een voortzetting blijken te zijn van de ´keurige´ Nederlandse koloniale politiek van weleer zoals die ten tijde van de VOC ( Verenigde Oostindische Compagnie ) reeds gestalte kreeg.

op 24 10 2017 at 14:01 schreef Vandergraaff:

Waarom is het meisje zo bang voor het konijntje?

Zij die veroordelen en straffen moeten volgens de ethiek zuiver van geweten zijn, een onoplosbare tegenstelling.

Een van de teruggerkeerde ISgangers blijkt zich na rehabilitatie te ontpoppen als de wijste- meest erudiete -geer van een era.

Het konijntje is de binnenstebuitengekeerde basisbarbarij van onverschillig welke cultuur.

op 24 10 2017 at 14:17 schreef Mario:

@Kees Romijn;

“Het kabinet Rutte 3 zal een voortzetting blijken te zijn van de ´keurige´ Nederlandse koloniale politiek van weleer zoals die ten tijde van de VOC ( Verenigde Oostindische Compagnie ) reeds gestalte kreeg.”

Wat ontbeert is een referentie aan de -inmiddels welbekende- uitspraak van voetzalfje Balkenende. Iets met een bepaalde (VoC) mentaliteit. Ofzo.

op 24 10 2017 at 14:40 schreef Peter:

Waarom is het meisje zo bang voor het konijntje? (…) Het konijntje is de binnenstebuitengekeerde basisbarbarij van onverschillig welke cultuur.

Wat ís dit?!

op 24 10 2017 at 16:09 schreef Vandergraaff:

foto en tekst brengen mij op die gedachte

op 24 10 2017 at 17:36 schreef Gerard Matthijssen:

J.Johnson:

“Dat jihadisten in Nederland van de rechtsstaat een tweede kans krijgen om de terreur van ISIS voort te zetten, klopt inderdaad, wat ik echter niet snap is waarom het steunen van de wetten in kwestie lovenswaardig is. Wat ik evenmin snap is wat er zo “menselijk” is aan deze maat. Ik zie liever dat zij die afreisden naar Syrië (…) daar zullen sterven (..)”.

Wat er werkelijk gebeurt is veel erger, dan het doodwensen van terugkerende jihadisten, wat Rutte en jij eenstemmig doen: Frankrijk en ook het V.K. liquideren hun ‘eigen’ jihadisten, ZONDER VORM VAN PROCES (Trouw, 03-07-2017). Dat is een flagrante schending van de rechtsstaat. De -veronderstelde-terroristen krijgen niet de kans zich te verantwoorden voor de strafrechter. Bovendien kennen Frankrijk en het V.K. geen doodstraf, wat trouwens in de Europese Unie de norm is.

Gelukkig heeft de aantredende minister van justitie Grapperhaus besef van de rechtsstaat en de mensenrechten. Het ontbreken daarvan zou onaanvaardbaar zijn.

op 31 10 2017 at 16:37 schreef Tonnie:

24 10 2017 at 17:36 schreef Gerard Matthijssen:

Het aan-gort-schieten in de IS-woestijn van de “eigen jihadi’s” is mogelijk omdat “jus in bellum” nog steeds geldt. Je verzint gewoon een smoes (oorlog te velde) om op eigen jihadi’s te richten. Want je kunt redenen hebben om daar een vijandelijke brandhaard denken te vinden. In oorlogsrecht hoef je de Rules Of Engagement niet uitputtend te verantwoorden. Als “Jus in Bellum” niet geldt, heb je heel wat te verantwoorden. Zie “De Punt” waar mr Zegveld nu mee bezig is.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS