Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[11.11.2020]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Illustratie: Anders Zorn

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

Mohammedcartoons

Cartoons, ze zijn er om de machthebbers te kakken te zetten, onrecht aan te pakken, fascisten te vernederen, enzovoort enzovoort. En zo hoort het ook. Ook kun je je cartoontalenten misbruiken, door zwarte mensen als apen af te beelden, gele mensen met brilletje en grote tanden af te beelden enzovoort, enzovoort. Zo hoort het dus niet.

Nu kom ik bij het verschijnsel Mohammed-cartoons. ‘Moet kunnen’, zou je zeggen. Vind ik eigenlijk ook. Maar wat blijkt, ze kwetsen vooral de eenvoudige moslim. Niet dat ze er gekke dingen gaan van doen, maar toch, je zou het een virtuele zweepslag kunnen noemen voor de vrome moslim. En dat kan geëxploiteerd worden door moslimextremisten, de moslim-grefo’s zeg maar. En dan is er altijd wel een gek die met een machete, enzovoort enzovoort.

Niet dat dat de reden is waarom ik het niet vind kunnen. ‘N-woord,’ zeggen wij witte mensen tegenwoordig, uit respect voor de kwetsende lading die het woord heeft, en dat respecteren we. Vrijheid van meningsuitings-helden blijven volharden in het gebruik van het woord n***r. Ik vind daar wat van, en u waarschijnlijk ook.

Het N-woord gebruiken vind ik niet kunnen. De profeet Mohammed afbeelden in een cartoon vind ik vergelijkbaar met het gebruik van het N-woord. Niet doen dus. En als je het toch wil doen, niet doen. Uit fatsoen. Respect. En misbruik het woord ‘censuur’ niet mensen, wees geen VVMU-ridder.

Dit betoog staat los van Samuel Paty die op beestachtige wijze is vermoord en is niet bedoeld om dat drama goed te praten.

Johan de Vries

 

pbgif

 

Mohammedcartoons (2)

Wat een raak stuk weer. He-le-maal raak. Dank daarvoor.

Blijkbaar is de organisatiegraad onder moslims toch goed, is men erin geslaagd in korte tijd zoveel mensen te mobiliseren? Interessant, deze gedrevenheid zien we nauwelijks bij andere Islamitisch georienteerde zaken die dezelfde verontwaardiging (ook/wel) rechtvaardigen. Waarom kiest men voor de stilte als het hen niet uitkomt?

Ik ben ook moslim maar heb die onzin niet getekend. Vind het een schaamteloze, inderdaad respectloze vertoning om na de barbaarse slachtingen met een dergelijke petitie aan te komen. Geen gevoel voor sociale verhoudingen annno 2020? Geen schaamte, geen boosheid over de onthoofdingen? Heeft El Forkani geen respect voor zichzelf als moslim? Geen respect voor het land waar hij woont? Geen respect voor het land dat hem van de ezels, de hel naar het paradijs gebracht heeft? Het land waar je als kind nb verplicht onderwijs mag volgen??

Geen woede over wat nu gaande is op een aantal scholen omdat tuig denkt dat ze in Jemen leeft? Geen woede dat kinderen van huis uit zaken mee krijgen over wat al dan niet godslastering zou zijn? Vmbo-pubers die praten over de Islam alsof het theologen zijn? EL Forkani moet zich dood schamen!

Alsof moslims zich dit kunnen permitteren. Alsof moslims er zo lekker voor staan qua imago. Alsof er niet 170.000 andere thema’s zijn waar petities meer noodzaak en nut hebben. In veel Islamitische gezinnen is sprake van onderwijs – en taalachterstand, leert men niet dat er andere meningen bestaan, leert men niet hoe om te gaan met vrijheid van meningsuiting, is sprake van relatief veel huiselijk geweld, is ongelijkwaardigheid tussen meisjes en jongens normaal, psychische problematiek, criminaliteit, uitsluiting van groepen etc.

Een en ander hangt natuurlijk samen met sociaal-economische (opleiding), positie etc., maar ga daarmee aan de slag ipv petities organiseren voor strafbaarstelling van zaken. Lekker dweilen met de kraan open.

El Forkani moet zijn werk doen en zijn achterban bewuster maken, leren te reflecteren maar ook met urgente thema’s aan de slag te gaan. Kinderen krijgen lijkt vooral voor moslims een vanzelfsprekendheid, voortplanten is het grootste goed. Ook als men het emotioneel, financieel niet aankan, ook als men zes hoog te krap woont, ook als het niet wijs is (meerdere) kinderen te krijgen, de kilo’s kroost moeten en zullen er komen. We zien dagelijks de resultaten in veel Islamitische gezinnen. De instanties weten er alles van en zijn zelfs wanhopig op zoek naar Islamitische pleeggezinnen. Laat El Forkani hiermee aan de slag gaan.

Ik vraag me af of deze mensen weten welke schade ze aanrichten met dergelijje petities gezien de tijden waar we in leven? Willen ze wel in een Westers, open, vrij land leven? Zelfreflectie lijkt niet de sterkste kant van moslims. Waarom niet een petitie tegen “stoppen, bedreigen en slachten van docenten en PRAAT met je kinderen thuis over diversiteit aan meningen”?

Wat doe je in hemelsnaam in dit land als je wil leven à la de middeleeuwen?

Ik zou El Forkani en zijn achterban willen adviseren te vertrekken naar een onvrij land. Hij maakt nog meer kapot dan ons lief is.

F.

 

pbgif

 

Dukkiaans evangelie

Beste Peter,

Ik heb groot respect voor de vurige woorden die jij en Hassnae op Frontaal Naakt zetten. Een van de weinige plekken waar je nog een stevige, linkse mening kunt hebben zonder dat het ‘van beide kanten’ moet komen. Van die watjes die lynch-fotoshops van Sylvana Simons delen maar een schwalbe maken als een weerman führer Baudet confronteert met zijn leugens. En vervolgens beloond worden met een interview in de krant. Of van die huilebalken die zich vooral heel druk maken om hun ‘recht’ om lekker hard naar beneden te trappen, maar o wee als je ze van repliek dient.

Maar dat hoef ik jou niet te vertellen: jij maakt die shit dagelijks mee.

Politiek-correct zijn anno 2020 is schijten in de bek van moslims, feministen, allochtonen, Europa, LGBT, socialisten en andere minderheden. En vervolgens verontwaardigd zijn als je niet ter plekke op je knieën gaat, ze bedankt en het Dukkiaanse evangelie meezingt, zoals de mainstream politiek dat al een jaar of 10 doet. Want hé, het moet wel gezellig blijven in ons kikkerlandje.

Een kleine bijdrage die ik kan missen, omdat jouw geluid onmisbaar is.

Hoogachtend,

Scott

 

pbgif

 

Wiet en hasj

Beste Peter,

Wie of wat is ‘ingezonden’? Hou jij de regie over wat daar geschreven wordt? Het stukje over wiet en hash is van een knulligheid die je van een middelbare scholier zou verwachten. Er had kunnen worden beweerd dat een van de overeenkomsten tussen hash en wiet is dat beiden uit vier letters bestaan.

Wiet: gedroogde toppen van de vrouwelijke cannabisplant

Hash: verzamelde hars van de toppen van de vrouwelijke cannabisplant

Hierboven genoemde verschil is het enige verschil tussen wiet en hash, alle in de ingezonden beschreven verschillen zijn arbitrair en dus geen echte verschillen.

Groeten van

Hans

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 11.11.2020 @ 09:14

[Home]
 

1 Reactie

op 11 11 2020 at 09:14 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS