Home » Archief » De lange arm van Adolf Hitler


[20.03.2021]

De lange arm van Adolf Hitler

Peter Breedveld


Gewoon Bloot

Terwijl JA21 na de klinkende verkiezingsoverwinning van extreemrechts meteen achter de immigranten aanging, is de eerste reactie van het Forum voor Democratie nog saillanter: de partij wil een einde maken aan de “genderideologie” op school. Waarom is dat saillant? Welnu, waar de Nazi’s na hún verkiezingsoverwinning als eerste achteraan gingen was… genderideologie.

Nog voordat de nazi’s werk maakten van hun Jodenhaat (1 april 1933) werden in maart 1933 homoclubs gesloten en homo’s opgepakt. De nazi’s vielen het Institut für Sexualwissenschaft binnen van de Joodse LHBTIQ+activist Magnus Hirschfeld (die de term transseksualiteit heeft gemunt) en verbrandden er alle wetenschappelijke werken over seksualiteit en over homoseksualiteit in het bijzonder. Het was het einde van een tijd van ongekende diversiteit in Duitsland.

Maar dat was dus de eerste prioriteit van de nazi’s, LHBTIQ-plussers wegzuiveren. En het is ook de eerste prioriteit van het nieuwe FvD. Ik weet het van de prachtige televisieserie Transparent, maar hier is een overzichtelijk draadje van een zekere Boosvrouw. Het wokerig-belerende ‘leer erover’ aan het eind van elke tweet moet u maar negeren.

Esthetisch verantwoorde Holocaust

Ik ga niet weer al die andere zaken opsommen die er geen twijfel over laten bestaan dat het FvD een racistische, fascistische partij is: het antisemitisme, het racisme, de linkse elementen waar Baudet universiteiten en redacties van wil zuiveren, de IJzerwake, het gekoketteer met nazi-intellectuelen, de audiëntie bij Jean-Marie Le Pen, dat kennen we nou wel. Gisteren zag ik dat één van de nieuwe Kamerleden van het Forum vindt dat “het Derde Rijk te verkiezen is boven onze samenleving” en dat de Holocaust “fascinerend” is en “esthetisch superieur aan een barbaarse slachting in Rwanda.”

Toch spreekt het dagblad Trouw nog steeds van een “racistische onderstroom” bij het FvD die “reden is tot zorg”. Een onderstroom? Het racisme en nazisme hebben bij het FvD nooit, nooit nooit onder de oppervlakte gesmeuld, het is een expliciet nazistische partij en dat is geen reden tot “zorg”, daar zou in het hele land de pleuris over moeten uitbreken. Maar dat gebeurt niet, want de mensen vinden het prima dat er nazi’s in de Kamer zitten.

Geen main-stream medium dat gewoon schrijft waar het op staat, namelijk dat de Kamer is vergeven van de nazi’s. Antisemitische, racistische, homo- en transfobe, fascistische nazi’s. Terwijl het, als het om DENK gaat, wel altijd zo gul is met de alarmistische kwalificaties. Zonder zelfs maar de schijn van een bewijs wordt die partij er keer op keer op keer van beschuldigd de “lange arm van Erdogan” te zijn. Omdat DENK weigert de Armeens Genocide te erkennen op bevel van politici en media die o zoveel tranen plengen om de slachtoffers van een genocide die honderd jaar geleden plaatsvond, maar geen poot uitsteken voor de vluchtelingen die creperen in Griekenland en met duizenden verdrinken in de Middellandse Zee.

Boze mannetjes en vrouwtjes

Voornamelijk anonieme boze mannetjes en vrouwtjes verwijten me op Twitter dat ik “iedereen” een nazi noem. Ik noem niet iedereen een nazi, maar antisemieten die Europa “blank” willen houden, universiteiten willen zuiveren, geen boodschap hebben aan mensenrechten en moslims hun grondrechten willen afpakken PLUS gewoon openlijk koketteren met hun bewondering voor nazi-kopstukken en nazi-intellectuelen, noem ik nazi’s.

En voor die nazi’s wordt de rode loper uitgerold. Rutte heeft de deur al een stukje opengezet voor samenwerking met de PVV en straks zullen de onderhandelingen met D66 wel stuklopen en dan komt er een kabinet VVD-PVV-JA21-FvD, net zo makkelijk. En dan is het feliciteren en foto-opportunities en “ooooh!” roepen om die ene journalist die een grap maakt over “Bruin II” of iets dergelijks.

Waar het land wèl van ondersteboven is, is de entree van een zwarte vrouw in de Kamer. God, wat een paniek om die ene BIJ1-zetel, en ik hoop trouwens dat die terecht zal blijken te zijn. Dat Sylvana een knuppel in dat gezapige hoenderhok gooien moge, en het kleed wegtrekt onder al die misselijkmakend wit-suprematistische zelfgenoegzaamheid. Want wat ís ze goed, zag ik weer in dat fragment waarin die Boer’nburgertrut Sylvana de les dacht te moeten lezen over haar verantwoordelijkheid als vertegenwoordiger van het hele volk. Zo beheerst en charmant, welbespraakt, zichtbaar verontwaardigd maar goedgeluimd. Ze verliest nooit haar gevoel voor humor.

 

 

Smerig vod

Dat dan dat smerige, racistische vod van de zelfingenomen ijdeltuit Hans Nijenhuis, het Algemeen Dagblad, tegen Simons van leer trekt in een racistisch smut-stukje waar Beëlzebub zijn reet nog niet mee wil afvegen, dat bewijst hoe noodzakelijk het is dat BIJ1 bestaat, en een zetel heeft.

Want de lange arm die daadwerkelijk voelbaar is in de Kamer, het hart van onze democratie, en in alle media, dat is de lange arm van Adolf Hitler. Dat is pas een “reden tot zorg”, modderfokkers.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 20.03.2021 @ 15:04

[Home]
 

1 Reactie

op 20 03 2021 at 15:04 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS