Home » Archief » Black voice


[04.08.2015]

Black voice

Peter Breedveld

nat9

De louche zakenman Erik de Vlieger heeft een ’talkshow’ op YouTube, zoekt u die zelf maar op als u die behoefte heeft. Onlangs was daarin Jan Dijkgraaf te gast, de al even louche stukkiesschrijver van Metro, die als hoofdredacteur van HP/De Tijd dat blad naar de gallemiezen heeft geholpen. Afgaande op berichten die mij via Twitter bereikten, werd in de talkshow weer flink op Hassnae en mij gescholden, werd ik weer van van alles beschuldigd, waarbij uiteraard mijn werkgever nadrukkelijk moest worden genoemd. Ook spraken de heren er schande van dat Hassnae te gast was geweest in Pauw & Witteman.

Het is een vast patroon bij al die verbitterde lasteraars van Hassnae en mij: ook Elma Drayer eindigde haar uitzinnige aantijgingen aan ons adres met het noemen van mijn werkgever en het feit dat Hassnae in Pauw & Witteman had gezeten. Op Twitter is een klein leger actief van figuren die dag in, dag uit bezig zijn mij te belasteren en mijn werkgever te noemen, al jaren lang, ELKE dag. Ik noem een Captain Iglo, Kamasys, Van Krakenstein, Simone Laurey en een groot aantal accounts met variaties op de namen Ans Aarsema en Bea Hofman van de totaal door mij geobsedeerde eenmansgestapo Jan Bennink. Ze reageren op ALLES wat ik schrijf en vallen IEDEREEN lastig met wie ik contact heb. Overigens worden deze psycho’s, die dus dag en nacht met mij bezig zijn, het ook nooit moe te benadrukken hoe ONBELANGRIJK ik ben.

Persoonlijke vetes

Keiharde intimidatie van de fascistoïde, door de moslims geobsedeerde en EIGEN VRIJE WOORD EERST tamboererende rechtsmens noem ik dit. Maar de politici en mediafiguren die gezellig met figuren als Drayer, De Vlieger en Dijkgraaf optrekken of die de Twitter-accounts, die louter en alleen gecreëerd zijn om Hassnae en mij kapot te maken, gaan volgen (hoi, Teun van de Keuken en Sadet Karabulut!) en al hun ideeën uit het PVV-verkiezingsprogramma halen, willen niet ‘worden betrokken in mijn persoonlijke vetes’ als ik ze daarop aanspreek. Ze pompen wel vaak gretig nog even de leugens rond die over ons worden verteld.

Zoals vorige week ook Volkskrant-columniste en boterbabbelaar Harriette Duurvoort, voor wie ik het een tijdje geleden opnam (ondank is ’s werelds loon) toen ze in haar eigen krant werd verkaraktermoord door een anonieme, racistische troll (die trouwens Sandra van Heijningen heet), en die me te verstaan gaf dat ik iemand had bedreigd en dat ik die bedreiging moest terugnemen.

Dat ik mensen bedreig, is ook al zo’n belachelijke aantijging die vanuit Domrechtse hoek bijna dagelijks over me op Internet wordt rondgepompt. De Balie-directeur Yoeri Albrecht doet het, een zoon van Jan Dijkgraaf deed het onlangs en Jan Bennink lust er ook wel pap van. En hoewel er van alles wat ik tweet en schrijf een screenshot wordt gemaakt, kunnen de heren het bewijs, dat ik ze heb bedreigd, nooit overleggen. Je roept het gewoon en dan zorgt Harriet Duurvoort voor de verdere verspreiding. Zo werkt dat. Maar ze willen dus niet ‘in je fitties worden betrokken’.

Wit privilege

Duurvoort kreeg uiteraard een ondubbelzinnig ‘fuck you’ van mij voor haar kiezen. Daarna schijnen, terwijl ik bij vrienden aan de avonddis zat, mijn Twitter-vrienden @drsYell en @Sigilix haar het vuur aan de schenen gelegd te hebben. Toen ging Duurvoort huilen en kondigde ze haar vertrek van Twitter aan, nadat ze zich had beklaagd over het smoren van haar ‘black voice‘ en het witte privilege van Yell en Sigilix. Ha! Je moet maar zo onbeschaamd zijn om mee te doen aan de intimidatiecampagne van de witte racisten Dijkgraaf en De Vlieger en kritiek daarop af te doen als ‘het schaden van de case against racism‘. Dergelijk potjes-Engels is trouwens kenmerkend voor de zelfbenoemde ‘people of colour‘ die menen het witte mediamonopolie te doorbreken door er dezelfde racistische, islamofobe onzin uit te kramen als de witte monopolisten.

En moet je kijken wie er allemaal uit het houtwerk komen kruipen om er hun verontwaardiging uit te briesen over deze schandalige behandeling van black voice Duurvoort. Naast de dwangmatige zelfbevlekker Zihni Özdil ook prominent bolletje Bas Paternotte, die spreekt van een tragische dag omdat ‘de schoolkrantredacteur’ (het favoriete scheldwoord van Domrechts voor mijn persoontje en het is waar, ik zou zoveel liever tweede man van The Post Online zijn, of de huisantisemiet van GeenStijl, dan ‘schoolkrantredacteur’) en zijn ‘minions’ Harrietteketet van Twitter hebben gepest. Paternotte, die zelf dagelijks bezig is alles en iedereen met wie hij het niet eens is, ontslagen en verboden te krijgen door middel van laster en intimidatie.

Twitter onderschijten

Overigens is Duurvoort alweer koortsachtig bezig heel Twitter onder te schijten met haar flutmeninkjes over alles, dus er is helemaal niemand weggepest. Wel gaat de lastercampagne tegen Hassnae en mij nog steeds door, uiteraard zonder dat Paternotte, Ik Zihni of ‘black voice‘ Retteketet er iets over te zeggen hebben.

Hassnae heeft trouwens in Libanon een prijs gekregen voor haar stukken over de Arabische wereld. Hebt u daar al iets over in de media gezien? Natuurlijk niet. Hassnae doet niet mee aan de islamofobe, delirische paniekzaaierij waarin dit hele godvergeten racistische kutland zich verliest en moet daarom worden kapotgemaakt.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.08.2015 @ 08:37

[Home]
 

20 Reacties

op 04 08 2015 at 09:13 schreef Dennis:

Ik lees met enige regelmaat mee op twitter en heb je eens nadrukkelijk gevolgd. Het is inderdaad bizar hoe de vaste stalkers werkelijk op alles reageren wat je plaatst. Alles! Dat soort idolatie zie je alleen bij 14-jarige bakvissen en Justin Bieber.

op 04 08 2015 at 09:42 schreef Faizah B:

Normaal laat ik dit soort dingen ook aan mij voorbij gaan. Maar ook ik heb de ervaring als ik als volger iets tegen jou zeg op twitter dat er direct vreemde figuren in het gesprek komen met scheldpartijen.

Ook nu terplekke zie ik de conversatie tussen jou en mevr. Duurtvoort op twitter en verbaas mij werkelijk over haar uitspraken. Als een kat in het nauw. ‘fake betrokkenheid met de multiculturele samenleving’. Maar ondertussen heeft ze de steun nodig van white privilege figuren die elke dag hun gal spuwen over deze multiculturele samenleving. Dan draait je ‘Black voice’ alleen om je eigen carierre niet om een betere samenleving.

Ik ben wel ontzettend blij met je bijdrages op dit gebied! En hoop ze te kunnen blijven lezen. Zowel hier als op twitter.

op 04 08 2015 at 09:45 schreef Rob:

“Maar je schijnt een bedreiging geuit te hebben. Als dat zo is, moet je dat wel terugnemen.”
Tsja. Van mij mag je knetterwoest zijn op Duurvoort, maar wat zegt ze nou helemaal? Je schijnt, en als dat zo is. Ik vind het allemaal nogal voorzichtig. Je had kunnnen antwoorden dat dat niet zo is. Klaar.

op 04 08 2015 at 09:51 schreef Peter:

Dat kun jij voorzichtig vinden, Rob, ik heb er last van en jij niet. Ik krijg dit elke fucking dag, en mijn werkgever krijgt dit elke fucking dag. En de opdrachtgevers van Hassnae krijgen dit elke fucking dag. Het is gewoon het verspreiden van de laster tegen ons die nu al jaren voortduurt.

Hé Rob, jij schijnt met kindertjes te hebben gerotzooid! Als dat echt waar is, niet meer doen hoor!

op 04 08 2015 at 10:11 schreef Rob:

Ik begrijp dat goed, Peter, maar buitenstaanders niet, en dat is belangrijk.

Let op: het doel is om jou zodanig langdurig met die shit te bombarderen, dat je op iedereen zo gaat reageren. En dan neemt niemand je nog serieus, dan ben je gewoon een tierende gek in de ogen van de meeste mensen. Want die gaan nu eenmaal niet heel die geschiedenis teruglezen.

op 04 08 2015 at 11:24 schreef Peter:

het doel is om jou zodanig langdurig met die shit te bombarderen

Ja precies en dat pik ik niet, ook niet van Harriet Duurvoort. Het is heel simpel: wie geen ruzie met me wil, verspreidt geen leugens over me.

En wat buitenstaanders denken, zal me aan mijn reet roesten. Ik heb tot nog toe niks aan ze gehad, verwacht niks van ze en hou dus ook geen rekening met ze.

Totaal onbegrijpelijk voor mij, dat je zo’n standpunt inneemt.

Kijk, ze volhardt gewoon in haar gelaster:

Ik wil dat niet, ik wil niet dat Volkskrantcolumnisten die bagger over mij verspreiden. Is geen rocket science, gewoon niet doen. Wie het niet doet, krijgt geen last met mij. Doe je het wel: oorlog.

En fuck de buitenstaanders. Buitenstaanders kunnen m’n rug op. Buitenstaanders heb ik niks aan.

op 04 08 2015 at 11:59 schreef cRR Kampen:

:)

Typisch… Je laat de abuse eens niet over je heen gaan (zoals Rob graag wil) maar je zegt er wat van en ja hoor dan ben je een ’tierende gek’.

Een mooi voorbeeld van zo’n geval van een bijstaander die actief meedoet.

op 04 08 2015 at 14:17 schreef mango:

Wat types als Duurvoort – die werkelijk geen enkele zelfstandige gedachte te melden heeft – goed doorhebben is wat je moet doen om te overleven in de Nederlandse media.

Je moet met iedereen een beetje meeglibberen, en dan af en toe heel stelling doen alsof je een standpunt hebt. Dat is hoe het werkt in journalistiek Nederland.

op 04 08 2015 at 15:34 schreef Rob:

Allereerst heb ik niemand een tierende gek genoemd cRR. Je leest slecht en dat raad ik je af onder dit blog. Dat duurt niet lang, daar zijn auteurs en lezers hier veel te slim voor. Ten tweede kun je de tyfus krijgen, ongezien, met je beschuldiging van “actief meedoen”. Volgens mij zit jij hier een beetje anoniem te stoken. Heb ik hoegenaamd geen behoefte aan, daarvan zijn er al méér dan genoeg.

op 04 08 2015 at 16:32 schreef cRR Kampen:

Antwoord je even op Peter, Rob?

En als je vragen hebt over mijn bevindingen, stel ze gewoon even.
Ik vind dat je ‘insult to injury’ voegde, ziet u. Dat je Peter aanvalt, in plaats van het tuig dat Peter aanvalt.
Indirect val je mij ook aan, want ik ben ook – en met reden – niet mals voor de arrogantie van de achterlijkheid, die JIJ impliciet zit te verdedigen.
Snap het je het nu een beetje?

op 04 08 2015 at 17:04 schreef DrsYell:

Hoi Rob, jij kan beter zelf niet zo hoog vd toren blazen, want ook jij neemt blind laster en leugens van mensen, vooral vrouwen, aan, veroordeelt deze mensen publiekelijk door de laster en leugens te verspreiden. Ik wacht nog altijd op bewijs voor je leugens en laster inzake mevr.A. Hypocriete moraalridder ben je die alles zelf doet, inclusief anoniem rellen, waarvan je anderen een moraliserend vingertje in hun oog beschuldigt.

op 04 08 2015 at 18:06 schreef Ralph van der Geest:

’t Blijft onbetrouwbaar kutvolk dat spul dat in dat ranzige vod van die Remarque voor een grijpstuiver de hoer uithangt. Dat blijkt maar weer. Ik vind het van karakter getuigen ondanks de terreur van dat gajes het hoofd rechtop te houden en zoals je geliefde dan ook nog een prachtprijs in de wacht te slepen.

op 04 08 2015 at 18:20 schreef su:

Kom op jongens….de Nederlandse journalistiek is toch een lachertje.

op 04 08 2015 at 18:52 schreef su:

En verder…dat er op internet zo een vuile gore hetze is tegen Breedveld en fam. is bewijs voor maffia praktijken van deze zogenaamde opiniemakers. Onder het mom van vrijheid van meningsuiting is ons land afgelopen 10-15 jaar echt afgegleden tot een derde wereld land.

op 04 08 2015 at 21:57 schreef Sasha Berkman:

zelf bevestigende gestoorden.

op 04 08 2015 at 23:39 schreef dewanand:

citaat:
‘Persoonlijke vetes

Keiharde intimidatie van de fascistoïde, door de moslims geobsedeerde en EIGEN VRIJE WOORD EERST tamboererende rechtsmens noem ik dit.’

——–

jazeker, wij missen onze heerlijke hoge bomen vol verse vruchten, waar wij 1,2 miljoen jaar geleden aan onze staarten hingen en elkaar het hellevuur in brulden.

Idee:
avond wandeling gedaan afgelopen zondag avond, reigersbos, delftse hout, zonder licht en beste is alle figuranten die in deze tekst genoemd zijn uitnodigen om hele nacht in dit delftse bosje te komen kwetteren, brullen, blaffen, Slim mauwen, loeien enz. nou al het HOOG beschaafd apengeluid recorden en uitzenden.

kost niets, en zonder enige verlichting die nacht zonder maan.

oergenen worden dan zo geactiveerd, super mensapentherapie toch??

op 05 08 2015 at 08:17 schreef max:

“Ja precies en dat pik ik niet, ook niet van Harriet Duurvoort. Het is heel simpel: wie geen ruzie met me wil, verspreidt geen leugens over me.”

Zo is dat,je hoort dat ook niet te pikken, laster verspreiden is strafbaar en jullie overkomt het al jaren.
Internet onthoud alles dus als ik die figuren was die Breedveld en Hassnae zo belasteren, dag in dag uit, of je dat in reallife doet of op internet onderkruipsels(een andere benaming heb ik voor jullie niet) maakt daarbij totaal niets uit, laster is laster.
Er is meer dan genoeg bewijs…..het is al jaren gaande
Als Breedveld en Hassnae naar de rechter stappen staat heel die club lasteraars er gekleurd op!
Het is al jaren gaande…meer dan genoeg bewijs

op 05 08 2015 at 13:19 schreef Maurice:

Hopelijk is Hassnae nog altijd gezond. Gefeliciteerd met die prijs, lijkt me knap gedaan.

Anyway, het fragment waar deze column naar verwijst is te vinden op 37.37 https://www.youtube.com/watch?v=ivpg8A1liVc

Hier wordt overigens opnieuw gerefereerd aan die column met de disclaimer ‘maar gelukkig heb ik geen dochter’ wat hier toentertijd is betracht te pareren, door het letterlijke feit te vergelijken met een scheve vergelijking, nml een figuurlijke mening.

En in het fragment wordt zelfs een soort doodsverwensing naar zijn zoons genoemd?

Iig is iedereen het eens over die Robert Engel.

Wat zegt dit allemaal? Wat is er eigenlijk nog zo aanlokkelijk aan dat hele Twitter?

op 05 08 2015 at 13:42 schreef Peter:

Dank, Maurice. Ik ga dat niet bekijken, want dan wil ik alleen maar mensen op hun bek slaan. Don’t worry, ‘figuurlijke mening’.

Je gebazel over ‘scheve vergelijkingen’ en ‘figuurlijke meningen’ (een primeur, als je het mij vraagt; ik ben die in elk geval nooit eerder tegengekomen) neem ik voor lief. Waar het om gaat, is dat Dijkgraaf een rechter impotent zou hebben gebeukt als het om zijn dochter was gegaan. Althans, dat zegt-ie. Uiteraard zou hij helemaal niks hebben gedaan, zelfs niet als het die rechter zelf was geweest die zijn dochter had doodgereden. Want dit soort figuren doet helemaal niks als puntje bij paaltje komt. Het zijn zonder uitzondering lafaards.

Maar hij schreef het, en toen ik schreef dat je beter PVV’ers dan onschuldige Afghanen kunt doodschieten kwam Mauric me niet helpen met uitvluchten als ‘figuurlijke mening’ (waarvoor ik hem innig dank).

En there’s the rub. Dit schorem komt overal mee weg, maar het staat met honderden voor je voordeur als jij eens een fout grapje maakt. Hypocriet tot op het verkankerde bot.

Als Dijkgraaf zegt dat ik zijn zoons heb doodgewenst, moet hij even het bewijs daarvoor overleggen. Anders moet-ie zijn lelijke apenbek houden.

op 05 08 2015 at 23:34 schreef Muse:

Ken mevrouw Duurvoort nog uit mijn ASVA-tijd, rond 1990. Ze was lijsttrekker voor de ASVA bij de verkiezingen voor de universiteitsraad. Ze is kennelijk geen barst veranderd.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS