Home » Archief » Criminelen kweek je met het huidige overheidsbeleid


[20.09.2019]

Criminelen kweek je met het huidige overheidsbeleid

Peter Breedveld


Scène uit Francisco Rovira Beleta’s Los Tarantos

Minister van Justitie Ferdinand Grapperhaus is al een tijd bezig de schuld van de drugscriminaliteit te leggen bij de gebruiker. Naar aanleiding van de moord op advocaat Derk Wiersum werd dat frame gisteren moeiteloos overgenomen door allerlei publieke figuren, waaronder schrijver Saskia Noort, die vermanend tweette dat ‘coke-schaamte’ op zijn plaats zou zijn.

Op zich is het natuurlijk waar dat je als consument mede-verantwoordelijk bent voor de schade die veroorzaakt wordt bij de productie, het vervoer en de verhandeling van het product dat je consumeert. Maar het is nogal willekeurig om een directe lijn te leggen tussen de moord op een advocaat en andermans recreatieve drugsgebruik, als je dat niet doet bij bijvoorbeeld automobilisten, iedere keer als in Afrika een dissident opgehangen wordt omdat hij klaagt over de misstanden die Shell veroorzaakt, of bij mensen die hun kleding bij H&M kopen, als er in Sri Lanka weer doden te betreuren zijn onder de uitgebuite arbeiders in een brandgevaarlijke sweat-shop.

Het is de laatste tijd erg in de mode om de consument als schuldige aan te wijzen van allerlei misstanden in de wereld, maar het is ook absurd en bovendien blijven zo de daders buiten schot. De daders zijn de exploitanten van de sweat-shops, die liever hun winst maximaliseren dan voor een veilige werkomgeving zorgen en Shell, die regeringen tegen hun eigen volk opzet en de regeringen zelf, natuurlijk. Schuldig aan de moord op Wiersum is degene die Wiersum doodschoot, en degene die daartoe opdracht gaf.

Fatsoensrakkers

En het steeds hardere geweld in de wereld van de drugscriminelen is eerder een gevolg van ons overheidsbeleid dan van mensen die drugs gebruiken. Om te beginnen is het verbod op drugs een irrationele vorm van betutteling door fatsoensrakkers, die zich bemoeien met zaken waar ze niks mee te maken hebben. Volwassen mensen is het toegestaan zich een hersenbeschadiging en een levercirrose te zuipen, waarom zouden ze ook niet af en toe een lijntje coke mogen of een shotje heroïne?

Vadertje Staat heeft echter besloten van nee, en dat maakt de productie van en handel in drugs lucratief voor criminelen, die er vele tientallen miljoenen mee verdienen en iedereen uit de weg laten ruimen die hun marktpositie bedreigt.

Dat laten ze doen door kansloze losers – Wiersum is doodgeschoten door een kind, las ik – die een kans zien om in korte tijd veel geld te verdienen en die weinig binding hebben met de samenleving en die in wijken wonen waar zowat iedereen sowieso een hekel heeft aan de overheid en de politie.

Marokkanenverdelgers

Drugsbaronnen hebben een groot groeiend leger van zulke kansloze losers tot hun beschikking, gratis voor ze gekweekt door ons en onze overheid want we gunnen ze geen baan, geen respect, niet eens wat medemenselijkheid. De overheid bezuinigt hun wijk kapot, drijft hun schulden op, houdt ze willens en wetens arm en onderdrukt ze door middel van een politiemacht die zo racistisch en gewelddadig is dat ze zichzelf ‘Marokkanenverdelgers’ noemt.

Dat is hoe je criminelen kweekt.

Deze week presenteerde de regering haar begroting. Ondanks een overschot van elf miljard euro wil ze op de lange termijn gaan bezuinigen op het onderwijs en wel met maar liefst 226 miljoen. Gemeenten krijgen een half miljard minder en willen zwembaden en bibliotheken gaan sluiten. De gemeente Den Haag, waar nota bene GroenLinks in het college zit, wil vele miljoenen weghalen bij jeugd, zorg en welzijn. Den Haag is niet toevallig ook de stad met de meest racistische politie van het hele land. Maar van Saskia Noort, nuttige idioot van Ferdiand Grapperhaus, moeten we coke-schaamte hebben.

Ik denk dat dit land meer geholpen zou zijn met een gezonde dosis rechts-schaamte.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 20.09.2019 @ 06:51

[Home]
 

1 Reactie

op 20 09 2019 at 06:52 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS