Home » Archief » Elma Drayer (6)


[21.06.2014]

Elma Drayer (6)

Peter Breedveld

ger31
Illustratie: Henri Gerbault

‘Als moslims moslims afslachten blijft het nagenoeg stil’, aldus Elma Drayer in De Dagelijkse Farizeeër en daar kun je dus vergif op innemen, dat als de hele wereld in rep en roer is over iets, in dit geval de oprukkende terroristenbende ISIS in Irak, dat Elma Drayer schrijft dat niemand het dáár eens over heeft.

Ik stak eens de draak met haar toen ze, naar aanleiding van het zoveelste seksschandaal in de Rooms-katholieke kerk, schreef dat iedereen altijd maar op de Rooms-katholieken zat te schelden en dat niemand het ooit eens had over de islam (door Drayer vaak ‘die andere wereldgodsdienst’ genoemd). Vond ik een behoorlijk krankjoreme constatering, na tien jaar internationale islamobsessie en het succes van de PVV, maar toen werden Hassnae en ik door Drayer voor straf van antisemitisme beschuldigd, want Drayer is heel erg tegen antisemitisme behalve dan dat er niks van waar is.

Faux pas

Maar goed, iedereen heeft het over ISIS, over de massaexecuties, de media houden elke vordering van het ISIS-leger minutieus bij, we weten precies hoeveel geld ISIS in kas heeft, wie zich gisteren bij ISIS hebben aangesloten, we weten inmiddels ook dat ISIS door de Amerikanen is getraind en uitgerust en alle verweesde kinderen van Theo van Gogh hebben er in hun schreeuwerige columns nog eens nadrukkelijk op gewezen dat ISIS islamitisch is, maar Elma Drayer vindt het zo stil over ISIS.

Het mens is niet goed bij d’r plaat.

Het zit Drayer dwars dat Nederlandse moslims niet gaan protesteren tegen ISIS, want als Israël Palestijnse kinderen doodschiet een faux pas begaat, ‘dan stroomt het Museumplein bij wijze van spreken onmiddellijk vol.’

Ontvoerde kinderen

Hier past een mooie jij-bak. Want Drayer en haar geestesverwanten (Jan Bennink, Laurence Blik, Robert van den Engel, Carel Brendel, Max Pam, et cetera) hebben altijd een grote waffel als Al Qaeda, ISIS of Boko Haram een faux pas begaan, maar je hoort ze nooit eens over het afslachten van moslims door boeddhisten in Birma of over de misdaden tegen de menselijkheid door het christelijke Leger van de Heer, of over het afslachten van onschuldige burgers, waaronder veel kinderen, door christelijke drones.

De ene faux pas is de andere niet, zullen we maar zeggen.

De Vrienden van Israël zijn ook alweer een week aan het janken over drie Israëlische jongens, die door Hamas zouden zijn ontvoerd, maar niemand geeft een fuck om de veelvoud van Palestijnse kinderen die door Israël de afgelopen jaren zijn ontvoerd. Ook heeft de zoektocht naar de drie Israëlische jongens inmiddels weer heel wat Palestijnse slachtoffers geëist.

Hoor je Elma Drayer niet over. Of misschien vindt ze het niet meer dan een faux pas om Palestijnse kinderen dood te schieten. Of misschien vindt ze het voor te grinniken. We wéten het eenvoudigweg niet, want Drayer is er zo stil over.

Vingerwijzen en blame-gamen

Het is een Pavlovreactie in islamofobe kringen om te eisen dat Nederlandse moslims de faux pas van moslimterroristen elders in de wereld veroordelen en er publiekelijk afstand van nemen want “het is toch jouw geloof in naam waarvan die misdaden worden gepleegd. Nee, zie maar eens onder ogen dat jouw islam dat voorschrijft, dat moeten we maar eens benoemen, dat die moslimterroristen alleen maar doen wat jouw koran ze opdraagt, hè, die religie van de vrede van jou, hè? hè? Ja waar blijf je nou, hè, met je pedoprofeet!”

Maar wie het wil hebben over het gedachtegoed van Geert Wilders, dat Anders Breivik heeft geïnspireerd tot het afslachten van tachtig kinderen, wordt te verstaan gegeven dat hij z’n kop moet houden, want dat is ‘vingerwijzen’ en ‘blame-gamen‘. Tofik Dibi wilde als Kamerlid een debat over de voedingsbodem die ook in Nederland bestaat voor islamofoob geweld à la Breivik, maar ook dat werd verboden. Breivik lijkt inmiddels alweer te zijn vergeten, terwijl het geweld tegen moslims in Europa alleen maar toeneemt en mensen inmiddels openlijk, onder eigen naam, oproepen tot het vernietigen, vergassen, verdelgen van moslims. Kijk op Twitter maar eens naar de tijdlijn van Piet Jansen alias drsYell, die dagelijks de oproepen tot geweld en de bedreigingen laat zien van PVV-aanhangers.

Anders Breivik had gelijk

Over die duistere krachten van het Internet heeft Drayer nooit een stukje geschreven. Ronny Naftaniel en Esther Voet van de Israëlische propagandamachine CIDI verklaren zelfs in alle openheid bewonderaar te zijn van de afgelopen zomer door de Lieve Heer tot zich genomen Jaap Mollema alias Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten, die vond dat Breivik ‘gewoon gelijk had‘ en dat het ‘noodzakelijk’ was die tachtig kinderen af te slachten omdat er geen normaal debat meer mogelijk was.

Wie durft te wijzen op de stuitende ideeën van VanFrikschoten, wordt door de redacties van The Post Online en GeenStijl geterroriseerd (lynchmob wordt gemobiliseerd, werkgever lastiggevallen, the usual drill) want VanFrikschoten werd door de hele rechtse linie op handen gedragen, terwijl hij openlijk pleitte voor massamoord en genocide, maar je hoort er, behalve een paar gekken waaronder mijzelf, helemaal niemand over.

Terreur tegen moslims

Mij lijkt het dat als Nederlandse moslims publiekelijk afstand moeten nemen van de faux pas van ISIS, Elma Drayer, Esther Voet, Ronny Naftaniël, Max Pam, Theodor Holman, Geert Wilders en iedereen die PVV stemt maar eens publiekelijk en ondubbelzinnig afstand moeten nemen van de massamoord op tachtig kinderen door Anders Breivik, de etnische zuivering die thans in Birma gaande is, de gruwelijke moord op een moslimvrouw in Essex, de moordaanslag op een imam in Noorwegen.

Want ik ben er niet gerust op met mensen die in ons midden leven en openlijk een gedachtegoed aanhangen dat terreur tegen moslims, etnische zuivering, deportatie en onderdrukking voorstaat. Het is op het moment lucratief om paniek te zaaien over doorgedraaide Syriëgangers, ik ben veel banger voor mensen die zich laten opnaaien door de stukjes van Elma Drayer.

Wordt vervolgd

Lees hier, hier, hier, hier en hier de voorgaande afleveringen van dit feuilleton.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, de enige site die antisemitismebestrijding serieus neemt, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’.

Peter Breedveld, 21.06.2014 @ 08:58

[Home]
 

30 Reacties

op 21 06 2014 at 11:25 schreef Mario:

“Ook heeft de zoektocht naar de drie Israëlische jongens inmiddels weer heel wat Palestijnse slachtoffers geëist.”

De zoektocht die, -nota bene-, pas in gang werd gezet nadat het bekend raakte dat ‘de Israëlische pliessie’ er in eerste instantie geheel geen aandacht aan had geschonken.

Pas toen begon de heksenjacht (op inmiddels honderden *onschuldige* Palestijnen), met alle verdere gevolgen van dien.

op 21 06 2014 at 11:38 schreef Rob:

Ik wil op deze plaats mijn bewondering uitspreken voor de overgrote meerderheid van de Nederlandse moslims, die zich verzetten tegen de verlokkingen van de extreme polarisatie waar een deel van de autochtone bevolking gemakkelijk voor is gevallen.

Meer dan tien jaar krijgen zij emmers met drek over zich heen gestort en toch lijkt er geen sprake van grootschalige radicalisering. Laten we wel wezen, honderd ISIS-strijders zijn er honderd te veel, maar het stelt in een land van zeventien miljoen natuurlijk geen reet voor.

Dat mag ook wel eens gezegd worden.

op 21 06 2014 at 12:05 schreef Haes:

Weer een ijzersterk deel in de feuilleton over Elma Drayer!

op 21 06 2014 at 13:15 schreef C. Noort:

De oppervlakkigheid van Draaier past m.i. niet bij VN. Ik krijg nare visioenen van nette dames die tijdens het theekransje de wereld bespreken. Ik dacht dat zoiets niet meer bestond. Draaier is een belediging voor alle slimme vrouwen die de wereld gelukkig ook kent.
Ook Pam liet zich van zijn slechtste kant zien in de VK. Wat een hetzerigheid. Pam is boos of onmachtig. Dat is mooi, dat gevoel kennen we allemaal, maar dat is geen reden om het handjevol fanatiekelingen van Isis te vereenzelvigen met moslims in het algemeen. Ik krijg hier Rijksdagbrandbeelden bij.

op 21 06 2014 at 13:16 schreef Mohammed:

De overgrote moslim meerderheid verwerpt geweld , oorlog en al helemaal terrorisme. Dit iedere keer wéér uitspreken lijkt bij het midden en rechtse politieke spectrum i.i.g. aan dovemansoren gericht. Het is al zo vaak gezegd, de meeste gewelddadige islamitische groeperingen zijn politiek of economisch gemotiveerd waarbij religie als stevig (vals) instrument wordt ingezet. Zelden zie je de strijdende groep zich aan strenge en strakke regels houden. Religie is voor de moslim een manier van leven, denken en doen. Naïeve of rebelse jongeren zijn relatief eenvoudig te beïnvloeden en daar wordt lustig misbruik van gemaakt. Ik ben geen islamspecialist maar wat ISIS doet is het islamitisch oorlogsrecht met handen en voeten treden. Er zijn genoeg overleveringen waarin de moslims wordt opgedragen gevangen genomen soldaten behoorlijk te behandelen. Standrechtelijke executies zijn niet zomaar toegestaan. Oorlogsvoering is in beginsel alleen (islamitische) toegestaan als dit onder de vlag van een erkend en gezaghebbend islamitisch leider gebeurt (dat zien we hier ook niet). Vanuit religieus standpunt zijn er (dus) zeer veel vragen die de moslim zich moet stellen en velen doen dat gelukkig ook.

op 21 06 2014 at 13:19 schreef JvdK:

Waar je iemand als Drayer ook nooit eens over zal horen, is hoe het Westen grotendeels zelf de omstandigheden heeft gecreëerd waarin groepen als ISIS konden ontstaan. Dit alles met steun (denk alleen al aan de Irak oorlog!) van Nederland. Een must-read in dit verband is het volgende stuk:

http://www.theguardian.com/environment/earth-insight/2014/jun/16/blowback-isis-iraq-manufactured-oil-addiction

Nog een must-read -van dezelfde auteur- is dit boek:

http://www.jonathanpegg.com/pages/content/index.asp?PageID=124

Vooral interessant vanwege de gedetailleerde analyse van de rol van internationaal (islamistisch) terrorisme in de geopolitiek. Hij toont o.a. aan hoe westerse mogendheden (vooral US en UK) als het ze uitkomt terroristische netwerken als al-Qaeda gebruiken voor het realiseren van allerlei geopolitieke agenda’s. Allemaal minutieus gedocumenteerd, en het zet de rol van het Westen in de War on Terror in een totaal ander daglicht.

op 21 06 2014 at 13:34 schreef edo:

haha, het stond ook op de voor pagina van de NRC, ik weet niet echt in welke wondere wereld Elma leeft. Of het is omgekeerde wereld dag.

op 21 06 2014 at 14:53 schreef Pietro:

Prima stuk! Ik wil nog iets toevoegen wat mij in de afgelopen dagen erg heeft geschokt. In de slipstream van de nu plaatsvindende buitenproportionele, extreem-gewelddadige Israelische ‘Broeders Hoeder’ (aka #bringbackourboys)-operatie is een al meer dan 20-duizend keer ge-like-te Facebookgroep (- deze: https://www.facebook.com/lehaselmehabel -) opgericht met als ‘mission statement’ elk uur een Palestijn dood te schieten zolang de drie vermiste kolonistenkinderen niet zijn teruggevonden (zie ook het engelstalige artikel http://electronicintifada.net/blogs/patrick-strickland/kill-palestinian-every-hour-says-new-israeli-facebook-page ). Dat Facebook in plaats van hiertegen op te treden een podium verschaft dat moord faciliteert is volkomen absurd en gewoonweg crimineel. De Westerse, doorgaans Israelbeleid-vergoeilijkende mainstream media hoor ik niet over deze moordoproep op Facebook en ook van islamofobe Israel-knuffelaars als Elma Drayer heb ik hiertegen nog geen vlammende betogen vernomen. Onder het motto ‘de ene faux pas is de andere niet’ kijken gifmengers als Drayer liever schaamteloos de andere kant op.

op 21 06 2014 at 16:02 schreef Ralph van der Geest:

Peter, je haalt me de woorden uit de mond. Niets aan toe te voegen.

op 21 06 2014 at 19:59 schreef excellentie zwembad:

Zeg @peter
Moet jij als mede-germaan niet afstand nemen van breivik?
Moeten wij als germaanse gemeenschap dat niet zowiezo doen?

op 21 06 2014 at 20:46 schreef Ron:

Dat, m’n beste excellentie zwembad, is dus vanaf dag één luid en duidelijk door alle media en iedereen en z’n schoonmoeder gebeurd. Breivik is door iedereen behalve de meest verachtelijke PVV-igge tiepjes luidkeels veroordeeld. Daar zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.

op 21 06 2014 at 20:53 schreef JvanDijkS:

Goed stuk Peter en op klein puntje na (link naar stuk getrainde ISIS-soldaten door VS; vind ik onnodig) helemaal mee eens.
Het zijn allemaal handen op dezelfde buik.
Deze extreemrechtse zombies zijn m.i. namelijk ook medeverantwoordelijk voor de stroom Syriëgangers vanuit NL. De door de PVV uit zelfde vooral uit Midden-Oosten geïmporteerde haatpolitiek (om specifiek te zijn uit extreemrechtse hoek Israël en VS) van constante ontmenselijking van moslims die nu al meer dan tien jaar over Nederland wordt uitgestrooid werkt ook als katalysator. Want we moeten nu niet raar gaan opkijken dat er binnen die groep waar men het zo graag over heeft mensen zijn die hier mede door die politiek geen toekomst zien en zodoende ontvankelijk zijn voor intelligente propaganda uit M-O.
Propaganda die uit is om (vooral jeugdige) sekteleden voor een gewelddadig doel te werven en te misbruiken en herhaalt dat (soennitische) moslims onder vuur liggen (“Hallo PVV! Hoi Elma! Hoi GS) en dat ze moeten opstaan om tegen deze onderdrukking te vechten.
Het gaat te ver om te stellen dat deze extremisten elkaar nodig hebben maar daar begint het hier in Nederland wel op te lijken.

op 22 06 2014 at 10:43 schreef Pyt van der Galiën:

@Ron

Dat is uiteraard niet waar excellentie zwembad op doelt. Het gaat om collectief verantwoording afleggen voor de handelingen van een splintergroep. Niemand riep dat christenen zich als collectief zouden moeten distantiëren van Breivik. Uiteraard zou dat ook tamelijk dwaas zijn geweest, de dominee van de doopsgezinde kerk in het dorp waar ik woon heeft immers niets gemeen met Breivik’s Tempeliersopvattingen.

Wat heeft een soefi gemeen met al-Baghdadi? Antwoord: niets. Waarom zou die soefi zich itt tot de doopsgezinde dominee wél uitdrukkelijk, publiekelijk en bij élke voorkomende gelegenheid van islamitische terreurorganisaties moeten distantiëren?

Excellentie Zwembad wijst er terecht op dat er voor verschillende groepen blijkbaar verschillende normen gelden. Dat is op zijn best hypocriet.

op 22 06 2014 at 11:56 schreef Abdel:

En toch lukt het de (extreem-)rechtse lieden keer op keer deze flauwekul mensen op te dringen. Sterker, mensen geloven het ook. Er gaat geen dag voorbij sinds de nieuwe eeuw of de islam/moslims etc. wordt besproken. En er zijn maar weinigen die daar op wijzen.. petje af Peter

op 22 06 2014 at 12:14 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Hypocrisie wordt tegenwoordig gezien als deugd. Wil daar al jaren een stuk over schrijven.

op 22 06 2014 at 12:33 schreef dewanand:

leuk zeg dit:

op 21 06 2014 at 19:59 schreef excellentie zwembad:

‘Zeg @peter
Moet jij als mede-germaan niet afstand nemen van breivik?
Moeten wij als germaanse gemeenschap dat niet zowiezo doen?’

namaste Excellentie Zwembad,

Wieroe wil weten wat het verschil is tussen een Germaan en een Blanke, zijn het soms twee rassen of mensaapsoorten?

Ooit gehoord van het hyperdynamisch gepigmenteerde koelie/hindoe Intel apen ras? Nee, ok koop snel last minute ticket naar indiase slums in Bihar en ga daar weekje rondneuken om hen nat en bloot te zien en te voelen. Lekker gezond he, je komt thuis met agressieve variant v h Hindoeistische Syfillis en snelle indiase aids virussen maar het genot zal een troost zijn.

Neuk vaker buiten je Uberras zou ik zeggen, ga dagje stoeien in apenheul, in Apeldoorn, vraag overnachting en breng genoeg condooms mee.

Sedert tijdperk van Barack Obama praat men nu over de Black World Order (en BBC vinger doctrine voor blanke meiden) en deze Afro en Koelie terroristen willen binnen vijf jaar een Blankenvrije planeet. Troost is dat je als Germaan je eigen kist mag timmeren en je eigen graf mag graven, leuk toch?

DEWA en Wieroe
hindoe fundamentalisten

op 22 06 2014 at 14:33 schreef Pyt van der Galiën:

Los van alle hypocrisie mbt de eisen die aan moslims – en alléén aan hen – gesteld worden, is de stelling dat islamitische organisaties en individuele moslims geen afstand zouden nemen van ISIS volstrekt absurd. Tien minuten de hashtag #ISIS op Twitter volgen en je weet beter. Mensen weten niet waarover ze praten.

op 22 06 2014 at 14:45 schreef Herbert:

Wat er in die babyboomers gevaren is weet ik niet. Vroeger noemden ze zich progressief en nu sluiten ze zich op als bange conservatieven achter de vitrages.
Het is gewoon haat wat ze spuien, pure haat. Om het nog enigszins politiek correct over te laten komen noemen ze zichzelf islamkritisch. Maar als ze zo kritisch zijn, dan verwacht ik een stevige theologische verhandeling. Over de ouderdom van Abraham bijvoorbeeld of de Boom der Eeuwigheid.
Maar nee, de schaapjes komen niet verder dan Mohammed een pedofiel was en dat moslims geiten neuken. Van het woord “emmeren” hebben ze zeker nog nooit gehoord terwijl dat toch een favoriete bezigheid was bij de Cavalerie voordat die gemechaniseerd werd.

Het gaat de Drayers, Holmannen, Pammen, Wilders etc plus hun hondstrouwe gelovigen helemaal niet om de Islam maar om degenen die de Islam als religie hebben. Pure mensenhaters dus. Die ook nog eens een podium krijgen en in het geval van Holman zelfs subsidie.

op 22 06 2014 at 15:24 schreef Olav:

Peter schreef:

alle verweesde kinderen van Theo van Gogh

Inlijsten!

op 22 06 2014 at 15:29 schreef MNb:

@PvdG en anderen: de enkele keer dat islamofoben met tegenzin erkennen dat een moslim “afstand neemt” is dat volgens de betreffende islamofoben steevast onvoldoende. Desnoods halen ze er hun particuliere interpretatie van taqqiya bij.
Zoals de goede oude Hollandse uitdrukking luidt: het is niet goed of het deugt niet.

op 22 06 2014 at 15:41 schreef excellentie zwembad:

@dawand
Jij en Breivik hebben allebei voeten . Zou jij als voethebber en in het verlengde daarvan de voethebbende gemeenschap geen afstand moeten doen van de misdaden van Breivik en natuurlijk ook van ISIS want dat zijn ook een stelletje voethebbers .

op 22 06 2014 at 15:45 schreef excellentie zwembad:

Daarbij wil ik nog even opmerken dat het statistisch een feit is dat 99,9999 % van alle misdaden gepleegd worden door mensen met voeten!

op 22 06 2014 at 17:14 schreef dewanand:

Heel intelligente opmerking:

op 22 06 2014 at 15:45 schreef excellentie zwembad:

‘Daarbij wil ik nog even opmerken dat het statistisch een feit is dat 99,9999 % van alle misdaden gepleegd worden door mensen met voeten!’

namaste zijne Excellentie Zwembad,

dankzij jou is het IQ niveau op FNaakt nu significant gestegen, nog wat hoger en ze sluiten arme Peter en Hassnae levenslang op in een long stay tweepersoons Vijfsterren TBS Ecovriendelijk appartement.

Wieroe miauwt dit:

‘Ach het genetisch verschil tussen Dewanand en Andersen Behring Breivik is nauwelijks 0,01 procent (slechts 30 genen verschil vd 30.000), dus in theorie en qua statistische bullshit gezeik zijn ze even slecht, gezien de genetische overeenkomst. Hou eens een wedstrijdje wie slechter is, check onze Hindoe Nazi katten visies op http://www.dewanand.com

Noot Wieroe:
‘Dewanand staat genetisch 4 genen dichter bij de lange lijst van indiase seriemoordenaars, dus statistisch gezien is hij even slecht als deze hindoe apenneefjes van hem, zie list:’

http://www.indiatvnews.com/crime/news/five-notorious-serial-killers-in-india–1987.html

Reken zelf uit hoe groot de genetische kans is dat je een tweede Adolf Hitler wordt.

op 22 06 2014 at 18:23 schreef Jan:

@Dewanand

De aloude nature vs nurture discussie, met genen alleen ben je er niet volgens mij. RvdG bijvoorbeeld heeft wel het karakter meegekregen maar nooit de capaciteiten ontwikkeld.

op 22 06 2014 at 18:48 schreef dewanand:

miaauw even correctie posting van Wieroe.

foute mauw tekst, genetisch verschil moet zijn 0,1 procent ipv 0,01 (effe rekenen: 30 is 0,1 % van 30.000). Zie dit citaat uit wetenschappelijke bronnen:

‘Uit de ontsleuteling van het menselijk DNA in 2004 door het Human Genome Project blijkt namelijk dat alle mensen genetisch voor 99,9 procent identiek zijn. En de resterende verschillen zijn groter binnen dan tussen de door racisten omschreven groepen. Met andere woorden: de verschillen tussen zwarte en witte mensen zijn veel kleiner dan tussen witten of zwarten onderling.’

zie bron deeplink waar dit citaat opgenomen is:
http://www.dewanand.com/blank10.htm

mbt de tekst elma:

Als je tot clan/stam X hoort dan is het logisch dat je niet anti stam X gaat mauwen.

Dus Peter meurde tegen blanke/Holland stam en hierom ligt hij eruit nu. OF kan iemand bewijzen dat Peter juist de echte Uberlander is in cyberspace?

Wieroe wil de hoogste, inheemse Uberlander zuigen en aflikken met zijn ruwe, sensuele kattentong omdat hij op hen valt. Maar wie weet hoe hij heet?

Beperkte keus uit voorraad van ruim 6 miljoen blanke, oerhollandse, mannelijke Uberlanders in 2014.

Wieroe

op 23 06 2014 at 23:36 schreef excellentie zwembad:

@dawanand
uberlanders dat is wel grappig.
maken dan Overlanders van want we zijn geen duitsers toch?
Tsja wat zuperieur zijn we toch – heel internet vol met hijgende pagina’s vol lof op hoe geweldig wij overlanders zijn en dat al onze tekortkomingen de schuld van de onderlanders zijn .
En zie daar de ware gedaante van de overlander ; mislukt, stampvoetend en jankend wijzen naar de ander want wij zijn zuiver en wij zijn puur.
Onze huid wolkenblank onze ogen hemelsblauw; wij kunnen dan toch niets anders zijn dan hemelwezens toch?
– dit schrijvende na een potje reacties gelezen te hebben over op een edelgermaans blog waar mensen vrolijke geweldsfantasiën loslaten op ‘socialisten’ ; volgens hun is iedereen die niet als hen denkt een socialist en dan moet je kennelijk dood. Want de socialist (=99% van de wereld volgens hen) is kennelijk niet raszuiver genoeg . Het wachten is op het eerste artikel van een niemöller waar staat hoe je een socialist kunt herkennen . Zal vast iets met het meten van schedels en geslachtsorganen van doen hebben

op 24 06 2014 at 23:14 schreef dewanand:

hahhahaa, namaste zijne Excellentie Zwembad,

ja joh, Wieroe moest wel hard lachen om jou laatste posting:

‘Onze huid wolkenblank onze ogen hemelsblauw; wij kunnen dan toch niets anders zijn dan hemelwezens toch?’

Ja joh,
kom op, jij, ik, Peter ea Fnaakters zijn veredelde mensaapjes met grote hersenen en te grote genitale organen, m/v, man durf jij nog te kijken naar die oversized scheurtjes van jou Overlander meiden van tegenwoordig?

maar effe terzake, ook wij viesbruine koelie/hindoe aapjes hebben zo onze rassenwaan he en rassenhygiene met doorspoeltoilet voor onreine genen. Ja joh, kijk aub hier op dit koelie apen forum, topic over lichte hindoestanen:

http://forum.kaise.nl/index.php/topic,214296.0.html

Wieroe leerde mij om het nu Multispectraal te bekijken en hierom is hij erg slim als Hindoe Nazi kat. Zo meteen krijgt hij nog wat lekkere Nazi brokjes uit Duitsland van 1940 voor al zijn noest denkwerk in zijn warme luie mandje.

en er zijn genoeg negers die het negerras ook een GitZwart Uberras vinden, dus wat zeg je hiervan? Ik ken deze pure negers persoonlijk, velen komen uit het hart van zwart, superieur Afrika. Ja joh, en jij nu janken over BBB Uberlanders?

op 25 06 2014 at 12:01 schreef Oorzaak en gevolg…. | Krapuul:

[…] is van die haatoma heb ik hier gepoogd een beetje uit te duiden en ook anderen hebben op een duidelijke manier weergegeven wat voor een gif of er via de voormalige verzetskrant Trouw waar ontelbaren hun […]

op 25 06 2014 at 19:30 schreef Erik Tjallinks:

Waar komt dat toch allemaal door, die islamofobie? In West-europa schijnen allemaal nette moslims te wonen, maar in het Midden-Oosten dus volgens islamofoben niet. Onlangs weer een stukje over het verbod van de Maleisische regering aan niet-moslims om hun God “Allah” te noemen, terwijl dat in hun taal gewoon “God” betekent. Het is weer een klein detail in de niet in West-Europa, maar wel elders heersende suprematie van de Islam. Binnen de Islamitische wereld zijn er ook elkaar bestrijdende groepen (Irak) die elkaar om godsdienstige reden naar het leven staan. Natuurlijk ligt dat niet aan de moslims, maar aan de koloniserende westerse wereld, die als haram door een aantal zich islamitisch noemende strijdgroepen fel wordt bestreden. Hier willen de moslims ook geen sharia, maar elders dus weer wel. Hier hebben we immers godsdienstvrijheid, waar ook moslims recht op hebben. Zo niet in de moslim-landen, waar andere geloven hoogstens worden gedoogd als 2de rangs-godsdiensten, en waar op overstappen naar die godsdiensten vaak de doodstraf staat. Waar zou die islamofobie toch vandaan komen?

op 26 06 2014 at 23:30 schreef Sasha Berkman:

Heel goed hoe je Elma Drayer documenteerd.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS