Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[02.02.2020]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Scène uit Hombre van Antonio Segura en José Ortiz

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een kleine selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

 

pbgif

 

Zwarte vrouw

Beste Peter,

Tot vandaag heb ik je scherpe stukken met veel plezier gelezen. Maar vandaag ging je echt finaal de fout in en ben ik sterk gaan twijfelen aan je oprechtheid. Een zwarte vrouw openlijk demoniseren en dehumaniseren is het laatste dat ik van je had verwacht. Je stuk zit echt vol met vrouwen- en ‘vreemdelingen’ haat. Zoals Ebissé zelf al zojuist reageert op haar Twitter: “met wannabe bottom feeding anti racisten like this, hebben we geen extreem rechts nodig.”

Je laat in je stuk precies het probleem met witte mensen zien wat betreft racisme en seksisme. Gelukkig zijn er veel witte mensen die veel verder zijn dan jij.

Eerder bespotte je ook al concepten zoals Whiteness, ‘white fragility’, etc. Ook een poging om zwarte mensen en geleerden te demoniseren die tussen alle anti-zwart racisme door hun eigen leven en die van de zwarte medemens begrijpelijker en draaglijker proberen te maken.

Totale mindfuck door jou. Dacht dat ik een stuk van een FvD’er of ander (extreem-)rechts tuig aan het lezen was. Wat blijkt: het is de Peter Breedveld zelve. Niets meer en minder dan een witte, oversekste, giftige man ben je die zelf gewoon heel graag in de spotlights wil staan.

Sukkel.

Groet,

Geen zwart persoon, maar ook geen wit.

Jonas aus der Zukunft

Beste Jonas, jammer dat je te laf bent om onder je eigen naam te reageren. Als ik het goed begrijp, mag ik dus een zwarte vrouw niet bekritiseren omdat ze een zwarte vrouw is. Dat vind ik best racistisch. Heb je verder nog echte, inhoudelijke argumenten? (PB)

 

pbgif

 

Het Gele Gevaar

Beste Peter,

Vind jij het ook niet interessant om te zien hoe Chinezen altijd als toonbeeld van integratie zijn neergezet door racisten, de Chinese medelanders werden als stok gebruikt om andere immigranten in Nederland mee te slaan, maar wat zien we nu?

Deze racisten doen, na 10 dagen negatieve berichtgeving van de media over China, racistische uitingen over alle Chinese immigranten, zetten hen als virus (Het Gele Gevaar) neer en mijden hen als de pest, en zeggen dat het perfect normaal is om alle Chinezen (en eigenlijk alle Aziaten die op Chinezen lijken) over één kam te scheren, want je leven gaat voor op hun sneeuwvlokjes-gevoelens.

Met vriendelijke groet,

Adam Arbili

Je hebt volkomen gelijk, Adam. Het discrimineren van Aziaten is volstrekt geaccepteerd in het Westen. Alweer acht jaar geleden schreef Remco Breuker er een groot stuk over op Frontaal Naakt, nadat een journalist in NRC Handelsblad echt alle Fu Manchu-clichés uit de kast trok om iets te zeggen over academische plagiaat in enkele Aziatische landen. Weet je wie er trouwens ook altijd met Chinezen op de propppen kwamen om ze als voorbeeld van “goede allochtonen” tegenover de slecht geïntegreerde, overlast en criminaliteit veroorzakende “slechte” allochtonen? De nazi’s! Echt waar. (PB)

 

pbgif

 

Het Groene Gevaar

Beste Ruud Hendriks,

Zou u in een volgend stukje eens willen uitleggen waarom Douglas Murray “rechtsextremist” zou zijn? Het etiket is natuurlijk erg populair in linkse kringen, en het is snel geplakt, maar het slaat in negen van de tien gevallen helemaal nergens op. Zo ook in het geval van Murray.

Dat u uit dat tv optreden van ons aller Sylvana Simons in Australië, waarin deze intellectuele gnoom het mocht opnemen tegen Douglas Murray, opgemaakt hebt dat Simons Murray “bijschoolde over racisme”, is te potsierlijk voor woorden. Ik heb dat gesprek gezien, en ik moet zeggen: het Engels van Simons viel me niet eens tegen, maar inhoudelijk kwam ze niet verder dan het napapegaaien van de bekende identiteitsriedels die we inmiddels kunnen dromen.

Tenslotte, waarom zet u de titel “Dr.” van Jan van de Beek tussen aanhalingstekens? De man is gewoon keurig gepromoveerd, ook al vind u dat vermoedelijk niet leuk en probeert u hem te diskwalificeren, door zijn doctorstitel tussen aanhalingstekens te plaatsen.

Kinderachtig, erg kinderachtig. Ik bedoel: hoe zou u het vinden als iemand u als Ruud Hendriks, ‘regisseur’ of ‘docent scenarioschrijven’ zou proberen belachelijk te maken?

met vriendelijke groet,

Kees Bruin

Hoi Kees, intellectuele amoebe, Douglas Murray grossiert in de bekende islamofobe retoriek en stelt dat Europa zelfmoord pleegt door niet-westerse migranten toe te laten. Is dat niet extreemrechts genoeg voor je? Misschien moet jij je ook laten bijscholen door racisme. Volg Sylvana Simons aandachtig, zou ik zeggen, en laaf je aan haar kennis. (PB)

 

pbgif

 

Schrijf talent

Hoi Peter,

Vanaf deze plek stuur ik je graag van wat liefde, zoveel kretologie in 1 artikel heb ik zelden gezien.

Ik zie de onverdraagzaamheid door je aderen stromen (jammer) Op voorhand denken dat je het grootste gelijk van de wereld hebt, kritiek en haat richting anderen is nog steeds de spiegel van jezelf.

Ik zeg niet graag wat andere moeten doen maar die morele zelfgenoegzaamheid, ‘poeh’ Peter come on!? Gebruik je schrijf talent eens voor iets positiefs, geloof wat meer in het universum dan in een achterhaald syteem.

Probeer mensen te verbinden, je wilt toch o.a verdraagzaamheid, solidariteit? Wees dan niet blind voor je eigen intolerantie.

Bestrijd haat nooit met haat. Liefde is de baas. Laat de woede maar komen het mag eruit zoek de confrontatie op met jezelf maar altijd met blik vooruit. Je zult zien dat je kijk verandert en het positieve loert dan met je mee.
Geluk is dichterbij dan je denkt zolang je maar flowt met de stromingen van de zee…

Veel liefde toegewenst Peet.

Groet

Martijn vd weijden

Beste Martijn, dank voor je neerbuigende en aanmatigende kattebelletje. Ik weet niet op welk stuk van mij je reageert, en ik zie geen inhoudelijke argumenten, alleen maar een reeks luie ad hominems en lustdodende clichés. Ik pas het principe van Karl Popper toe, van wie ik nooit iets heb gelezen, maar waar Domrechts altijd mee leurt omdat hij gezegd zou hebben dat je tolerant moet zijn, maar niet jegens mensen die de tolerantie willen afschaffen. Dat lijkt me een mooi beginsel. Al te goed is immers buurmans gek. Haat aan Domrechts, en aan kwezels als jij. Toedeledokie! (PB)

 

pbgif

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 02.02.2020 @ 10:28

[Home]
 

1 Reactie

op 02 02 2020 at 10:28 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS