Home » Archief » Feest van de democratie in je fascistoïde broekje


[18.03.2021]

Feest van de democratie in je fascistoïde broekje

Peter Breedveld


Gewoon Bloot

Dit zijn de rampzaligste verkiezingsuitslagen sinds de Tweede Wereldoorlog, en nóg zien veel mensen de volle ernst van de situatie niet in. 27 zetels voor extreemrechts? Wat dacht je van 82? Want de VVD en het CDA zijn ook extreemrechts. Anti-immigranten, aanval op grondrechten, nationalisme, zompig klompendanschauvinisme en dom tough-on-crime-gelul = extreemrechts. De SGP is ook extreemrechts, kom je op 82 zetels. Welkom in KuKluxland. Een witte puntmuts heb je hier niet nodig.

Moeten we godverdomme blij zijn met het succes van D66. Rechtse partij, en bij de kabinetsvorming gaan uiteraard alle mooie dingen in het verkiezingsprogramma, die de kiezers hebben overtuigd op de partij te stemmen, er als eerste uit, want dat is D66. Maar dan hebben we tenminste in de Kamer, naast DENK en hopelijk ook Sylvana Simons, nog een páár Kamerleden zitten die ingaan tegen het rabiate racisme van de rest, want op dat gebied hebben we aan Links helemaal geen ene kloot gehad, helemaal niks. We hebben niks aan GroenLinks gehad, niks aan de SP, niks aan de Dierenpartij, als dat een linkse partij is. De PvdA is een soort PVV, maar dan een PVV die niet alleen roept dat er racistische wetten moeten komen, maar ze gewoon realiseert.

Aanpassen of opbokken

Ik vind dat Links de verkeerde focus legt. Niet alleen wat de multiculturele samenleving betreft, waarin het gewoon meegaat in het extreemrechtse frame van aanpassen of opbokken, maar ook wat klimaat en duurzaamheid betreft, waarbij de rekening niet gelegd wordt bij de vervuilers, de multinationals, maar bij mensen die zonder vleestax en straf voor autorijden al de eindjes aan elkaar moeten knopen en een troosteloos kutleven hebben. Links moet er voor de gewone mensen zijn, maar alles, van duurzaamheid tot multiculti en de coronamaatregelen, wordt door Links bedacht met een bovenmodaal verdienende witte balletliefhebber in gedachten. Daar betaalt het nu de prijs voor.

BIJ1, terwijl ik dit schrijf, is nog niet zeker of die partij een zetel in de Kamer heeft, maar ik geloof wel waarschijnlijk, heeft een anticampagne gevoerd, het afgelopen jaar. Met het aantal mensen dat door BIJ1-kandidaten is geschoffeerd, is misschien zelfs wel een tweede zetel verspeeld. Nu zie ik de nummer twee op de lijst, Quinsy Gario, achter de partij VOLT aangaan, die het heel wat beter heeft gedaan dan BIJ1, en dat is dus typisch BIJ1, die agressie tegen potentiële bondgenoten in plaats van dat ze een tegenwicht vormen voor de racistische fascisten in de Kamer. Dat moet echt radicaal anders, de komende tijd, en ik overweeg dan ook om actief lid te worden om te helpen een constructievere cultuur binnen de partij te bewerkstelligen.

Rampzalig coronabeleid

Het succes van Baudet en zijn Forum voor Democratie heb ik niet zien aankomen. Ik kreeg wel veel signalen dat nota bene antiracistische types opeens een stem op Baudet overwogen vanwege zijn corona-gewappie, maar ik nam dat niet serieus. Ik zag het als een loos dreigement, zoals Marcouch weleens deed, door te zeggen dat hij overwoog PVV te stemmen. Dat is dus het rampzalige coronabeleid, met die fenomenaal imbeciele avondklok, die de nazi’s extra zetels heeft opgeleverd.

JA21 van Joost Eerdmans en Annabel “Mooie ovens van Hitler” Nanninga heeft gewonnen dankzij de media, met name de NPO en het praatprogramma Jinek, die koortsachtig campagne voor de partij hebben gevoerd, waardoor Eerdmans vrijwel elke dag op TV was. Maar goed, ik kan niet zeggen dat ik teleurgesteld ben, want ik schreef een paar jaar geleden al, en meende het: Nederlandse journalisten zijn dol op nazi’s.

Dodenherdenking

Redacteur Jan Postma van De Groene Amsterdammer stelt dat het misschien een goed jaar is te stoppen met de Dodenherdenking. Ik vermoed dat het een cynische sneer is, maar ik voel me al een hele tijd niet lekker bij de Dodenherdenking, dat de laatste jaren een feest van de uitsluiting is geworden. En nu, met deze uitslag? Antisemieten, racisten, fascisten in de Kamer die grondrechten willen afschaffen en universiteiten en redacties willen zuiveren? Daarop stemmen en dan op 4 mei met een vroom porem verpletterend in orde gaan staan wezen? ‘

Ik dacht het effe niet.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.03.2021 @ 13:50

[Home]
 

1 Reactie

op 18 03 2021 at 13:50 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS