Home » Archief » De PvdA heeft haar gezicht met hondepis gewassen


[23.09.2016]

De PvdA heeft haar gezicht met hondepis gewassen

Peter Breedveld

hemard015
Illustratie: Joseph Hémard

Volgens PvdA-voorzitter Hans Spekman zijn er partijen gekomen die de verdeeldheid aanwakkeren, waaronder DENK. DENK doet volgens hem ‘in spiegelbeeld precies hetzelfde als de PVV door de allochtonen tegen de rest van Nederland op te stoken.’

Spekman zegt dat in een interview in Vrij Nederland, in dezelfde week waarin eindelijk de bevindingen van het onderzoek naar Mitch Henriquez bekend werden gemaakt. Een groep witte politiemannen was op de Arubaan losgegaan, kennelijk omdat hij een grapje over zijn piemel had gemaakt. Van die piemel schijnt niet veel meer over te zijn, van de rest van Henriquez ook niet. Hij is een gruweldood gestorven. Volgens veel vertegenwoordigers van onze superieure Nederlandse cultuur was hij afval, dat door de politie is opgeruimd.

Maar het is dus DENK dat allochtonen tegen de rest van Nederland opstookt.

Nikkervriend

´Sinds de PVV er is, noemen ze me “nikkervriend”´, huilt Spekman in Vrij Nederland. ´En sinds DENK bestaat, krijg ik “vuile racist” naar mijn hoofd geslingerd. Het komt nu van twee kanten.’

Spekman wordt geìnterviewd door twee Nederlandse journalisten, waarvan er één on record verklaarde dat hij het allemaal doet voor een schouderklopje van zijn meesters op het Binnenhof, dus een beetje doorvragen is er weer niet bij. Staat u mij daarom toe een paar kritische kanttekeningen te plaatsen.

Ik weet niet of het echt zo is dat Spekman wordt uitgescholden voor ´vuile racist´. Zijn partijgenoot Lodewijk Asscher beweerde ook iets dergelijks, en dat bleek een vuile leugen te zijn waarvoor Asscher, eerloze, gewetenloze, schaamteloze, achterbakse, trollende bedrieger die hij is, nooit zijn excuses heeft aangeboden.

Marokkanen vernederen

Maar als Spekman inderdaad voor racist wordt uitgescholden, dan heeft dat weinig te maken met DENK. Dan zou hij misschien de hand eens in eigen boezem moeten steken. Spekman zei eens, toevallig tegen één van de journalisten die ook dit recentste ´interview´ met hem verzorgen, dat je Marokkanen moet vernederen. Apologeten springen nu als door een wesp gestoken op om te protesteren dat Spekman Marokkaanse probleemjongeren bedoelde, alsof dat het minder racistisch maakt.

Laat ik me voorzichtig uiten, anders staat er straks weer een leger kwaliteitsjournalisten bij mijn werkgever om mijn ontslag te blèren, maar als je Marokkaanse probleemjongeren isoleert omdat dat electoraal nou eenmaal lekkerder ligt dan witte probleemjongeren (die zich bijvoorbeeld vaker dan Marokkaanse probleemjongeren schuldig maken aan zedenmisdrijven), en je stelt dat je die moet vernederen, alsof ze niet al constant vernederd worden, dan moet je misschien niet huilen dat je voor vuile racist wordt uitgemaakt.

Wat Spekman bedoelt als hij zegt dat hij door PVV’ers nikkervriend wordt genoemd en door DENK-aanhangers voor racist wordt uitgescholden, is dat hij, als hij door twee extreme kampen wordt bekritiseerd, wel ergens op de gulden middenweg moet zitten. De NOS zegt dat ook altijd door te wijzen op kritiek van zowel pro-Palestijnse clubs als de Vrienden van Israël. De andere media ook wanneer ze van racistische vooringenomenheid worden beschuldigd. Domrechts vindt ze immers nog steeds te links, dus moeten ze wel goed zitten.

Pech niet wit te zijn

Een weinig wetenschappelijke aanname. Dat de PvdA de laatste 15 jaar is geëvolueerd van een redelijk allochtoonvriendelijke partij naar de zoveelste PVV-variant, is bovendien simpel aan te tonen. Niet alleen is Spekman niet de enige PvdA’er die graag op Marokkanen scheldt (Volgens Diederik Samsom hebben Marokkanen het monopolie op overlast), de PvdA heeft zich, met name in de vorm van de minister van integratie Lodewijk Asscher, uitermate vijandig opgesteld jegens Marokkanen, Turken, moslims en niet-westerse allochtonen in het algemeen. Er ontstond nota bene een partij-crisis omdat een Turks PvdA-lid zijn baard kamde, fer fuck’s sake.

We hebben het hier al zo vaak aangehaald: stemming maken tegen Turkse Nederlanders met een rapport waarvan je wéét dat het niet deugt, wetenschappelijke rapporten misbruiken om Nederlandse Turken verdacht te maken, allochtonen stigmatiseren met een participatiecontract, stemming maken rond een fictieve Shariadriehoek, liegen, liegen, liegen dat het gedrukt staat en o, tussen neus en lippen door, terwijl je gezellig zit te keuvelen met een full-blown Nazi, verklaren dat sommige mensen de pech hebben niet wit te zijn. Categorisch ontkennen dat Nederland racistisch is, al blijkt uit rapporten van de VN, Amnesty International, tal van wetenschappers en zelfs de Nationale Ombudsman het tegendeel.

All in a day’s work, zullen we maar zeggen.

Respect voor de regeltjes

En allochtonen zeggen dat ook, dat ze klaar zijn met de PvdA vanwege deze haatzaaierij. Dat zeiden ze al voordat DENK bestond. Waarom? Omdat de PvdA autochtonen tegen allochtonen opzet. Spekman doet het, Diederik Samsom doet het, Asscher doet het, ze doen het allemaal. Daarom bestaat DENK. Omdat een Nederlands Kamerlid met Turkse achtergrond van Wilders te horen krijgt dat hij niet in Nederland hoort en NIEMAND daar iets van zegt. Allochtonen hebben ook internet, Spekman! Die zien dat ook, die geven dat ook aan elkaar door. Het is gezien door iedereen, dat niemand wat tegen Wilders zei. De Kamervoorzitter prijst hem zelfs dat-ie zo respectvol is.

Daarom DENK. Daarom stem ik DENK. En omdat ik dat godverdomme zelf bepaal. Ga nu maar weer snel klikken bij mijn werkgever.

Meer over mij weten? Lees dit interview met mij van Enis Odaci op Nieuw Wij.

Frontaal Naakt kost me geld! Véél geld zelfs. Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan de financiële schade te beperken. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 23.09.2016 @ 09:51

[Home]
 

36 Reacties

op 23 09 2016 at 10:23 schreef Laurent:

Jesse Klaver zei er wel degelijk wat van, dat Wilders vond dat Kuzu geen Nederlander is. maar hij was de enige.

op 23 09 2016 at 10:30 schreef Murat:

Chapeau!

op 23 09 2016 at 10:46 schreef tonnie:

Murat zegt het wat mooier – petje af! ik ga ook op DENK stemmen – zeker weten. Bepaal ik ook zelf..maar dat is voor mij een stuk makkelijker helaas.

op 23 09 2016 at 12:01 schreef MNb:

Brilliant. Dit.

op 23 09 2016 at 13:37 schreef sabaroth:

In 1 opzicht is DENK iderdaad de tegenhanger van (de vroege) PVV.
Als je een aantal jaren geleden het politieke zootje wou pesten stemde je PVV, nu kan je dat weer mooi doen door DENK te stemmen.

op 23 09 2016 at 13:45 schreef Robin:

“Dat de PvdA de laatste 15 jaar is geëvolueerd van een redelijk allochtoonvriendelijke partij naar de zoveelste PVV-variant”

Er is maar één PVV-variant en dat is VNL.

“Daarom DENK. Daarom stem ik DENK.”

Je hebt gelukkig nog een half jaar, om (eventueel) van gedachte(n) te veranderen.

op 23 09 2016 at 14:30 schreef MNb:

Nou wil ik best toegeven dat dit stuk goed geschreven, maar het compliment “briljant” is toch echt niet van mij afkomstig.
DENK is het product van het falen der linkse partijen. Als een rechtgeaard politicus weigert Spekman dat toe te geven; liever zegt hij een paar racistische dingen – en appelleert daarmee aan die kiezers die overwegen naar de PVV over te stappen.
Klaver zegt inderdaad wel eens wat – daar heb ik PB recent nog op gewezen – maar heft bepaald niet de gehele partij achter zich.
Robin schrijft er niet bij waarom PB en anderen van gedachten zouden moeten veranderen. De enige reden die ik kan bedenken is dat kaaskoppen van hem/haar niet op kleurlingen mogen stemmen.

op 23 09 2016 at 16:47 schreef babs:

Robin,
Peter onderbouwt die stelling met allerlei details en voorbeelden. Heb je er ook maar iets tegen in te brengen. Heel hard ‘nietes’ schreeuwen is niet echt indrukwekkend.

Ik hoop echt dat PVDA, CDA, VVD en D66 uiteindelijk DENK nodig hebben voor hun meerderheid.

op 23 09 2016 at 18:46 schreef Robin:

MNb schreef: “Klaver zegt inderdaad wel eens wat”

Ook hij heeft het over de idioten van DENK.

MNb schreef ook: “De enige reden die ik kan bedenken is dat kaaskoppen van hem/haar niet op kleurlingen mogen stemmen.

Hoe kom je daar nou bij, het zijn toch, als je eerlijk bent, een stelletje politieke lichtgewichten,jullie beweren alleen maar op ze te gaan stemmen omdat ze (juist) allochtoon zijn.

babs schreef: ” Ik hoop echt dat PVDA, CDA, VVD en D66 uiteindelijk DENK nodig hebben voor hun meerderheid.”

Denk wordt toch echt de derde in het rijtje,
die na de PVV en SP worden uitgesloten, door die andere vier partijen.

op 23 09 2016 at 19:16 schreef MNb:

Nog leuker zou zijn als die partijen en ook GL een voorbeeld zouden nemen aan

http://www.demorgen.be/politiek/calvo-vlaams-belang-maakt-al-jaren-reclame-voor-is-b18c17f5/

op 23 09 2016 at 20:29 schreef Sasha Berkman:

MNb: begrijp ik nu dat iemand anders onder jouw naam hier dat bericht heeft geplaatst?

op 23 09 2016 at 21:11 schreef Bauke Jan Douma:

Ik heb wel te doen met die Spekman die van alles genoemd wordt.
Een racist te zijn, dat is erg. Het ergst nog voor het doelwit van de racist, maar dat terzijde.

Maar een nikkervriend? Is dat erg?
Waarom zegt die Spekman niet “Ich bin ein Nikkervriend!”?.

Hoezo Marokkanen? Hoe weet Spekman dat iemand Marokkaan is? Zijn er pasjes, chips, stippen, sterren of driehoeken? Ben je Marokkaan uit de Moeder-lijn of uit de Vader-lijn? Spekman moet het antwoord weten, want hij weet wie Marokkaan is.

Hoe zie je of je een Marokkaan, Jood, Christen, Spanjaard, Turk, of Amerikaan tegenover je hebt? Aan de naam? Hadden we niet afgesproken iedereen voor het gemak maar ‘Nederlander’ te noemen?
Met mijn Fries-Gelderse afkomst schrik ik. En Spekman, is dat wel een Nederlandse naam?

Allemaal vragen.
Hier is het overkoepelende antwoord: die Spekman weet donders goed wat hij is. Dat is de reden dat hij in de PvdA zit, tussen zijn soort mensen. Daar zit ‘ie goed en lekker en laat ‘m maar. Die partij is de reden en bestaansoorzaak van DENK. DENK zal straks de PvdA vermorzelen. Dat is jammer voor Spekman en de PvdA, en goed voor alle Nederlanders.

op 24 09 2016 at 02:16 schreef noel:

Robin, als dat het doel is, zo´n rampzalige coalitie aan een meerderheid helpen, dan maar niet…

op 24 09 2016 at 07:21 schreef Murat:

Die Bauke Jan maakt daar een goed punt!

Wat is er mis met “nikkervriend”?

Zo had ik het niet eens bekeken. Een domme slip of the tongue van Spekman, inderdaad.

op 24 09 2016 at 08:45 schreef Ernst:

Er valt veel over Spekman te zeggen maar niet dat hij een onredelijke of kwaadaardige mens is. Hij is eerder redelijk. En redelijke mensen worden altijd door zewel de kat als de hond gebeten.

Voor rechts is racist een compliment dat als belediging werd bedoelt door links en voor links is nikkervriend een compliment dat als belediging werd bedoelt door rechts.

Beiden zeggen helemaal niets over Spekman maar des te meer over degenen die hem die beledigingen aansmeren.

op 24 09 2016 at 09:06 schreef Peter:

Als je DENK de schuld geeft van het ‘opzetten van allochtonen tegen autochtonen’, ben je kwaadaardig, Ernst. En als je vindt dat Marokkanen vernederd moeten worden, eveneens.

op 24 09 2016 at 09:41 schreef Ernst:

De uitspraak over het vernederen van Marokkanen was dom. Een domme uitspraak van een emotionele mens die zich te vaak laat verleiden tot al te emotionele uitspraken. Spekman kwaadaardig noemen getuigt van volkomen mensenkennisloosheid.

Wat betreft je eerste punt. Een varken een varken noemen is natuurlijk nooit kwaadaardig, het is constaterend. Dat Denk niet bijdraagt aan het verkleinen van de schisma’s in de samenleving is meer dan duidelijk. Dat te ontkennen is kwaadaardig.

op 24 09 2016 at 10:00 schreef Peter:

Spekman zei niet dat DENK niet bijdraagt aan het verkleinen van schisma’s, hij zei dat DENK ze veroorzaakt. Maar DENK heeft ze niet veroorzaakt, de PvdA heeft ze veroorzaakt. De PvdA zet autochtonen tegen allochtonen op, zoals ik hierboven heb aangetoond. DENK bestaat omdat de PvdA een racistische partij is geworden. Omdat Spekman Marokkanen wil vernederen. Omdat Asscher hetzes voert tegen allochtonen, op basis van leugens.

DENK is de enige partij die daar weerstand tegen biedt. Dan wordt dat schisma maar groter. Schisma’s tussen racisten en de rest kunnen niet groot genoeg zijn.

op 24 09 2016 at 11:29 schreef Murat:

Grappig hoe een partij met bruine mensen die zegt een gelijkwaardige samenleving te willen hebben voor wit en zwart, continu wordt beticht te verdelen binnen de samenleving.

Voor al die anti-DENK schijters, kom nou eens met een paar concrete punten uit hun partijprogramma dat hierop wijst.
En dan ook even vergelijken met de PVV.
Daarna, gaarne je pijlen richten op de partij die het meeste verdeelt. En niet kijken naar het kleurtje van de partijleden, ok? Afgesproken?

op 24 09 2016 at 11:51 schreef Peter:

Maar het is nu wel duidelijk, Murat, dat je in Nederland dús polariseert als je streeft naar een samenleving waar bruine mensen niet worden gediscrimineerd.

op 24 09 2016 at 12:26 schreef Ernst:

Onzin, Peter. In je interview met Enis Odaci geef je zelf aan dat je met opzet polariseert. Dat heeft niets te maken met samenleven, dat is de splijtzwam uithangen.

op 24 09 2016 at 12:52 schreef Peter:

We hadden het over DENK en je held Spekman, Ernst, niet over mij. Ik geef helemaal niet toe dat ik polariseer, en al zou het zo zijn, so fucking what. Ik ben tenminste geen racist, maak geen stemming tegen moslims en autochtonen, maar neem wel stevig stelling tegen racisten en hypocrieten. Vinden PvdA’ers natuurlijk niet leuk, maar dat betekent niet dat ik de splijtzwam ben. Het is erg Nederlands om de hele tijd de andere kant op te kijken als mensen onderdrukt worden, en te gaan gillen over polariseren en splijtzwammen zodra iemand wél iets zegt: “maar wacht eens even, dat is onderdrukken, wat je hier doet.” Fuck that en fuck you.

op 24 09 2016 at 14:44 schreef Ernst:

Ooh ja, “fuck you”… ijzersterk zeg. Hou nou toch op Peter. Dat ik jou zou onderdrukken is je reinste kul. Het wordt intussen wèl duidelijk dat jij de samenleving graag verder uitéén ziet vallen, Peter. Je polariseert wat al graag. Je eigen woorden!

Bij elkaar houden en thee drinken is aan jou niet besteed. Je kijkt misschien zelfs stiekem wel uit naar die ‘burgeroorlog’ waar je al eens een stukje over schreef. En dan zou Spekman kwaadaardig zijn. Weest voorzichtig met wat je wenst, Peter.

op 24 09 2016 at 15:25 schreef Peter:

Ernst, hoe kom je erbij dat ik jou ervan beschuldig mij te onderdrukken? Luister, je bent vast een goeie kerel met rechtvaardigheidsgevoel, maar je moet echt zorgvuldiger lezen.

op 24 09 2016 at 15:38 schreef Leonard:

‘Spekman wil Marokkanen vernederen”. Volgens mij had hij het alleen over criminelen: mensen van wie ieder weldenkend mens vindt dat die flink moeten workden gestraft. Spekman had het over wat de meest effectieve straf zou zijn en hij dacht aan manieren waarop deze jongens hun status in hun groep zouden kunnen verliezen, bijvoorbeeld door in hesjes werk in de buurt te laten doen. Het woord ‘vernederen’ is daarbij slecht gekozen want daarbij denk je aan diepe krenking. Spekman pleit er niet voor om Marokkaanse jongens voor een vergrijp zwaarder te straffen dan de zogenoemde autochtonen. Een taakstraf door te werken in plantsoenen is bijvoorbeeld geen zwaardere straf dan gevangenisstraf, maar minder hip voor bepaalde straatschoffies.

op 24 09 2016 at 16:00 schreef MNb:

Ben je echt zo’n dommie, Robin? “Hoe kom je daar nou bij” heb ik al beantwoord: ik kan niets anders bedenken. Nog steeds niet.

“het zijn toch, als je eerlijk bent, een stelletje politieke lichtgewichten,”
Gegeven de oneerlijkheid van de professionals is dat alleen maar een plus.

“omdat ze (juist) allochtoon zijn.”
Helemaal niet – omdat ze de enigen zijn nog, tot bijna mijn wanhoop, die streeft naar een beschaafd samenleving van verschillende bevolkingsgroepen. Dat ik daar persoonlijk belang bij heb geef ik meteen toe.

@Sasha: dat heb je goed begrepen. Het gekke is alleen dat ik helemaal geen bezwaar heb tegen wat de andere MNb schreef!

op 24 09 2016 at 16:49 schreef Mario:

Hey Ernst, als jij nou eens heel voorzichtig bent met hetgeen jij wenst?

“Je kijkt misschien zelfs stiekem wel uit naar…”

Daarmee laat je enkel zien dat jij dat in je koppie hebt, om dit vervolgens Peter aan te wrijven. Er is een term daarvoor, overigens. Kan je raden welke dat is?

op 24 09 2016 at 16:50 schreef Peter:

Spekman pleit er niet voor om Marokkaanse jongens voor een vergrijp zwaarder te straffen dan de zogenoemde autochtonen.

Ja, daar pleit hij dus juist wel voor. Vernederen is wat de Amerikaanse bewakers van de gevangenen in Abu Ghraib deden. Het is een aantasting van de mensenrechten van Marokkaanse criminelen. De wet voorziet on de bestraffing van criminelen. Als je dus voor criminelen van Marokkaanse afkomst andere maatregelen voorstelt ben je, sorry dat ik zo vloek in de Linkse Kerk, een ordinaire vieze racist.

op 24 09 2016 at 17:09 schreef Leonard:

Peter, als Spekman dit heeft bedoeld, dan is hij inderdaad een racist want mensen mogen natuurlijk nooit zwaarder gestraft worden vanwege hun ethnische achtergrond. Je kunt bij het woord ‘vernedering’ inderdaad denken aan Abu Graib-achtige toestanden, maar als ik de rest van het interrview lees, dan geef ik Spekman het voordeel van de twijfel en ga ik er van uit dat hij dit niet zo bedoelde. Jij zult me hier ongetwijfeld naïef in vinden. Ik vind trouwens dat je per individu mag kijken wat een effectieve straf is, zolang de zwaarte van de straf voor een vergelijkbaar vergrijp niet bij de ene persoon zwaarder is dan voor een ander (bij een zelfde vergrijp). Maar straf is bedoeld om de kans op herhaling bij de betreffende persoon te verkleinen, dus een bepaalde vorm van maatwerk per individu vind ik niet zo gek, al moet je hier natuurlijk ook wel mee uitkijken want willekeur ligt op de loer.

op 25 09 2016 at 00:55 schreef Robin:

MNb schreef: “Gegeven de oneerlijkheid van de professionals is dat alleen maar een plus.”

Gepruts in de marge krijg je dus de komende jaren, noem dat maar een plus.
Maar ik geef toe, voor jullie soort mensen, is er inderdaad geen andere partij (meer) om op te stemmen.

MNb schreef ook “– omdat ze de enigen zijn nog, tot bijna mijn wanhoop, die streeft naar een beschaafd samenleving van verschillende bevolkingsgroepen. Dat ik daar persoonlijk belang bij heb geef ik meteen toe.”

Die zogenaamde beschaafde samenleving, met de verschillende bevolkingsgroepen, heb ik al een tijdje geleden min of meer opgegeven.

op 25 09 2016 at 07:06 schreef Murat:

“Voor jullie soort mensen”, zegt Robin.

op 25 09 2016 at 07:51 schreef Frank assmann:

Wie is jullie,Robin?

op 25 09 2016 at 13:11 schreef MNb:

Qua bevordering van harmonieus en beschaafd samenleven prutsen jouw geliefde professionals al enkele decennia, Robin, dus dat is ook geen argument.

“voor jullie soort mensen”
Inderdaad – want jouw soort, dat die “zogenaamde beschaafde samenleving, met de verschillende bevolkingsgroepen, al een tijdje hebben opgegeven” is mijn soort niet. Je hebt zojuist een onbeschaafd, vijandig samenleven gelegitimeerd. Daar worden mijn naasten de onmiddellijke dupe van. Je hebt jezelf zojuist mijn vijand verklaard.

op 25 09 2016 at 13:27 schreef Robin:

Murat schreef: ” “Voor jullie soort mensen”, zegt Robin.”

Niet dan ?

Frank assmann schreef: “Wie is jullie,Robin?”

Peter Breedveld en veel van de reageerders op zijn blog.

op 25 09 2016 at 16:40 schreef sjonnie:

Willen jullie meer of minder robin’s.
Als het robin hier niet bevalt, rot dan op.
Kutrobins.

robin heeft een hekel aan Groningers en nu ook aan Friezen.

Zucht…

op 26 09 2016 at 14:22 schreef dewanand:

REF CIT: Peter Breedveld schrijft:

‘Daarom DENK. Daarom stem ik DENK. En omdat ik dat godverdomme zelf bepaal. Ga nu maar weer snel klikken bij mijn werkgever.’

——– antw Wieroe en dewa aapje:

N1: Als kiezer is het toch een risico om blindelings te gaan stemmen op een kersverse politieke vingerclub die nog in de stinkende luiers rondloopt met vieze, zwarte billetjes. Ja kleuters stemmen op kleuter partijen.

N2: Probleem wat is je 1 MAN/VROUW stem waard?? Tsja, wat is een 14,1888 mm kaliber kogel waard uit een mini pistooltje met spiraalvormig getrokken, super korte loop?

N3: De nieuwste politieke vingerclub is Forum vd Democratie van Fuhrer in spe, zekere superieure Arier, Uberlander, mn Thierry Baudet, ja ook op hem stemmen is een dom stem avontuur.

N4: Idee, laten wij een Frontaal Naakte KUTpartij oprichten, met enige heilige bonobo mantra: ‘Make love, no war’. Peter’s partij voor de hogere liefde met je benen wijd, voor snelle wereldvrede.

N5: Wieroe: ‘Miaauw vaker bloot ziekelijke, te grootgeschapen, parasitaire mensapen’.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS