Home » Archief » Het vieze mondje van beroepseikel Hans Konings + update


[18.03.2018]

Het vieze mondje van beroepseikel Hans Konings + update

Peter Breedveld


Bron: Please Master.

Jarenlang heb ik hem grotendeels genegeerd omdat hij een beetje wegviel in de schaduw van zijn meester, de fenomenaal geobsedeerde stalk-troll Ans Aarsema en diens hulpje Arnold Kuijk alias Captain Iglo. Samen met die twee vormde hij een As van het Kwaad, maar hij was dan zeg maar Italië, de laffe meeloper die je toch niet helemaal serieus neemt.

Ik heb het over Hans Konings. Hij bouwt websites maar dit is zijn eigen website, dus ik weet niet. Ik denk dat je beter Petra Kramer kan vragen. Hij doceert ook Spaans aan de Volksuniversiteit, maar hij ziet eruit alsof hij met heel veel consumptie praat. Hij ziet er ook uit alsof hij lispelt en sist. Een beetje een kindermisbruikershoofd heeft-ie wel. Hij ziet er uit als het archetype van de valse, laffe, achterbakse NSB’ende pederast, wil ik eigenlijk zeggen. Dat vieze mondje, die schichtige oogjes, je leest er zijn hele levensstijl aan af.

Totale hufter

Toen twee jaar geleden Hassnae’s moeder overleed, voorspelde Hans Konings, die Hassnae altijd ‘muzelvrouwtje’ noemt, dat ze rond 17 maart de relatie met mij zou verbreken. Dat had-ie zo zitten prakkezeren, want dan zou de islamitisch voorgeschreven rouwperiode afgelopen zijn en waarom dat dan de aanleiding zou zijn om mij aan de dijk te zetten is anyone’s guess. Zal wel iets te maken hebben met het feit dat ik geen moslim ben, want dat houdt heel veel islamofobe witte mannen bezig, dat een moslim een relatie heeft met een ongelovige.

Hassnae en ik hadden toen al heel wat vuil van deze viezerik over ons heen gekregen, maar bij díe tweet van hem vroeg ik me af: wat voor laag bij de grondse, totale hufter moet je zijn om de dood van iemands moeder te misbruiken om die persoon zo hard mogelijk te raken? Hoe door en door verdorven moet je daarvoor zijn? Wat is er met je gebeurd, dat je er geen been in ziet om, wanneer iemand zwelgt in haar verdriet om het verlies van de liefste mens die ze ooit heeft gekend, onmiddellijk de kans te grijpen in een poging haar nóg meer pijn te doen? Dat althans fanatiek te proberen?

Wat is dat voor iemand? Wie is daartoe in staat? Wie is er zó gespeend van medemenselijkheid, van empathie, dat hij zoiets doet? Nou, dat is dus Hans Konings.

Panische angst

Hans Konings is een driedubbelgeconcentreerde Nederlander. Typisch Nederlandse eigenschappen bezit hij in grotesk uitvergrote vorm: lafheid, achterbaksheid, hypocrisie, een panische angst dat een ander een voordeeltje geniet dat hij niet kreeg en de ziekelijke neiging om de buurtjes aan te geven.

En hij is totaal geobsedeerd door mij. Dat is overigens een verschijnsel dat je bij best veel oude witte mannen met islamofobie ziet. Ze lijken mij nog meer te haten dan de islam. Konings stalkt me ook al zo’n jaar of vijf, zes. Althans, zolang geleden begon hij me op te vallen. Zijn gestoorde obsessie met mij kan evengoed al elf jaar duren. Ik heb nog steeds boze witte mannen achter me aan die me mijn verraad van 2007 nog niet hebben vergeven: toen kreeg ik een relatie met een moslim én heb ik alle racisten mijn tempel Frontaal Naakt uitgeranseld. Sindsdien: intense, allesverzengende haat bij die lui. Echt niet normaal, dat ze zich er maar niet overheen kunnen zetten.

Identiteitsdiefstal

Konings belastert ons al jaren en jaren. Hij beschuldigt me ervan een antisemiet te zijn, hij beschuldigt me van identiteitsdiefstal en van het aanmaken van een nepaccount, wat trouwens uit de koker van moslimjager Carel Brendel komt. Nog steeds zijn er heel veel mensen van overtuigd dat ik moet brommen vanwege dat nepaccount, maar die zaak is alweer van vijf jaar geleden, er zijn Kamervragen over gesteld, Justitie heeft zich erop gestort en zie, ik ben nog altijd een vrij man. Ik heb de officier van justitie, die zich met de zaak bezighield, zelf benaderd, een gesprek met hem gehad. Hij wist wie ik was, zei hij, en hij kende de beschuldigingen, maar had nooit zelfs maar de minste aanleiding gezien om mij te verdenken. Misschien moet je je er dus eens bij neer gaan leggen dat ik niks met dat nepaccount te maken heb.

Konings vormde een trio met Ans Aarsema en Arnold Kuijk, die er gewoon rond voor uitkwamen dat het ze erom te doen was mij in diskrediet te brengen bij mijn werkgever en me ontslagen te krijgen. Hij uit zijn ernstige verdachtmakingen ook steeds in combinatie met de naam van mijn werkgever. Maar vanmorgen zag ik dat hij, in reactie op twitteraar Paul van Uden, die hem confronteerde met zijn verdorven gedrag, beweerde dat hij nooit om mijn ontslag heeft gevraagd (hij heeft zijn tweet inmiddels verwijderd, achterbakse huichelaar die hij is).

Koekje van eigen deeg

Dat bedoel ik als ik hem een typische Nederlander noem: hij zet alles in het werk om je ontslagen te krijgen, maar wanneer je hem ter verantwoording roept kan hij aantonen dat hij nooit, nergens, in geen geval heeft gezegd dat hij vindt dat je ontslagen moet worden. Wierd Duk gaat precies zo te werk, dat is ook een typische Nederlander.

Maar nu huilt deze tot op het bot verrotte klootzak, die al jaren dag in, dag uit in het leven zit te poeren van twee mensen die hem nog nooit iets hebben aangedaan, die zelfs de dood van iemands moeder aangrijpt als buitenkansje om eens lekker de totale douchebag uit te hangen en die me al jaren zonder een greintje bewijs beschuldigt van allerlei misdrijven en daarbij steeds naar de aandacht van mijn werkgever hengelt, nu huilt deze pissebed hete tranen van verontwaardiging dat ik, als wederdienst voor zijn gezuig en getreiter, een keer zíjn werkgever heb genoemd in een stukje.

En dat is zó typisch voor die domrechtse trollen. Ze overtreden elke fatsoensregel die ze kunnen, tot aan het lachen om de dood van een geliefde toe (Ans Aarsema hield daar ook van, en GeenStijl is er ook dol op), maar als je ze een héél bescheiden koekje van eigen deeg geeft, schreeuwen ze de hele wereld bij elkaar van verontwaardiging, want zoveel onrecht is nog nooit iemand aangedaan.

Beschaafd blijven

Types als Hans Konings zijn parasieten, die teren op jouw beschaving. Ze weten dat je niet snel iets tegen ze zult ondernemen omdat je daar te beschaafd voor bent, of in elk geval bent gedwongen altijd en in alle omstandigheden beschaafd te blijven. Je kunt je baan verliezen, je reputatie, of de politie komt bij je langs of sommeert je om op het bureau te komen (de vrouw achter de Kleurrijke Top Honderd, Raja Felgata, flikte me dat een keer na een maandenlange treitercampagne. Ik schreef een stukje over haar en hoppa, daar belde de politie: sofort nach bureau kommen! (ja, ik weet het, nep-Duits)).

Ze rekenen op jouw beschaving, en zetten daarom die van zichzelf zonder angst overboord. Ze veroorloven zich alles, zijn grenzeloos, maar zorgen er altijd voor dat iedereen wel kan zien wat ze doen, maar dat ze er niet op kunnen worden gepakt. Duk is er een meester in: suggereren, impliceren en het trekken van de conclusies overlaten aan de lezers en de volgers. Hé, zij hebben het gezegd, ik heb nooit zoiets gezegd. Ik heb nooit om je ontslag gevraagd, ik heb je adres nooit gepubliceerd, alleen maar een linkje naar je werkgever geplaatst, alleen maar gezegd dat ik vragen heb over dat nepaccount.

Voor de rechter slepen

Hans Konings stuurt me de laatste tijd mails waarin hij mij de maat neemt. De Boze Wolf die het gemeen vindt dat Roodkapje hem te slim af is. Ik plaats die mails in mijn brievenrubriek en nu dreigt hij me voor de rechter te slepen. De hypocriete onbeschaamdheid van zo’n zakkenwasser.

Wat me altijd heeft verwonderd, is dat de meeste trollen die zich aan dergelijk vuig Twittergedrag schuldigmaken, zich achter een pseudoniem verschuilen. Konings schijt zijn obsessieve haat er, net als Duk, gewoon onder eigen naam uit. Hij lijkt zich ook onaantastbaar te voelen, net als Duk. Ik denk dat hij er net als Duk van overtuigd is dat hij aan de kant van het Goede staat, en dat zijn verheven Doel de smerige middelen rechtvaardigt, die hij aanwendt.

UPDATE: Konings heeft op Twitter gereageerd op dit stuk: “Dronkemansgelal want dat van die rechter is niks van waar”.

De rest klopt dus wel? “Nou ja, dat van Hassnae’s moeder was satire. En de schuld van Nadia Bouras bovendien.”

“Islamofoob? Ik? Sommige van mijn beste vrienden zijn Marokkanen! Ja, en hun vrouwen en zusters en moeders noem ik ‘muzelvrouwtjes‘, gewoon in hun gezicht! Maar dat gescheld van jou, hè. Dat is pas erg.”

“Geobsedeerd door jou? Ik? Nee, jij dan, jij! Jij! Jij bent geobsedeerd door Duk en door Asscher!”

Wat Rob van Kan zegt: een achterbakse pleurislijer is-ie.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.03.2018 @ 12:46

[Home]
 

1 Reactie

op 18 03 2018 at 15:32 schreef Peter:

Klachten? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS