Home » Archief » Hans Nijenhuis, de Nederlandse Breitbart


[09.03.2017]

Hans Nijenhuis, de Nederlandse Breitbart

Peter Breedveld


Scène uit Gate of Flesh (Seijun Suzuki)

Ik heb het gezegd: het Algemeen Dagblad spant zich sinds de aanstelling van Hans Nijenhuis in om Nederland moslimvrij te maken. AD-sterverslaggever Wierd Duk, door Nijenhuis aangesteld als speciale redacteur Vreemde Smetten, maakt er al heel lang geen geheim van: hij wil een politieke aardverschuiving, een nieuwe orde na een gewapende clash.

Nu speelt dan ook Nijenhuis open kaart: hij dreigt Wilders premier maken als iedereen voortaan niet alleen nog maar doet wat hij wil.

Deïslamisering van Nederland

Je kunt lachen om de stuitende arrogantie van deze ijdeltuit, die meent zoveel macht te hebben dat hij het is die bepaalt wie de verkiezingen wint. Kwestie van doseren: beetje meer aandacht voor Wilders: Wilders premier. Of als Nijenhuis zin heeft in een kabinet Asscher, geeft hij die een steuntje in de rug.

(Zou hij zich de Nederlandse Steve Bannon wanen? Wil hij een ministerspost in het Kabinet Wilders? Gaat-ie dan ruziemaken met België? Of is hij liever de sinistere figuur in de schaduw, die Wilders zijn snode plannen influistert voor de deïslamisering van Nederland? Wilders’ Bataafse Iago?)

Maar je kunt het ook zien voor wat het is: de bevestiging van wat ik nou al jaren roep: Nederlandse journalisten voeren propaganda voor hun politieke helden en ze geloven in elk geval zelf dat ze het verschil maken. Dat YouTube-filmpje van DENK, waarin wordt gewaarschuwd voor het machtsmisbruik van de media, blijkt toch zo gek nog niet.

Alarmistische verhalen

Nijenhuis wil dat Wilders premier wordt. Daarom staat het AD elke dag weer bol van de alarmistische verhalen over dat we bedreigd worden door de moslims maar dat je het er niet over mag hebben. Pomp die angst er bij de lezers in, drijf hem in de armen van Wilders. Bedankt, Hans Nijenhuis, voor je openhartigheid.

Vergist u zich niet, niet alleen het AD voert actie voor een rechts-xenofobe regering. Ook de rest van de media hebben overduidelijk als doel het bestendigen van de macht van de witte man. Daarom mag Khadija Arib elke dag in de media waarschuwen tegen DENK, dat een groter gevaar dan Wilders zou zijn. Daarom wordt Sylvana Simons elke dag wel ergens voor zwarte boze vrouw uitgemaakt, hoe goedlachs en vriendelijk ze ook is.

Zwarte vrouw

Trap er niet in, lieve lezers. Laat dat journaille op 15 maart een poepje ruiken. Stem niet op hun helden, ook niet op Jesse klaver, die er net zo goed exclusief voor de witte man is, ik leg dat in een ander stukje binnenkort nog wel een keer uit.

Stem op een zwarte vrouw, stem Sylvana Simons. Maak haar zo groot dat ze samen met DENK een kabinet kan vormen. Breek de witte man. Bring those white honkey bastards down.

Frontaal Naakt wordt bedreigd! Echt, serieus bedreigd! Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.03.2017 @ 08:04

[Home]
 

21 Reacties

op 09 03 2017 at 08:57 schreef Murat:

Jesse Klaver, als halve Marokkaan zou beter moeten weten inderdaad.

On topic: zelfs de NRC is helemaal gezwicht voor de dark-side.

op 09 03 2017 at 11:02 schreef Schuur:

De NOS doet ook aardig zijn best. Die hebben een ‘politiek verslaggever’ in dienst die niets anders doet dan dag in, dag uit achter de campagnekaravaan van Wilders aanrennen. Scroll voor de aardigheid eens door de TL van Michiel Breedveld (geen familie, hoop ik?) heen: https://twitter.com/MBreedveld Het is de laatste weken alléén maar Wilders. Wilders in Breda, Wilders bij de Turkse ambassade, Wilders bij de Telegraaf, Wilders in de 2e Kamer, Wilders in Spijkenisse, Wilders op de WC. Wilderswilderswilderswilderswilderswilders. De NOS heeft een politiek verslaggever die een ziekelijke fascinatie lijkt te hebben voor Geertje.

op 09 03 2017 at 11:13 schreef babs:

Het veelzeggendst is dat het openlijk niet over de inhoud gaat.

Hij zegt letterlijk: ‘De boodschap van politici moet ik zo goed mogelijk overbrengen, daar hoef ik ze niet verder over door te zagen, maar het moet wel bij ons.’

Kranten concurreren dus met het zo weinig mogelijk doorzagen om politici maar in hun folder te krijgen.

Dat zo’n Nijenhuis oprecht lijkt de denken iemand wel of niet premier te kunnen maken is vooral potsierlijk. Toch wil ik zijn invloed ook weer niet onderschatten. Elke dag rovende en verkrachtende enge bruine mensen in de krant heeft zeker invloed op sommige lezers. Daar staat de onwankelbare beschaving tegenover die toch ook heel veel mensen kenmerkt, hoe veel shit de media ze ook voeren.

op 09 03 2017 at 12:13 schreef Hermann:

@Murat. Jesse Klaver is ook Indo. Eén van z’n voorouders was prins Prangwedana ook wel genoemd Mangkunegoro II: https://en.wikipedia.org/wiki/Mangkunegara_II

op 09 03 2017 at 19:06 schreef sjonnie:

Godver, lekker belangrijk dat Simons zwart is en Klaver half Marokaan of Indo.

Het zijn Nederlanders, punt.

op 09 03 2017 at 21:29 schreef MNb:

“nog wel een keer uit.”
Graag, want ingesleten reflexen zijn voor een oude man als ik moeilijk eruit te krijgen. Ik heb nog steeds de neiging GL te verdedigen.
Wat Babs schrijft. Nijenhuis maakt geen verschil. Wilders’ agenda maakt hoe dan ook een mooie kans er voor een te groot deel door te komen.

op 09 03 2017 at 22:06 schreef Sum:

Ondertussen heeft MP van alle blanken in van Holland gezegd dat Turkse minister van Buitenlandse Zaken niet welkom is in Holland. Niet welkom. Ook na verkiezingen niet welkom. Ook over “in de boeien slaan” lullen enzo. So so, lekker kruipen in aars van Wilders. Turkije gaat dit zo hard wreken. Geen medelijden. Dit wordt genieten.

op 09 03 2017 at 23:21 schreef Murat:

@Sjonnie,

Klaver’s pa is Marokkaan. Dat vind ik nogal belangrijk ja gezien het feit dat ie nogal de boze witte man loopt te pamperen. Het is een neoliberaal die weinig voor multiculturelen als hijzelf heeft gedaan.

Dat vind ik stuitend.

op 10 03 2017 at 12:00 schreef okitametam:

Hoe erg ik het ook eens ben met een heleboel wat hier geschreven wordt, vind ik het een verontrustender idee dat we ook hier een onomkeerbare uitholling van de rechtsstaat kunnen krijgen. Er zijn nu vijf partijen met rode lichten voor de rechtsstaat volgens een artikel van de Orde van Advocaten.

De enige partij die mijn inziens duidelijk opkomt voor meer burgerinspraak en burgerinitiatieven is de Piratenpartij. Wellicht is dit niet de juiste plek om deze vraag te stellen, maar wat denkt men hier daarover?

op 10 03 2017 at 12:21 schreef Peter:

Je brengt een hiërarchie aan in de verontrustendheid van kwesties, Okitametam, maar je kunt het feit, dat de media zich inspannen voor de vestiging van een fascistoïde regering, niet loszien van het feit dat er fascistoIde partijen bestaan. Het rapport van de Orde van Advocaten laat zien dat er meer partijen bij zijn gekomen die de rechtsstaat bedreigen sinds de laatste verkiezingen.

Dat betekent dat het tornen aan de mensenrechten steeds meer wordt genormaliseerd. Daar spelen de media een enorm grote rol in. Door Wilders te promoten als een liefhebbend mens die veel van zijn vrouw en poezen houdt, bijvoorbeeld, in plaats van dat ze erop wijzen dat Wilders tientallen miljoenen moslims wil deporteren en universiteiten en overheidsinstanties wil zuiveren van links gespuis.

Nederlandse journalisten zijn vaak nog eerder dan politici als het gaat om het roepen om verboden en beperkingen, overigens.

Wat de Piratenpartij betreft, die partij werkt samen met GeenStijl, racistisch, seksistisch, LGBT-hatend, fascistisch blog die zijn reet opzichtig afveegt met onze privacy. Bovendien wil de Piratenpartij auteurs en kunstenaars hun auteursrecht afpakken zodat iedereen hun werk gratis kan downloaden.

Het eerst wat de partijleider, wier naam ik maar niet kan onthouden (iets met Chincilla) deed toen ik haar eens bekritiseerde, was de inhoud van een persoonlijk bericht openbaren dat ik haar had gestuurd.

Ik bedoel maar, mensenrechten en privacy zijn bij de Piratenpartij net zo goed gewaarborgd als een kip bij een vos.

op 10 03 2017 at 15:49 schreef Taljaard:

@Peter
Universiteiten zuiveren van links gespuis?
Tja, dan kunt u wel eens in moeilijkheden komen.
Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, hoor.
Want de PVV haalt hoogsten 25/30 zetels.
En wat wij krijgen is gewoon meer van hetzelfde; in de vorm van een kabinet Rutte III met VVD (30), CDA (20), D’66 (20), PvdA (15). Dat zijn dus 85 zetels, waar je met een ingebouwde negatieve fouten-marge van 9, nog steeds uitkomt op 76.
Dat is waarschijnlijk allang afgesproken en de rest doet voor spek en bonen mee.
Ik ben rechts, maar denk dat een electorale omwenteling/politieke revolutie er in Nederland eenvoudigweg niet in zit.
Niet over rechts, maar ook niet over links.
Want dat is slecht voor het zakenleven.
En bij onze bazen in Berlijn, want NL is een economische vazal van de BRD, ook niet.
De AfD trapt daar nog geen deuk in een pakje boter en in plaats van Mutti Merkel krijgen we dan Kapo Schulz. Ook meer van hetzelfde dus, want volkomen inwisselbaar.
En ook allang afgesproken, want Duitsers nemen geen risico’s.
Het enige land waar het nog wel eens spannend zou kunnen worden is Frankrijk. Maar ook dat moet ik eerst nog zien.
Kortom; maak u maar niet druk, want er gebeurt gewoon NIKS.

op 10 03 2017 at 16:05 schreef Peter:

Er gebeurt al van alles, Taljaard, maar daar heb jij geen last van want je bent een rechtse witte man, zich wentelend in zijn witte privilege.

op 10 03 2017 at 16:53 schreef Taljaard:

@Peter
Geachte boze linkse witte ma..KRGGGGGKK.

Hoi Tajaard, je mag het nog een keer proberen, maar dan zonder dat typisch domrechtse lullige gejijbak.

Je mag ook gewoon wegblijven.

Zo moe van jullie.

Groet, Uw Hoofdredacteur.

op 10 03 2017 at 17:13 schreef Hermann:

@sjonnie. Ik had ’t ook over Nederlanders – Indo’s hadden van huis uit de Nederlandse nationaliteit (Koninkrijk der Nederlanden) , zoals Groningers en Zeeuwen dat hebben: https://www.denederlandsegrondwet.nl/9353000/1/j9vvihlf299q0sr/vidyf0ke5w7x

’t Ging mij erom, dat de Nederlandse regering ’n deel van hun Nederlandse onderdanen keer op keer in de steek heeft gelaten. Doordat Klaver ook ’n Indo is, heeft hij misschien ’n andere kijk op het Nederlandse koloniale verleden- in de statuten van GL wordt daar nu wel degelijke gewag van gemaakt (bij Artikel 1 trouwens ook).

En wie van de lezers hier op FN heeft wel eens van de Commissie Werner gehoord? Ik denk, dat je nog geen hand nodig hebt om te tellen.

http://myindoworld.com/het-rapport-werner-discrimineert/

U denkt, dat ik dezelfde fout maak als Pechtold, door te zeggen, dat Klaver ’n Indonesiër is. U kent Uw Nederlandse geschiedenis niet erg goed. Leest U het hiernavolgende verhaal maar eens – ’t gaat over Nederlanders:
http://www.tijdschriftlover.nl/politiek_en_maatschappij/kinderen_van_de_overheerser

op 10 03 2017 at 19:17 schreef Chakir:

@Talhaard: dat is precies het punt, dat “meer van hetzelfde” is al ver heen, daar is helemaal PVV voor nodig. Nijenhuis denkt dat hij het ei van Columbus heeft gevonden. Hij doet mij denken aan een oude studiegenoot van mij, en niet alleen vanwege z’n incestueuze kop, maar vanwege “eindelijke bevrijding” na jaren onder het juk van een gereformeerde opvoeding te hebben geleefd. Hij ging helemaal los en voelde zich daar ook trots bij: “Kijk eens, ik hoor er ook bij, ik doe wat ik jaren niet mocht doen, hehehe, en niemand die mij terechtwijst”. De sukkel snapt niet dat hij helemaal niets bijzonders doet, de wereld is al enige tijd die fratsen gewend. Nijenhuis is mainstream en hij denkt dat hij The Man is, die uitspraak bevestigt dat.

op 10 03 2017 at 23:03 schreef sjonnie:

Hermann en Murat, ik ken mijn achtergrond redelijk goed en wens niet aangesproken te worden als Vlaming of nog verder terug in mijn geschiedenis als Spanjaard of Afrikaan. Ik ben gewoon een Nederlander, zoals iedereen in dit land.

op 11 03 2017 at 14:11 schreef Murat:

Sjonnie,

Ik spreek niemand aan als iets anders dan Nederlander.
Ik zei dat Klaver’s pa Marokkaan is, zoals mijn pa ook een Noord-Afrikaan is. Dat vind ik van belang in hoe hij omgaat met discriminatie in dit land. Mag ik?
Leg mij a.u.b. geen woorden in de mond. Ik spreek niemand aan op een andere nationaliteit. Dat maak jij er van.

op 11 03 2017 at 19:04 schreef sjonnie:

“Jesse Klaver, als halve Marokkaan zou beter moeten weten inderdaad.”

Zijn jouw woorden Murat.

op 12 03 2017 at 01:53 schreef Murat:

Sjonnie,

Ik geef toe, die woorden had ik beter moeten uitkiezen.

op 13 03 2017 at 00:29 schreef okitametam:

Hoi Peter,

Duidelijk standpunt over de PPNL. Heb je toevallig nog een linkje over/naar gedoe met Ancilla van de Leest? Kan het namelijk niet echt vinden.

op 13 03 2017 at 14:32 schreef sjonnie:

Ik beoordeel mensen op hun meritus Murat en leg jou geen woorden in de mond. Je draait er omheen. Jammer.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS