Home » Archief » Frontaal Naakts Politicus van het Jaar


[15.12.2018]

Frontaal Naakts Politicus van het Jaar

Peter Breedveld


Make the Yuletide gay!

Drieduizend universiteitsmedewerkers demonstreerden gisteren in Den Haag tegen het afknijpbeleid van onze regering ten aanzien van universiteiten. Veel media-aandacht kreeg die demonstratie niet. Ik zie er niets over op de nieuwspagina’s van de Volkskrant en NRC van vandaag. Terwijl Jan Dijkgraaf en zijn vijftig gele hesjes (“Grenzen dicht, Femke Halsema ontslaan”) vorige week wel dagenlang het nieuws domineerden.

Er wordt niet naar de boze burgers geluisterd, horen we al jarenlang. In werkelijkheid wordt er naar niemand anders geluisterd. Niet naar de mensen die ons voorzien van de kennis en kunde om ons gezond en welvarend te houden, in elk geval. De mensen die het klimaatprobleem gaan oplossen, ons van de verdrinkingsdood redden en ons uitleggen wat de Noord-Koreanen willen en waarom we zijn wie we zijn.

Dat is de elite, en de elite moet kapot. Daarom tillen de media Thierry Baudet op het schild, die zogenaamd “uit het niets” twee Kamerzetels veroverde maar in werkelijkheid tijdens de verkeizingscampagne koortsachtig door de media werd gepromoot. Thierry Baudet gaat de universiteiten zuiveren van al dat linkse gespuis dat onze jeugd indoctrineert met klimaathoaxen en witte genocide.

Zetbaasje van Shell

Reden genoeg voor het journaille om hem in 2017 “Politicus van het Jaar” te maken. Dit jaar is hij weer genomineerd door een panel van vier witte journalisten, allemaal man, samen met Geert Wilders, die Nederland wil zuiveren van moslims en Marokkanen, Klaas Dijkhoff, die Apartheid wil invoeren, Jesse Klaver, die zijn Amsterdamse partijgenoten probeerde te verbieden tegen racisme te demonstreren en Mark Rutte, het zetbaasje van Shell en Unilever.

“Baudet weet de aandacht heel goed naar zich toe te trekken”, zei één van de panelleden in Pauw. Maar Baudet hoeft helemaal niks te doen om aandacht te trekken. Hij hoeft niet eens op te komen dagen bij Kamerdebatten. De media geven hem die aandacht gratis en voor niets. Ze verspreiden zijn idiote rassentheorieën en cultiveren zijn imago van eloquente intellectueel, terwijl hij een slecht spreker is en zijn algemene ontwikkeling te wensen overlaat.

Een anti-intellectuele nepintellectueel, daar houden de media van. Pim Fortuyn vraten ze ook. Zulke mensen kun je bewonderen zonder jezelf dom te voelen.

Witte hegemonie

De vier witte journalisten beseffen niet wat voor brevet van onkunde ze zichzelf afgeven met de nominatie van die vijf witte oerconservatieven. Het afgelopen jaar was er één waarin eens te meer duidelijk werd dat de witte hegemonie niet langer vanzelfsprekend is. Een paar weken geleden nog zagen we zwarte Nederlanders die geen duimbreed weken voor het geweld van witte racisten die hen bespuugden, bekogelden, in elkaar sloegen en overlaadden met racistische bagger. Sylvana Simons maakt indruk door in haar eentje een reusachtig monster van pure rassenhaat te weerstaan en de redacties van Trouw en NRC werden in de verdediging gedrongen door twee zwarte vrouwen die hen eigenhandig in hun nakie zetten.

En dat is alleen maar Nederland. Ook wereldwijd moeten de witten inschikken, of ze willen of niet. De Chinese invloed wordt steeds groter en de weerstand tegen de westerse inmening in het Midden-Oosten ook. De voormalige kolonieën willen hun geroofde schatten terug en de zwartharige meerderheid laat de witte minderheid op niet mis te verstane wijze weten dat het zijn poten thuis moet houden.

Om van #Metoo maar te zwijgen.

Sneu inteeltclubje

Wat een sneu inteeltclubje ben je dan als je met zijn vieren gaat zitten doen alsof het nog steeds 1958 is. Ostentatief gaat zitten demonstreren dat je totaal geen boodschap hebt aan wat daarbuiten gebeurt, aan de veranderende machtsverhoudingen, door vijf mannen te nomineren die werkelijk helemaal geen zak hebben veranderd.

De Politicus van het Jaar zou iemand moeten zijn die iets voor elkaar gekregen heeft. Hier volgen mijn nominaties: Judith Sargentini, die Victor Orbán voor het oog van de hele wereld vernederde en ontmande, Marianne Thieme, wier partij (meer dan twee keer groter dan Baudets splinterpartijtje) echt uit het niets in de Kamer belandde en in Nederland zeker één van de motoren achter de vegetarisch-veganistische omwenteling is, Femke Halsema, die als burgemeester na, wat is het? drie maanden? meer landelijke invloed heeft dan in al haar jaren als GroenLinks-leider, Farid Azarkan, die het hele land over de rooie krijgt door gewoon te zeggen wat iedereen weet. En de winnaar is natuurlijk Sylvana Simons, de machtigste vrouw van Nederland.

Sylvana Simons, die heeft pas echt een revolutie ontketend.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 15.12.2018 @ 10:52

[Home]
 

1 Reactie

op 15 12 2018 at 10:56 schreef Peter:

Had u wat? Leesfrontaalnaakt@gmail.com. Maar word liever donateur

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS