Home » Archief » De Miko-brigade


[11.06.2019]

De Miko-brigade

Peter Breedveld


Illustratie: Werner Klemke

Afgelopen zaterdag kwam de Baudetjugend bijeen en het was precies wat je ervan kon verwachten: fascistoïde – en ik zeg alleen maar niet ‘fascistisch’ uit opgelegde politieke correctheid – speeches over onze superieure beschaving die wordt ondermijnd, over “overheersingsdrang” en “overwinningszucht”, nauwelijks verholen Nazi-symboliek en opzwepende taal over eindstrijd en wedergeboorte. Racistisch gelul over IQ, een ‘flirt-coach’ die oreert dat ‘nee’ niet altijd ‘nee’ is en veel expliciet seksisme. In de woorden van Baudet: ‘wij zijn fucking awesome‘.

Er kan geen enkel misverstand over bestaan: Het Forum voor Democratie is heel erg eng en de jongerenafdeling is nog een paar graadjes enger. Griezels zijn het, monsters, racisten, seksisten en het kan me niet schelen dat ze misschien een paar vinkjes op de checklijst van Robert Paxton missen, maar een speech over ‘een gemeenschap die sterker is in geest, sterker in daad en vooral sterker in eenheid’, nodig in de strijd tegen ‘mensen die ons ondermijnen’ en over ‘overwinningszucht’ en ‘grootse daden’ klinkt mij erg Mussoliniaans in de oren.

There, I said it.

Kamelenteen

Maar buiten dit alles zien deze griezels er ook belachelijk uit, met hun rare kapsels en hun pafferige lijven in die slechtzittende pakken. Foto’s van deze freaks werden grif gedeeld op de sociale media en mij viel met name deze foto op, met als opvallend middelpunt een vroegoude jongeman in blauw pak en een haardracht die nogal aan een zekere Oostenrijkse Duitser doet denken, gelukkig kom ik even niet op zijn naam, en een grote vette kamelenteen.

Dit vind ik erg grappig op een bijeenkomst van witte jongemannen die zichzelf feliciteren met hun awesomeness en die de vrouwen weer terugwillen naar hun rechtmatige plek achter het aanrecht. De kamelenteen is normaliter een dingetje dat seksistische douchebags gebruiken om vrouwen te vernederen en hier staat dan zo’n exemplaar van het sterke geslacht, vertegenwoordiger van onze superieure, boreale beschaving, overwinningszucht en overheersingsdrang en al, maar met een enorme kamelenteen in zijn kruis. Dus ik wijdde daar een tweetje aan.

Opperdeugers

Was ik dus de Miko-brigade vergeten. De opperdeugers onder de deugers. Eerst kwam een huisvader me vertellen dat het ‘suf’ was om ‘kinderen’ te beschimpen, die bleef een paar uur in mijn tijdlijn zeuren. Daarna kwam een andere man huilen dat ik kinderen beschimpte. Kinderen die zich tot Baudet voelen aangetrokken omdat ze worden ‘uitgesloten’, nog wel. Al gauw zat mijn hele tijdlijn vol jankerds, klagend dat ik kinderen voor gek zette, en dat het hypocriet was, want ik vond het toch ook niet leuk dat Greta Thunberg werd beschimpt. Het werd echt heel erg naar toen een jonge vrouw me betichtte van het ‘objectificeren’ van deze jongeman omdat ik de aandacht op zijn geslachtsdelen vestigde.

“Het zal je zoon of dochter maar zijn”, zei ze.

Ik heb die tweet dus maar fluks weggehaald, want ik weet inmiddels hoe het werkt op Twitter. Je maakt een grapje over een slechtzittend pak en binnen de kortste keren hebben ze er een pedoseksuele aanranding van gemaakt.

Racistische pseudowetenschap

Dat is dus de Miko-brigade, vernoemd naar Miko Flohr, die ook altijd lieve racisten verdedigt tegen linkse agressie. Linkse mannen en vrouwen zonder enig gevoel voor humor die meer bezig zijn met het aanklagen en kapittelen van hun linkse broeders en zusters dan met het extreemrechtse gedachtegoed, inclusief racistische pseudowetenschap en promotie van seksueel geweld, dat steeds meer wordt genormaliseerd. Er worden nu al docenten geschandpaald in de media omdat ze iets onwelgevalligs hebben gezegd over Baudet. Er worden nu al homo’s en lesbische vrouwen in elkaar geslagen als gevolg van de toxic masculinity die overal wordt gepromoot door griezels als die op die FvD-jongerenbijeenkomst.

Het zal je zoon of dochter maar zijn die er op zo’n bijeenkomst van extreemrechtse racisten zijn overheersingsdrang staat uit te boeren.

Maar nee, de Mikobrigade is er vooral op gebrand dat alles in het nette blijft, er geen onbetamelijke taal wordt gebezigd en de ‘discussie’ vooral over de inhoud blijft gaan. “When they go low, you go high“, preken ze met vroom gezicht.

Homeopathische mosterd

Trut, ik heb het al jaren over de inhoud. Ook dat mag niet. Je mag niet zeggen dat Baudet zijn homeopathische mosterd rechtstreeks bij de nazi’s vandaan haalt, je mag niet zeggen dat het racistisch is om te streven naar een wit Europa en niet dat het fascistisch is om docenten en journalisten te intimideren.

En hét beproefde middel tegen onderdrukkers, het dodelijkste wapen aller tijden, het meest effectieve medicijn tegen bullebakken, namelijk humor, dat mag nu ook niet meer van de Miko-brigade. Want je moet het over de inhoud hebben.

Ik ga niet uitleggen waarom een schimpscheut over een kamelenteen bij een mannelijke vertegenwoordiger van het boreale superras wel degelijk over de inhoud gaat. Knobbel dat zelf maar uit. Wel wil ik erop wijzen dat de aanwezigen op dat Baudetjongerenfeestje volgens de Volkskrant op een enkeling na de stemgerechtigde leeftijd had. Minstens 18 dus; jongeren, geen kinderen. Jongeren bij hun volle verstand, die ervoor kiezen naar een bijeenkomst te gaan waar racistische en seksistische theorieën over IQ worden verspreid en waar wordt gebrald over overheersingsdrang, een bijeenkomst van een partij die constant flirt met het nazi-gedachtengoed. Jongeren die blijkbaar oud genoeg zijn om te horen dat nee soms ja betekent en dus oud genoeg om te worden beschimpt. Jongeren ook die zich constant verzetten tegen ‘politieke correctheid’.

Baas van de wereld

En als het mijn zoon of dochter was, die op zó’n bijeenkomst werd gefotografeerd, zou ik me dáár drukker over maken dan over een grap over zijn slechtzittende pak. Als het mijn dochter was die daar stond zou ik me overigens ernstig zorgen maken over haar geestelijke gezondheid. Dat is toch een beetje hetzelfde als een zwarte op een Ku Klux Klan-rally. Nee maar echt, wat mankeert die meiden?

Deze etterbakken vergelijken met Greta Thunberg? Ben je wel lekker? Thunberg wordt door witte oude mannen al maanden achtereen gedemoniseerd, getreiterd om haar autisme, door het slijk gehaald, belasterd, er is een enorme haatpropagandamachine tegen haar ingezet. Dat is echt wat anders dan lachen om de kapsels en broeken van een stelletje verwende, overgeprivilegieerde cis-mannen die geloven dat God zelf ze heeft aangewezen als baas van de wereld en dat ze beter zijn dan vrouwen en zwartharigen.

Maar die zich nog niet eens een beetje fatsoenlijk kunnen kleden.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 11.06.2019 @ 07:24

[Home]
 

1 Reactie

op 11 06 2019 at 07:25 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS