Home » Archief » Wetenschappelijk onderzoek bewijst: Frontaal Naakt heeft altijd gelijk gehad


[29.09.2017]

Wetenschappelijk onderzoek bewijst: Frontaal Naakt heeft altijd gelijk gehad

Peter Breedveld


Hideko Takamine in Carmen falls in love (Keisuke Kinoshita, 1952). Source: Lipstick Trouble

NRC Handelsblad pakte begin deze week flink uit met een wetenschappelijk onderzoek dat aantoont waar ik nou al jaren op hamer: de media dragen een flinke steen bij aan de moslimhaat in de samenleving door moslims vrijwel altijd in verband te brengen met terreur en criminaliteit. Autochtone Nederlanders zijn daarentegen vrijwel altijd hardwerkende burgers, of topsporters die zeges behalen. Dat wordt door mediaspecialist Nel Ruigrok echt keihard wetenschappelijk aangetoond.

En zo komt het dat allochtonen met een schoon blazoen minder kans maken bij sollicitaties dan autochtonen met een strafblad, zegt mediaspecialist Nel Ruigrok in NRC. Ze adviseert de media daarom ook positieve verhalen over moslims te brengen. Oók positieve, dus de media moeten hun palet wat uitbreiden, allochtonen hetzelfde behandelen als autochtonen.

Heel veel reuring is er niet over, als je het bijvoorbeeld vergelijkt met het nieuws dat de nieuw te vormen regering onze kinderen straks verplicht naar het Rijksmuseum wil sturen, maar ik zag al wel weer een Pavlov-reactie voorbijkomen van roeptoeter Dilan Yesilgöz, die tettert dat de ’taak van journalisten is om nieuws te verslaan, niet om aan positieve beeldvorming van wie dan ook te werken.’

Lekkere woorden

Yesilgöz stond ook vooraan te blèren toen de NPO dit voorjaar liet weten allochtonen niet alleen nog maar problematiserend te willen benaderen, wat tegen het zere been was van heel Domrechts, dus Elma Drayer, Bert Brullen, De Telegraaf, GeenStijl en noem maar op. Toen bleek ze zich niet te hebben ingelezen en ook nu blijkt weer dat ze er van alles uitflapt zonder zelfs maar het titelblad van Ruigroks onderzoeksrapport te hebben gezien.

Ruigrok en de andere onderzoekers tonen aan dat journalisten bepaalde negatieve kwalificaties vooral op moslims toepassen en bepaalde positieve kwalificaties vooral op autochtone witte Nederlanders. Zelfs een criminele autochtoon wordt in de media positiever afgeschilderd dan een criminele allochtoon, wat iedereen, die de media kritisch volgt, trouwens al weet. Ruigrok citeert journalisten die onder andere zeggen dat ze Wilders’ racistische one-liners graag citeren omdat je dan ‘lekkere woorden’ als ‘Marokkanen’ en ‘straattuig’ kunt combineren zonder daar zelf verantwoordelijk voor te zijn.

Tomeloze ambitie

Ruigrok zegt dus niet dat de media moeten werken aan de positieve beeldvorming van moslims, maar moeten ophouden met het werken aan de negatieve beeldvorming. Yesilgöz vindt het niet de taak van journalisten om aan positieve beeldvorming van ‘wie dan ook’ te werken (Frederike Geerdink: ‘als ze dat niet hadden gedaan zat jij nu niet waar je nu zit’) maar ze zal zich nooit uitspreken tegen de negatieve beeldvorming, omdat ze daar haar riante salaris als Kamerlid mee verdient. Geen negatieve beeldvorming rond allochtonen = geen behoefte aan Yesilgöz, wier gebrek aan talent, intelligentie en integriteit recht evenredig is met haar tomeloze ambitie. Yesilgöz is het soort allochtoon dat de VVD graag opvoert om ‘ongemakkelijke waarheden’ te verkondigen want hé, als een allochtoon het zegt, wie zijn wij dan om dat tegen te spreken, toch? Dat zou wel heel erg paternalistisch-racistisch zijn.

Zelfkritiek

Het onderzoek van Ruigrok en haar team verdient veel meer media-aandacht. Probleem is dat journalisten absoluut niet tegen kritiek kunnen en allergisch zijn voor introspectie. Daarbij worden ze aangemoedigd door types als Dilan Yesilgöz, die inmiddels een complete en zeer lucratieve industrie draaiende houden, die van de moslim- en allochtonenhaat. Die industrie kan niet zonder de brandstof die de media aanleveren in de vorm van alarmistische verhalen over terroristen en Arabische vrouwenverkrachters, gelardeerd met tendentieuze berichten over verboden paaseitjes en kerstbomen en dergelijke.

Het is niet anders. Steun daarom Frontaal Naakt, dat medium houdt u wél scherp!

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.09.2017 @ 10:19

[Home]
 

11 Reacties

op 29 09 2017 at 13:03 schreef Chris:

Ware het niet dat het zo triest en waar is, ik heb zowaar echt kunnen lachen om dit schrijfsel, tot tranen aan toe. Dat gebeurt niet vaak op FN. Hoe raak en hoe mooi geschreven. Nu nog een fusie van DENK en de PVV? Partij voor de vrije denkers?

op 29 09 2017 at 13:07 schreef dewanand:

============== [wfor1346:50:1]

N1. Ja Shri Peter, standaard patroon is dat blanke Hollanders altijd negatief denken over iedereen met een niet blank kleurtje. Die niet blanke wordt dan keihard gestigmatiseerd, op afstand gehouden, gekleineerd, zwart gemaakt, monddood gemaakt, gepest en buiten gesloten. Dit maken alle niet blanken mee in Nederland, het is een standaard discriminatie patroon in dit blanke Arische land.

N2. Beste oplossing is dus gewoon georganiseerde zelfdeportatie van alle niet blanken, gewoon allemaal weg uit dit vieze turfpoldertje, en ze moeten dan hun eigen zwarte superstaten gaan opbouwen in hun thuislanden. Dit moet het nieuwe vreemdelingen beleid worden, zo kan je ellende voorkomen en de verkleuring bestrijden.

N3. Het gedrag van de blanke HOllanders is natuurlijk gedrag in hun eigen mensapentoop, ook witte wolven en tijgers zouden zich precies zo gedragen op hun eigen territorium.

N4. Feitelijk is apartheid al informeel gelegaliseerd in blank, nazi Nederland. Dus beste is het wettelijk ook te legaliseren, het is het blanke volksgeloof hier dus inheems.

op 29 09 2017 at 13:20 schreef Chris:

Ik ben gelukkig al 15 jaar weg, Dewa, maar ik zit er juist aan te denken om terug te gaan.

Ik deel je mening over apartheid in NL niet echt, maar, then again, ik krijg het voornamelijk via de media en vrienden die er nog wel wonen mee.

Je reactie zal wel weer zijn dat dat allemaal nazi’s zijn, maar ik moet je teleurstellen: Niet allemaal, misschien 99%.

op 29 09 2017 at 15:09 schreef Chakir:

Het interessante vind ik dat het schijnbaar geen tering uitmaakt of je als integere journalist wel een genuanceerd verhaal opschrijft. “Iets ontkrachten, of zeggen wat iets niet is, heeft in ons brein het tegenovergestelde effect.” Het gaat erom hoe je iets opschrijft, meneer Alfred Blokhuizen. Ik denk dus dat wat PB doet, met gerechtvaardigd bruut geweld (sorry Peter, maar zo zie ik het) neersabelen wel effect sorteert. PB wroet en peurt op een nano nauwkeurige wijze die stinkpuisten open. En dat irriteert, erger dan een steen in je schoen.

op 29 09 2017 at 15:25 schreef bakkwast:

gelijk hebben is 1 ding,maar gelijk krijgen is iets anders

op 29 09 2017 at 16:26 schreef sum:

Yesilgoz is een moslimhater en Turkenhater. Haar mening is niets waard.

op 29 09 2017 at 20:06 schreef Chakir:

Gloria Wekker (wat een fantastische mooie wijze vrouw is zij zeg!): “met zulke vrienden, heb je geen vijanden nodig”. En het levende bewijs dat de hierboven genoteerde wiskundige formule over Yesilgöz klopt:
https://www.vpro.nl/buitenhof/speel~POMS_AVRO_3963642~nederland-kleurenblind~.html

op 29 09 2017 at 22:08 schreef dewanand:

============== [wfor1346:50:3]

N5. Miaauw miaauw namastiaauw Herr Chakir,

zonet nog met goede blanke Hollandse neonazi vriend gesproken via tel, ja joh voor al deze extreem rechtse, blanke, heteromannen is het al kwart over twaalf in hun belevingswereldje. Het blanke ras is al bijna vernietigd en het zaakje hangt er zielig slap bij, krachteloos en nog even en de homofilering veranderd het in een grote witte scheur.

N6. Alle laatste Blanken uitroeien is misschien toch de wil van de hogere machten nu. God kan maken en God kan breken. Uit de Grafrede laatste blanke Hollandse heteroman: ‘De Here heeft gegeven en de Here heeft genomen, Amen’.

N7. Hoe zou nou een blankenloze wereld eruit zien?? Ja dan is elke dag op aarde letterlijk en figuurlijk een ZWARTE DAG. hhahahaha Rarara waarom willen alle bruintjes en zwartjes in India feitelijk blanker worden?? Omdat zij genoeg hebben van de ZWARTE Dagen in 90 % zwart India hahaha onze eigen Zwarte zelfhaat is zielig. Zwarten zien vaak alles PIKzwart en zijn zwartkijkers en zwartgallig.

N8. Ja taboe, politieke correctheid, verbod moet totaal weg om openlijk Nederland blank te houden, breek dit debat open he Shri Peter Breedveld aub.

op 30 09 2017 at 19:26 schreef Gerard Matthijssen:

Dewanand:

“hhahahaha Rarara waarom willen alle bruintjes en zwartjes in India feitelijk blanker worden?? Omdat zij genoeg hebben van de ZWARTE Dagen in 90 % zwart India hahaha onze eigen Zwarte zelfhaat is zielig.”

Heel kort door de bocht: heeft een invasie van Indo-Europese stammen (“Ariërs”) in het oude India omstreeks 1500 v. Chr. een bovenkaste van brahmanen en krijgers (Ksatrya’s) teweeg gebracht? Zie het artikel “Indo-Arische migratietheorie” op Wikipedia. Ideeën over een ‘white supremacy’ van de lichter getinte bovenkaste over de donker getinte lagere kasten hebben dan meer te maken met een overmachtige positie binnen een kastenmaatschappij, die in India tot op de dag van vandaag voort bestaat. Nazaten van veroveraars dus, die ook hun Indo-Europese (“Indogermanische”) talen als het Vedisch en Sanskriet invoerden in India.
Rassenwaan gebaseerd op militair overwicht, op geweld.

op 02 10 2017 at 00:28 schreef ex-cellentie:

ach het werkt heel simpel

Breedveld is een Klootzak
11322312 cliks

Breedveld door de bocht
2323 clicks

Breedveld eet broodje
23 clicks

Breedveld is goede vent
233 clicks

Breedveld Redt Zeehondje

354435 clicks

dat is een beetje hoe journalistiek heden ten dage werkt

Leugens verkopen beter dan waarheid en hoe extremer hoe beter het verkoopt . Dat was natuurlijk altijd al zo maar nu kun je resultaten echt per clickje om internet omzetten in keiharde cash .
Probleem dat dus niet op te lossen valt met ‘dat moet de media niet doen’ Je kunt tegenwoordig rijk worden door op internet met wat dan ook zoveel mogelijk clikcjes te verzamelen .

op 04 10 2017 at 15:12 schreef dewanand:

============== [wfor1346:50:6]

N13. Ja he Shri Peter, jij krijgt gelijk, zie onder oude zaak. Dus feitelijk zat David S., Iraanse origine gewoon met een klassieke identiteitscrisis, en dat is identiek aan mijn hele ID en seks problematiek, als lagere kaste, afro koelie afval aapje, viesbruine, ex 100 % bounty koelie aapje, psychiatrisch gestoorde.

N14. De identiteitscrisis van bijna alle niet blanke en niet arische migranten is binnen de blanke psychiatrie een taboe en negatie thema.

N15. (citaat media) Maar de onderzoekers wijzen erop dat David S. zijn slachtoffers niet persoonlijk kende, dat zij allemaal uit migrantenfamilies kwamen en dat hijzelf met zijn daad wilde bewijzen dat hij ‘een echte Duitser’ was. Kort voor hij een van zijn slachtoffers door het hoofd schoot, riep hij hem toe: „Ik ben geen kanaak” (scheldwoord voor mensen van zuidelijke komaf), „ik ben een Duitser!”

Als een moordenaar ‘Allahu Akbar!’ roept, is het meteen een terreuraanslag, schrijft de Süddeutsche Zeitung, „wat had David S. moeten roepen om zijn daad politiek te laten zijn?”

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/10/04/aanslag-munchen-was-toch-extreemrechtse-terreur-13329077-a1575921

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS