Home » Archief » Slut-shamen met Het Financieele Dagblad


[19.01.2019]

Slut-shamen met Het Financieele Dagblad

Peter Breedveld


Illustratie: Kobayashi Eitaku

In elk land, waar ook ter wereld, waar conservatieve mannen aan de macht zijn, is de allereerste prioriteit de controle over de vrouwelijke seksualiteit. Voorbeelden uit islamitische landen zijn er te over, waar de zedenpolitie over de eerbaarheid van de vrouwen waakt zodra er een islamist aan de macht komt. In Egypte werden vrouwen, die deelnamen aan de demonstraties op het Tahrirplein, verkracht en aan een vernederende maagdelijkheidstest onderworpen. Maar ook Trump ging bijna meteen achter de abortus- en anticonceptiewetgeving aan.

In Nederland hebben de mensen daar altijd veel over te zeggen, want wij respecteren vrouwenrechten en vrouwen zijn bij ons gelijkwaardig en alles.

Yeah, rrright.

Seksualiteit

De zaak Ans Boersma is wat dat betreft een ontnuchterende reality-check. Die bewijst dat ook in Nederland de eer van de man valt en staat met de seksualiteit van de vrouw. Die moet worden bedwongen en onder controle worden gehouden.

En ik heb het niet alleen over de reactionaire oude mannen die, – meestal anoniem, want het zijn stuk voor stuk laffe schijtbakken – Ans Boersma uitschelden voor moslimhoer en jihad-temeijer en wat niet allemaal. De hoofdredacteur van het Financieele Dagblad is een slut-shamer, het Openbaar Ministerie is een slut-shamer.

Die hoofdredacteur, Jan Bonjer – en wat een zelfingenomen ijdeltuit is dat, daar kan hoofdredacteur Hans Nijenhuis van het Algemeen Dagblad nog wat van leren -, geeft gewoon openlijk toe dat hij Boersma bij haar sollicitatie heeft gevraagd of ze soms als correspondent naar Turkije wilde vanwege een liefdesrelatie. En hij zegt dat als hij had geweten dat ze een relatie had gehad met een Syriër die via Turkije naar Nederland was gevlucht, hij Boersma niet zou hebben aangenomen.

Godverdommese schande

Nu heeft Het Financieele Dagblad de banden met Boersma verbroken, omdat ze seks heeft gehad. Nee, niet omdat ze banden heeft of had met terroristen, ze wist niet eens dat die knakker bij Al-Nusra zat, en niet omdat ze valsheid in geschrifte heeft gepleegd, want dat moet nog blijken en wordt door haar en haar advocaat ontkend. Boersma is door het Openbaar Ministerie voor de leeuwen gegooid en door het Financieele Dagblad aan de kant gezet omdat ze seks heeft gehad. Omdat ze godverdomme seks heeft gehad. Dit is gewoon een geval van staats-gesanctioneerd slut-shamen.

En wie dat niet een godverdommese schande vindt, die is een achterlijke aap. Die is geen haar beter dan die Egyptische politiemannen met hun grijpgrage vingers, of dan die pussy-grabber in het Witte Huis.

Zoals Fréderike Geerdink terecht aan Bongers vraagt: Mag een freelancer wel voor het Financieele Dagblad werken als hij of zij een relatie met een bankemployee of beurshandelaar heeft gehad? Wordt daarnaar gevraagd?

En waar ik benieuwd naar ben: is Bongers over zijn eigen seksleven ook zo openhartig als hij van zijn vrouwelijke freelancers verlangt?

Over Fréderike gesproken: die werd door Wierd Duk, ook nu weer vol op het orgel met betrekking tot Boersma, al eens op dezelfde manier te grazen genomen, toen hij suggereerde dat haar journalistieke werk niet deugde omdat ze een relatie met een PKK-officier zou hebben gehad.

Mata Hari

Ik dacht altijd dat mijn seksleven heel braaf was, maar als ik dat zo lees, op Twitter en elders, doet niemand het in Nederland met mensen die niet grondig zijn doorgelicht van tevoren, en die allemaal keurige belastingbetalende en wetsgetrouwe democraten zijn. Anders: no go! Nou, als ik heel eerlijk ben, wat natuurlijk altijd gevaarlijk is in Nederland, dan heb ik het ook weleens met iemand gedaan die niet deugt.

Schrijver Özcan Akyol doet het ook alleen maar met oppassende burgers. Voor hem is Boersma trouwens al schuldig aan valsheid in geschrifte, daar heeft-ie geen proces voor nodig. Hij meent ook dat ze heeft geprobeerd ons te misleiden door te tweeten dat haar uitzetting uit Turkije te maken had met het gebrek aan persvrijheid in dat land.

Boersma, die valse Mata Hari, spion voor Al Qaeda, en al die arme mannen op het verkeerde been gezet, door hen te laten denken dat Turkije de boosdoener was.

Terwijl ze al die tijd wist dat ze seks had gehad. En als een vrouw seks heeft gehad, dan is dat altijd de oorzaak van wat dan ook.

Ruggegraat

Complimentje voor Thomas Bruning van de NVJ, overigens, op wie ik altijd scheld, maar die nu eindelijk wat ruggegraat toont door pal achter Boersma te staan.

Onschuldpresumptie, wat een mooi principe is dat. Toch, Sander Philipse?

 

 

 

 

 

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 19.01.2019 @ 12:26

[Home]
 

1 Reactie

op 19 01 2019 at 12:27 schreef Peter:

Commentaar? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS