Home » Archief » Zin om Joden te vergassen


[15.03.2018]

Zin om Joden te vergassen

Peter Breedveld


Bron: Please Master.

Stevo Akkerman betoogt in De Dagelijkse Farizeeër dat de ‘vuiligheid’ van NIDA terecht is aangepakt en dat het een rondje ‘de pot verwijt de ketel’ is om dan naar de antisemitische tweets van Annabel Nanninga te wijzen. Het gebeurt voortdurend, volgens Akkerman, dat mensen hun schijnwerper op de fouten van hun vijanden zetten zodra die van hun vrienden onder de aandacht komen.

Dat mag zo lijken, maar dat suggereert dat de verhoudingen gelijk zijn. Dat er twee ongeveer even grote partijen zijn die proberen elkaar van hun paard te laten donderen. Maar zo is het niet. De praktijk leert dat een negatieve opmerking over Israel door een moslim desastreuze gevolgen voor die moslim heeft, en een enorme stroom aan antisemitische bagger door een rechtse fascist niet voor die fascist. Dat het hele parlement gaat eten in het kosjere restaurant waar een steen door de ruit is gegooid, maar iedereen zijn schouders ophaalt als er een veertienjarig meisje in elkaar wordt geslagen vanwege haar hoofddoek. Dat ze in Den Haag gretig ‘Marokkanendebatten’ en ‘Turkendebatten’ houden, maar dat DENK keer op keer nul op het rekest krijgt als het ’t over het toenemende geweld tegen moslims wil hebben. En dat er dan wél een hoop trammelant wordt gemaakt als DENK niet op afroep meedoet met de verontwaardiging over de mensenrechtenschendingen in Turkije.

Vergeten te vergassen

Je moet van de witte mannen maar lijdzaam ondergaan dat ze je ontmenselijken, in elkaar slaan en de mond snoeren. ‘Ze hebben de verkeerde vergast’, wordt een steeds normalere begroeting in Amsterdam, las ik gisteren op AT5. Die gaskamers van de Nazi’s, onze ‘islamcritici’ lusten er wel pap van. Annabel Nanninga zou ze ook graag weer in gebruik nemen.

Maar hou er je bek over, want anders doe je een rondje ‘de pot verwijt de ketel’, en dat mag niet.

That said, die antisemitische tweets blijven Nanninga niettemin achtervolgen. Ze zingen al een tijdje rond op Twitter, en zo heel langzaam beginnen ook een paar journalisten in de kwaliteitskranten er opmerkingen over te maken. Nanninga voelde zich zelfs gedwongen er een apologie over te schrijven op The Post Online. De fascistische racist Wierd Duk heeft een Jood gevonden, een campagnemedewerker van Nanninga’s partij Forum voor Democratie, die zegt dat er niks antisemitisch is aan Nanninga’s tweets. En als een Jood het zegt, die nog van Israel houdt ook, dan is het zo, aldus Dukkie Duk.

Satire doodvermoorden

En dan ga ik nu iets geks zeggen: die tweets van Nanninga, althans die over dat ze Mein Kampf gelezen heeft en daar zin van krijgt Joden te vergassen en zo, zijn ook niet antisemitisch. Ze haalt daar Hans Teeuwen aan die het verbod op de verkoop van Mein Kampf hekelt. Je wordt geen Jodenhater van het lezen van een boek, zeggen Teeuwen en Nanninga. Ik denk van wel, maar daar gaat het niet om. Als Nanninga tweet dat ze door Mein Kampf zin krijgt in het vergassen van Joden, bedoelt ze precies het tegenovergestelde.

Laten we alsjeblieft niet de satire gaan doodvermoorden omdat Nanninga er aan doet. Kijk, ‘When the Goddamn Jews take over America‘ van Robert Crumb. Hangt in het Holocaust-museum in Berlijn. Werd zonder Crumbs medeweten opgenomen in een antisemitisch blad, door imbecielen die de satire ook niet doorhadden.

Een dode Jood voor Annabel Nanninga

Maar Nanninga is wel degelijk antisemiet. De hele wereld is tegenwoordig geobsedeerd door tweets, maar lees eens een paar stukken van Nanninga. Die tweets zijn klein bier vergeleken met haar verzuchting dat het mooi zou zijn als er een aanslag gepleegd zou worden op de Joodse gemeenschap, alléén maar om Gutmensch Natascha van Wezel op haar neus te doen kijken. Nanninga vindt dat de ‘rijke en machtige Joden’ hun bek maar eens moeten houden over de Dodenherdenking, ze bewondert een Nazi.

Ik wijs al jaren op die onversneden antisemitische oprispingen van Nanninga, maar het lijkt wel of ik onzichtbaar ben en niemand me hoort. Alleen als ik een grapje maak over PVV’ers, of als Carel Brendel me weer eens beschuldigt van iets, weten de kwaliteitsmedia me te vinden.

Ik begrijp de vijanden van Nanninga ook niet. Ze schrijft die bagger zonder ironie, ze heeft het goddomme over een aanslag op de Joodse gemeenschap, zou graag een Jood doodgeschoten zien, zodat de Joodse Natascha van Wezel een lesje leert en jij blijft maar zeuren over die Mein Kampf-tweets? What am I missing?

Stempel van goedkeuring

Je wéét hoe dit gaat aflopen: die tweets worden straks in brede kring, met een stempel van goedkeuring van het CIDI, als inderdaad satirisch beoordeeld en Nanninga wordt op het schild getild als grote Jodenvriend. Dat heb je dan aan jezelf te danken en aan je obsessie met een handvol tweets, terwijl je met je rug naar een oceaan van antisemitische bagger staat.

Trouwens ook godverdommes treurig dat Nanninga het even moeilijk gemaakt wordt vanwege die vermeend antisemitische tweets, maar dat haar virulente racisme geen enkel obstakel vormt.

Welkom in Ku Klux-land.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.03.2018 @ 08:51

[Home]
 

1 Reactie

op 15 03 2018 at 13:58 schreef Peter:

Jijbakken? Stropoppen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS