Home » Archief » De racisten hebben weer gewonnen


[22.03.2018]

De racisten hebben weer gewonnen

Peter Breedveld


Bron: Please Master.

Dat de SP en de PvdA gisteren harde klappen hebben gekregen, bewijst dat het geen zin heeft om te proberen het als linkse partij racisten naar de zin te maken. Die stemmen liever op het echte werk: de Leefbaren, de lokale Haagse partij van ex-PVV’er Richard de Mos en de andere lokale partijen, vaak voederplaatsen voor boze witte mannen en vrouwen. Neem bijvoorbeeld mijn eigen woonplaats Rijswijk: daar won Beter voor Rijswijk van de bejaarde Wilders-groupie Ed Braam, die zichzelf “PVV-kloon” noemt. De gekleurde achterban van de SP en de PvdA is weggevlucht naar partijen die het wél voor haar opnemen.

In Rotterdam heeft Joost Eerdmans een klinkende overwinning geboekt. De man die dertien jaar geleden Ayaan Hirsi Ali nog de oren waste vanwege haar tóón, en die nu de Rotterdamse kiezers aan zich verbond met een Kauft nicht bei Muslimen-campagne.

De nieuwe leiders van de SP en de PvdA zullen de zaak ook geen goed hebben gedaan. Niemand vertrouwt Lodewijk Asscher, die tijdens zijn campagne geweldig tekeer ging tegen de afbraak die hij zelf als minister heeft veroorzaakt en Trump-bewonderaar Lilian Marijnissen is extreem onsympathiek. D66 zal gestraft zijn voor de sfeer van corruptie die om Alexander Pechtold heen is gaan hangen. Maar ook daarvoor geldt: waarom zou je op een partij stemmen die haar asociale beleid vanachter een progressief of links mombakkes probeert te slijten, als je gewoon lekker directe, openlijk rechtse aso’s hebt om op te stemmen?

Witte gepriviligieerden

Dat GroenLinks heeft gewonnen, ondanks het feit dat die partij zo racistisch als de neten is, komt doordat de achterban van GroenLinks er één is van witte gepriviligieerden, die nog nooit een Turk in het echt hebben gezien.

DENK heeft het heel aardig gedaan en in sommige gemeenten wist ook Nida zetels te behalen. Ik ben blij dat Sylvana Simons’ Bij1 een zetel heeft in Amsterdam, maar toch teleurgesteld dat het er maar één is. Er is blijkbaar zoiets als tevéél inclusiviteit, merk ik ook aan de uitgesproken negatieve reacties uit de kring van mensen die normaliter zo uitgesproken zijn tegen discriminatie, op de homogifjes die op de huidige editie van Frontaal Naakt prijken.

Naaktstrandverbod

Ik zie de waarde van DENK en Nida en heb bewondering voor DENK-oprichter Gladys Albitrouw en Kamerlid Farid Azarkan, maar hou niet van een partij die de achterban in Nederland vanuit de Turkse media vertelt wat ze moet vinden. In Den Haag scoorden de Islam Democraten, die als ik me het goed herinner een verbod willen op het naaktstrand in Scheveningen. That said, het verschaft me kinderachtig veel plezier om Wierd Duk te zien flippen vanwege het feit dat de moslims de boel overnemen.

Er werd gisteravond op Twitter heel triomfantelijk gedaan over het feit dat Annabel Nanninga en Thierry Baudet “maar” drie zetels bij elkaar hadden weten te sprokkelen. Dat misplaatste leedvermaak over Domrechts zie je de laatste jaren na elke verkiezing. Het is struisvogelgedrag. Het Forum voor Democratie heeft in de Tweede Kamer ook maar twee zetels en toch hebben er inmiddels al heel wat verwerpelijke ideeën van Thierry Baudet postgevat in de Nederlandse samenleving, bijvoorbeeld dat het een wetenschappelijk feit is dat zwarte mensen dommer zijn dan witte en dat Europa ten onder dreigt te gaan aan de moslimhorden. Tijd ook dat Amsterdam zijn hardnekkige zelfvoldaanheid eens aflegt. De fascisten hebben voet aan de grond gekregen in jullie gezellige Mokum, fellas.

Nederland heeft ook laten zien dat het totaal geen probleem heeft met virulent antisemitisme, als dat althans wordt verspreid door een witte haatzeug. De bruine Nourdin el Ouali werd wél gestraft voor zijn harde tweet over Israel.

Openlijk racisme

Zo zijn de verhoudingen in Nederland. Vermeld moet in dit verband ook nog worden dat tijdens de verkiezingscampagnetijd El Ouali met een overgrote meerderheid van stemmen een wedstrijd “Beste Raadslid van Nederland” won, maar dat de jury toch een witte man tot winnaar uitriep, die slechts een fractie van het aantal stemmen had gekregen die El Ouali kreeg. Dat is dus openlijk racisme, dat valt niet te ontkennen. Dit doet zelfs denken aan het zuiden van de VS in de jaren vijftig.

Welkom, lieve mensen, in Ku Kluxland.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 22.03.2018 @ 08:32

[Home]
 

1 Reactie

op 22 03 2018 at 09:01 schreef Peter:

Mij uitschelden voor linkse homo? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS