Home » Archief » Ariërverklaring


[20.07.2019]

Ariërverklaring

Peter Breedveld

Volgens het CIDI wil Jan Tervoort, die zich op sociale media vooral bezighoudt met kritiek op Israel, dat PvdA en D66 ‘joden’ uit hun partij zetten. Dat was al een tijdje gaande, domrechtse twitteraars die Tervoort ervan beschuldigden partijen op te roepen om ‘Joodse leden’ te royeren. ‘Tervoort heeft de ariërverklaringen al klaarliggen’, tweette Ronny Naftaniel.

De aanleiding is deze tweet van Jan Tervoort:

 

 

Tervoort reageert op een stuk op de activistische website Electronic Intifada, over leden van een Joodse afdeling van de Britse Labour-partij, die volgens EI – en naar het zich laat aanzien niet zonder grond – vooral Israelische belangen dienen. Eén van hen wordt in een spraakmakende BBC-reportage over het antisemitisme binnen Labour opgevoerd als klokkenluider.

Tervoort noemt nu een aantal PvdA-leden: Hanna Luden, thans directeur van het CIDI, en Ronny Naftaniel, voormalig CIDI-directeur, en een D66-lid, Bart Vink, die volgens Tervoort ook het belang van Israel voor dat van hun partij stellen.

Nu is allerlei legitieme kritiek op deze tweet gerechtvaardigd (mensen straffen voordat ze iets gedaan hebben was, dacht ik, altijd meer een dingetje van Domrechts), maar Tervoort heeft niet opgeroepen Joden uit de partij te zetten, hij is beducht voor Israel-lobbyisten die, zoals nu bij Labour gebeurt, hun partij in diskrediet brengen door Israel-kritische leden van antisemitisme te beschuldigen.

Israel-lobbyist

CIDI helpt nu een Engelstalig stuk te verspreiden waarin Tervoort, door onder meer stokebrand Hidde van Koningsveld van het CIDI, van antisemitisme wordt beschuldigd. Na een stevige Twitter-lobby raakte Tervoort zijn column al kwijt op de activistische site The Rights Forum en dat is kennelijk niet genoeg; Tervoort mag ook geen werk meer hebben. De man is, benadrukt de schrijver van het stuk, een tamelijk bekende stadsgids voor toeristen in Amsterdam, gelauwerd vanwege zijn historische kennis door onder meer de vorige burgemeester van Amsterdam, de betreurde Eberhard van der Laan.

Het stuk hangt van leugens aan elkaar. Zo probeert Van Koningsveld Tervoorts verdediging, dat het hem om Israel-lobbyisten gaat, te diskwalificeren door te beweren dat Vink bij geen enkele pro-Israelgroep is betrokken. Ik heb even gezocht in de tijdlijn van Vink, van wie ik nog nooit had gehoord, en zag dat hij wel degelijk een fervent Israel-lobbyist is, zo eentje die met droge ogen blijft beweren dat Israel zich ’terughoudend’ opstelt ten aanzien van de Palestijnen, die meent dat het boycotten van Israelische produkten uit de bezette gebieden antisemitisme is en die het met Bart Schut (die alles en iedereen van antisemitisme beschuldigt) eens is dat Labour-leider Jeremy Corbyn antisemiet is.

Op Joden jagen

Het is een bekende domrechtse truuk, een hele smerige truuk, om iedereen, aan wie Domrechts een hekel heeft, van antisemitisme te beschuldigen en dan achter zijn werk- en opdrachtgevers aan te gaan. Ik ken dit maar al te goed, mij overkwam het ook. Je krijgt ruzie met iemand die juicht om het bombarderen van Gaza en het doodschieten van Palestijnse kinderen en hop, je gaat het hele Internet over en wordt zelfs in de kwaliteitskranten opgevoerd als antisemiet die het heeft voorzien op “Joodse” bloggers. Je hebt kritiek op Esther Voet en dus “jaag je op Joden”. Uiterst onsmakelijk allemaal. Dat het CIDI aan dit soort haatcampagnes meedoet, wekt allang geen verbazing meer en de mythe dat Ronny Naftaniel zo’n keurige meneer is, werd ook al lang geleden ontkracht.

Hoe snel je een beschuldiging van antisemitisme aan je broek hebt hangen, blijkt uit de reactie van een griezel op een tweet waarin ik het CIDI met ‘jullie’ aansprak. ‘De antisemieten spraken van “jullie”…’, aldus de griezel.

Annabel Nanninga

Het CIDI is ook altijd alleen maar geïnteresseerd in antisemitisme als ze er een politieke tegenstander mee kunnen pakken (ook daar heb ik ervaring mee). Niemand daar heeft zich uitgesproken tegen het virulente antisemitisme van Annabel Nanninga, die dit tweette en gewoon senator is in de Eerste Kamer. Het CIDI nodigt op herdenkingen ook Thierry Baudet uit, die openlijk Nazi’s bewondert. En op het jaarlijkse CIDI-propagandareisje naar Israel gaan dit jaar Wim en Sam van Rooy mee, van het Vlaams Belang.

Gezellig op pad met echte racisten en antisemieten, en dan wel proberen het leven van iemand kapot te maken die zich uitspreekt tegen Israel-lobbyisten? Béétje hypocriet.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 20.07.2019 @ 08:54

[Home]
 

1 Reactie

op 20 07 2019 at 08:54 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS