Home » Archief » Betonschaar


[04.04.2017]

Betonschaar

Peter Breedveld


Scène uit The Last Temptation of Christ

Er was gisteren een behoorlijk zware aanslag in Sint Petersburg, met veel doden en gewonden, maar dat kon niemand in Nederland iets schelen, want er waren in Arnhem twee homo’s in elkaar geslagen door Marokkanen. Met een betonschaar. Omdat ze hand in hand liepen.

Die betonschaar intrigeerde me meteen al. Wie loopt er ’s nachts met een betonschaar over straat? Daar kun je maar twee redenen voor hebben: 1) Je wilt een gat knippen in het hek om een supergeheime locatie waar een UFO is gecrasht wat natuurlijk door de regering wordt ontkend maar wat jij wel gaat bewijzen door foto’s te maken en op je blog te plaatsen 2) Je gaat fietsen stelen.

Maar ik hield wijselijk mijn mond. Over de bloedlip, wat me een relatief lichte verwonding lijkt als je bent bewerkt met een betonschaar, over de gretigheid waarmee de slachtoffers bekendmaakten dat het Marokkanen waren, en ‘dat dit kan gebeuren in ons eigen land’. Met lede ogen heb ik gadegeslagen hoe Domrechts als gieren om dit verse stukje aas cirkelde. Thierry Baudet die de gelegenheid te baat nam om nou eindelijk eens dat lang verzwegen taboe van de ‘integratieproblemen’ te benoemen, Wierd Duk die het een mooi moment vond om op te roepen tot een ‘immigratiestop’ uit ‘virulent homofobe’ landen en de gecertificeerde homohaters van de Roze Khmer die zich opeens allemaal beschermheer aller homo’s waanden.

GroenLinks stemmen

De hele dag was Domrechts in de weer om te bewijzen dat alle homohaat van Marokkanen en/of moslims kwam en alle Gutmenschen hamerden erop dat witte mannen ook aan potenrammen doen. Die slachtoffers deden er helemaal niet toe, net als met Keulen, net als met Orlando. Homo’s, joden, vrouwen, ze dienen maar één doel en dat is mishandeld en onderdrukt worden door moslims, zodat het Domrechtse gajes weer een dagje onder de pannen is. Wat homo’s zelf te melden hebben, daar is niemand in geïnteresseerd, die moeten van Domrechts zelfs nog veel erger in elkaar geslagen worden als ze ondanks alles toch GroenLinks blijven stemmen.

Na een dagje delirisch racisme kwam dan ’s avonds de grote ontluistering. De daders waren geen groep Marokkanen maar een typisch modern Nederlands gezelschap bestaande uit een witte Nederlander, een Turkse Nederlander en een Marokkaanse Nederlander. Er was volgens de advocaat van één van de daders ook niet geslagen met die betonschaar (dat is trouwens wat het journaille er meteen van maakte, de twee slachtoffers zeggen dat nergens expliciet, maar ze spreken het ook niet tegen) en guess what, volgens de advocaat was de aanleiding niet dat de twee mannen hand in hand liepen, maar is er over en weer vuil gekeken en gescholden, wat trouwens ook al uit het verhaal van de slachtoffers zelf bleek. Eén van de slachtoffers zou zelfs begonnen zijn met slaan.

Tongende poten

Nu is mijn vraag aan Wierd Duk: uit welk ‘virulent homohatende land’ komen de ouders van die witte jongen, denk je? Is het misschien Nederland, waar columnisten gewoon in NRC schrijven dat het walgelijk is om naar twee tongende poten te moeten kijken? Waar de hoofdredacteur van het gezaghebbende kwaliteitsmedium GeenStijl een homo uitscheldt voor ‘smerige kutnicht‘ en openlijk bedreigt?

Laten we goed voor ogen blijven houden dat je als homo in Nederland grotere kans loopt te worden mishandeld door een witte man dan door een Marokkaan, wat niet gek is, aangezien homohaat hier gewoon door de kwaliteitsmedia wordt gepropageerd.

En verder zeg ik het nog maar een keer: we hébben in Nederland geen moslimprobleem, Marokkanenprobleem, Turkenprobleem of multicultiprobleem. We hebben een enorm racismeprobleem, zoals gisteren weer bleek, en journalisten zijn hier eerst en vooral racist en pas daarna journalist.

Laten we nu afwachten tot er bekend is wat er afgelopen weekend écht is gebeurd en tot die tijd onze grote bakkes een keer houden.

Met dank aan de onvolprezen Sigilux.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten (een pleonasme) en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.04.2017 @ 07:48

[Home]
 

32 Reacties

op 04 04 2017 at 08:26 schreef Martijn:

Van ’t Hek is een akelig, moralistisch mannetje, die mannen pakt door te zeggen dat hun vrouw lelijk is.

En de witte jeugd is conservatiever aan het worden idd. Naar het kromme model van moraalrukkers van GS, want porno moet natuurlijk wel kunnen.

Die ex-Powneder Danny ging in z’n nieuwe programma naar Groningen n.a.v. een lesbisch stel wat in elkaar was geslagen, uiteraard door gezonde Groningsee jongens met ongetwijfeld oud-Hollandsche blosjes op de wangen. In de voxpop (hoe twijfelachtig dat middel ook is) waren het de 50plussers (en ouder) die geen enkel probleem zagen homosexualiteit, de jongeren echter waren op z’n best van het slag “maar ze moeten niet an me reet zitten”.

op 04 04 2017 at 10:20 schreef jacobus:

Je hebt helemaal gelijk met je punt, het direct wijzen naar de vermeende etnische achtergrond van de daders bewijst een diep geworteld racisme,het schreeuwen van moord en brand door genoemde personen is gevaarlijk en ophitsend, maar wel jammer dat je vermiste tanden een bloedlip noemt, terwijl er echt tanden zijn verdwenen.

op 04 04 2017 at 11:31 schreef Kees Bruin:

Graag even bij de FEITEN blijven, heer Breedveld! Op omroep Gelderland is een filmpje te zien waarin beide slachtoffers het wel degelijk hebben over een betonschaar. En er was geen sprake van “een bloedlip”, zoals u nu zegt, er waren meerdere tanden uit iemands mond geslagen, afgebroken bij de wortel. Dat doe je niet eventjes met de blote hand.

op 04 04 2017 at 11:38 schreef Peter:

Eerlijk gezegd denk ik dat het makkelijker is tanden te breken met je vuist dan met een betonschaar. En ik zei zelf al dat ze het hadden over een betonschaar, maar dat daarmee werd geslagen, zeggen ze niet. Dat maakt de pers ervan.

Punt is dat er te snel conclusies zijn getrokken, gretig als iedereen is om naar Marokkanen te wijzen.

op 04 04 2017 at 12:18 schreef Kees Bruin:

Overigens, wat vindt u van de nieuwe lezing van het voorval, die de advocaat van de verdachten gister bij Pauw gaf? Twee homo’s die, in het holst van de nacht, zelf de confrontatie aangaan met 7 jongeren, en zélf begonnen zouden zijn met slaan? Is dat niet een beetje een uiterst onwaarschijnlijk scenario? De man wiens tanden er uit geslagen waren was sowieso geen vechtersbaas, zoals zijn partner in het tv-fragment al aangaf. Dan wordt het dus een gevecht van één tegen zeven. Alleen in Hollywood zijn mensen die als eenling het initiatief voor zo’n gevecht nemen.
Kortom: ik geloof geen ene moer van de versie die die advocaat gisteravond opdiste. Die wil alleen maar verwarring zaaien en er een welles-nietes spelletje van maken.

op 04 04 2017 at 12:26 schreef Mose:

Ik ben het eens met de stelling: er wordt veel te snel geoordeeld. Ik denk dat het een ziekte van deze tijd is. We beschikken over een steeds kortere aandachtsspanne, we filteren razendsnel een enorme berg aan prikkels, waardoor we aan de oppervlakte blijven. Social media en gelukshormonen maken de mens tot een aandachts/erkenning junk. En diezelfde mens laat zich hypnotiseren door marketing en entertainment. Het lijkt wel een soort geestelijk onvermogen alsof de mens zich mentaal kapot heeft geconsumeerd. Ik denk dat het fenomeen de niche “domrechtsen” flink overstijgt. Ik zie het meer als een soort Obesitas. Zogenaamde serieuze praatprogramma’s waarin complexe problematiek in vier minuten geduid wordt… De respectloosheid ook: Bent u nu een schilderende schrijver of een schrijvende schilder? De versimplificering van de werkelijkheid, om te verbergen dat we steeds dommer worden? Ik vond destijds Idiocracy (http://www.imdb.com/title/tt0387808/) niet zo’n heel goed gemaakte film maar ze blijkt nu verontrustend visionair.

op 04 04 2017 at 12:30 schreef Peter:

Ik begreep dat het vier jongens waren. En homo’s zijn gewoon mannen hoor, die ook agressief en overmoedig worden na een paar biertjes. Anyway, ik was er niet bij, dus ik weet niet wat er gebeurd is.

op 04 04 2017 at 12:48 schreef Rob van Kan:

Als een moslim een aanslag pleegt, wordt het automatisch een ‘islamitische’ aanslag. Alsof moslims ook uit naam van Allah SWT naar de supermarkt fietsen of hun kat (JIJ MAG GEEN HOND VAN JOUW GOD!!11) eten geven. Op dezelfde manier wordt alles wat homo’s overkomt ‘antihomogeweld’, en als ik morgen bijvoorbeeld tegen Robbert Baruch tekeer ga op twitter, is dat meteen antisemitisme.
Je moet de wereld niet te moeilijk maken…

op 04 04 2017 at 12:57 schreef Harald:

Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat eenlingen al dan niet onder invloed van drank en/of drugs het tegen een groep opnamen. Dus zo ongeloofwaardig komt het verhaal van de advocaat niet op mij over.

op 04 04 2017 at 13:38 schreef Mose:

Met te weinig feitenkennis oordelen over een situatie en de ontbrekende informatie invullen met aannames en vooronderstellingen keur ik af. Dergelijk gedrag is op zichzelf wel begrijpelijk en verklaarbaar. Het zit ingebakken in onze soort, het is een survival reflex gestuurd door je reticulaire activatie systeem. Stel je luistert naar je favoriete muziek thuis en je ruikt opeens rook. De prikkel “rook ruiken in huis” Zal het qua urgentie en aandacht winnen van de muziek: Rook>Vuur>Gevaar>Alert, dus ik sta op en ga de bron van de rook zoeken en blussen. In een situatie waarin prikkels duiden op een mogelijk gevaar is het van belang (om adequaat te kunnen handelen) de situatie snel te doorzien. Als we geconfronteerd worden met een verhaal: zomaar ’s nachts na het stappen aangevallen worden door een groep om wie we zijn. Dan is dat heel verontrustend, de neiging om dat snel te duiden snap ik wel, vooralsnog ziet het ernaar uit dat die prille duiding meer zegt over de duider dan over het geduidene…

op 04 04 2017 at 14:35 schreef jacobus:

@kees bruin,

Je gelooft helemaal niets van dat 2 homo mannen de aanval kunnen kiezen, je vindt het uiterst onwaarschijnlijk, dat vindt ik vreemd.Alsof alle homo s mietjes zijn.De vriend van de man gaf zelf aan dat hij geen vechtersbaas is en dat is dan gelijk zo volgens jou. Je hoeft geen vechtersbaas te zijn om een keer over de schreef te gaan, En je hoeft geen hetero te zijn om te vechten. misschien dachten ze: die kinderen kunnen we nog wel hebben, want het ging om jongeren tussen 14 en 16 jaar, wie weet? En met je vuist de tanden uit iemand zijn mond slaan is echt niet zo moeilijk, met een betonschaar tanden uit de mond slaan zonder daarbij ook de kaak te breken is echt veel moeilijker.

op 04 04 2017 at 16:11 schreef Mart:

@Kees,

Het feit dat er twee lezingen zijn, maakt dus juist dat de pers er naast zat met z’n gehits.

Om één of andere reden vind je het echter geen enkel probleem als er eenzijdig gehitst wordt tegen Marokkanen op basis van onvoldoende feiten en geen wederhoor, maar als Peter en de advocaat om wat nuance vragen ben je gelijk hier om een opgeheven vingertje te laten gelden.

Ik heb daar een woord voor: racist.

op 04 04 2017 at 17:58 schreef Kees Bruin:

@Jacobus. Ik sluit niet uit dat homo’s agressief, cq dronken, kunnen worden. Maar het lijkt me wat ongeloofwaardig dat één of twee homo’s midden in de nacht de confrontatie met een man of 7 aan zullen gaan, geheel op eigen initiatief. Daar geloof ik dus niet in. Overigens: hebt u die beelden bekeken waar ik over sprak? Die ene leek me inderdaad een tamelijk ‘softe’ jongen, die zie ik niet zo gauw volop gaan ‘matten’.
Jongeren van 14 tot 16 jaar zijn geestelijk nog min of meer kinderen, maar fysiek kunnen ze heel wat aanrichten, vergis u niet.

op 04 04 2017 at 18:02 schreef Chakir:

Godsamme! Wel of geen fucking betonschaar, in alle gevallen is t zwaar klote dat sommige mensen helaas nogal “slordig” met elkaar omgaan. Waar het wederom weer tot spontane uitslag leidt is het automatisch oordelen vanuit een racistische insteek. ZIJ zijn nl homohaters en WIJ niet, dus ZIJ horen hier niet. Mensen, laten we er ajb niet ingewikkeld over doen, er zijn een miljoen aanwijzingen dat wij een urgent racisme probleem hebben ipv een integratieprobleem. Lossen we dat op, moet je kijken dan hoe smooth homofoob gedrag effectief wordt besproken en aangepakt. Kijk bv hoe met die weigerambtenaar of het weigeren van vrouwen door SGP is afgerekend als de boel niet is geïnfecteerd met racisme. Daarbij, Marokkaanse NL-ers zijn in mijn ogen de best “geïntegreerde” niet westerse allochtonen die vaak handelen volgens goed Nederlandse “gebruiken”. Het huidige rascistische klimaat zorgt voor het tegenovergestelde van integratie. De rechtse motherfuckers snappen dat heel goed, de linkse rukkers totaal niet. Ik moest ook hard lachen om dat “statement” van die D66 knakkers door hand in hand naar de formateur te wandelen. Twee mannen die hand in hand lopen, een goed Marokkaans gebruik.

op 04 04 2017 at 18:24 schreef Kees Bruin:

@Mart Het feit dat er twee lezingen zijn, zegt op zich niets over de vraag of de pers het wel of niet bij het goede einde had. In eerste instantie zijn de slachtoffers naar buiten getreden, daarna de advocaat van één van de daders. Die gaat – zo zijn advocaten – zijn cliënt verdedigen, en dus met een ander verhaal komen. Anders kan hij net zo goed geen advocaat zijn.

op 04 04 2017 at 18:58 schreef Mose:

Sterker nog; Veel Marokkanen zijn speciaal naar Nederland gekomen vanuit de gedachte dat ze als homo in Nederland beter behandeld worden dan in Afrika.

op 04 04 2017 at 19:02 schreef Aryen:

Filefuik-advocaat Roethof verloor al eerder zijm geloofwaardigheid. Hij doet alles om zijn client een lage straf ze bezorgen.
Als een ware Trump bestookt hij media met verzonnen verhalen. Met als enige doel de rechter aan het twijfelen te brengen waardoor hij niet de maximumstraf oplegt voor openlijke geweldpleging.

op 04 04 2017 at 19:44 schreef Sasha Berkman:

Magistraal, hoe je iedere keer zo snel door de bullshit heen prikt en tot de kern van de zaak kunt komen.

op 04 04 2017 at 21:58 schreef sjonnie:

Wat Sasha zegt, Peter oordeelt niet in deze zaak maar geeft aan waar het in de media mis gaat. Reacties van o.a. kees bruin tonen zijn gelijk aan.

op 04 04 2017 at 22:34 schreef Martijn:

Twee mannen die hand in hand lopen, een goed Marokkaans gebruik.

Ja, in die vermeende “virulent homohatende” landen is het eerder vrij normaal dat mannen geärmd lopen of elkaar kussen bij begroeten.

Niet dat je daar nu direct kan afleiden dat homo’s geaccepteerd worden, maar er is wel een zekere intimiteit tussen mannen die hier in Nederland gelijk als “homofiel” wordt getypeerd.

op 04 04 2017 at 23:05 schreef wonderlijk:

Als je met een betonschaar op iemands tanden slaat, breken die tanden af.
Met of zonder lip ertussen.
Erg eenvoudig.
En vijf tanden met een (1) vuistslag is onmogelijk.

Het voorgaande is geen hogere wiskunde en kwalificeert als feit van algemene bekendheid.

op 05 04 2017 at 05:47 schreef Peter:

Al die anonieme experts die precies weten hoe je tanden moet breken. Als de politie om jullie ip-nummers vraagt, draag ik die gewillig over!

op 05 04 2017 at 07:39 schreef Kees Bruin:

@Peter 05:47 Ik ben geen “anonieme expert”, ik reageer nl overal gewoon onder mijn eigen naam. En ik ben uiteraard ook geen ‘expert’. De reactie van “wonderlijk” om 23:15 dat je geen 5 tanden met één vuistslag er uit kunt slaan lijkt me redelijk, ook al is niemand op dit forum – hoop ik – een expert in het uitslaan van tanden.

op 05 04 2017 at 08:22 schreef Martijn:

Je kan filosoferen tot je een ons weegt maar we hebben een rechtssysteem waarin we uitzoeken wat er gebeurd is. De dader heeft zichzelf aangegeven, zegt dat het niks met de geaardheid van het duo te maken had, is wit én hij gevraagd of er camerabeelden zijn. Hij heeft ook een tand door z’n lip en z’n hand is beschadigd door de klap die hij toegeeft te hebben uitgedeeld.

Dat is zo’n beetje wat bekend is (gemaakt). De rest is allemaal gelul in de ruimte, in sommige gevallen virulent racistisch gelul (haat-eindbaas Umar kon alweer betaald leeglopen in de Metro zag ik).

op 05 04 2017 at 10:03 schreef MNb:

Tja, maar wat jou redelijk lijkt heeft precies nul komma nul gewicht, Bruintje Kees, precies omdat je geen expert bent. Jouw onderbuik is nl. bepaald geen betrouwbare informatiebron.

op 05 04 2017 at 10:23 schreef ikzelf:

“En vijf tanden met een (1) vuistslag is onmogelijk.”

Wonderlijk, jij kende de staat van het gebit van het slachtoffer voor de vermeende slag? Waarop is dan jouw oordeel “onmogelijk” en zelfs “feit” gebaseerd? Kom op man, lul toch niet zo alsof jij alle wijsheid in pacht hebt.

op 05 04 2017 at 12:47 schreef Anoniem:

Even recapituleren: ‘Mart’ noemt mij een racist, ‘sjonnie’ meent dat mijn reactie aantoont wat er in de media misgaat, ‘Martijn’ deelt mede dat ik “allemaal gelul” verkoop, en de laatste anonieme held op dit forum, ‘MNb’ probeert me te vernederen met de mededeling dat wat ik redelijk vind “nul komma nul gewicht” heeft, omdat “Bruintje Kees”, met zijn “onderbuik” het zegt. Ik constateer even dat het gros van de reageerders op dit forum niet gehinderd wordt door fatsoen, onderscheidingsvermogen of kritisch verstand. Ik laat u dus maar weer alleen in uw gelijkgestemd gelijk hebben. Dat u er maar veel plezier aan mag beleven!

op 05 04 2017 at 12:51 schreef Peter:

Kees de Bruin wordt tegengesproken en dat vindt hij een gebrek aan fatsoen. Dag, Kees!

op 05 04 2017 at 16:07 schreef MNb:

En Bruintje Kees begint te liegen. Ik weet helemaal niet of ik gelijk heb, precies omdat ik als non-expert geen conclusies aanmatig op grond van gebrekkige gegevens. Ik weet niet goed wat er gebeurd is. Dus heb ik per definitie geen gelijk of ongelijk. En dat lijkt mij nou redelijk.

op 05 04 2017 at 22:30 schreef dewanand:

============== [wfor1346:14:1]

N1. Ja Peter, geweld tegen homofiele mannen, hoe zit dat ook al weer, want het is iets dat toch een wereldwijd probleem is. In landen als India, Suriname, Marokko, ed moet je niet durven om openlijk homofiel te zijn, want je speelt met je leven en je hele familie en sociale kring zal je meedogenloos verstoten en mishandelen.

N2. Nou, toeval wil dat ik nog afgelopen maandag een verzoek brief voor participatie en samenwerking overhandigde tijdens de ALV, aan Delftse Werkgroep Homoseksualiteit (DWH Delft)van 22 pagina’s, met eea over mijn eigen problematiek en mbt biologische homo zaken. deepLink brief:

http://www.dewanand.com/waction0091.htm

N3. Toch valt het reuze mee met homohaat, omdat ik gewoon met hoge meiden veterlaars en meisjes kleding rondliep afgelopen 3 maanden en tot mijn verbazing geen enkele agressie ondervond op straat, terwijl het redelijk zichtbaar was onder mijn jas en de hoerige laarzen spraken boekdelen. De foto’s zet ik nog even niet op mijn site, lijkt mij iets te gevaarlijk, ben nu opnieuw geband van facebook hierom.

N4. Fundamenteel: homohaat en fysieke agressie is natuurlijk, en biologisch noodzakelijk in natuur.

op 06 04 2017 at 21:25 schreef Sasha Berkman:

Nu, op 6 april zijn de feiten volgens nu.nl:
“Een van de mannen kreeg een klap met een betonschaar en raakte daardoor zeker vier tanden kwijt.”

http://www.nu.nl/binnenland/4600350/alle-verdachten-in-zaak-mishandeling-homostel-arnhem-vrijgelaten.html

op 07 04 2017 at 19:16 schreef sjonnie:

nu.nl, sanoma, een noodlijdende uitgever.
dus waar……

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS